- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
fulias-------- Mesaj 4 +++
kelebek.hill--------------- Mesaj 7 +++
concept---------------- Mesaj 3 +++
degua------------------- Mesaj 4 GÖREMEDİM Kİ :)
destina_88------------- Mesaj 6 +++
melikea123------------- Mesaj 2 GÖREMEDİİMM
mahurbeste------------------Mesaj 6 spor - ++
az-uz ------------------ Mesaj 10 +++
pazartesi günü listesi böyle canlar
Aslaaa kotu olamazsinn menuye gore muamele ki boyle olmaliydi :)) umarim bu hafta bi fark gorurum artikkk...
Hava bugun kotu degil ama azcik da gunes olsa iyiydiii
Aa hemsire haftasi miymisss...yeliz gorunmuyor bu ara yahuu..
yaradı cidden .aldıgım kiloları verdim en azından.gayet etkili bi diyet
ben spor su göremedim amaunuttun heralde yazmayı
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr.
Hilalim dünkü menün süperdi valla toparlıyoruz kendimizi galiba.
Eminoooo nerlerdesin kızz gözlerin seni aradı dün
Bende mi balıkesirliyim acaba?
Eki Görüntüle 710973
gelicem geliyorum ahanda geldim
bugun lapa diyeti yapıyorum kızlar pirinçleri haşladım bol yoğurt bahartatlarla tadlandırıp yedim 1 yada 2 gün sürmesi planlanıyor allh kerim
kahve yasak ama ayılamadığm için türk kahvesi yaptım hüpletiyorum bademle birlikte
havuzdan geldim annem elinde fırından çiçek ekmek almış yumurta salatası yapacakmış peh pirinçe talim allhtan revamı
havuzda bi bayanla konuştum amerikan kalp vakfının dıyetini yapıyormuşşş 15 günde 3 kg verdim diyordu
hilal özlem içeriği size göre kızlar netten araştırın isterseniz
günde 3 porsiyon meyve hakkınız var tam sizlik
kelebeğim günaydın
burası da yağmurlu bi gün ama akdeniz egeye göre şanslıyız hortumlar sağnak yağışşlar şükür yaşamıyoruz
evvlerini iş yerlerini su basanlara allh yardım etsin maddi manevi kayıp
alt yapı yetersizliiğinin ceremesi işte malesef...
yeliz ile facebookda görüşüyorum canım tayin işi netleşmedi batıya çıkması gereken tayinleri erzincan erzurum v.b gibi şehirlere çıkabilirmiş üzgündü gelip gelmeyeceği belli değil canım ya morali bozuk çok
Arastiriyim bu diyetiii supermis meyvesi :))
Gunaydin esratosummm..hosgeldin..ben de gene disarlardayimm hava da kapali depresyona gircem haaaa..
Ya yeliz icin uzuldumm ins korktugu gibi olmaz yaaa(
Bu arada nedeb face de ekli değiliz esraciiimmm hemen ozelden yazak ekleyek) artk faceim var benimm bi süredir :))
gunaydınn canım
varya senin tersine denk gelsek adamın haşatını çıkarırsın nerden aklıma geldiyse demeden geçemıycem
manik depresyona bağlanmama ramak kaldı
geçende yazdım facebookadresimi ekleyelim diye ama mesajların arasında kayboldu
heheh ben seni facebookdan ekledim bile
anneme yumurta salatası hazırlıycam malum bugunku menu pirinç lapası benim
sonra gene gelirim
aaaa o nerden çıktı kıızzzçok yumuşak bi insanımdır ben yaa. Birinin benim tersime gelmesi için bayaaa bir uğraşması gerekir herhalde. Tersime gelmeyin düzüme gelin off bu iğrenç espiriyi de yaptıktan sonra şu verdiğiniz kalp vakfı diyetimiydi neydi onu bir araştıriyim
AMERİKAN KALP VAKFI DİYETİ - 2
Hedef: 1 ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin öğelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.
Valla ben bu diet menüsünden daha az yiyorum gün içinde. 1300 cal ney yaa çok değilmi.
Emineeeeeeeeee koşşşşşşşşş yetişşşş. 1 ay diyo 10 kilo diyo emineeeeeeeeeeeee.
Yapiyim mi ben bunu tabi ben 10 kg veremem ama. Sağlıklı gibi de duruyor yani etini sebzeni yiyorsun
Emineeeeeeeeeeeööööööööööööööööööööööööööööööööö
Ya kalori olayi kisiden kisiye cok degisir kii ben de aliyorumdur ki bu kadar kalori ama bn listeye bagli yapama diyek cikk olmazzz..bn ne bulursam yerim yani yemek..ama bn de aburcubur dondurma yemicem hic bu ara..kararliyimmmm
Yaa ah o dondurmaaaaaaaaaaaaaaa. Ben yazmayı unutuyorum ama akşamları hiç aksatmadan dondurma yiyorum yani.
Eve her gelen misafir o 6 lı dondurmalardan getiriyor hepsi bize kalıyor. E biliyorum bide dolapta var. Olmasa hiç istemem ama.
Neyse dün akşam bitirdik zaten. Almıycam da.
Ya hilalim şu yolladığım videoya baksana bir. Ben hiç tae bo dersinin konusunu bilmiyorum bu videoyu izledim çok iyi gibi duruyor. Haftanın 3 günü bunu yapiyim diyorum diğer günler leslie
4-ejercicio tae bo cardio 2004.avi - YouTube
İnş tertemiz çıkar ve hayırlısıyla yüz günde geçer dualarımız abinle
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr.
Hilalim dünkü menün süperdi valla toparlıyoruz kendimizi galiba.
Eminoooo nerlerdesin kızz gözlerin seni aradı dün
Bende mi balıkesirliyim acaba?
Eki Görüntüle 710973
manik depresyona bağlanmama ramak kaldı
geçende yazdım facebookadresimi ekleyelim diye ama mesajların arasında kayboldu
heheh ben seni facebookdan ekledim bile
anneme yumurta salatası hazırlıycam malum bugunku menu pirinç lapası benim
sonra gene gelirim
AMERİKAN KALP VAKFI DİYETİ - 2
Hedef: 1 ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin öğelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.
Valla ben bu diet menüsünden daha az yiyorum gün içinde. 1300 cal ney yaa çok değilmi.
Emineeeeeeeeee koşşşşşşşşş yetişşşş. 1 ay diyo 10 kilo diyo emineeeeeeeeeeeee.
Yapiyim mi ben bunu tabi ben 10 kg veremem ama. Sağlıklı gibi de duruyor yani etini sebzeni yiyorsun
Emineeeeeeeeeeeööööööööööööööööööööööööööööööööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?