- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
hahha pılavın buyuk porsıyonu da dondurma da kacamak oldugu ıcın dondurmayı tercıh edıyorsundur.
Ama etın buyuk porsıyonu kacamak olur mu ya...candır et can:)
Ulke ayrı! Turkıye ayrı!
Ama ben zaten gozumu Hollanda'da acmısım.. benım yurtdısı olayım bıtmez..ıstesem de ıstemesem de:)
Severım yolculkları. ama en anlamadıgım -ve hıc anlamayacagım- tatıl anlayısı sezlong kum gunes denız falan fılan..
Benım tatılım en gec 8de odadan cıkmak uzere kuruludur.
Yanı aslında tatılden donunce daha yorgun donuyoruz bız hehe
aynen devam ablacım gayet iyi ve zorlu bir yoldayım şu an zorlansamda bozmuyorum şu son 5 gün. bu arada abin nasıl varmı bir gelişme .geçn dua ettim sizin için umarım her şey yoluna girer.Sevilay yediklerinde bisey yok...yarin kaldigin yerde. nonstop devam.
Topraks...hehhe iyi bi yontem bu ya.. desifre oluyorsunuz:))
bari ne yediginizi de yazsaniz..tepki falan gostersek.."ya o da yenmez ki canim" desek mesela)
fıstık senin diyet ne alemde bak ben 3 kilo verdim bile . ki kaçamaklarım oldu hafifde sporum .çok zorlanıyosan yorma kendini tabiselam kızlar ben dünün menüsünü suyunu sporunu yazmayı unutmuşumm özür dilerim kafam çok dağınık bu aralar:S
sabah:1 fincan kırmızı meyveli çay
öğlen salata döner
akşam:biber dolması
aralarda kahve
su:+
spor:+
biber dolması diyetimiz için kaçamak ama yapamıyosan dediğim gibi zorlama kendini biraz zorlu bir diyetdöner dediğim yarım ekmek falan değil salatanın yanında tabakta azdı zaten bulunduğum ortamde pek bir alternatifim yoktu biber dolmasıda 1 tane
aman kaptanı sinirlendirmeyin canlarBu olaya bu mantıga kımse gırmesın!!
aynen katılıyorum şu önerilerine bayılıyorum . huhuuu kafiyeye gelSen ne ıcın pısman olmalısın?
SAbah kahvaltı problemın ıcın.
Bak sımdı cok etkılemez senı(cok ıyı bılırım lısedeyken evden kacardım kahvaltı yapmamak ıcın..sabah saat 6ya gelmeden
evden cıkıyorum mıdem almıyor dıyerek..) emın ol hıc ıyı bırsey degıl.
Bır bardak sut..ıkı ıncır kurusu bıle muthıs bır kahvaltı...dusun bunları.
aynen abla. valla karar verdim seninle şu 60 kiloyu görelim bende sağlıklı beslenicem .yetr çektiğim eziyet . dana gibi dalmıcam yemeklerUstune gıtmeyın kızın.
Ben de gecen gun 2 porsıyon doner yedım.
Etten zarar cıkmaz..yeterkı sossuz olsun salatalı olsun:)
yahu benden sonra geld,in benden önce ilerledin helal valla sana emine hatun. kıskanıyorum ha bilesinTahmınen 40gun sonra 60kg olan hedefıme ulasırım.
Ama zaten 65e cekmeyı de dusunuyorum hedefı (yagsız kutle zaten sun 60.3kg)
kastan yemeden..
Sımdı bu hedefe hemen ulasmamak ıcın ıkı hafta sonra dıyeti haftada max1.2kg verebılecek sekılde duzenleyecegım.
Zaten hedefım sabıt kalmak..yanı burada olma sebebım bu.
Gruptan cıkıp buralarda takılmaktansa..hedef tarıhını ılerı atmak mantıklı geldı:)))
Emine hatun boşver yurt dışını yahu 3 günlük yurt dışı seyahatinden zevk alman zor çok yorucu olur. bak gel sen Antalya da olympos a git mis gibi ohh deniz kum güneş . 3 güne 3 yaş genşleşir gelirsin bebişimofff hemen bı yer bulmam lazım.
Esıme haber vermeden bılet almak mı?
Yoksa kendıne bıle haber vermeden.."ılk ucus nıre hemserım?" metodu mu?
Ya da sececeksem bı yer neresı?
..ılerde gıdecegım dedıgım yerler..Japonya, Hıindistan, Sao Paulo, Bangkok, Seul..vardı ama hepsı uzak ve bızım
max3 gecemız var.
Arada "ya gıdelım ne olacak" dıyorum ama vaz gecıyorum mantıklı olarak.
Nereye gıdelım, var mı bı fıkrınız?
Ben cok ulke sevdalisiyim aslinda..ulkemin her kosesini gezmem lazim.onceeee :)) e simdiye dek aile durumu hep bizim okullarin bitmesine modluydu annem de calismiyor haliyle en cok memlekete gittik yazlari..bi de buyuyunce tek basimiza tatillere basladik yavastan :) firsatim oldukca karis karis gezecem insallahh :)
Evet demistin bunu porsiyonlari azcik artirirsin o zaman :) ben kacamagi tercih ederdim amamesela ben bi pors pilav yeniim de dondurma yiyiiiiimmmmmm
size bişy açıklıcam .ben bu hafta tam 3 kilo veridm şu an itibariyle . ama şöyle bir durum var geçn hafta kilom değişmedi dedim ya aslında 82.7 ye çıkmıştım bilmiyorum ne zamndır böyleyim. tartıya çıktığımda cumartesi günü şok oldum ve acilen bu diyete başladım. bu diyete başladığımda 82.7 idim şimdi 79.1 oldum. haksızlık olmasın diye aradı farktan hesaplamayalımda geçn haftaki 80 den düşmüş gibi hesplayalım diyorum. kaptan ? haksızlık olmasın ama yine siz bilirsiniz
yaz geldi dondurma sezonu fazlasıyla açıldı millet sokaklarda şapur şupur dondurma yiyor tabbii tatlım sende haklısın valla ne yalan diyim benimde çok canım çekiyor ama açık dondurmalar daha iyiymiş diye duydum . Birde dondurma en masum tatlı imiş hemde sağlıklı haftada 1 yada 2 külah dondurmanın bir zararı olacağını düşünmüyorum . ( gün içinde kaçamak yoksa tabi Hilal hanım pizzadır ne bilim pastadır faln )
of tığ gibi oldum resmen kemiklerim görünce yakında yaaabeni manken yapcaklar diye korkuyorum üfleseler uçucam yaa (psikolojik güdülüyorum kendimi ) işte öyle kızlar benimde kilo alamama gibi bir derdim var yahuu
Kaynanamdan canli bildiriyorum. Manti vaaaaaarr. Vay basima gelenler karnimda cok ac. 1tabak manti yiyorum kizlar affola
of tığ gibi oldum resmen kemiklerim görünce yakında yaaabeni manken yapcaklar diye korkuyorum üfleseler uçucam yaa (psikolojik güdülüyorum kendimi ) işte öyle kızlar benimde kilo alamama gibi bir derdim var yahuu
yavrum sonradan farketim tartım bozuktu değişmemiştir dedim verdiğimden umudum yoktu ama aldığımı düşünmemiştim arkdaşlarda bi tartıldım kilo almıştım bende hemn vermeye girştim o gün ama söyleyeyim dedimPeki ciktinsa neden degismedin dedin tatliss..
Bence de olay dedigin gibi olur..aksi halde haksizlik olur
Mesaj alindi cadi mahur :)))
Hem sen benim hic kacamak yaptimi gordun mu yaaaa..hiiicccc..
Superssonik oldu bu kiz ya ben de farkettin bi suzuldun bu ara sen kizim yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?