Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaa nasıl oluyor da o kadar tıtızlıkle tek tek mesajları okurken, bu mesajı sımdı farkettım..
Hemen alacagım Esra, cok sagol.
Ya bazen ben de dıyorum "cok sey dusunuyorum" sonra da dıyorum kı "e herkes boyledır..olmasa olur mu? olmaz"

concept (18) menu+ su+ spor+
berenvildan (15) menu+ su+ spor+
kelebe(k.hill (12) menu+ su+ spor+
fulias (3) bıldırımde bulunmadı (cok yogun)
degua (5) menu+ su+ spor+
az_uz (8) menu+ su+ spor+
destina_88 (0) bıldırımde bulunmadı

Günaydın fıstıklar eminim gene açmıiş çaremizi mis gibi elllerine sağlık:)
Sana önerdiğim kıtabı şıparış veririm 1-2 güne kalmaz elime geçerhemen okuyacak
Bakıyorumda ünnlenmişsn röportajlar falan tuyorları yaparlarsa ne ala

günaydın fıstıklar.az-uz u görüyorum altta fıstığım nasılsın nasıl gidiyo eymen le hayat
bugün kızımın okulda sergisi var çok bulunamayabilirim buralarda.haberiniz olaaaa

dünkü menümü de yaziim unutmadan.
sabah:
-1 kase nesfit
-1çay bardağı süt ile
-1 fincan 9'lu çay
ara:
-1 şeftali
öğle:
-ufak kase yoğurt
-1 porsiyon tavuksuyu çorba
-1 patates 1 enginar biraz soğan haşladım limonlayıp (tavsiye ederim bence süpeeeerr)
ara:
-yok
akşam
-malesef tatlı (tel kadayıf dayanamadım.eşim bu sıralarda diyetimi sabote ediyo)
su:2 litre hatta geçmiştir
spor:malesef yok

Özlişşş...anam ne çektin yollarda yavrum sen yaaa...Allah sabır ve kolaylık versin sana canımm
Güzelce her şeyden haberdarsın, seni çok özliycem bunu billll ve ilk fırsatta dön bizee

Bence kesin izni, kız nasıl girecek o kadar yol iz aboo

Evet! Seni merak ettik biz, uğramaz oldun, Erzincan'a gidiyormuşsunuz, hakkınıda hayırlısı olsun, değişiklik iyi gelecek bence, hem vatan toprağı bu ayırtetmeyelim değil mi

evet ya meshur oldum:))
korumada bunlar da bana motıvasyon saglar.
korumaya son 4kg

28.05.2013 Listesi

Mesaj-Menü-Su-Spor

Kelebek.hill 7 + + -
Az_uz_ 13 + + +
Degua 6 + + +
Berenvildan 4 + + -
Fulias 1 + + - (Sınavlara çalışıyor.)
Concept 18 + + +
Destina_88 1 izinli (Yollarda heba oluyor.)

Emineee hedef değişikliğini bu hafta bildirmeyi unutma sakınn Ama sebebiyle birlikte yazarsak sorun olmaz bence gerçi..

. benim izin kesin. okul kapanana kadar, seminer zamani simdilik belirsiz. ben pazartesi liste bende oldugunu bile görmemisim. telefondan takip ediyorum kaçirmisim. sagolasin concept hazirlamissin. yol da köy yolu, heykelimi dikerler heralde yakinda. her seye ragmen spor yapiorum, bacaklarim acilsin diye aksamlari kosuyorum.diyet de devam.gunde 4 ogun beslenmeye gectm, dogru mu yapiyorum, bilemem..

Mahur nerelerde yahu bence o da izin istemeye çalışıştı geçenlerde, izinli yazalım, istikkrarlı devam edemiyor, yalnız baya azalmışız onu farkettim, bakın benim de son 1,5 ayım falan şurda sonra izne ayrılırım ben deee

korumaya son 4kg

Ay çok az kilon kaldıı Eminee..
Hadi bakalım korurken de motive olcaz, sorun olmuycak şimdiden tasalanmaa..süper hızda kilo verdin yahu..

Baya zor olacak sanırım ama okulların kapanmasına da çok bir şey kalmamış neyse ki, biraz sabredeceksin mecburrr Özlemcim, 4 kişiyle mi yaşayacaktın Helal olsun spora da devamsa

Hellööööö
Naber kızlar. geçmişi okudum yeliz gelmiş gitmiş. Özlem izine mi çıkmak istiyormuş?
Ay çok az kişi kaldık fatoş da gelmedi 4654132132 günlük tatil yaptı yaaaaaaaaaaa

Ben de 1 dersimi bitirmeme 1 konu kaldı. Diğer dersin çalışmalarına başlıycam umarım bugün ama ofiste de çok yoğunum. Konsolosluğa gidicem bugün kokoş gibi giyindim hehe.
Akşam da klasik çarşamba kaynanamdayız.
Kızlar ben dün spora - yazdım ama dayanamadım eve gidip kocamla 1 saat spor yaptık yine. Alıştık heralde evde de yapmadan duramıyoruz. Bir de 45 günlük bir karın egzersiz porgramı indirdik onunla beraber günlük karın çalışmaları yapıyoruz. 45 gün sonun da çok fit bir karın vaadediyor program. Bakalım göreceeeeeeeeez.

Görüşürüz slimfitler. optummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Zaten bilgisayarımı da evde unuttum. Ya koca bilgisayar nasıl evde unutulur anlam veremiyorum ya.anahtar olsa telefon olsa eyvallah. 5 kiloluk bilgisayarı nasıl unutuyorum çok garip.

günaydın fıstıklar.az-uz u görüyorum altta fıstığım nasılsın nasıl gidiyo eymen le hayat
bugün kızımın okulda sergisi var çok bulunamayabilirim buralarda.haberiniz olaaaa
kızın kesin çok heycanlıdır ama senin heycanın ondan bin kat fazladır :)
keşke püsküt görseydi ilkdefa takımda biri haşlama yemiş tarihe geçtiğimiz andır
korumaya son 4kg
65 de korumaya gircen demekkii
hadi az kaldı canım ya çok yol kattettin ama asıl sınav koruma evresinde başlayacak
inşlah püskütümm koruma için form açarda orda da devam ederizz yahu benim daha yolum uzun 55 e 11 kg var oyyyy

370 km yol çokda uzunmuş yahu
bide bu yorgunlukla koşuya da gidiyorsun ya vallaa heykeli dikilecek hatunsun

nekdar sayımız azaldı yahu herkes izinde
fulya sen emine mezun olucakyakında ay amanınnn hüzünlendim şimdi
ben kazık çakmaya devam

kaynanan acaba neler dökturdu gene vallaa senin durum kebab
eşininde senin gibi spora düşkün olması çok avantajlı bı durum sen yapsan eşin kaykılsa sıkıntı basarmı ben kendimi düşünsem bana basar kesin
bu karın egzersizlerinin linkini atsana bende indirireyim
işyerinde pc var nasılsa diyip çıktın demekkii ama dosyalar kendi pc de kayıtlıdır konsolosluk işide var ay şıkır şıkıırısındır kesin

1.5 ay sonra yokum dıyor
sonra tasalanma dıyor..
ne ıs?

hangı konsolosluk bu? demeden once..
konsolosluga sıkır sıkır mı gıdılır..dıye sorasım var?

nekdar sayımız azaldı yahu herkes izinde
fulya sen emine mezun olucakyakında ay amanınnn hüzünlendim şimdi
ben kazık çakmaya devam

Evet ya çok azaldıkk..ama benim mezuniyet daha sürer benceee...sadece izin girer araya, hem sen de hızla veriyorsunn, 55 miydi hedef?? Harika oldun hatun

sımdı paylasım alanından gelıyorum..
Daldım..onerıler yenı kurallar falan oku oku oku...
Oraya bıldırdım..unutmayayım dıye.

Önerileri ben de gördüm de o öneriler önceden olsaymış ben şutmuşum yanii..
Bu hafta listeye de yazalım da

Görüşürüz Fulişş..kolay gelsin sana unutkan kız

1.5 ay sonra yokum dıyor
sonra tasalanma dıyor..
ne ıs?

Yokum demedim yahu izin dedim, mezun olsam da ben buralarda olurum emin ol, senin kilonu koruycaz beraberr hatta korumuşken benmkini de koruruz

Esra,
ben gıtmeyecegım yahu.
Ben buraya geldıgımde de soyledım.
"Hemen def ederım kıloları, sızınle ısım korumada baslıyor" dıye...
o yuzden gıtmıyorum bıyerlere...
Senı 55te mezun da ederım, sıkıntı yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…