Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ama esra Yilmaz'dan bol ne var... bi turlu bulamadim.seni..ve yunuslarini
.
cok.da kullandigim bi platform.degil..ondan sanirim.

sen bana face adresini yaz ben seni eklerim canım
ev işlerine girişince bitmek bilmıyor hep başka bi şey daha çıkıyor
bendesenin gibi yapınca herşey tam olcak üstünkürü sevmıyorum
mükemelliyetçilik belirtisi sanırım
şimdide halat çevirmeye mi giriştin spor amaçlı galiba kımın aklına gelir helal valla sana nediyim

yumuşak karakterin var ama sinirlenince fena ezer gibi bi halin var senin nebilim öyle gözlemledim işte
tabiki kolay kolay o noktaya gelınmıyr bazısına da gerekıyor işte hırrrlamak
espiri hakkateen kötüydü
benimde tersim terstir hani inadımda huyum kurusun he hep iyi de olunmuyor her olay karşısında napcan
spor salonu son günü demek olsun havalar düzeldi bol oksijen alarak yaapparsın dışarda sporunu yada leslie ile
haydin öptüm tatlım

SABAH irinç lapası
ara türk kahvesi 10 badem 10 fındık

öğle pirinç lapası

akşam irinç lapası

1 saat yüzme
2 litre su

bugun detoks günü kızlar o sebeble arada uyguladığım pirinç lapasını yaptım bakalım yarın tartı durumuna göre yapıp yapmama arasında kararsızım
hepinizi öptum iyi akşamlar

E sıcak cikolata cok kotu bısey degıl kı..
Bır bardak sute 4(e kadar)kare bıtter cıkolata...mısss!

Böylesi zararsız tabii ama hazır olanlara basıyorlar şekeri

Hmm ben de merak ettim sonucuu görüşürüz esratoşş

Sabah:
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kase nesfit

Öğlen:
Köri soslu mantarlı tavuk
yarım pors pirinç pilavı
3-4 elma dilim patates

az şekerli Türk kahvesi

1 kase çilek

Akşam:
1 kase domates çorbası
1 paket form sade
yoğurtlu havuç salatası

1 elma
1 grreyfurt

Su:+
Spor:+ (Lesle 3 mil+mekik)

olsun cicim, önemli değil.

menülerimiz gayet kaçamaksızlaşmaya başladı kelebeğim, bugün spor salonuna gitmemişsin ama Leslie gzel olmuş

Evet Ozlem ya...
Kuymagin tek kurali tereyagin yuzeye cikmasidir...
digerleri zaten sart))

Halat candir ya)
biraz tasimasi zor.. agir ama olsun guzeldir..iyidir..hatta berbattir
ya ne kadar cevirirsem cevireyim...aylarca yaptigim var..ama yok!!! her defasinda kollarim bitiyor..suan bile telf tutamiyorum

bende yaramamıştı cicim, inşallah sende işe yarar. yarın sonuçları yazarsın.

Sevilay yediklerinde bisey yok...yarin kaldigin yerde. nonstop devam.

Topraks...hehhe iyi bi yontem bu ya.. desifre oluyorsunuz:))
bari ne yediginizi de yazsaniz..tepki falan gostersek.."ya o da yenmez ki canim" desek mesela)

menülerimiz gayet kaçamaksızlaşmaya başladı kelebeğim, bugün spor salonuna gitmemişsin ama Leslie gzel olmuş

Evet menülere çekidüzen veriyorum özlişşş..ama sen narlı magnumu hemen denedin gözmden kaçmadı

Sevilay yediklerinde bisey yok...yarin kaldigin yerde. nonstop devam.

Topraks...hehhe iyi bi yontem bu ya.. desifre oluyorsunuz:))
bari ne yediginizi de yazsaniz..tepki falan gostersek.."ya o da yenmez ki canim" desek mesela)

Bana da yapcaksınız baktım hemen menüleri hizaya sokmaya başladım

selam kızlar ben dünün menüsünü suyunu sporunu yazmayı unutmuşumm özür dilerim kafam çok dağınık bu aralar:S
sabah:1 fincan kırmızı meyveli çay
öğlen salata döner
akşam:biber dolması
aralarda kahve
su:+
spor:+

sabah
ml 200 süt

öğle
sucuklu yumurta (değişik bi şekilde yaptığım diyetisyeninde okey dediği bi tarif )
1 dilim ekmek

ikindi
yarım kase fellah köftesi
1 kase yoğurt

sucuklu yumurtayı nasıl yaptığımı da anlatayım aslında pek sevmem ama bugün ne olduysa canım çekti
4 adet ince dilim sucuk biraz kaynar suyla 3-4 kaynatılır ve su dökülür sonra tekrar sıcak su eklenir ve yine 3-4 dk kaynatılıp su dökülür sucuk yağlardan arınmış oluyor sonra üzerine 1 adet yumurta kırıyorsun yağ falan koymuyorsun sonra afiyetle yiyorsun

su 3 lt
spor leslie teyzeyle 3 mil

Pek sporcu bi' teyzen varmış kız maşallahı varr
Sucuklu yumurta iyi güzel ama sabah sabah ona kim uğraşacak ancak haftasonu olur o iş, ama ne zamndır yemedim ha, hayatım boyunca da canım çekmez evde olmasa..annem alcak da ben yiycem yani

kızzzzz... Balıkesirliiiiii pert etmişsin adamları, Leslie Allah'tan sanal

kızlar bu sıralar aşırı yoruluyorum sebebide belli aslında okuldu dershaneydi stajdı sınavdı çok zorlanıyorum artık diyeti falan öçnemseyemiyorum kafam çok karışıyor zaten yedikten sonrada çok fazla pişmanlık duyuyorum fazla yemesemde spor yapacak enerji bulamıyorum üzerimde çok dağılıyorum sanırım ne yapacağımıda bilmiyorum :S

E Zeynep bunu niye yapiyorsun ki..direk ye.
Kolestrol mu var alerji mi intolerans mi?
Emege yazik...sucuklu yumurtani namina da)
cok dikkatli diyet yapiyor ve sucuk da seviyorsa bir insan...kiymayi alacak baharat falan..kendi yapacak:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…