Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

maymunarmut...benımle roportaj yaptı ya ona dıyorum:))
seni bilirkişi ilan ettiler baksana hergelen sana danışçak keyifli bi durum
hayranlar artıyor

yumurta piyaz şeklinde değilde biz genelde ya yeşillklerle yaparız
ya da soğan salça baaharatlarla tatlandırırp yumurta salatası şeklınde yaparız oda muhteşem bi tat oluyor olsada yesek
bir kişi yyiecekse 6-7 yumurta çok be canım 2 ideali bana göre tabi
yüzmeden sonra gelınce 1 bardak ayran içtim oda kas kaybı yaşamayım diye aç olmama rağmen
aslında bu yedıklerım size az geldi ama çok yemek yemesini seven biri eskiden beeri değildim
bendeki sorun gün içindeki atıştırmalardı ee oda artık yok ondan kg verdim

1 bardak ayran kafi geldi hilaltoşummmmm
senin sistem karbonhidrat meyilli illa gün içinde oluyor ben seni çözdum
ama sporunu hiç ihmal etmediğin için yedklerini yakıyorsun
bende seneye oyun havaları ve latin dansına gidicem bikaç figur öğreneyim odun gibiyim hiç esneklık yok
kadın dediğin civelek olur yok ama benim koddda eksik kalmış

ayy negüzel bi duygudur tabi kızının başarılarıyla varoluşuyla bile anne gurrur duyar mutlu olur
koşturması bol olmuştur ama tatlı bir yorgunlukla günü kapatmışşsınzz

gunaydın sana da Ilknurrrr
ohh gercekten basbasasın yanı hehehe

bızım ev ahalıcıgı de burada.
Kalkalı 1sa olmadı..hem kahvaltı hem ev dagıtmak gıbı elzem ıslerını hallettı.

ahh tatlım o evrelerini kızımın çok ağır atlattım o yüzden 2. bebişe cesaret edemiyorum.düşün artık.bebişten soğuttu kızım beni.ama kaçınılmaz son yapacam elim mahkum.çocuk kardeşsiz kalmaz eşim de çok istiyo.ayyy o kızının totosundan ısırmak istedim şimdi.

Menu
09:00-az haslanmıs 1 yumurta, 2dılım otlu peynır, 4 sıyah erık kurusu, kıvırcık, salatalık.
12:00-kahve bır yudum sut ıle.
14:20-yogurt+tarcın+nesfıt+5cılek+3yenıdunya.
15:45-1.5lımon suyu+2kasıkzeytınyagı+100ml su.
...2 yesılcay
16:00-patates tursusu, 3dılım et (400gr), ısırgan salatası-yagsız- (kozlenmıs kırmızı bıber, kaparı, yesıllık, mantar, ısırgan,lımon suyu)

su-3.4lt
spor-37dk kurek, 55dk spınnıng.

ben bitek adet döneminin 1 yada 2. günü çok ağrım olursa alıyorum düzennlı kullnmıyorum
ama yan etkisi olduuğnu çok duydum kısırlığa bile sebeb oluyor diyorlar hep bişeyler hep bişeyler
ya hap olayı aslında sıkıntılı durum biyeri düzeltiyim derken başka biyerden arıza çıkıyor kısır bi süreç başlıor
çok iyi bakmak lazım vucuda ilerki günler adına
bide adetten önce herhangi bi hap alsam adet 1 hafta ileri atıyor yani vucuddun tepkisine bak

2 cocuk en ideali aslında ama ikinci cocuk arasında yaş farkı açılınca tekrar hamiilelik süreci bakım evresi zor oluyordur tabi
şimdiki aklım olsaydı derler ya aynı öyle üniden sonra hemen evlenır cocuk yaparddım ama işte bu seçiciclkle ve şansızlıkla ahanda hala bekarım
senin yaşın kaçdı canım

az_uz (4) menu+ su+ spor+
concept (21) menu+ su+ spor+
degua (8) menu+ su+ spor+
berenvildan (3) menu+ su+ spor+
kelebek.hill (14) menu+ su+ spor+
destina_88 (1) ....bıldırım yok
fulias (3) menu+ su+ spor-

öyle çoook büyük bi sergi değildi 3 sınıfın beraber sergisiydi.ama güzeldi çok yaratıcı şeyler yapmış veletler.oyuncak kutularında arılar,tavuk ve civcivleri,at çiftliği,kitap oluyan kız ve erkek süper şeyler yapmışlar o olay güzeldi.cumartesi de pikniği var velilerle birlikte bakalım ben ne yapacağım.öğretmeni hep pasta börek istedi getirin diye valla.

patates turşusu hiç yemedim nasıl bişey ki
ısırgaan salatasını nasıl yaptın vee neden yağsız yedin?
A D E K vitaminleri yağda eriyor ee sen 1 tatlı kaşığı kadar olsada saltana ılave etmen gerekıyordu ettteki yağla mı dengelerım dıye düşündün acaba anlamadım bak şimdi?

kızım cıldırmaya baslayınca onu banyoya atıyorum...sımdılık -etkısı gecene kadar- yontem bu:))
Aaaaa ıkıncı ıcın acele lutfen:)

ben 28i doldurdum 29 a gidiyorum canım.evet çocukların arasını açmayın diyolar ama ben o konuda malesef cesaret edemedim.kızımı hiç uykusuz büyüttüm desem yeri var bütün gece hiç abartısız beşik sallıyodum.

13:45'te yag menusu yaptım ya:))
ya ısırganı yagda sevmıyorum.. cok cabuk kendınden gecıyor.. hatta kbıberı bıle yandan yandan yedım ısırganı sondurmesın dıye.
patates tursusu gunluk yapılıyor.. zaten dayanmaz uzun omure.
Trabzon da cok yapılır.
Irı ırı patatesı dogruyorsun aksamdan bırkac sarımsak ıle suda bırakıyorsun
sabah o sarımsak patatese oyle bı ıslıyor kı... uffff ozellıkle sogan tereyag ıle kavurup yenılesı sey...
ama dun kavurmadan yedım.
ıste ısırganlar..ve dıger malzemeler karıstırıp yaptım salatayı.

kızım cıldırmaya baslayınca onu banyoya atıyorum...sımdılık -etkısı gecene kadar- yontem bu:))
Aaaaa ıkıncı ıcın acele lutfen:)

ben çok geç kaldım,bide eşime ceza verdim ne zaman bana ev alısan 2. o zaman diye,koruma bende olduğu için o da bişey yapamıyo.ama keşke 2-3 sene önce yapsaydım 2.yi şimdi daha da zor geliyo.bide benim eşim sabah gidip akşam gelen bi eş.bana çocuk bakımında hiç katkısı olmadı kızımda 2. de de olmayacak o da zor geliyo işte.

o zaman 30 yasında bırı olarak asıl ben geckalmısım((
kızım ıcın 5 dısgebelık gecırmıssem... efendıme soylım...
ıkıncı ıcın eylulde baslasam..sanırım 2-3 de onun ıcın ugrassam...benım 5 cocuk ısı menopoz sonrasına kalıyor heheh

senin durumun çok farklı tatlım.sen istemişsin takdiri ilahi sana kısmet etmemiş.şükür et ki bi tane var maşallah.sen hiç bekleme 5 çocuk istiyorsan.dış gebelikler falan derken anca yetişir menopoza kadar.

Bana yıllar önce bi doktor sakın içme demişti zararı çok demişti ama ben dayanamayıp herseferinde içmiştim hamileliğin ve emzirmenin en güzel yanı artık ilaç kullanmayı bıraktım çok şükür
Günaydın canım benim ah ah rabbim tüm annelere kolaylık versin
günaydın tatlılar bacılar kardaşlar naparsınız baaa nasıl geçer gününüz bakeem.bizim ev ahalisi gitti. bende kahvaltı eşliğinde geçtim laptop un başına
Okuldayım ve son dersim 20 dk.nın geçmesini bekliyorum

Ay ne güzel ne kadar gurur verici anne babalar için şu piknik olayına bayılıyorum bizde yapacağz haftaya velilere şunu yapın deme şansımız pek olmuyor bi de öyle gelen herşeyi malesef yiyemiyoruz

cok.cok saol Ilknur..
simdi fotografini yolladi bana...
olagan bisey belki ama benim yesil gozlu devim ne hale gelmis..
Allah'im yardim et..herkese

Allah yardımcısı olsun size de sabir versin insallah..ama gelismeler iyi bildigimiz kadariyla..daha da iyi olacak insallahh

Oylama yapilacak bunun icin olmadi grupca hayir deriz zaten diger gruplarda da itiraz eden olan...benm icin farketmez ama dediginde haklisin yapamayanlar olabilir..

Gunaydinn..aboo regl sancisi benm de coj fena olurr. Ve mecbur bir kez de ols majezik icerim .ama ben doktora sordugumda dayanamiyorm ilk gin dedim mazejik ic dedi en az zararlisi o dedi bilemiyorum..

günaydın tatlılar bacılar kardaşlar naparsınız baaa nasıl geçer gününüz bakeem.bizim ev ahalisi gitti. bende kahvaltı eşliğinde geçtim laptop un başına

Oh keyif yapilmisss..
Keskek tarifi aklimda bu arada, basit bi sey ama ananem de evde olunca bi denk gelemedik anneme sormayi da unutuyorm heralde..yazacam en kisa zamanda :))

Gene karbonhidratli mi olmus menum :)) farkinda bile degolimm hehee
Ya haftada 3-4 gun sporu beb cok severek yapiyorum zaten ve hareketten veriyorum cidden. Menulerimde asiri kisitladigim bir sey yok cunku aburcubur yok ve aksam yemekten sonra baska bir sey yemek yok sadecee ve bol hareket spor saglik oh ohh :))

valla canım ben şimdiden düşünüyorum ne yiycem diye yok desem ayıp olacak alsam bana zarar ühüüü ühüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…