Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar uykusuzluk başa bela tv8 deuykusuzluğu birebir kek tarıfı var denesek i

Kek miii yooo gerek yokkk benceee :)))

Ya kizlar hem sen lazere git tuylerden kurtul hem fit ol spor yap saglikli ol..kilo da ver Allam ne fistik oldum yaaa, dort aya falan staj da bitcek ohooo isim de hazir..bu Zafer daha nerden bulcak benim gibi hatunu bilmem hehehehe
Ne kadar verimli bir askerlik donemi gecirdim ben boyle kendimi salmak yerine hep guzel seyler yaptimmm...superim yaaa tamam bu kadr yeter gercek hayata donuyorum :)))))

E erkenden eve gelirsen ve sadece yemek yapıp ikramlık bişeyler hazırlamazsan 3 mil leslie yapıp üstüne pazara yürüyeerek gidip gelirsin

komiğime geldi yahu bi kek nasıl uykusuzluğa iyi gelecek ki
yedin direk şeker tavan yaptı ortada o enerjiyi boşaltcak yer ara dur

lazermı yaptırdın tüm vucutna mı nekadar yapıyorlar benımde yaptırasım var oyoy şu tüylerden illah geldi zaten
geçen bölumde yalan dünyada sırtına epilasyon yapacaklardı ay sırtta ne acır yazıkkkk

senin verimli geçti askerlik sana yaramış seni görunce zafer nutku tutulcak

MUTHISSINNN islikkkkk islikkkk

Teşekkürler emine dönem sonu yaklaşıyor derslerde artık yavasladı sınavlar bitti konularda bitti çocuklarla test çözüyoruz e onlar çözerken bende buralara takılıyorum
16 haziran okul kapanıyor ama sizin seminerler devammı ?

kekşkek sevemedim gittii sana afiyet olsun canım

kovalar acaba takıntılı mı oluyor yahu kafamda bisürü düşünce ama nasılsa kuyrukları birbirine dolanmıyor hayret edıyorum
zihin terapisi varmı ondan yapıpda beyni temizleyip yavaşlatsak bazen hiçbişey düşünmediğimi sanarken oo nerelerde buluyorum
bu ruhsal gelgitler aslında tüm sistemi altust edıyor biraz kendimizi rahat bırakabilsek dunya yansa umrumda olmamak değil ama relax modda takılsak aslında çoğu şey halledilecek

oğuz atayın yeni kıtabı çıktı aynalı kıtap onu biarkadaşım onerdi bende sana önerıyorum bende enkısa zamanda okuyacam
rabbim 2. cocuğunu tez zamanda sorun yaşamadan sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin

Hahaha kek?!
Sen neler yapiyorsun...koptun.

hastanedeydim dün canım ondan gelemedım telden arada okudum ama yazmak çok zor oluyor pc gibi değil
senin pc de çökmuş ee şimdi nasıl gırıyorsun ?
benimki fujitsi siemens amilo serisi bulursan bu seri çok sağlam 2 kat üstümde kablosuzdan bile bağlanabılıyor işlemcisi çok güçlü

kg vermeden önce başlayan eller kollardaki uyuşmalar geçmeyince tekrar doktora gittim önce fizik tedavi acaba boyun fıtığımı var dedım fıtık yok muş ama bileklerde sinir sıkışması varmı diye test yaptırdık
ufak şiddetle başlayan elektrik akımı verilerek sinirlerdeki iletim durumu kontrol edılıyor
canı ınsanın yanıyor bakalım sonuçlar çıksın bi
başlarda yatarken kollum ellerım uyuşmış olarak 1 saatte bir uyanıyordum
şimdilerde kollardaki hafifledi ama bazı geceler ellerdeki uyuşmalar devam edıyor endişelenıyorum işte daha kg versem geçermi tamamen

kızlar yemek hazırllayıp dışarı çıkmam gerekıyor
bugun fal baktırasım var tövbe tövbe gunah dıyceksnz ama arkadşım zihin okuyor faldan zıyade ay ona gıtmek ıstıyorum :18:
hilalll koşşşş seni de götureyım entresan bişekilde ınsaın içini okuyor kadınlar işte herşeyi bilmek istiyoruz elımıze ne geçıyorsa
fırsat olursa telden yazarım gene öpüldünüz

Tum vucut 6 seans 1500 tl ama daha 3. Seans bitti felaket rahatim su an :)))

Gecmis olsun Esratosummm haber et tum gelismeleri ne uyusmasiymis yahu ooo...

Anam sana bi keskek yapsn da gorr ben daha az yedim o keskekten en az iki tabak yerdim deee isteee 59 :))))

Zafer'in nutku tutulsunnn sifirdan ask yasayakkk :))) zaten yazin oyle olcak hissediyorum ayyy :)))

MUTHISSINNN islikkkkk islikkkk

Tesekkurler tesekkurlerr Emineeee :)))))

Sagol Zeynoooo..simarttiniz beniii :B
Zorladim gerci biraz ama hehehe

Aaaa ben de gelcemmmm :))))

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine.gün boyu el kol çok hareket ediyosa ondan da oluyodur belki

beniiii de götür beniii de götür

Kilo ile iliskilendirdigine gore bi bildigin var demek ki..
Bende de var aynisi ama kilo ile ilgili degil.
Dogumdan sonraki 3.hafta basladi.
Normalde hamileyken baslar ben de aksi oldu.
C.tunnel dedik 3 hafta bileklik taktim agrisi gitti ama uyusma devam ediyor.
Genelde onemsemem bu kucuk -ama onemli- uyarilari ama Fatma o sira cok kucuktu ve gece
kalktiginda once kollarimi hissetmem gerekiyordu, doktora gittim iste bisey diyemedi...
Ben de gittim bileklik aldim idare ettim..
Hala uyusur ozellikle sag orta, yuzuk ve serce tamamen gider...telf ile konusurken.
Annem ve ablamda da oldugundan sebep aslinda ustune gitmememin sebebi.
Cok gecmisler olsun sana..

Suan Note ve telf ile idare ediyorum..
Ya laptop esimindi...ise goturdu yaptirip kullanacak o da iyi bi modelmis
ama nedense bana dayanmiyor.
Apple dedim ama karismayacagim ya:))) esim alsin
Gecen sefer de soylemistim ama bu defa kesin "elimi surmem":)))

Listede gordum...gormezden geldim..
Madem bahsini actiniz...onu istiyorummmm getirin o keskegi bana...
Etli mi?
Noluuuuuur....
Doverek mi yapiyor...
Keskeekkkkkkkkk ya ben cok severim.
Hem emziriyorum ben lazim bana...tamam kizim buyuk ama ihtiyaci olabilir
ZEYNEPin de dedigi gibi sutum cekilmesin)

Sen keşkeğe gelsennn
Valla ezerek yapmıyor ama çömlekte uzun süre pişiyor yani dağılıyor dağılıyorr baya lezzetli oluyor, etli tabiii ben de bayılrım kendilerineeee
Sütün çekilmesin bence de akşama Bakırköydeyiz keşkeğim ve ben

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz yaaaa ben iki gunde beynimi dondurdum valla. Giremiyorum hic de bari memunu yaziim dedim

Sabah
1yumurta
1domates
1dilim dil peyniri

Oglen
7adet z yagli yaprak sarma

Ara
Yesil cay

Aksam
Bezelye ve pilav.
Su +
Spor -

10 dk ara verdim de geri gidiyorum simdi.
GorusuruZ beybi beybileeeer ben gidiyorum bakiyim japonyanin 19.yuzilda sanayilesme onculugu ne durumdaymis yaaaa offfff neyse son iki sinavim mezun olucam insallah

canım çok geçmiş olsun

emineeeeeeeeeeeeeeeeeeee küstüüüüm seninle.... ben eskilerin yalancısıyım eee öyle derler ya sütün çekilmesin canın isterse yiyin diye

Hadi inaşşallahh mezun ol Fulişşş

Zeynooo napıyosunnnn
Ya acayip tatlı aşerdi canım ben de arada bir tk nutella yedim öyle boş, nasıl aç da hissediyorum şu an ama evde yemek yerim başka bir şey yemeyecemmm...süper gidiyorum çünkü bu araaa...sabah 59.6 çıktım ayyyyy 57 ye mi yaklaşıyorum neee artık evdekiler de baskı yapmaya başladı da gerçi yeteeerr diye bananem 57 olmadan olmazz

iyiyim hilal eymenle oyun oynuyoruz gel bizze eşlik et oğlumun en büyük zaafı bayanlar yeter ki bayan görsün oooo öpücükler gülüşler saçları çekmeler bayılır bunları yapmaya...
desene yakında seni mezun edeceğiz az kaldı 57.ye zafer seni görünce olacak

kelebeğim şu keşkeğinin tarifi annenden al bakim.kaç zamandır buğdaım var elimde ne yapsam ne yapsam diye düşünüyodum.keşkek süper olur

Kızlar merhaba 10.Takımdan gönderildim
Motivasyonum çok çabuk düştüğü için kaptanım chentiq bana hergün ödev veriyor.
Bu günkü görevim takımınız üyelerinden Consept ile röportaj yapmak, kaynaşmak ve ondan bilgiler edinmek .
Çünkü onun eski kilosuyla benim şu anki kilom yakın ve çoook güzel kilo vermiş .
Tabi Consept kabul ederse .Ona sorular sormak için sabırsızlanıyorum.Şimdiden çok teşekkür ediyorum.Sağlıklı kilo vermeler diliyorum

Consept duy sesimiiiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…