acemi şansı o acemi :) benimde olur arada iyi yemeklerim ama aradabenimki de anneminki gibi olmuyor zaten. Öyle alelade bir ıspanak oluyor. ama bazen nasıl oluyosa çok güzel oluyor. Ona anlam veremiyorum
uykuyla alakası yokda yiyemiyorum pek sabahları ama yapıcam olacak o kadar hem bu sayede sabah kalvaltısı yapmaya alışırım :)banyo tuzu neymiş kine yahu bende yapayım ondan selülit maşallah gölcük bölgesi gibi bende
ama sabahları 2 haşlanmış yumurta yemelisin melike. braz daha uykundn feragat et bi on dkcık ve yumurta haşla derim diyetin püf noktalarındn ne yazıkki. geceden haşla yada sabh yersin çıkmadan güçte kaybettirmez sana
Mahurum adının altında all is well i görünce aklıma 3 idiots geldi. Bolywood un acıklı filmi ehe
kızlar bir şey sorcam ya dünki spordan sonra benim bacaklarım kollarım falan çok ağrıyor hamlamışım herhal bunun geçmesi için ne yapmalıyım birde bugün spor yapımmı?
Zor sormuşsun bilemedim şimdi, ohh o ağrıları baya seviyorum ben ama en fena tae bo dan oluyo bana, ama ben bekliyorum kendi geçiyorbugün yapma istersen yarın da çok zorlamadan yaparsın geçmezse, bugün ağrımayan yerlere yüklen mesela mekik çek faşan göbiş de ağrı yoksa..
evet fulyacım çok severim bollywood'u fanatiğimdir desen yeri özellikle aamir khan hayranıyım :) 3 idiot da en sevdiğim filmlerden biridir :)Mahurum adının altında all is well i görünce aklıma 3 idiots geldi. Bolywood un acıklı filmi ehe
gayet güzel tatlım ama köfte ızgaradır umarım ve güçsüz düşmemen için sabah yumurtanı unutma lütfen .. birde sık sık yicez ne kadr çok yersek o kadr çok zayıflıcaz biliyosunki al çantana salatalık faln ara buldukça ye gitsin haşlanmış patatesde olablr. ama genel olarak gayet iyi ama az geldi bana nasıl dayandın helal vallamenümü yazayımda mahurbeste değerlendirsin
sabah:---
kahve çay çay öğlen:3 tane köfte 1 tabak çorba
akşam: ıspanak ve limonataa
gayet güzel tatlım ama köfte ızgaradır umarım ve güçsüz düşmemen için sabah yumurtanı unutma lütfen .. birde sık sık yicez ne kadr çok yersek o kadr çok zayıflıcaz biliyosunki al çantana salatalık faln ara buldukça ye gitsin haşlanmış patatesde olablr. ama genel olarak gayet iyi ama az geldi bana nasıl dayandın helal valla
Su 8 saat dıyetını (daha once bahsetmıstım) bı degerlendırın derım kızlar.
Ben oncekı dıyetlerımde de suankı dıyetımde de farketmeden uyguluyormusum bunu.
Tabı erken yatan ve kalkar kalkmaz kahvaltı yapmayan bırı oldugum ıcın olagan!
Bana mantıklı gelen bır kısmı var; oruc mantıgı!
Dınlendırme...resetleme.. artık sız ne dersenız.
Bılıyorum bı cogunuza uymayacak ama bı goz atın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?