- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Günaydın kızlaruykusuzluk başa bela tv8 deuykusuzluğu birebir kek tarıfı var denesek i
Aaaa gelmiş selam vermeden gitmisss :/ umarim cok cani sikkn degildirrr..
Leslie ve misafirler iyi kosturmussun dunn
Neyse ki geride kalmis Emine..Rabbim sana da yasatmasin bir daha insallah..dile kolay ama neler yasadin kim bilir. Masallahin var gene sana benden nazar boncugu :))
Kek miii yooo gerek yokkk benceee :)))
Ya kizlar hem sen lazere git tuylerden kurtul hem fit ol spor yap saglikli ol..kilo da ver Allam ne fistik oldum yaaa, dort aya falan staj da bitcek ohooo isim de hazir..bu Zafer daha nerden bulcak benim gibi hatunu bilmem hehehehe
Ne kadar verimli bir askerlik donemi gecirdim ben boylekendimi salmak yerine hep guzel seyler yaptimmm...superim yaaa tamam bu kadr yeter gercek hayata donuyorum :)))))
Kek miii yooo gerek yokkk benceee :)))
Ya kizlar hem sen lazere git tuylerden kurtul hem fit ol spor yap saglikli ol..kilo da ver Allam ne fistik oldum yaaa, dort aya falan staj da bitcek ohooo isim de hazir..bu Zafer daha nerden bulcak benim gibi hatunu bilmem hehehehe
Ne kadar verimli bir askerlik donemi gecirdim ben boylekendimi salmak yerine hep guzel seyler yaptimmm...superim yaaa tamam bu kadr yeter gercek hayata donuyorum :)))))
Günaydın kızlaruykusuzluk başa bela tv8 deuykusuzluğu birebir kek tarıfı var denesek i
16 haziran okul kapanıyor ama sizin seminerler devammı ?Teşekkürler emine dönem sonu yaklaşıyor derslerde artık yavasladı sınavlar bitti konularda bitti çocuklarla test çözüyoruz e onlar çözerken bende buralara takılıyorum
kekşkek sevemedim gittii sana afiyet olsun canımSabah:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdarlı ekmek
Öğlen:
1 pors pirinç pilavı
1 pors etli kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam:
1 pors keşkek
1 adet şeftali
Spor: + Yarım sa yüksek tempo yürüyüş+1 sa spinning
Su: 2l +
gunaydinnnnn
aaaa Yeliz mi buradaydi...Ya Yeliz bi selam caksaydin...
Hilal cok sagol..
evet nadir-di... artik hersey olagan olmayabasladi.
Evet yilmadim 10kere daha yasasaydim yine sadece 3ay (ameliyat ve materyal-bebek-atildiktansonrasi zorunlu koruma ) korunur yine denerdim...
sukur ki gecti gitti
gelirse yine daha tecrubeli oldugumdan bahsederim ona hehehhe
ben de en fazla 2dis gebelik yasayani duydum.
Ama iste ust uste yasayinca olma olasiligi daha yuksek oljyor.
her ameliyat her hasar dis gebelik olasiligini arttiriyor..
en son tupum alindi ve akabinde sadece kimyasal gebelik yasadim ve sonra kizim geldi...sukur.
kimseye yasatmasin Rabbim.
Ooo hilalim süpersin valla erkek olsam kaçırmam senin gibi afeti devranı
Hahaha kek?!
Sen neler yapiyorsun...koptun.
komiğime geldi yahu bi kek nasıl uykusuzluğa iyi gelecek ki
yedin direk şeker tavan yaptı ortada o enerjiyi boşaltcak yer ara dur
lazermı yaptırdın tüm vucutna mı nekadar yapıyorlar benımde yaptırasım var oyoy şu tüylerden illah geldi zaten
geçen bölumde yalan dünyada sırtına epilasyon yapacaklardı ay sırtta ne acır yazıkkkk
senin verimli geçti askerlik sana yaramış seni görunce zafer nutku tutulcak
MUTHISSINNN islikkkkk islikkkk
kızlar yemek hazırllayıp dışarı çıkmam gerekıyor
bugun fal baktırasım var tövbe tövbe gunah dıyceksnz ama arkadşım zihin okuyor faldan zıyade ay ona gıtmek ıstıyorum :18:
hilalll koşşşş seni de götureyım entresan bişekilde ınsaın içini okuyor kadınlar işte herşeyi bilmek istiyoruz elımıze ne geçıyorsa
fırsat olursa telden yazarım gene öpüldünüz
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine.gün boyu el kol çok hareket ediyosa ondan da oluyodur belkihastanedeydim dün canım ondan gelemedım telden arada okudum ama yazmak çok zor oluyor pc gibi değil
senin pc de çökmuş ee şimdi nasıl gırıyorsun ?
benimki fujitsi siemens amilo serisi bulursan bu seri çok sağlam 2 kat üstümde kablosuzdan bile bağlanabılıyor işlemcisi çok güçlü
kg vermeden önce başlayan eller kollardaki uyuşmalar geçmeyince tekrar doktora gittim önce fizik tedavi acaba boyun fıtığımı var dedım fıtık yok muş ama bileklerde sinir sıkışması varmı diye test yaptırdık
ufak şiddetle başlayan elektrik akımı verilerek sinirlerdeki iletim durumu kontrol edılıyor
canı ınsanın yanıyor bakalım sonuçlar çıksın bi
başlarda yatarken kollum ellerım uyuşmış olarak 1 saatte bir uyanıyordum
şimdilerde kollardaki hafifledi ama bazı geceler ellerdeki uyuşmalar devam edıyor endişelenıyorum işte daha kg versem geçermi tamamen
kızlar yemek hazırllayıp dışarı çıkmam gerekıyor
bugun fal baktırasım var tövbe tövbe gunah dıyceksnz ama arkadşım zihin okuyor faldan zıyade ay ona gıtmek ıstıyorum :18:
hilalll koşşşş seni de götureyım entresan bişekilde ınsaın içini okuyor kadınlar işte herşeyi bilmek istiyoruz elımıze ne geçıyorsa
fırsat olursa telden yazarım gene öpüldünüz
hastanedeydim dün canım ondan gelemedım telden arada okudum ama yazmak çok zor oluyor pc gibi değil
benimki fujitsi siemens amilo serisi bulursan bu seri çok sağlam 2 kat üstümde kablosuzdan bile bağlanabılıyor işlemcisi çok güçlü
kg vermeden önce başlayan eller kollardaki uyuşmalar geçmeyince tekrar doktora gittim önce fizik tedavi acaba boyun fıtığımı var dedım fıtık yok muş ama bileklerde sinir sıkışması varmı diye test yaptırdık
ufak şiddetle başlayan elektrik akımı verilerek sinirlerdeki iletim durumu kontrol edılıyor
şimdilerde kollardaki hafifledi ama bazı geceler ellerdeki uyuşmalar devam edıyor endişelenıyorum işte daha kg versem geçermi tamamen
Tum vucut 6 seans 1500 tl ama daha 3. Seans bitti felaket rahatim su an :)))
Gecmis olsun Esratosummm haber et tum gelismeleri ne uyusmasiymis yahu ooo...
Anam sana bi keskek yapsn da gorr ben daha az yedim o keskekten en az iki tabak yerdim deee isteee 59 :))))
Zafer'in nutku tutulsunnn sifirdan ask yasayakkk :))) zaten yazin oyle olcak hissediyorum ayyy :)))
Tesekkurler tesekkurlerr Emineeee :)))))
Sagol Zeynoooo..simarttiniz beniii :B
Zorladim gerci biraz ama hehehe
Aaaa ben de gelcemmmm :))))
Listede gordum...gormezden geldim..
Madem bahsini actiniz...onu istiyorummmm getirin o keskegi bana...
Etli mi?
Noluuuuuur....
Doverek mi yapiyor...
Keskeekkkkkkkkk ya ben cok severim.
Hem emziriyorum ben lazim bana...tamam kizim buyuk ama ihtiyaci olabilir
ZEYNEPin de dedigi gibi sutum cekilmesin)
canım çok geçmiş olsunhastanedeydim dün canım ondan gelemedım telden arada okudum ama yazmak çok zor oluyor pc gibi değil
Tum vucut 6 seans 1500 tl ama daha 3. Seans bitti felaket rahatim su an :)))
Gecmis olsun Esratosummm haber et tum gelismeleri ne uyusmasiymis yahu ooo...
Anam sana bi keskek yapsn da gorr ben daha az yedim o keskekten en az iki tabak yerdim deee isteee 59 :))))
Zafer'in nutku tutulsunnn sifirdan ask yasayakkk :))) zaten yazin oyle olcak hissediyorum ayyy :)))
Tesekkurler tesekkurlerr Emineeee :)))))
Sagol Zeynoooo..simarttiniz beniii :B
Zorladim gerci biraz ama hehehe
ayy bende lazer ep. yaptırmak istiyorum şu an emziriyorum emine zararlı demişti vazgeçtim emzirme bitince diyorum ama bu kez de biraz komik gelecek ama ne bileyim işte utanıyorum
Aaaa ben de gelcemmmm :))))
emineeeeeeeeeeeeeeeeeeee küstüüüüm seninle.... ben eskilerin yalancısıyım eee öyle derler ya sütün çekilmesin canın isterse yiyin diyeListede gordum...gormezden geldim..
Madem bahsini actiniz...onu istiyorummmm getirin o keskegi bana...
Etli mi?
Noluuuuuur....
Doverek mi yapiyor...
Keskeekkkkkkkkk ya ben cok severim.
Hem emziriyorum ben lazim bana...tamam kizim buyuk ama ihtiyaci olabilir
ZEYNEPin de dedigi gibi sutum cekilmesin)
Kizlar nasilsiniz yaaaa ben iki gunde beynimi dondurdum valla. Giremiyorum hic de bari memunu yaziim dedim
Sabah
1yumurta
1domates
1dilim dil peyniri
Oglen
7adet z yagli yaprak sarma
Ara
Yesil cay
Aksam
Bezelye ve pilav.
Su +
Spor -
10 dk ara verdim de geri gidiyorum simdi.
GorusuruZ beybi beybileeeer ben gidiyorum bakiyim japonyanin 19.yuzilda sanayilesme onculugu ne durumdaymis yaaaa offfff neyse son iki sinavim mezun olucam insallah
Hadi inaşşallahh mezun ol Fulişşş
Zeynooo napıyosunnnn
Ya acayip tatlı aşerdi canım ben de arada bir tk nutella yedim öyle boş, nasıl aç da hissediyorum şu an ama evde yemek yerim başka bir şey yemeyecemmm...süper gidiyorum çünkü bu araaa...sabah 59.6 çıktım ayyyyy 57 ye mi yaklaşıyorum neee artık evdekiler de baskı yapmaya başladı da gerçi yeteeerr diye bananem 57 olmadan olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?