neymiş yahu bu 8 saat diyeti benim gözumden kaçtı demekki :44:
ben akşam en geç 6 da yerim sabah da 5.30- 6 gibi kahvaltı yapıyorum demek oluyor ki benim oruc 12 saatlik
kalkar kalmaz 1 bardak su içip kahvaltımı yapıyorum en geç 30 dak içinde kahvaltı yapmakda fayda var senelerdir benim sistem böyle
belki buyuzden kg vermek istediğimde kolay verebılıyorum
içeriğini bidaha yaz emi bende bakayım
güzel haftasonları canım
gunaydın
dün unutmuşum yazmayı suyum + kızlar yahu ben anca 2 litre içebılıyorum artıramadım suyu gittii
yaz gelse belki artıcakda 2 litre az işte
yarın anneler günü eminecim footoscum zeynepcim succeereful hay allh gene ismini unuttum sizlerin de anneler günü kutlu olsun arkadaşlar
biz muzmin bekarlar dan sevgiler sizlere
melikecim senın neden kahvaltı yok gene kahveyle güne başlarsan akşama zil zurna aç olursun tamamen sistem yanlış senin
yediklerin az
yeme atakları geçircen proteiini eksik edıyorsun çok yazcam da ahanda sustum
8saat diyetinin kabasi su:
ilk lokma ile son lokma arasi 8 saat olacak yani kalan 16 saat bisey yemeyeceksin.
Ben kahvaltiyi kalkar kalkmaz yapmam. 4:45te kalkiyorum...insaf yahu) en gec 9da yaparim kahvaltimi.
iyiydi emine abla bi zorluk olmadı şimdilik 500 gramda vermişim şimdidenNAsıl gectı dıyetının ılk gunu SEvılay?
way anammm way way way
Hilallll
mnunu okurken aglayacaktim.
o kahvaltidaki sarisiz yumurtalar bilincli miydi?
hey gidi eski gunler... 20yumurta da yesek sadece bir sari yer kalanlarin sarisini atardik.
cok siki beslenirdik o zamanlar.
Ya bırakılacak bı temızlık degıl kı Hılal..
Her adımda bacakları kaldırmak gerek.. oyle kolılerle dolu oyle posetlerle dolu bı haldeyız..
Bıtınce hersey mısss olacak ama bıtınce ıste:))
Bır tane sarı ye ama 'anneler dogru soyler':))
Benım anneler gunum muthıs gecıyor.. dedıgım gıbı tam bır anne gıbı..supurmek..sılmek..kaldırmak..ındırmek:))
Tum annelerın ayrı ayrı gununu kutlarım..
Hakıkaten onemsenır bı gun... bı cok sey beklıyorsun...dogumgunu bıle o kadar onemlı gelmıyor (benım ıcın...yenı anneyım buldumculuk mı yapıyorum bılmem)
güzel bi pazar günü geçirmenin verdiği keyifle eve dönmüş bulunuyorum
dışarda kahvaltıdaydık annemle birlikte anneler günü dolayısıyla rezerveliydi heryer mekanı değiştirdik aslında iyi de oldu tepdili mekanda ferahlık vardır
açık havada kahvaltı yaptık biraz abartmış oldum amaolsun özel günlerde olcak okdar dedim içimden börekleri götürdüm
ardından pazar alışverişi rutunumuzdür çiçek aldık balkona sardunyaları çok severim rengarek onları ekicez birazdan
yediklerimi yazayım
sabah 10:00 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar peyniri
1 adet ceri domates, 3 yeşil 2 siyah zeytin, maydonoz
2 dilim börek patesli ve peynirliydi :26:
1 kaşık rus salatası
ıslak kek yarım dilim,
çay şekersiz
15:00 sade soda okdar yemişim ki hala tokum
akşam 18:00 lorlu ıspanak salatası havuzdan önce yedim aç olmama rağmen ama gelince daha fazla acıkmıyım diye önlem amaçlı
suyyum 2 litre
spor + akşam yüzmeye gidicem
bugun amma çok yedim yahu kıtlıktan mı çıktım nedir anlamadım pazar açık hava olunca durduramadım galıba
anca havuz paklar beni
güzel bi pazar günü geçirmenin verdiği keyifle eve dönmüş bulunuyorum
dışarda kahvaltıdaydık annemle birlikte anneler günü dolayısıyla rezerveliydi heryer mekanı değiştirdik aslında iyi de oldu tepdili mekanda ferahlık vardır
açık havada kahvaltı yaptık biraz abartmış oldum amaolsun özel günlerde olcak okdar dedim içimden börekleri götürdüm
ardından pazar alışverişi rutunumuzdür çiçek aldık balkona sardunyaları çok severim rengarek onları ekicez birazdan
yediklerimi yazayım
sabah 10:00 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar peyniri
1 adet ceri domates, 3 yeşil 2 siyah zeytin, maydonoz
2 dilim börek patesli ve peynirliydi :26:
1 kaşık rus salatası
ıslak kek yarım dilim,
çay şekersiz
15:00 sade soda okdar yemişim ki hala tokum
akşam 18:00 lorlu ıspanak salatası havuzdan önce yedim aç olmama rağmen ama gelince daha fazla acıkmıyım diye önlem amaçlı
suyyum 2 litre
spor + akşam yüzmeye gidicem
bugun amma çok yedim yahu kıtlıktan mı çıktım nedir anlamadım pazar açık hava olunca durduramadım galıba
anca havuz paklar beni
Kahvaltıda su böreği ve poğaça kaçtı geçmiş olsun :26:
Bugün spor yapacam ama inşallahh
2-SONNN
kaçmışa çare var kelebeğim, spor yapıosun ne güzel işte. çok mu kaçtı??
Benim de annem bugun tatile cikti.
Her sene bu donem kaplicaya gider, abim de geldi Hollanda'dan tuttu kolundan goturdu annemle babami... Abim (bende abi cokhasta diye duzenini bozmasini istemiyoruz.. bi de su sikintilj bekleyis annemi hasta edecek diye kokuyoruz.
Annem pek dert yanmaz..icine atar.
Neyse gittiler sukur.
Hilal dogru soyluyorsun...guzel bi anneler gunu gecirdim hehhe..hala bitmedi yaUgrastikca is cikardim kendime
.. ama bi bitsin misss olacak...
herhalde bayrama kadar temizlkk yapmam (peah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?