Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eminos temizliklerdeydi yeni donuyor aramiza

Sabah daa 2 haslanmis yumurta 1 kase nesfit yedim..
Aksam tae boya gidecektim hoca degiscek cunku gecen hafta lifleri koptu.. yokmus bugun..

Dun de spinning icin gittim salona hoca rahatsizmis hocalar dokuldu yahu dayanamadilar benm tempoma gitmisken pilates vardi ona girdim ben dee..ama cok hafif geldi yaaa burda gozluklu adam var B)

gelicem geliyorum ahanda geldim
bugun lapa diyeti yapıyorum kızlar pirinçleri haşladım bol yoğurt bahartatlarla tadlandırıp yedim 1 yada 2 gün sürmesi planlanıyor allh kerim
kahve yasak ama ayılamadığm için türk kahvesi yaptım hüpletiyorum bademle birlikte
havuzdan geldim annem elinde fırından çiçek ekmek almış yumurta salatası yapacakmış peh pirinçe talim allhtan revamı
havuzda bi bayanla konuştum amerikan kalp vakfının dıyetini yapıyormuşşş 15 günde 3 kg verdim diyordu
hilal özlem içeriği size göre kızlar netten araştırın isterseniz
günde 3 porsiyon meyve hakkınız var tam sizlik

sevilaycım mesaj sayım 5
suyum+
sporum+
menüde bildirmüştim canım

Aslaaa kotu olamazsinn menuye gore muamele ki boyle olmaliydi :)) umarim bu hafta bi fark gorurum artikkk...
Hava bugun kotu degil ama azcik da gunes olsa iyiydiii
Aa hemsire haftasi miymisss...yeliz gorunmuyor bu ara yahuu..

kelebeğim günaydın
burası da yağmurlu bi gün ama akdeniz egeye göre şanslıyız hortumlar sağnak yağışşlar şükür yaşamıyoruz
evvlerini iş yerlerini su basanlara allh yardım etsin maddi manevi kayıp
alt yapı yetersizliiğinin ceremesi işte malesef...

yeliz ile facebookda görüşüyorum canım tayin işi netleşmedi batıya çıkması gereken tayinleri erzincan erzurum v.b gibi şehirlere çıkabilirmiş üzgündü gelip gelmeyeceği belli değil canım ya morali bozuk çok

gunaydınn canım
varya senin tersine denk gelsek adamın haşatını çıkarırsın nerden aklıma geldiyse demeden geçemıycem

Arastiriyim bu diyetiii supermis meyvesi :))

Gunaydin esratosummm..hosgeldin..ben de gene disarlardayimm hava da kapali depresyona gircem haaaa..

Ya yeliz icin uzuldumm ins korktugu gibi olmaz yaaa (

Bu arada nedeb face de ekli değiliz esraciiimmm hemen ozelden yazak ekleyek ) artk faceim var benimm bi süredir :))

manik depresyona bağlanmama ramak kaldı
geçende yazdım facebookadresimi ekleyelim diye ama mesajların arasında kayboldu
heheh ben seni facebookdan ekledim bile
anneme yumurta salatası hazırlıycam malum bugunku menu pirinç lapası benim
sonra gene gelirim

gunaydınn canım
varya senin tersine denk gelsek adamın haşatını çıkarırsın nerden aklıma geldiyse demeden geçemıycem

aaaa o nerden çıktı kıızzz çok yumuşak bi insanımdır ben yaa. Birinin benim tersime gelmesi için bayaaa bir uğraşması gerekir herhalde. Tersime gelmeyin düzüme gelin off bu iğrenç espiriyi de yaptıktan sonra şu verdiğiniz kalp vakfı diyetimiydi neydi onu bir araştıriyim

AMERİKAN KALP VAKFI DİYETİ - 2

Hedef: 1 ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal

10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin öğelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
30 GÜN BOYUNCA

Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.

Valla ben bu diet menüsünden daha az yiyorum gün içinde. 1300 cal ney yaa çok değilmi.
Emineeeeeeeeee koşşşşşşşşş yetişşşş. 1 ay diyo 10 kilo diyo emineeeeeeeeeeeee.
Yapiyim mi ben bunu tabi ben 10 kg veremem ama. Sağlıklı gibi de duruyor yani etini sebzeni yiyorsun
Emineeeeeeeeeeeööööööööööööööööööööööööööööööööö

Tamam esratosss farkettim nihauet eklestik :)) bn de ogle arasi bitsin diye beklemekteym yemek yedim sey kori soslu tavuk yedim kotu mu hem icinde zerdecal var ))
Yarim pors pilav..3 4 elma dilim patatess..bi de Turk kahvesi aksama dek bu kadar aksam da gene bi corbayla falan kapatirim ins biraz da meyve
Hadi sen de salatani hazirlaa ))

Arastiralim onu fulisss..
Yap kiz esprilerini rahat birak

Ya kalori olayi kisiden kisiye cok degisir kii ben de aliyorumdur ki bu kadar kalori ama bn listeye bagli yapamam diyet cikk olmazzz..bn ne bulursam yerim yani yemek..ama bn de aburcubur dondurma yemicem hic bu ara..kararliyimmmm

Son düzenleme:
Ya kalori olayi kisiden kisiye cok degisir kii ben de aliyorumdur ki bu kadar kalori ama bn listeye bagli yapama diyek cikk olmazzz..bn ne bulursam yerim yani yemek..ama bn de aburcubur dondurma yemicem hic bu ara..kararliyimmmm

Yaa ah o dondurmaaaaaaaaaaaaaaa. Ben yazmayı unutuyorum ama akşamları hiç aksatmadan dondurma yiyorum yani.
Eve her gelen misafir o 6 lı dondurmalardan getiriyor hepsi bize kalıyor. E biliyorum bide dolapta var. Olmasa hiç istemem ama.
Neyse dün akşam bitirdik zaten. Almıycam da.

Seni gidiii yakaladik seniii
Ya bn de oldugunda hic dayanamammm ama babama dun ozellikle aldirmadim karpuz aldk cilek aldik onun yerine :) hem karpuz sisirdi baya aksam aclik hissetmedim hicc..

Taebo bayaa guzel oluyo fulisimm tekme yumruk squat bacaklar kollar harika calisiyo..dedim ya bi de ertesi gun kaslarim agriyo resmen hosuma gidiyo kas yaptigini hissediyo insan :) ben zamaninda taekwandoya gitmistim tekme yumruk metodunu iyi biliyordum..o yuzden zorlanmadim ama sen saglikli yapabilir misin evde bilmiyorum ben de evde hic denemedm.. yoksa bu video gayet guzel ama iste takip edebilir mi harfi harfine insan bilmiyorum

Son düzenleme:

Hahahhaha...
Ya antrenmanları bol bol yazdım bu hafta..
Dısarlarda dolanacagız anlayacagın..
O sebeple bu hafta seyrek gelırım gercı yıne ortalama bı gun ıcın 5-10 mesaj gecerım..merak yok:)

ama esra Yilmaz'dan bol ne var... bi turlu bulamadim.seni..ve yunuslarini
.
cok.da kullandigim bi platform.degil..ondan sanirim.

Bir insanin bir ayda bu diyet ile on kilo verebilmesi icn 2*10kg fazlasi ve diyete baslamadan once gunluk 3000kcal ustu beslenme gecmisi olmasi lazim...
-ki kalp hastalarinin ameliyat oncesi vucutlarini dumur edip kilo verebilsinler.
Ya da farkli birsenaryo;
mIcheal Phelps (cok bilindigi icin ornek verdim)'in 1/4kadar efor sarfediyor olmaniz lazim..(tabi sampiyona esnasinda...yoksa su donem o kadar sarfetmiyor)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…