Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menüm:
sabah 1 fincan nescafe
öğlen:salata
akşam:3 tane köfte
bir şey daha yemiştimde öğlen defteirm yanımda değildi hatırlayamıyorum ne yediğimi
suyum:-
spor:-

herkese iyi geceler kızlar :)

Bu olaya bu mantıga kımse gırmesın!!

bir şey yemek değil çok yemiyorum ama ne yersem yiyeyim hani bir pişmanlık oluşuyor az yesemde oluyor ki bugünde pek bir şey yemedim zaten ama spor yapamayacağım snaırım

Sen ne ıcın pısman olmalısın?
SAbah kahvaltı problemın ıcın.
Bak sımdı cok etkılemez senı(cok ıyı bılırım lısedeyken evden kacardım kahvaltı yapmamak ıcın..sabah saat 6ya gelmeden
evden cıkıyorum mıdem almıyor dıyerek..) emın ol hıc ıyı bırsey degıl.
Bır bardak sut..ıkı ıncır kurusu bıle muthıs bır kahvaltı...dusun bunları.

aaaa ne desem yanlıs anlasılıyor... sadece kolay gelsın demek ıstedım:)))

aaaa ne desem yanlıs anlasılıyor... sadece kolay gelsın demek ıstedım:)))

kırk yılda bir bu saatte burda bi sürü kişi var muhabbete dalayım dedim eymen.in uyanıp emesi geldi her zaman beş dakikada Beşiktaş yapan çocuk 15 dk emdi bu çocuğun bana garezi var diyorum da kimse inanmıyor

tık tık tık masaellah..
O emsın yeterkı, bız hep buradayız

menu
Sabah-1 dılım otlu peynır, chai, 1 tam haslanmıs yumurta, salatalık, dereotu, maydanoz.
...kahve
Ogle- ananaslı mozarellalı salata
13.00-bır parca papaya kurusu
Aksam(16:00)-3 kofte, 1bıber dolması (zyaglı), 1/2 porsıyon kuzu tandır.

Su-3.5lt
Spor-1.5saat yuruyus (oldukca hızlı), 30dk (tabıkı dura dura:) halat cevırme, 100kere tomruk kaldır-ındır.
...plus (hepsını yazamam, programım calınmasın dıger ant.ler tarafındanP)

bende öyle okudum araştırdım da durması lazım çünkü dikkatimi dağıtıyor tamam en kısa zamanda randevu alıp gidiyorum hemen :)

suyu cok ıctıgını bılıyorum o sebeple soylememın bı anlamı yok ama sıvı kaybı da yapar..
Belkı ıctıgın yetmıyor da olabılır...Kesınlıkle doktora gorun Esra da Hılal de dogru soyluyor.
Nıye okutuyoruz onca doktoru hehe

Tahmınen 40gun sonra 60kg olan hedefıme ulasırım.
Ama zaten 65e cekmeyı de dusunuyorum hedefı (yagsız kutle zaten sun 60.3kg)
kastan yemeden..
Sımdı bu hedefe hemen ulasmamak ıcın ıkı hafta sonra dıyeti haftada max1.2kg verebılecek sekılde duzenleyecegım.
Zaten hedefım sabıt kalmak..yanı burada olma sebebım bu.
Gruptan cıkıp buralarda takılmaktansa..hedef tarıhını ılerı atmak mantıklı geldı:)))

offf hemen bı yer bulmam lazım.
Esıme haber vermeden bılet almak mı?
Yoksa kendıne bıle haber vermeden.."ılk ucus nıre hemserım?" metodu mu?

Ya da sececeksem bı yer neresı?
..ılerde gıdecegım dedıgım yerler..Japonya, Hıindistan, Sao Paulo, Bangkok, Seul..vardı ama hepsı uzak ve bızım
max3 gecemız var.
Arada "ya gıdelım ne olacak" dıyorum ama vaz gecıyorum mantıklı olarak.
Nereye gıdelım, var mı bı fıkrınız?

Hurgada? ahh soyle 1 haftamız olaydıııı neler neler yapaydımmm...
Hurgada...ne bılım ya.. daha ıyı bır yer?

Mantiklisin her zamanki gibii ) asla kacamagin yoktu arada kacamak yaparsin olmadi :)) pekii hic cok bunaldigin cok ac hissettigin oluyor mu diyetten oturu ?

Benim yurtdisi hakkinda ne planim ne merakim var ya ilginc di mi :))

günaydııııııııııııııııııııııaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

doğa anaya bir kaç mesajım olacak. onları iletip geliyorum

Mantiklisin her zamanki gibii ) asla kacamagin yoktu arada kacamak yaparsin olmadi :)) pekii hic cok bunaldigin cok ac hissettigin oluyor mu diyetten oturu ?

Benim yurtdisi hakkinda ne planim ne merakim var ya ilginc di mi :))

Yooo cok ılgınc degıl aslında, herkesın ılgı alanları farklı...sen de bambaska bıseyler alakalısındır muhakkak.
Yooo.. benım beyın bıtırıyor herseyı dıyette.. tabı bı de dıger yonu var; yemege baslayınca da bıtırıyor herseyı (masadakı):))
kacamak degıl de porsıyonlar devasa yaparım:)

Ben cok ulke sevdalisiyim aslinda..ulkemin her kosesini gezmem lazim.onceeee :)) e simdiye dek aile durumu hep bizim okullarin bitmesine modluydu annem de calismiyor haliyle en cok memlekete gittik yazlari..bi de buyuyunce tek basimiza tatillere basladik yavastan :) firsatim oldukca karis karis gezecem insallahh :)

Evet demistin bunu porsiyonlari azcik artirirsin o zaman :) ben kacamagi tercih ederdim ama mesela ben bi pors pilav yeniim de dondurma yiyiiiiimmmmmm

hahha pılavın buyuk porsıyonu da dondurma da kacamak oldugu ıcın dondurmayı tercıh edıyorsundur.
Ama etın buyuk porsıyonu kacamak olur mu ya...candır et can:)

Ulke ayrı! Turkıye ayrı!
Ama ben zaten gozumu Hollanda'da acmısım.. benım yurtdısı olayım bıtmez..ıstesem de ıstemesem de:)
Severım yolculkları. ama en anlamadıgım -ve hıc anlamayacagım- tatıl anlayısı sezlong kum gunes denız falan fılan..
Benım tatılım en gec 8de odadan cıkmak uzere kuruludur.
Yanı aslında tatılden donunce daha yorgun donuyoruz bız hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…