Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biraz da hava yağğmurluysaaa keyifler kaçar kaçar kaçtıı gittii..keyfin geri gelsin çabuk söyle onaa..tatilden sonra iş çok zor geliyor insana
aynen öyle yaaa ne güzel memlekette güneş vardı baya sıcaktı eymen kısa kollu ve şort giymeye alışmıştı yavrucak tekrar kalın giyince afalladı kuzum...

ben döndüm diğerlerini bilmiyorum... yelizi hiç göremedim hala izinde mi

yine kimsecikler yok kendi kendime sohbete devam eymen doktora götürdüm kuzum hiç böyle ayrıntılı muayene görmemişti çook şükür sorun çıkmadı tüm organlarını gördüm mini minnacık midesi bağırsakları bökreği ay anlatamam resmen ultrason ekranına sarılıp öpesim geldi
ayrıca içerisinde paraben var diye eymene kan damlası hiç vermedim 7. aydan sonra hergün 1 tk pekmez vermiştim eymene çooookkk şükür kansızlıkta çıkmadı doktor da tebrik etti beni nasıl koltuklarım kabardı anlatamam
boy kafa tüm gelişimimiz ayımızdan ilerde çıktı sadece kilomuz boya göre 1 kg eksik çıktı o da normal dedi çok şükür herşeyimiz iyi sadece 4 köpek dişi 1 tanede azı dişimiz çıkıyor o biraz sıkıntı o kadar

bu arada anne olanlar emine Fatoş yeliz Ceyda başka kimse yoktu herhalde geçmiş anneler gününüz kutlu olsun benim ilk anneler günürmdü çoooookkkk güzel bişey ya anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor rabbim hherkese bu güzel duyguyu tattırsın

emine sen nerelerdesin hala temizlik mi yapıyorsun kilo cetvelini gördükçe nasıl içim gidiyor anlatamam valla süpersin ayrıca hep aklımda sorayım abin ne yaptı kritik günler geçti mi

neyse kızlar eymen uyanacak gibi

Haklisin insan alisinca sicaga kisa kolluya afalliyor ki eymencim napsin..muayeneniz cok basarili o zamann ne guzel vok sevindm.. harika duygular olduna suphem yok zamani gelince ben de coookkk mutlu oak istiyorum bebisimle ve kocisimle :) bunun icin sadece biraz sabir gerekiyorr..
Yeliz hala izinde

Ay bütün gün kimseler yoktu sendrom yaşadık yine

Su: +
Spor: + (1.5 saat kardio)
Spor salonunu 2 gün sonra bırakıyorum kızlar bilginize akşamları yürüyüşe çıkıcaz eve gelince de videolardan 1 saat çalışma yapıcam leslie olur başka birşey olur.

Menü
Sabah
1 kase nesfit

Öğlen
Beyaz Peynirli salata

Akşam
1 adet kabak dolması
birazda zeytinyağlı patlıcan yemeği
ve yoğurt 1 kase

sabah:biberli yumurtaı menemen
5 fındık 3 kuru üzüm 3 ceviz yarım muz

öğle bulgurlu semizotu yemeği
1 kase yoğurt

akşam 5 adet köfte
salata
3 adet kornişom tursu
1 kase sarımsaklı yoğurt

Evet sen cumaları sıkışık oluyorsun diye sana artık cuma yok

Tamam beybi aklımda. Salı yazmışım zaten bi sorun yok herhalde

sorun yok canım sadece pazartesi karatay formunda kg kontrollerı listeler oluyor da unutuyorum sonra hazırlamayı aksatmak istemediğim için pazartesi hariç diğer günler olsun dedim
hoşgeldin canım
maşşallh ilk anneler günü senin içindaha bi anlamlı güzel geçmiştirr rabbim eymene sağlık sihat versin
tüm gelişmeler normalmış çok sevindim seninde içinrahat etmştir annellik başka tabi biraz yorumlar benim eksik yarım kalıyor ama kussuruma bakma tatlım

1 adet kabak dolması dişimin kabuğuna yetmez

AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)160 kcal
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade) (0 kcal)0 kcal
Alınan Kalori Toplamı398 kcal

şimdilk bunları yedim. okuldan geldim çok açım yahu ne yesm bilmiyorum. nasılsınız bu arada keyifler yerindedir umarım bebeişler. melike ben 1 kilo verdim bile sen ne alemdesin de bakalım fıstık :)

deguadan gördüm birde menemen yapayım yiyim evet çok geç oldu biliyorum ama okuldan geldim :s yeni menümü yazıyorum kızlar. su + spor - bu arada
AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)160 kcal
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade) (0 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal)223 kcal
Alınan Kalori Toplamı621 kcal

hmm çok sağlıklı bi menü olmuş .ideal kiloma ulaşayım bende böyle beslenicem her şeyden var . beğendim

sen menünüde beğendim fıstık.özellikle sabah ve öğle gayet güzel ama akşam ile öğlen i değiştirseydin çok daha güzel olurduu

Geleneksel Listecibaşı

pazartesi Mahurbeste
salı degua
çarşamba melikea123
perşembe Kelebek.hill
cuma destina_88
tememdir bugün bende kaptan

senin diyet işe yaradı desene. sabah kahvaltısında hep patates yiyiyorsun galiba di mi? başka alternatif var mı?

dün akşam o çileği yemedim.2 tane hurma yedim, dediğin gibi tat oranı yüksek meyveleri seviyorum.
sütle meyve birlikte mi tüketeyim yani? ara öğün de pek yok bu diyettei ana öğün olarak mı tüketebilirim? bi de süt mü sadece yoksa genel olarak protein+sebze/meyve mi?
light bi mıhlama yap kendine beya. fındık kadar tereyağı kullanırsan olur, niye olması? bi de mısır unu yerie yulaf kepeği kullan. vazgeçtim, mıhlama mıhlama olarak kalsın daha iyi bugün 4 ana öün yaptım mesela, bişeyler yapmaya çalışıyorum ya şimdilik

05.20: 50 gr light labne, 1 yumurta, 1 dilim ekmek
10.00: 1 paket çubuk kraker
13.00: 12 tane sarma, 10 çilek
19.00: 100 gr activia yoğurt, yarım dilim ekmek, 150 gr palamut, 2 tane közlenmiş biber.

spor: 50 dk fitness
su:+

cicim dün akşam ben toptan yazmıştım. cumayı da yazdım. cuma 1 saat hızlı yürüyüşüm var, suyum artı. menümü paylaşmadım eksi yazarsın.mesaj sayım cumaya ait:0

bu hafta tamamlarım ben kaptancım

Ne bileyim hilal ya tatilin verdiği bi ağırlık okula bile zorla geldim kuzumdan ayrıldım ne güzel bir hafta hep yanındaydım...
Okuldayım canım ara ara bakıp kaçıyorum

hoşgelmişsin, hoşgelmişsin ben de memleketteydim zor gelio şimdi bana da okul; aynı dertten muzdaribizz .

son olarak bişeyden bahsedicem size, bi araştırmadan. Fulias cuma günü kilo bildiriminden sonra yazmıştı bu konuyla ilgili de, oradan geldi aklıma.
trt fm dinliodum geçen gün, bi deney yapmışlar. 2 deney grubu ayarlamışlar. bi grup karbonhidrat alımını azaltarak diyet yapmış, diğer grup kalori sayımı yaparak. 1 ay sonucunda karbonhidratı kesenler ort. 3.6 kg vermişler, kalori sayımı ile zayıflamaya çalışanlar da 2.7 kg vermiş. bilginizee

Menü:
Sabah:
1 kase mercimek çorbası
1,5 dilim ekmek

Öğlen
1 tabak kabak-bulgur pilavı karışımı
1 kase cacık

Akşam:
2 kase şehriyeli tavuk çorbası
Bol salata

1 kase çilek
karpuz

Su:+
Spor:+ (1 sa yürüyüş+1 sa pilates)

Son düzenleme:
Evet sen cumaları sıkışık oluyorsun diye sana artık cuma yok

Tamam beybi aklımda. Salı yazmışım zaten bi sorun yok herhalde
saol kaptanım zaten yapamıyorum içimde bir huzursuzluk kalıyor normalde her hafa yapmak benim için hiç sıkıntı değil hiç erinmiyorum hatta seviyorumda bu işi ama cuma gerçekten sıkıntı oluyordu :)

cicim dün akşam ben toptan yazmıştım. cumayı da yazdım. cuma 1 saat hızlı yürüyüşüm var, suyum artı. menümü paylaşmadım eksi yazarsın.mesaj sayım cumaya ait:0

kusura bakma :S:S bu hafta sayıldı ama düzeltmeme sanırım gerek kalmadı ama gerçekte özür dilerim :S

Menu
Sabah (10:45)-2 dilim dil peyniri
1dilim kasar peyniri
2kasik tulum peyniri
4dilim mozarella
1dilim beyaz peynir.
Domates, biber, cay, yesilcay.
16:00-1/2kabak dolmasi (etli), 1zeytinyagli enginar.

Spor-32dk kurek, 600cekim powerplank.
Su-3.3lt

Bayanlar sabah gorusuruz insaellah.
Gecmisi bile okuyamadim....yatakkkkkkk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…