- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
çarşambaya gelmem çok iyi olmuşş
pazarrtesi yazmada hangi gün olursa razıyım tatlım mucksssssss
aynen öyle yaaa ne güzel memlekette güneş vardı baya sıcaktı eymen kısa kollu ve şort giymeye alışmıştı yavrucak tekrar kalın giyince afalladı kuzum...
Biraz da hava yağğmurluysaaa keyifler kaçar kaçar kaçtıı gittii..keyfin geri gelsin çabuk söyle onaa..tatilden sonra iş çok zor geliyor insana
kızlar selam karatay formunda tartı günümüzde listeleri kontrol ederken bi türlü yazamadım
nasılsınz?
yağmurlu bi haftaya başladık güneş yüzünü buhafta saklayacak bizden demek
izinli arkadaşlar nezamn dönuyorlar acaba?
yine kimsecikler yokkendi kendime sohbete devam eymen doktora götürdüm kuzum hiç böyle ayrıntılı muayene görmemişti çook şükür sorun çıkmadı tüm organlarını gördüm mini minnacık midesi bağırsakları bökreği ay anlatamam resmen ultrason ekranına sarılıp öpesim geldi
ayrıca içerisinde paraben var diye eymene kan damlası hiç vermedim 7. aydan sonra hergün 1 tk pekmez vermiştim eymene çooookkk şükür kansızlıkta çıkmadıdoktor da tebrik etti beni nasıl koltuklarım kabardı anlatamam
boy kafa tüm gelişimimiz ayımızdan ilerde çıktısadece kilomuz boya göre 1 kg eksik çıktı o da normal dedi çok şükür herşeyimiz iyi sadece 4 köpek dişi 1 tanede azı dişimiz çıkıyor o biraz sıkıntı o kadar
bu arada anne olanlar emine Fatoş yeliz Ceyda başka kimse yoktu herhalde geçmiş anneler gününüz kutlu olsun benim ilk anneler günürmdü çoooookkkk güzel bişey ya anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor rabbim hherkese bu güzel duyguyu tattırsın
emine sen nerelerdesin hala temizlik mi yapıyorsun kilo cetvelini gördükçe nasıl içim gidiyor anlatamam valla süpersinayrıca hep aklımda sorayım abin ne yaptı kritik günler geçti mi
neyse kızlar eymen uyanacak gibi
Evet sen cumaları sıkışık oluyorsun diye sana artık cuma yok
Tamam beybi aklımda. Salı yazmışım zaten bi sorun yok herhalde
hoşgeldin canımaynen öyle yaaa ne güzel memlekette güneş vardı baya sıcaktı eymen kısa kollu ve şort giymeye alışmıştı yavrucak tekrar kalın giyince afalladı kuzum...
ben döndüm diğerlerini bilmiyorum... yelizi hiç göremedim hala izinde mi
maşşallh ilk anneler günü senin içindaha bi anlamlı güzel geçmiştirr rabbim eymene sağlık sihat versinyine kimsecikler yokkendi kendime sohbete devam eymen doktora götürdüm kuzum hiç böyle ayrıntılı muayene görmemişti çook şükür sorun çıkmadı tüm organlarını gördüm mini minnacık midesi bağırsakları bökreği ay anlatamam resmen ultrason ekranına sarılıp öpesim geldi
ayrıca içerisinde paraben var diye eymene kan damlası hiç vermedim 7. aydan sonra hergün 1 tk pekmez vermiştim eymene çooookkk şükür kansızlıkta çıkmadıdoktor da tebrik etti beni nasıl koltuklarım kabardı anlatamam
boy kafa tüm gelişimimiz ayımızdan ilerde çıktısadece kilomuz boya göre 1 kg eksik çıktı o da normal dedi çok şükür herşeyimiz iyi sadece 4 köpek dişi 1 tanede azı dişimiz çıkıyor o biraz sıkıntı o kadar
Ay bütün gün kimseler yoktu sendrom yaşadık yine
Su: +
Spor: + (1.5 saat kardio)
Spor salonunu 2 gün sonra bırakıyorum kızlar bilginizeakşamları yürüyüşe çıkıcaz eve gelince de videolardan 1 saat çalışma yapıcam leslie olur başka birşey olur.
Menü
Sabah
1 kase nesfit
Öğlen
Beyaz Peynirli salata
Akşam
1 adet kabak dolması
birazda zeytinyağlı patlıcan yemeği
ve yoğurt 1 kase
hmm çok sağlıklı bi menü olmuş .ideal kiloma ulaşayım bende böyle beslenicem her şeyden var . beğendimsabah:biberli yumurtaı menemen
5 fındık 3 kuru üzüm 3 ceviz yarım muz
öğle bulgurlu semizotu yemeği
1 kase yoğurt
akşam 5 adet köfte
salata
3 adet kornişom tursu
1 kase sarımsaklı yoğurt
sen menünüde beğendim fıstık.özellikle sabah ve öğle gayet güzel ama akşam ile öğlen i değiştirseydin çok daha güzel olurduuAy bütün gün kimseler yoktu sendrom yaşadık yine
Su: +
Spor: + (1.5 saat kardio)
Spor salonunu 2 gün sonra bırakıyorum kızlar bilginizeakşamları yürüyüşe çıkıcaz eve gelince de videolardan 1 saat çalışma yapıcam leslie olur başka birşey olur.
Menü
Sabah
1 kase nesfit
Öğlen
Beyaz Peynirli salata
Akşam
1 adet kabak dolması
birazda zeytinyağlı patlıcan yemeği
ve yoğurt 1 kase
tememdir bugün bende kaptanGeleneksel Listecibaşı
pazartesi Mahurbeste
salı degua
çarşamba melikea123
perşembe Kelebek.hill
cuma destina_88
AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)160 kcal
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade) (0 kcal)0 kcal
Alınan Kalori Toplamı398 kcal
şimdilk bunları yedim. okuldan geldim çok açım yahu ne yesm bilmiyorum. nasılsınız bu arada keyifler yerindedir umarım bebeişler. melike ben 1 kilo verdim bile sen ne alemdesin de bakalım fıstık :)
benim menümelerime bak benimki aslında karatayın daha esnek versıyonu
proteini öğle yada akşama koyuyorum ama süt grubundan taviz vermeden ılla menulerıme eklerım
meyveciyiz demişssin benim pek araam yok meyveyle yani günde 1 porsiyon yeterli oluyor bazı gunler onu bıle yemıyorum alışkanlık messelesi birazdan
domates zeytin de meyve grubunda aslında onları yediğindede meyve yiyorsun ama senin sevdiğin tat oranı yüksek meyveler anlıyorum senide canım ama denemeni önerrrim
ben rahat kg verıyorum üstelik baş ağrısı yada tansiyon düşüklüğü hiç yaşamadım ve vucudumda sarkma olmadı kı biz sporu hayatımıza dahil edenlerdeniz
meyve yiyeceksen gündüz zamanına kaydırman lazım akşam 21:00 de yemiş olduğun çilek olmamış canım
senin hep insilün seviyesi yüksek de kalıcak böyle yaptıkça
süt grubu+ meyve birlikte tüketmen gerekıyor
mıhlamamı dedin oyyyyyyy trabzonların mıhlaması harika oluyor nerden aklıma getirdin oldumu bak şimdi
baka baka durcam ş,mdi
[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td] mesaj [/td]
[td]su[/td]
[td]spor[/td]
[td]menü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatoş0808 [/td]
[td] izinli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina_88[/td]
[td] bildirimi göremedim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek.hill[/td]
[td]14[/td]
[td] +[/td]
[td] +[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tubish[/td]
[td]izinli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]degua[/td]
[td]8 [/td]
[td]+ [/td]
[td]+ [/td]
[td]+ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fulias[/td]
[td]12[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td]11 [/td]
[td]+ [/td]
[td]-[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]concept[/td]
[td]10[/td]
[td]+[/td]
[td] +[/td]
[td]+ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mahurbeste[/td]
[td]10[/td]
[td]+[/td]
[td] +[/td]
[td]+ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]az_uz_[/td]
[td]izinl[/td]
[/tr]
[/table]
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]fulias [/td]
[td]Mesaj 49[/td]
[td] 2 - spordan Haftasonu bildirimi yok[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek.hill[/td]
[td]Mesaj 73 [/td]
[td] 3 - spordan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]concept [/td]
[td] Mesaj 81 [/td]
[td]Hiç - yok[/td]
[/tr]
[tr]
[td]degua [/td]
[td] Mesaj 35 [/td]
[td] Hiç - yok[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina_88 [/td]
[td] Mesaj 26 [/td]
[td] 2- spordan (Mesaj sayısı 30 un altında)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melikea123 [/td]
[td] Mesaj 44 [/td]
[td]1- spordan Haftasonu bildirimi yok[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mahurbeste [/td]
[td] Mesaj 38 [/td]
[td]Salı günü bildirimi yok.[/td]
[/tr]
[/table]
Ne bileyim hilal ya tatilin verdiği bi ağırlık okula bile zorla geldim kuzumdan ayrıldım ne güzel bir hafta hep yanındaydım...
Okuldayım canım ara ara bakıp kaçıyorum
saol kaptanım zaten yapamıyorum içimde bir huzursuzluk kalıyor normalde her hafa yapmak benim için hiç sıkıntı değil hiç erinmiyorum hatta seviyorumda bu işi ama cuma gerçekten sıkıntı oluyordu :)Evet sen cumaları sıkışık oluyorsun diye sana artık cuma yok
Tamam beybi aklımda. Salı yazmışım zaten bi sorun yok herhalde
cicim dün akşam ben toptan yazmıştım. cumayı da yazdım. cuma 1 saat hızlı yürüyüşüm var, suyum artı. menümü paylaşmadım eksi yazarsın.mesaj sayım cumaya ait:0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?