ama esra Yilmaz'dan bol ne var... bi turlu bulamadim.seni..ve yunuslarini
.
cok.da kullandigim bi platform.degil..ondan sanirim.
aaaa o nerden çıktı kıızzzçok yumuşak bi insanımdır ben yaa. Birinin benim tersime gelmesi için bayaaa bir uğraşması gerekir herhalde. Tersime gelmeyin düzüme gelin off bu iğrenç espiriyi de yaptıktan sonra şu verdiğiniz kalp vakfı diyetimiydi neydi onu bir araştıriyim
E sıcak cikolata cok kotu bısey degıl kı..
Bır bardak sute 4(e kadar)kare bıtter cıkolata...mısss!
SABAHirinç lapası
ara türk kahvesi 10 badem 10 fındık
öğle pirinç lapası
akşamirinç lapası
1 saat yüzme
2 litre su
bugun detoks günü kızlar o sebeble arada uyguladığım pirinç lapasını yaptım bakalım yarın tartı durumuna göre yapıp yapmama arasında kararsızım
hepinizi öptum iyi akşamlar
saol kaptanım zaten yapamıyorum içimde bir huzursuzluk kalıyor normalde her hafa yapmak benim için hiç sıkıntı değil hiç erinmiyorum hatta seviyorumda bu işi ama cuma gerçekten sıkıntı oluyordu :)
kusura bakma :S:S bu hafta sayıldı ama düzeltmeme sanırım gerek kalmadı ama gerçekte özür dilerim :S
Sabah:
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kase nesfit
Öğlen:
Köri soslu mantarlı tavuk
yarım pors pirinç pilavı
3-4 elma dilim patates
az şekerli Türk kahvesi
1 kase çilek
Akşam:
1 kase domates çorbası
1 paket form sade
yoğurtlu havuç salatası
1 elma
1 grreyfurt
Su:+
Spor:+ (Lesle 3 mil+mekik)
neeeee
Ben Trabzon'luyum ve kuymagımıza dokunmayın!!!...derım sıze:))
SABAHirinç lapası
ara türk kahvesi 10 badem 10 fındık
öğle pirinç lapası
akşamirinç lapası
1 saat yüzme
2 litre su
bugun detoks günü kızlar o sebeble arada uyguladığım pirinç lapasını yaptım bakalım yarın tartı durumuna göre yapıp yapmama arasında kararsızım
hepinizi öptüm iyi akşamlar
menülerimiz gayet kaçamaksızlaşmaya başladı kelebeğim, bugün spor salonuna gitmemişsin ama Leslie gzel olmuş
Sevilay yediklerinde bisey yok...yarin kaldigin yerde. nonstop devam.
Topraks...hehhe iyi bi yontem bu ya.. desifre oluyorsunuz:))
bari ne yediginizi de yazsaniz..tepki falan gostersek.."ya o da yenmez ki canim" desek mesela)
sabah
ml 200 süt
öğle
sucuklu yumurta (değişik bi şekilde yaptığım diyetisyeninde okey dediği bi tarif )
1 dilim ekmek
ikindi
yarım kase fellah köftesi
1 kase yoğurt
sucuklu yumurtayı nasıl yaptığımı da anlatayım aslında pek sevmem ama bugün ne olduysa canım çekti
4 adet ince dilim sucuk biraz kaynar suyla 3-4 kaynatılır ve su dökülür sonra tekrar sıcak su eklenir ve yine 3-4 dk kaynatılıp su dökülür sucuk yağlardan arınmış oluyor sonra üzerine 1 adet yumurta kırıyorsun yağ falan koymuyorsun sonra afiyetle yiyorsun
su 3 lt
spor leslie teyzeyle 3 mil
Eminos temizliklerdeydi yeni donuyor aramiza
Sabah daa 2 haslanmis yumurta 1 kase nesfit yedim..
Aksam tae boya gidecektim hoca degiscek cunku gecen hafta lifleri koptu..yokmus bugun..
Dun de spinning icin gittim salona hoca rahatsizmis hocalar dokuldu yahu dayanamadilar benm tempomagitmisken pilates vardi ona girdim ben dee..ama cok hafif geldi yaaa burda gozluklu adam var B)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?