Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah menemen
10 adet fındık, maydanoz

öğle tavuklu salata

akşam patlıcan kebabı
yoğurt
salata

iyi geceler dilerim hepinize
yüzmeye gidilcek +
su 2 litre +

Hahha ben de seve seve eşlik ederim zaten çocukalr da beni pek severr ehhehee ben de çocukları tabiii karşılıklı
Valla yakın mı uzak mı bilmem ama bir gün edeceksiniz beni mezun, Zafer de şaşırdığıyla kalsın o bi' gelsin ben daha onu çokkk bu hale sokacam

kelebeğim şu keşkeğinin tarifi annenden al bakim.kaç zamandır buğdaım var elimde ne yapsam ne yapsam diye düşünüyodum.keşkek süper olur

Hemen alayım daaa yazayım sanaa Beroşşş

selamm kızlar hepinizi özledim dayanamadım ziyaretinize geldim ben iznime sınava kadar devam edeceğimde ziyaret etmek istedim nasılsınız bir değişiklik yoktur inşallah:)

Kızlaarrr, napıosunuz? nasılsınız? kelebeğim 59.6'yı görmüş, concept'e danışmaya gelenler olmuş, Fulias'ın mezun olmaısna az kalmış, hemşiremiizn erzurum'a tayini çıkmış, az_uzcum eymen'iyle vakit geçirmeye, beroş'um yakartopa, deguacım yüzmeye son gazdevam ediyomuş.

maşallah kızlar size.
hee, ben n'apıorum? izin istemeye geldim. niye, niye, niye? çünkü minimum 3 hafta maksimum 5 hafta boyunca günde 370 km yol katetmem gerekiyor. biliosunuz balıkesir'in bi ilçesinde öğretmenevinde kalıodum; benim odam 1 yıl önceden ayırt edilmiş deyip, odamdan çıkıp 4-5 kişi birlikte kalmamı istediler. ben de reddettim. her gün sabah 6'da evden çıkıp otobüse binip köye gidiyorum; akşam da eve dönüyorum. günlük minimum 370 km yoldayım yani artık. okul kapanana kadar böyle devam edicem. dün başladım bu duruma. dün akşam o yolun üstüne geldim, sahilde koşu da yaptım; ama grubumuza çok uğrayamıycam bu ara; eve geliyorum, yemek yapıorum , spor yapıorum derken, bu saatlerde yatmam gerekiyor.e okul zaten cabası.
tamamlarsam okul dönemini bu şekilde, heykelimi dikecekmiş arkadaşlar. uğraşıorum bakalım.akşam evinde uyumak için nelere katlanıyor insann işte..

bugün voleybol yok tatlım astım yine sporu bi güzel.allah sana kolaylık versin valla.öğretmen olmak ta ayrı zormuş canım

selamm kızlar hepinizi özledim dayanamadım ziyaretinize geldim ben iznime sınava kadar devam edeceğimde ziyaret etmek istedim nasılsınız bir değişiklik yoktur inşallah:)
melikecim hoş geldin tatlım nasılsın annen nasıl umarım herşey yolundadır... kendini fazla özletme ara sıra uğra
grubumuzu ne güzel özetlemişsin... canım benim allah yardımcın olsun az kaldı okulların kapanmasına inş dayanabilirsin 370 km dile kolay tabi bide şu açıdan bakarsak artık evlisin eşinin yanındasın
bugün voleybol yok tatlım astım yine sporu bi güzel.allah sana kolaylık versin valla.öğretmen olmak ta ayrı zormuş canım
aynen canım çok zor içinde birlik ve beraberliğin olmadığı sürekli sorun sorun ve sorun olan tek kurum meb...

200 ml süt
çeyrek ekmek kaşarlı tost

1 kase sbze çorbası
1 bardak ayran
1 dilim karpuz

3 yk makarna
1 bardak ayran
bol yeşillik
su 2.5
spor 45 dk hafif tempo yürüyüş

özletmem zaten uğrarım ben ara sıra annemde iyi allaha şükür 2 gündür pek bir şeyi yok :)

Sabah
1 kase nesfit
1 haşlanmış ymurta

Öğlen
1 pors kabak yemeği
1 pors pirinç pilavı

Ara
1 tk nutella
1 haşlanmış mısır

Akşam
1 kase yayla çorbası
1 haşlanmış tavuk göğsü
yarım kase yoğurt

1 kuru pasta
1 şeftali

Su:2lt +
Spor: -

Bugün listesi bendee..geçmişi yarın okuyacağım, herkese iyi gecelr

duydum ki beni özleyenler varmış, merak etmişler beni fıstıklar:) hepinizi ben de çok özledim ama iki ayağım bir pabuçta. tayin de süpriz şekilde erzincana çıktı. önce bi şok, sonra alışmaya çalışma, ardından ev topla falan, yoğun bir zaman dilimine girdim. her şeye rağmen iyiyim. biraz inzivaya çekildim ama hiç bir şey değişmedi, hala beni sıkan sorunlar aynı şekilde devam ediyor. neyseki gitmeme az kaldı, yeni şehir, yeni ev, yeni iş yeri, yeni arkadaşlar, inş. temiz bir sayfada güzel yıllar geçirmeye gideriz. sizn nasılsınız kuzularım, hepinizi çok özledim, herkes iyidir uumarım, zayıfladınız mı bakalım:)

msjnı yeni gördüm tekrardan hayırlı olsun canım inş güzel günleriniz geçer Erzincan güzel büyük bi şehir en azından bingöle göre çok çok çok ve çok büyük bi yer... kısaca kızları anlatayım

hilal artık 59.larda zaferine de kavuşmaya az kaldı
emine maşallahı var 92 kg gelmişti şimdi 70 hatta kesin 69u görmüştür
fulya şeytanın bacağını kırdı ve geçen hafta süper kilo verdi
esra da süper kilo verdi
destina artık eşinin yanında ve oda kilo vermeye devam ediyor
mahurbeste Sevilay maalesef 2. hafta olacak haber alamıyoruz
melike annesi rahatsız ve sınavı yaklaşt izinli
Ceyda da seninle izne çıkmıştı
berenvildan geri döndü

ay unuttuklarım varsa kusura bakmasın ve yanlış da hatırlıyorsam işte bizden haberler böyle en son ilteber rahatsızdı şimdi nasıl

canım çok geçmiş olsun

emineeeeeeeeeeeeeeeeeeee küstüüüüm seninle.... ben eskilerin yalancısıyım eee öyle derler ya sütün çekilmesin canın isterse yiyin diye

evet derler...ıkı kısılık de yıyın derler... ama onlar demeden ya da dedıkten sonra tarlaya kosarlardı...
yatmaya..tv ızlemeye degıl:)

uuuuuuuuuuuuuvvvvv capkın Eymen:)

ooooo supemıs..
Ya dun telften aldım ozel mesajını ama asansordeydım okuyamadım...sonra bugune kaldı ıste..kusura bakma..
Ya roportaj derken?
mekan seceblıyor muyuz:)))
Amadeyım o zaman, buyrun..

gunluk 370km yol mu dedı..
Yanlıs anladım herhalde...

cok ozledık evet.
Oncelıkle hayırlı olsun.
Sonrasında kolay gelsın.
Daha sonrasında da ..ınsaellah guzel yıllar gecırırsınız.

Geleneksel Listecibaşı
Pazartesi Destina_88
Salı Kelebek.hill
Çarşamba Concept
Perşembe Az_uz
Cuma Degua

kızlar Fulya'nın lıstecıbasları.
Yalnız OZlem pazt gunu bıldırım yapmamıs.
-ehh 370km-
ben bırazdan bıldırırım.
Sey bı de
OZlemmmmmm ızın kesın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…