Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aa, dönerrr.. hani sen diyetteydin mahurbeste ile cicim? kaç biber dolması?

Böylesi zararsız tabii ama hazır olanlara basıyorlar şekeri

Hmm ben de merak ettim sonucuu görüşürüz esratoşş
ortalama 1 kgya yakın gidiyor tabiki bu giden yağ değil şişkinlikler
bakalım yarına :)
yulaf kepekli kuymakk ihanet gibi olur Karadeniz'e

abiciğine çok sevindim yaa, inşallah 100 gün de çok güzel geçer.
yulaf kepekli kuymak birden iştah gittiii
has trabzon peyyniri ve terayağı olacakda yyiycen biliyorlar karadenizler ağızlarının tadını
bi karadenizli bulup evleneyim en iyisi
bende yaramamıştı cicim, inşallah sende işe yarar. yarın sonuçları yazarsın.
ben heryaptığımda olumlu sonuç aldım canım
bunyeden bunyeye göre değişien bi detoks buzaten
ayran aşı da bana yaramamaştı
:)) lapa pilav.. kolay gelsin Esra.
emine işin özü pılav tabiki ama benim bünye arada ister bunu
zaten pilavı bunun dışında göremıyorum ses etme de yiyim

bak şimdi benim de canımı çektirdinizz
ne demiş bir sucuk markası:' Arada bir de olsa baharatı tam kıvamında sucukları tavaya bırakmıyorsan, o tavaya da ekmek banmıyorsan, böyle saatlerce koşturup durmanın ne anlamı var?'
bu, kelebeğimle bizim loganımız gibi bişey oldu artıkk .

kan tahlillerini yapıp diyentisyenden yardım almayı neden düşünmuyorsun melikecim?

düşünüyorum zaten komple bir doktora gitmem lazım kaşımda atıyor sürekli 3-4 gündür hiç durmadan atıyor 10 dakika duruyor sonra atıyor onun içinde bitmezse ona da gideceğim

kızzzzz... Balıkesirliiiiii pert etmişsin adamları, Leslie Allah'tan sanal

Pert ettim perttt aha böyle oldularrr hahaha

Canım neden böyle oldun ki sennn..moralin düşürme ve bence arkadaşların da dediği gibi neden uzamandan yardım almıyorsun?? Az yemek de çare değil ki düzen yapman lazımmm..

bu saatlerde sadece ben olurdum aşağıda 7 kişiyi görünce oldummmm

Hahha ben de şaşırdımmm

Bakalımm görelim o zmann

öğle yemeği yerine yedim, evet. haftasonu dene yaa, fena değilmiş (kötü arkadaş tiplemesi).

Kızzz denemem banane ben kaloriyi alcaksam yoğun bi çikodan alırım, çikolu dondurmadan alırım meyveli yemem pek ben dondurmayı daa pastayı daaa kötü arkii

Hahha aynen öyle özliiişş bizim slogan bu, arada kaçamak yapmıcaksak ne deli gibi koşuyoz be

düşünüyorum zaten komple bir doktora gitmem lazım kaşımda atıyor sürekli 3-4 gündür hiç durmadan atıyor 10 dakika duruyor sonra atıyor onun içinde bitmezse ona da gideceğim

Kaşın mı seyriyorr ?? O sinirsel olabilir evet..geçmezse git tabi doktordan zarar gelmez de fayda gelir

öyle yapıcam zaten bir diyetisyene başvurmayı düşünüyordum zaten artık iyice karar verdim kesinlikle başvuracağım :)

sabah: 50 gr labne, 1,5 dilim ekmek
ara: 1,5 yeşil elma
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 100 ml activia yoğurt, 1 tulumba tatlısı
ara: 12 erik, 100 ml activia yoğurt
akşam: 150 gr palamut, domates, 2 tane közlenmiş biber, domates.

su:+
spor:-

zaten pek de güzel değil, şöyle kestaneli pasta olsa da şimdi yesekk. ayy, kendim diyorum, kendi canım çekiyor. saat 18'de kapattım mideyi, açlıktan ölmem ya, dedim. ama sanırım iştah açıklığından ölücem

kırk yılda bir bu saatte burda bi sürü kişi var muhabbete dalayım dedim eymen.in uyanıp emesi geldi her zaman beş dakikada Beşiktaş yapan çocuk 15 dk emdi bu çocuğun bana garezi var diyorum da kimse inanmıyor

Son düzenleme:
kırk yılda bir bu saatte burda bi sürü kişi var muhabbete dalayım dedim eymen.in uyanıp emesi geldi her zaman beş dakikada Beşiktaş yapan çocuk 15 dk emdi bu çocuğun bana garezi var diyorum da kimse inanmıyor

biz bekleriz senii eymenin karnı doysun :)

hepinize iyi geceler kızlar çok uykum var çok eymende dişten huzursuz dün gece saat başı uyandı inş bu gece rahat uyur en azından 2-3 saatte bir uyansa ona da razıyım
ayrıca çok acıktım ama bişey yemeyeceğim sadee su

iyi gecelerr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…