- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Kızlar merhabaaaaaaaaa
regl oldum ya at gibi şiştim yine kesin + çıkıcam yarın
Kaynanam dün katmer yapmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorumki sebze yap ya mis gibi sebze. Kadında özeniyor her hafta uğraşıyor bir şeylere. olan da bana oluyor. tatli tabağı büyüklüğünde katmeri peynir domates kayısı reçeli gibi bulduğum her kahvaltılık ile yedim.
Zaten beynim ambele oldu ya bitsede kurtulsam sınavlar. ilk sınavlarım da çok iyi değil iki dersim var ikisinin de vizesi 50. neyseki ortalamam yüksek bi şekilde geçicem artık. Aha diplomayıda buraya yapıştırcam
Selam bayanlar diycem dee kimse yok kiiii
Ben de nihayet oturdum diye seviniyordummm..amann giidm de dilekçe yazimm napiimm..ayy kahve mi içsem yok yok içmiyim dün içtim yarın tartı günü, öğlenki menümde dünün aynısıydı yahu ama akşam leblebi bile yemicem bugün yemekten sonra, yersem, 3-5 erik o kadar anaa yeter beee neme yetmesin..başım da ağrıyor ama bugün yoğun oldu gene, artık müvekkillerle de muhatap oluyorum bir de o eklendi, ilk duruşmama Haziran'da girme ihtimalim yüksek, girersem paylaşırımm
Bugün elbise alacağımalacağım diyorum çünkü çok hoşuma gitti dün vitrinde gördüm bayıldım, alacam onuuu..yakın arkadaşımın düğünü var haftaya bu hafta da uzak akrabamın düğünü, bu hafta düğünde haftaya kınada giyerim, haftaya düğünde isee profildeki yırtmaçlımı giyeceğimm daha da yakışıyor artık göbiş de çıkmıyor huuu
Ne çok konuştum beee..ne çektiniz benden beeee
kııııııııııııııııızzzz büyüdün de duruşmalara mı çıkıcan yaaaaaaaaaaa çok heyecanlıkapıya gelip pankart açabilirim sana istersen. Hiloş avukatın dibi diye.
"nasıl boşanıcam diye dert mi yanıyorsunuz hiloşu seçin, o sizi çatır çatır boşar''
"kart aidatlarınızı geri mi istiyorsunuz, hiloş genç yaşında bu konunun uzmanı olmuş bir isimdir."
"hakarete mi uğradınız, gelin, hiloş sizin adınıza karşı tarafa çok hoş hakaretler eder"
"Kazanmak için, Hiloşa gelin"
Hhahaha Allah canını almasın kızzz...hadi diğerleri diyelim ki doğru amaaaa hakaret eder kısmına hiç katılmadımmm hiç becerememmÇok uzmanımdır bu genç yaşımdaa Allahımmm ne kadar uzmanım yaaa...kızzz genç yaşımızda ne başarılı iş kadınlarıyız beee
offffffffffffffffff uzmanlıktan ölüyoruz şu anay her yerimiz uzman oldu durduk yerde..
Canım burda bizimkisi gibi zeytinyağı mısırözü ayçiçek yağı pek kullanmıyorlar margarin gibi değilde ondan biraz daha cıvık değişik bi yağ kullanıyorlar o da çok ağır geliyor bana
Al tabı al kızzzzSelam bayanlar diycem dee kimse yok kiiii
Ben de nihayet oturdum diye seviniyordummm..amann giidm de dilekçe yazimm napiimm..ayy kahve mi içsem yok yok içmiyim dün içtim yarın tartı günü, öğlenki menümde dünün aynısıydı yahu ama akşam leblebi bile yemicem bugün yemekten sonra, yersem, 3-5 erik o kadar anaa yeter beee neme yetmesin..başım da ağrıyor ama bugün yoğun oldu gene, artık müvekkillerle de muhatap oluyorum bir de o eklendi, ilk duruşmama Haziran'da girme ihtimalim yüksek, girersem paylaşırımm
Bugün elbise alacağımalacağım diyorum çünkü çok hoşuma gitti dün vitrinde gördüm bayıldım, alacam onuuu..yakın arkadaşımın düğünü var haftaya bu hafta da uzak akrabamın düğünü, bu hafta düğünde haftaya kınada giyerim, haftaya düğünde isee profildeki yırtmaçlımı giyeceğimm daha da yakışıyor artık göbiş de çıkmıyor huuu
Hhahaha Allah canını almasın kızzz...hadi diğerleri diyelim ki doğru amaaaa hakaret eder kısmına hiç katılmadımmm hiç becerememmÇok uzmanımdır bu genç yaşımdaa Allahımmm ne kadar uzmanım yaaa...kızzz genç yaşımızda ne başarılı iş kadınlarıyız beee
En azından 5 mesaj yazmışım diye sevindim
Çıkıyorum ben beybileytler
Su:+ (Şu ana kadar 1.5 lt oldu)
Spor: + (Akşam evde taeboooo partisi)
Menü
Sabah:
1 adet açma
Öğlen
kepekli tost ekmeğine tost
Ara
3 erik
Biraz kiraz
Akşam
Bezelye ve pilav
Bugünki menüm olmadı farkındayım ama sabah okadar güzel kokulara dayanamadım ve bi tane açma aldım. İradesizin kralıyım ya
Yarın tartılarda buluşalım ozaman.
Herkese iyi akşamlar.
13:45'te yag menusu yaptım ya:))
ya ısırganı yagda sevmıyorum.. cok cabuk kendınden gecıyor.. hatta kbıberı bıle yandan yandan yedım ısırganı sondurmesın dıye.
patates tursusu gunluk yapılıyor.. zaten dayanmaz uzun omure.
Trabzon da cok yapılır.
Irı ırı patatesı dogruyorsun aksamdan bırkac sarımsak ıle suda bırakıyorsun
sabah o sarımsak patatese oyle bı ıslıyor kı... uffff ozellıkle sogan tereyag ıle kavurup yenılesı sey...
ama dun kavurmadan yedım.
ıste ısırganlar..ve dıger malzemeler karıstırıp yaptım salatayı.
senin 1 cocuğun var bak ben 31 oldum daha evlencemde cocuk olcakdaaaa daaa daaa...o zaman 30 yasında bırı olarak asıl ben geckalmısım((
kızım ıcın 5 dısgebelık gecırmıssem... efendıme soylım...
ıkıncı ıcın eylulde baslasam..sanırım 2-3 de onun ıcın ugrassam...benım 5 cocuk ısı menopoz sonrasına kalıyor heheh
bazı doktorlar majeziki önerırken bazıları önermıyorBana yıllar önce bi doktor sakın içme demişti zararı çok demişti ama ben dayanamayıp herseferinde içmiştim hamileliğin ve emzirmenin en güzel yanı artık ilaç kullanmayı bıraktım çok şükür
Günaydın canım benim ah ah rabbim tüm annelere kolaylık versin
Okuldayım ve son dersim 20 dk.nın geçmesini bekliyorum
Ay ne güzel ne kadar gurur verici anne babalar için şu piknik olayına bayılıyorum bizde yapacağz haftaya velilere şunu yapın deme şansımız pek olmuyor bi de öyle gelen herşeyi malesef yiyemiyoruz
Allah yardımcısı olsun size de sabir versin insallah..ama gelismeler iyi bildigimiz kadariyla..daha da iyi olacak insallahh
Oylama yapilacak bunun icin olmadi grupca hayir deriz zaten diger gruplarda da itiraz eden olan...benm icin farketmez ama dediginde haklisin yapamayanlar olabilir..
Gunaydinn..aboo regl sancisi benm de coj fena olurr. Ve mecbur bir kez de ols majezik icerim .ama ben doktora sordugumda dayanamiyorm ilk gin dedim mazejik ic dedi en az zararlisi o dedi bilemiyorum..
Oh keyif yapilmisss..
Keskek tarifi aklimda bu arada, basit bi sey ama ananem de evde olunca bi denk gelemedik anneme sormayi da unutuyorm heralde..yazacam en kisa zamanda :))
Gene karbonhidratli mi olmus menum :)) farkinda bile degolimm hehee
Ya haftada 3-4 gun sporu beb cok severek yapiyorum zaten ve hareketten veriyorum cidden. Menulerimde asiri kisitladigim bir sey yok cunku aburcubur yok ve aksam yemekten sonra baska bir sey yemek yok sadecee ve bol hareket spor saglik oh ohh :))
bende rengliyim off pofuduk olduk hasssasiyet tavan olmuş herşeye ağlayasım varKızlar merhabaaaaaaaaa
regl oldum ya at gibi şiştim yine kesin + çıkıcam yarın
Kaynanam dün katmer yapmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorumki sebze yap ya mis gibi sebze. Kadında özeniyor her hafta uğraşıyor bir şeylere. olan da bana oluyor. tatli tabağı büyüklüğünde katmeri peynir domates kayısı reçeli gibi bulduğum her kahvaltılık ile yedim.
Zaten beynim ambele oldu ya bitsede kurtulsam sınavlar. ilk sınavlarım da çok iyi değil iki dersim var ikisinin de vizesi 50. neyseki ortalamam yüksek bi şekilde geçicem artık. Aha diplomayıda buraya yapıştırcam
Selam bayanlar diycem dee kimse yok kiiii
Al tabı al kızzzz
ben de bugun gıttım LaSenza'dakı tum strınglerı topladım geldım..
Bu ara cok acıldım... sonum ıyı olsun ıns.
kahve sana dokunuyor mu?
nıye ıcmeyeyım yarın trtı gunu dedın?
Ilk durusma...vuaooowwww.
Gercı Fulya ıle geyıgını hemen cevırmıssınız...
tevazuuuuuuuuuuuuu dokuluyor masaellah:)
yağ menüsünü 13:45 te yapmşssn salata yiyorsan 1 tatlı kaşığı kadar mutlaka yağı eklemen lazım
örneğin domates a vitamini deposuya A da eriyen vitaminin vucutta çözulmesi için yağa ihtiyaç var eğer eklemezsen salataya çözunmeden vucuttan atılıyor sende boşyere sindirimi meşkul edıyorsun
patates turşusunu anca koruma dönemınde deneyebilirim ama güzele benzıyor terayağda girmisse işin içine tam senlikdir
bende bugun tv de sütlü fasulye öğrendim onu denıycem
senin 1 cocuğun var bak ben 31 oldum daha evlencemde cocuk olcakdaaaa daaa daaa...
olur tatlım senin 2.de olur üçüncüde rabbim yeterki can sağlığı versin
menepozu düşünme daha yaşın genç
annem 50 sınden sonra menopaza girdii yanii yıllar vardaha önumzde
bazı doktorlar majeziki önerırken bazıları önermıyor
ne saçma net olması gerekmzmı mevzu oysaki sağlığımz bundada bilgi kirliliği var hangisine ınancan gelde ınan peh
senin fotolarda zaten kg vermen gerekeen biyer ben görmuyorum
boy 1.65.5 kg 59 aslında idealsin canım
bende rengliyim off pofuduk olduk hasssasiyet tavan olmuş herşeye ağlayasım var
yarın tartıyı kafana takma daha fazla artı çıkarsın
katmer mi bak onuda sevmem hamurrr direk be yapışcak popoyaa .ğğğğğğğ sonrada yat kalk eritttt ahanda yeee
elbise alacak kelebeğim eminim güzeldir çekde bizde görelim nasılmş
fotodaki resimdeki elbisende gayet şık göbişde gitmiş oh fıstık olmuşşsun
son hallerini zafer netten görmüştür neyorum yapıyorrr
yağ menüsünü 13:45 te yapmşssn salata yiyorsan 1 tatlı kaşığı kadar mutlaka yağı eklemen lazım
örneğin domates a vitamini deposuya A da eriyen vitaminin vucutta çözulmesi için yağa ihtiyaç var eğer eklemezsen salataya çözunmeden vucuttan atılıyor sende boşyere sindirimi meşkul edıyorsun
patates turşusunu anca koruma dönemınde deneyebilirim ama güzele benzıyor terayağda girmisse işin içine tam senlikdir
bende bugun tv de sütlü fasulye öğrendim onu denıycem
senin 1 cocuğun var bak ben 31 oldum daha evlencemde cocuk olcakdaaaa daaa daaa...
olur tatlım senin 2.de olur üçüncüde rabbim yeterki can sağlığı versin
menepozu düşünme daha yaşın genç
annem 50 sınden sonra menopaza girdii yanii yıllar vardaha önumzde
bazı doktorlar majeziki önerırken bazıları önermıyor
ne saçma net olması gerekmzmı mevzu oysaki sağlığımz bundada bilgi kirliliği var hangisine ınancan gelde ınan peh
senin fotolarda zaten kg vermen gerekeen biyer ben görmuyorum
boy 1.65.5 kg 59 aslında idealsin canım
bende rengliyim off pofuduk olduk hasssasiyet tavan olmuş herşeye ağlayasım var
yarın tartıyı kafana takma daha fazla artı çıkarsın
katmer mi bak onuda sevmem hamurrr direk be yapışcak popoyaa .ğğğğğğğ sonrada yat kalk eritttt ahanda yeee
elbise alacak kelebeğim eminim güzeldir çekde bizde görelim nasılmş
fotodaki resimdeki elbisende gayet şık göbişde gitmiş oh fıstık olmuşşsun
son hallerini zafer netten görmüştür neyorum yapıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?