iyiyim hilal eymenle oyun oynuyoruz gel bizze eşlik etoğlumun en büyük zaafı bayanlar yeter ki bayan görsün oooo öpücükler gülüşler saçları çekmeler bayılır bunları yapmaya...
desene yakında seni mezun edeceğiz az kaldı 57.ye zafer seni görünceolacak
kelebeğim şu keşkeğinin tarifi annenden al bakim.kaç zamandır buğdaım var elimde ne yapsam ne yapsam diye düşünüyodum.keşkek süper olur
Kızlaarrr, napıosunuz? nasılsınız? kelebeğim 59.6'yı görmüş, concept'e danışmaya gelenler olmuş, Fulias'ın mezun olmaısna az kalmış, hemşiremiizn erzurum'a tayini çıkmış, az_uzcum eymen'iyle vakit geçirmeye, beroş'um yakartopa, deguacım yüzmeye son gazdevam ediyomuş.
maşallah kızlar size.
hee, ben n'apıorum? izin istemeye geldim. niye, niye, niye? çünkü minimum 3 hafta maksimum 5 hafta boyunca günde 370 km yol katetmem gerekiyor. biliosunuz balıkesir'in bi ilçesinde öğretmenevinde kalıodum; benim odam 1 yıl önceden ayırt edilmiş deyip, odamdan çıkıp 4-5 kişi birlikte kalmamı istediler. ben de reddettim. her gün sabah 6'da evden çıkıp otobüse binip köye gidiyorum; akşam da eve dönüyorum. günlük minimum 370 km yoldayım yani artık. okul kapanana kadar böyle devam edicem. dün başladım bu duruma. dün akşam o yolun üstüne geldim, sahilde koşu da yaptım; ama grubumuza çok uğrayamıycam bu ara; eve geliyorum, yemek yapıorum , spor yapıorum derken, bu saatlerde yatmam gerekiyor.e okul zaten cabası.
tamamlarsam okul dönemini bu şekilde, heykelimi dikecekmiş arkadaşlar. uğraşıorum bakalım.akşam evinde uyumak için nelere katlanıyor insann işte..
melikecim hoş geldin tatlım nasılsın annen nasıl umarım herşey yolundadır... kendini fazla özletme ara sıra uğraselamm kızlar hepinizi özledim dayanamadım ziyaretinize geldim ben iznime sınava kadar devam edeceğimde ziyaret etmek istedim nasılsınız bir değişiklik yoktur inşallah:)
grubumuzu ne güzel özetlemişsin... canım benim allah yardımcın olsun az kaldı okulların kapanmasına inş dayanabilirsin 370 km dile kolay tabi bide şu açıdan bakarsak artık evlisin eşinin yanındasınKızlaarrr, napıosunuz? nasılsınız? kelebeğim 59.6'yı görmüş, concept'e danışmaya gelenler olmuş, Fulias'ın mezun olmaısna az kalmış, hemşiremiizn erzurum'a tayini çıkmış, az_uzcum eymen'iyle vakit geçirmeye, beroş'um yakartopa, deguacım yüzmeye son gazdevam ediyomuş.
maşallah kızlar size.
hee, ben n'apıorum? izin istemeye geldim. niye, niye, niye? çünkü minimum 3 hafta maksimum 5 hafta boyunca günde 370 km yol katetmem gerekiyor. biliosunuz balıkesir'in bi ilçesinde öğretmenevinde kalıodum; benim odam 1 yıl önceden ayırt edilmiş deyip, odamdan çıkıp 4-5 kişi birlikte kalmamı istediler. ben de reddettim. her gün sabah 6'da evden çıkıp otobüse binip köye gidiyorum; akşam da eve dönüyorum. günlük minimum 370 km yoldayım yani artık. okul kapanana kadar böyle devam edicem. dün başladım bu duruma. dün akşam o yolun üstüne geldim, sahilde koşu da yaptım; ama grubumuza çok uğrayamıycam bu ara; eve geliyorum, yemek yapıorum , spor yapıorum derken, bu saatlerde yatmam gerekiyor.e okul zaten cabası.
tamamlarsam okul dönemini bu şekilde, heykelimi dikecekmiş arkadaşlar. uğraşıorum bakalım.akşam evinde uyumak için nelere katlanıyor insann işte..
aynen canım çok zor içinde birlik ve beraberliğin olmadığı sürekli sorun sorun ve sorun olan tek kurum meb...bugün voleybol yok tatlım astım yine sporu bi güzel.allah sana kolaylık versin valla.öğretmen olmak ta ayrı zormuş canım
melikecim hoş geldin tatlım nasılsın annen nasıl umarım herşey yolundadır... kendini fazla özletme ara sıra uğra
grubumuzu ne güzel özetlemişsin... canım benim allah yardımcın olsun az kaldı okulların kapanmasına inş dayanabilirsin 370 km dile kolay tabi bide şu açıdan bakarsak artık evlisin eşinin yanındasın
aynen canım çok zor içinde birlik ve beraberliğin olmadığı sürekli sorun sorun ve sorun olan tek kurum meb...
duydum ki beni özleyenler varmış, merak etmişler beni fıstıklar:) hepinizi ben de çok özledim ama iki ayağım bir pabuçta. tayin de süpriz şekilde erzincana çıktı. önce bi şok, sonra alışmaya çalışma, ardından ev topla falan, yoğun bir zaman dilimine girdim. her şeye rağmen iyiyim. biraz inzivaya çekildim ama hiç bir şey değişmedi, hala beni sıkan sorunlar aynı şekilde devam ediyor. neyseki gitmeme az kaldı, yeni şehir, yeni ev, yeni iş yeri, yeni arkadaşlar, inş. temiz bir sayfada güzel yıllar geçirmeye gideriz. sizn nasılsınız kuzularım, hepinizi çok özledim, herkes iyidir uumarım, zayıfladınız mı bakalım:)
canım çok geçmiş olsun
emineeeeeeeeeeeeeeeeeeee küstüüüüm seninle.... ben eskilerin yalancısıyım eee öyle derler ya sütün çekilmesin canın isterse yiyin diye
iyiyim hilal eymenle oyun oynuyoruz gel bizze eşlik etoğlumun en büyük zaafı bayanlar yeter ki bayan görsün oooo öpücükler gülüşler saçları çekmeler bayılır bunları yapmaya...
desene yakında seni mezun edeceğiz az kaldı 57.ye zafer seni görünceolacak
Kızlar merhaba 10.Takımdan gönderildim
Motivasyonum çok çabuk düştüğü için kaptanım chentiq bana hergün ödev veriyor.
Bu günkü görevim takımınız üyelerinden Consept ile röportaj yapmak, kaynaşmak ve ondan bilgiler edinmek .
Çünkü onun eski kilosuyla benim şu anki kilom yakın ve çoook güzel kilo vermiş .
Tabi Consept kabul ederse .Ona sorular sormak için sabırsızlanıyorum.Şimdiden çok teşekkür ediyorum.Sağlıklı kilo vermeler diliyorum
Consept duy sesimiiiiiii
Kızlaarrr, napıosunuz? nasılsınız? kelebeğim 59.6'yı görmüş, concept'e danışmaya gelenler olmuş, Fulias'ın mezun olmaısna az kalmış, hemşiremiizn erzurum'a tayini çıkmış, az_uzcum eymen'iyle vakit geçirmeye, beroş'um yakartopa, deguacım yüzmeye son gazdevam ediyomuş.
maşallah kızlar size.
duydum ki beni özleyenler varmış, merak etmişler beni fıstıklar:) hepinizi ben de çok özledim ama iki ayağım bir pabuçta. tayin de süpriz şekilde erzincana çıktı. önce bi şok, sonra alışmaya çalışma, ardından ev topla falan, yoğun bir zaman dilimine girdim. her şeye rağmen iyiyim. biraz inzivaya çekildim ama hiç bir şey değişmedi, hala beni sıkan sorunlar aynı şekilde devam ediyor. neyseki gitmeme az kaldı, yeni şehir, yeni ev, yeni iş yeri, yeni arkadaşlar, inş. temiz bir sayfada güzel yıllar geçirmeye gideriz. sizn nasılsınız kuzularım, hepinizi çok özledim, herkes iyidir uumarım, zayıfladınız mı bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?