16 haziran okul kapanıyor ama sizin seminerler devammı ?
kekşkek sevemedim gittii sana afiyet olsun canım
kovalar acaba takıntılı mı oluyor yahu kafamda bisürü düşünce ama nasılsa kuyrukları birbirine dolanmıyor hayret edıyorum
zihin terapisi varmı ondan yapıpda beyni temizleyip yavaşlatsak bazen hiçbişey düşünmediğimi sanarken oo nerelerde buluyorum
bu ruhsal gelgitler aslında tüm sistemi altust edıyor biraz kendimizi rahat bırakabilsek dunya yansa umrumda olmamak değil ama relax modda takılsak aslında çoğu şey halledilecek
oğuz atayın yeni kıtabı çıktı aynalı kıtap onu biarkadaşım onerdi bende sana önerıyorum bende enkısa zamanda okuyacam
rabbim 2. cocuğunu tez zamanda sorun yaşamadan sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin
Kızlaarrr, napıosunuz? nasılsınız? kelebeğim 59.6'yı görmüş, concept'e danışmaya gelenler olmuş, Fulias'ın mezun olmaısna az kalmış, hemşiremiizn erzurum'a tayini çıkmış, az_uzcum eymen'iyle vakit geçirmeye, beroş'um yakartopa, deguacım yüzmeye son gazdevam ediyomuş.
maşallah kızlar size.
hee, ben n'apıorum? izin istemeye geldim. niye, niye, niye? çünkü minimum 3 hafta maksimum 5 hafta boyunca günde 370 km yol katetmem gerekiyor. biliosunuz balıkesir'in bi ilçesinde öğretmenevinde kalıodum; benim odam 1 yıl önceden ayırt edilmiş deyip, odamdan çıkıp 4-5 kişi birlikte kalmamı istediler. ben de reddettim. her gün sabah 6'da evden çıkıp otobüse binip köye gidiyorum; akşam da eve dönüyorum. günlük minimum 370 km yoldayım yani artık. okul kapanana kadar böyle devam edicem. dün başladım bu duruma. dün akşam o yolun üstüne geldim, sahilde koşu da yaptım; ama grubumuza çok uğrayamıycam bu ara; eve geliyorum, yemek yapıorum , spor yapıorum derken, bu saatlerde yatmam gerekiyor.e okul zaten cabası.
tamamlarsam okul dönemini bu şekilde, heykelimi dikecekmiş arkadaşlar. uğraşıorum bakalım.akşam evinde uyumak için nelere katlanıyor insann işte..
Geleneksel Listecibaşı
Pazartesi Destina_88
Salı Kelebek.hill
Çarşamba Concept
Perşembe Az_uz
Cuma Degua
kızlar Fulya'nın lıstecıbasları.
Yalnız OZlem pazt gunu bıldırım yapmamıs.
-ehh 370km-
ben bırazdan bıldırırım.
Sey bı de
OZlemmmmmm ızın kesın mı?
duydum ki beni özleyenler varmış, merak etmişler beni fıstıklar:) hepinizi ben de çok özledim ama iki ayağım bir pabuçta. tayin de süpriz şekilde erzincana çıktı. önce bi şok, sonra alışmaya çalışma, ardından ev topla falan, yoğun bir zaman dilimine girdim. her şeye rağmen iyiyim. biraz inzivaya çekildim ama hiç bir şey değişmedi, hala beni sıkan sorunlar aynı şekilde devam ediyor. neyseki gitmeme az kaldı, yeni şehir, yeni ev, yeni iş yeri, yeni arkadaşlar, inş. temiz bir sayfada güzel yıllar geçirmeye gideriz. sizn nasılsınız kuzularım, hepinizi çok özledim, herkes iyidir uumarım, zayıfladınız mı bakalım:)
Günaydın fıstıklar eminim gene açmıiş çaremizi mis gibi elllerine sağlık:)
Sana önerdiğim kıtabı şıparış veririm 1-2 güne kalmaz elime geçerhemen okuyacak
Bakıyorumda ünnlenmişsn röportajlar falan tuyorları yaparlarsa ne ala
. benim izin kesin. okul kapanana kadar, seminer zamani simdilik belirsiz. ben pazartesi liste bende oldugunu bile görmemisim. telefondan takip ediyorum kaçirmisim. sagolasin concept hazirlamissin. yol da köy yolu, heykelimi dikerler heralde yakinda. her seye ragmen spor yapiorum, bacaklarim acilsin diye aksamlari kosuyorum.diyet de devam.gunde 4 ogun beslenmeye gectm, dogru mu yapiyorum, bilemem..Geleneksel Listecibaşı
Pazartesi Destina_88
Salı Kelebek.hill
Çarşamba Concept
Perşembe Az_uz
Cuma Degua
kızlar Fulya'nın lıstecıbasları.
Yalnız OZlem pazt gunu bıldırım yapmamıs.
-ehh 370km-
ben bırazdan bıldırırım.
Sey bı de
OZlemmmmmm ızın kesın mı?
evet ya meshur oldum:))
korumada bunlar da bana motıvasyon saglar.
korumaya son 4kg
. benim izin kesin. okul kapanana kadar, seminer zamani simdilik belirsiz. ben pazartesi liste bende oldugunu bile görmemisim. telefondan takip ediyorum kaçirmisim. sagolasin concept hazirlamissin. yol da köy yolu, heykelimi dikerler heralde yakinda. her seye ragmen spor yapiorum, bacaklarim acilsin diye aksamlari kosuyorum.diyet de devam.gunde 4 ogun beslenmeye gectm, dogru mu yapiyorum, bilemem..
kızın kesin çok heycanlıdır ama senin heycanın ondan bin kat fazladır :)günaydın fıstıklar.az-uz u görüyorum altta fıstığım nasılsın nasıl gidiyo eymen le hayat
bugün kızımın okulda sergisi var çok bulunamayabilirim buralarda.haberiniz olaaaa
keşke püsküt görseydi ilkdefa takımda biri haşlama yemiş tarihe geçtiğimiz andırdünkü menümü de yaziim unutmadan.
sabah:
-1 kase nesfit
-1çay bardağı süt ile
-1 fincan 9'lu çay
ara:
-1 şeftali
öğle:
-ufak kase yoğurt
-1 porsiyon tavuksuyu çorba
-1 patates 1 enginar biraz soğan haşladım limonlayıp (tavsiye ederim bence süpeeeerr)
ara:
-yok
akşam
-malesef tatlı (tel kadayıf dayanamadım.eşim bu sıralarda diyetimi sabote ediyo)
su:2 litre hatta geçmiştir
spor:malesef yok
65 de korumaya gircen demekkiievet ya meshur oldum:))
korumada bunlar da bana motıvasyon saglar.
korumaya son 4kg
370 km yol çokda uzunmuş yahu. benim izin kesin. okul kapanana kadar, seminer zamani simdilik belirsiz. ben pazartesi liste bende oldugunu bile görmemisim. telefondan takip ediyorum kaçirmisim. sagolasin concept hazirlamissin. yol da köy yolu, heykelimi dikerler heralde yakinda. her seye ragmen spor yapiorum, bacaklarim acilsin diye aksamlari kosuyorum.diyet de devam.gunde 4 ogun beslenmeye gectm, dogru mu yapiyorum, bilemem..
Mahur nerelerde yahu bence o da izin istemeye çalışıştı geçenlerde, izinli yazalım, istikkrarlı devam edemiyor, yalnız baya azalmışız onu farkettim, bakın benim de son 1,5 ayım falan şurda sonra izne ayrılırım ben deee
Hellööööö
Naber kızlar. geçmişi okudum yeliz gelmiş gitmiş. Özlem izine mi çıkmak istiyormuş?
Ay çok az kişi kaldık fatoş da gelmedi 4654132132 günlük tatil yaptı yaaaaaaaaaaa
Ben de 1 dersimi bitirmeme 1 konu kaldı. Diğer dersin çalışmalarına başlıycam umarım bugün ama ofiste de çok yoğunum. Konsolosluğa gidicem bugün kokoş gibi giyindim hehe.
Akşam da klasik çarşamba kaynanamdayız.
Kızlar ben dün spora - yazdım ama dayanamadım eve gidip kocamla 1 saat spor yaptık yine. Alıştık heralde evde de yapmadan duramıyoruz. Bir de 45 günlük bir karın egzersiz porgramı indirdik onunla beraber günlük karın çalışmaları yapıyoruz. 45 gün sonun da çok fit bir karın vaadediyor program. Bakalım göreceeeeeeeeez.
Görüşürüz slimfitler. optummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Zaten bilgisayarımı da evde unuttum. Ya koca bilgisayar nasıl evde unutulur anlam veremiyorum ya.anahtar olsa telefon olsa eyvallah. 5 kiloluk bilgisayarı nasıl unutuyorum çok garip.
Emineee hedef değişikliğini bu hafta bildirmeyi unutma sakınnAma sebebiyle birlikte yazarsak sorun olmaz bence gerçi..
Ay çok az kilon kaldıı Eminee..
Hadi bakalım korurken de motive olcaz, sorun olmuycak şimdiden tasalanmaa..süper hızda kilo verdin yahu..
Baya zor olacak sanırım ama okulların kapanmasına da çok bir şey kalmamış neyse ki, biraz sabredeceksin mecburrr Özlemcim, 4 kişiyle mi yaşayacaktınHelal olsun spora da devamsa
Hellööööö
Naber kızlar. geçmişi okudum yeliz gelmiş gitmiş. Özlem izine mi çıkmak istiyormuş?
Ay çok az kişi kaldık fatoş da gelmedi 4654132132 günlük tatil yaptı yaaaaaaaaaaa
Ben de 1 dersimi bitirmeme 1 konu kaldı. Diğer dersin çalışmalarına başlıycam umarım bugün ama ofiste de çok yoğunum. Konsolosluğa gidicem bugün kokoş gibi giyindim hehe.
Kızlar ben dün spora - yazdım ama dayanamadım eve gidip kocamla 1 saat spor yaptık yine. Alıştık heralde evde de yapmadan duramıyoruz. Bir de 45 günlük bir karın egzersiz porgramı indirdik onunla beraber günlük karın çalışmaları yapıyoruz. 45 gün sonun da çok fit bir karın vaadediyor program. Bakalım göreceeeeeeeeez.
Zaten bilgisayarımı da evde unuttum. Ya koca bilgisayar nasıl evde unutulur anlam veremiyorum ya.anahtar olsa telefon olsa eyvallah. 5 kiloluk bilgisayarı nasıl unutuyorum çok garip.
nekdar sayımız azaldı yahu herkes izinde
fulya sen emine mezun olucakyakında ay amanınnn hüzünlendim şimdi
ben kazık çakmaya devam
sımdı paylasım alanından gelıyorum..
Daldım..onerıler yenı kurallar falan oku oku oku...
Oraya bıldırdım..unutmayayım dıye.
Hellööööö
1.5 ay sonra yokum dıyor
sonra tasalanma dıyor..
ne ıs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?