bak şimdi benim de canımı çektirdinizz
ne demiş bir sucuk markası:' Arada bir de olsa baharatı tam kıvamında sucukları tavaya bırakmıyorsan, o tavaya da ekmek banmıyorsan, böyle saatlerce koşturup durmanın ne anlamı var?'
bu, kelebeğimle bizim loganımız gibi bişey oldu artıkk.
bir şey yemek değil çok yemiyorum ama ne yersem yiyeyim hani bir pişmanlık oluşuyor az yesemde oluyor ki bugünde pek bir şey yemedim zaten ama spor yapamayacağım snaırım
ortalama 1 kgya yakın gidiyor tabiki bu giden yağ değil şişkinlikler
bakalım yarına :)
yulaf kepekli kuymak birden iştah gittiii
has trabzon peyyniri ve terayağı olacakda yyiycen biliyorlar karadenizler ağızlarının tadını
bi karadenizli bulup evleneyim en iyisi
ben heryaptığımda olumlu sonuç aldım canım
bunyeden bunyeye göre değişien bi detoks buzaten
ayran aşı da bana yaramamaştı
emine işin özü pılav tabiki ama benim bünye arada ister bunu
zaten pilavı bunun dışında göremıyorum ses etme de yiyim
ortalama 1 kgya yakın gidiyor tabiki bu giden yağ değil şişkinlikler
bakalım yarına :)
yulaf kepekli kuymak birden iştah gittiii
has trabzon peyyniri ve terayağı olacakda yyiycen biliyorlar karadenizler ağızlarının tadını
bi karadenizli bulup evleneyim en iyisi
ben heryaptığımda olumlu sonuç aldım canım
bunyeden bunyeye göre değişien bi detoks buzaten
ayran aşı da bana yaramamaştı
emine işin özü pılav tabiki ama benim bünye arada ister bunu
zaten pilavı bunun dışında göremıyorum ses etme de yiyim
döner dediğim yarım ekmek falan değil salatanın yanında tabakta azdı zaten bulunduğum ortamde pek bir alternatifim yoktu biber dolmasıda 1 tane
kırk yılda bir bu saatte burda bi sürü kişi var muhabbete dalayım dedim eymen.in uyanıp emesi geldi her zaman beş dakikada Beşiktaş yapan çocuk 15 dk emdi bu çocuğun bana garezi var diyorum da kimse inanmıyor
bende öyle okudum araştırdım da durması lazım çünkü dikkatimi dağıtıyortamam en kısa zamanda randevu alıp gidiyorum hemen :)
Tahmınen 40gun sonra 60kg olan hedefıme ulasırım.
Ama zaten 65e cekmeyı de dusunuyorum hedefı (yagsız kutle zaten sun 60.3kg)
kastan yemeden..
Sımdı bu hedefe hemen ulasmamak ıcın ıkı hafta sonra dıyeti haftada max1.2kg verebılecek sekılde duzenleyecegım.
Zaten hedefım sabıt kalmak..yanı burada olma sebebım bu.
Gruptan cıkıp buralarda takılmaktansa..hedef tarıhını ılerı atmak mantıklı geldı:)))
Hurgada? ahh soyle 1 haftamız olaydıııı neler neler yapaydımmm...
Hurgada...ne bılım ya.. daha ıyı bır yer?
Mantiklisin her zamanki gibii) asla kacamagin yoktu arada kacamak yaparsin olmadi :)) pekii hic cok bunaldigin cok ac hissettigin oluyor mu diyetten oturu ?
Benim yurtdisi hakkinda ne planim ne merakim var ya ilginc di mi :))
Sarajevo'ya gıttıgımızde orada 2 gun kalmıstık...eledık orayı:)Dubrovnik ?çok sevilesi yer
Yooo cok ılgınc degıl aslında, herkesın ılgı alanları farklı...sen de bambaska bıseyler alakalısındır muhakkak.
Yooo.. benım beyın bıtırıyor herseyı dıyette.. tabı bı de dıger yonu var; yemege baslayınca da bıtırıyor herseyı (masadakı):))
kacamak degıl de porsıyonlar devasa yaparım:)
Ben cok ulke sevdalisiyim aslinda..ulkemin her kosesini gezmem lazim.onceeee :)) e simdiye dek aile durumu hep bizim okullarin bitmesine modluydu annem de calismiyor haliyle en cok memlekete gittik yazlari..bi de buyuyunce tek basimiza tatillere basladik yavastan :) firsatim oldukca karis karis gezecem insallahh :)
Evet demistin bunu porsiyonlari azcik artirirsin o zaman :) ben kacamagi tercih ederdim amamesela ben bi pors pilav yeniim de dondurma yiyiiiiimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?