geçmişi okumam lazım ama çokta uykum var akşam eymene bişey oldu sürekli ağlıyor susturamadık daha doğrusu 1-2 dk susuyor sonra ağlamaya başlıyor gün boyu iyiydi akşam hep birlikte parka gittik oyun oynadıp keyfi yerindeydi eve geldik yine sıkıntı yoktu sonradan çıldırdı şimdi babası hamağında sallıyor inş uyur
Gunaydinnnnn herkese...
Bugun itibari ile tam 4yillik evliyizzzz evliyimmmm
Allah'im daha guzel daha uzun yilllar sursun innnsaellah.
Isteyen herkesin hayirlisi ile olsun...
Diye de dua ekleyeyim...
Bugun esimin is cikisi abime (Ank) gidecegiz...
Yoksa gecelerim kabus olacak...kritik bi donem sanirim...
Abimi cok degisik gordum (tamam biliyorum..boyle oluyor..beklenen bisey ama iste...)
Sabah da is basiyim...
Hastanede mi olacak evde mi bilemiyorum ama gitmek istiyorum.
Hastanede olursa almazlar...zaten ben emziriyorum giremiyorum (radyoterapi hastalari da var)
Evde olursa 1-2saatlik de olsa gorurum.
Falan filan...
Şimdiden iyi yolculuklar Eminee..
Umarım çok daha iyi durumlarda görürsün abini, Allah sabır,sağlık,şifa versinn..
Ben de kilo bildireyim, gerçi daha iyi olmalıydı amaaa...en azından - napalımmm...
Ne kadar az kişi kaldık yalnızzz..bundan sonra 5 kişi savaşacağız :)
59 görmüşsünnnn daha ne olcakkkkkkkkkkkk süpersin tatlımmmmmm
ya izinli olanlar kg bildirimnde gelip bulunmak zorundalar dımı ?
takımda sayımız azaldı motivasyonumz düşmese bari
***6. Takım 311. Etap***
destina_88 ( 63.8 ) İzinli
kelebek.hill ( 60 / 59.7 / 0.3 / %0.5 )
degua ( 66 / / / % )
mahurbeste ( 78.4 )İzinli
fulias ( 52.8 / / / % )
melikea123 ( 86.5 )İzinli
concept ( 70.4 /69.3 / 1.1 / %1.56 )
az_uz_( 84.7 / / / % )
6. Takım Ortalaması:
Benım annem de 60a dayanmıstı menopoza gırerken heheh tuzum kuru.
Evet ama belkı Avıtamınını sevmıyorum..ıgggg fazlalık sey..atsan da atılmaz:)
lıkopen derdım benım (yalnız domatesı yazın ortası dısında yemem..konservelerım oyle..stok tuketmekteyım bu aralar)
ama haklısın.yaw ben dedıgım gıbı ısırganı yag ıle..
etı yaglı salata ıle hıcccccc sevmem.
ıllla catur cutur yıyecegım yesıllıklerı.
Yalnız hakkımı da yıyorsun
ben ne zaman -bunlar dısında- salata yedıysem "bol yaglı" dıye de eklemısımdır...
ayrıca banane ya yag mag eklemeyecegım sevmıyorum Avıtamınını...,
kayısı yıyoruz ya yeter...artar da.
Hem ben hamıle kalacagım cocuga zarar A seysı:))
Anammmmmm ne cırkeffffff bu Emıne:)
Ya basımcok agrıyor...
Babam 80 yasında hala bası agrır ve her daım der "anma sunu" ...adam cekmıs..tecrubelı..
geçmişi okumam lazım ama çokta uykum var akşam eymene bişey oldu sürekli ağlıyor susturamadık daha doğrusu 1-2 dk susuyor sonra ağlamaya başlıyor gün boyu iyiydi akşam hep birlikte parka gittik oyun oynadıp keyfi yerindeydi eve geldik yine sıkıntı yoktu sonradan çıldırdı şimdi babası hamağında sallıyor inş uyur
59 görmüşsünnnn daha ne olcakkkkkkkkkkkk süpersin tatlımmmmmm
ya izinli olanlar kg bildirimnde gelip bulunmak zorundalar dımı ?
takımda sayımız azaldı motivasyonumz düşmese bari
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım inşallah hepiniz iysinizdir..özledim hepinizi harika bir 20 günlük tatilden sonra aranıza döndüm...ailenin yanında olmak ne güzel bir duygu allah onları başımızdan eksik etmesin..babamı yolladık..faceden görüşüyoruz..iyi şükür..düğünümüzde oldu ama ne oynadım kızlar hiç ama hiç durmadım sekip durdum kuş gibi başkadır bizim oraların düğünü..herkes çok şaşırdı beni görüce yarını ne yaptın dediler :)
ben kilo bildirimi yapıcam mı kızlar..
gel canım gel bi öpüşek oh mis gibi..bende çok özledim sizi..
Azaldık ama ben süper motiveyim bu aralar vallaa hatta yediğim çikodan eskisi kadar zevk almıyorum düşünn
Sağol Esratoşumm, izinli olan kilo bildirmek zorunda değil, o hafta 0 olarak ortalamaya giriyor diğer haftalar zaten listede görülmüyor, ha bildirirse de olur tabiii..
Selam Fatoşşşş aayyy hoşgeldinnn gel sarıliim biiözledik valla biz dee...durumlar bildiğin gibi, baya izinli var aramızdaaa, Zeyno, Emine aynı devam ediyor; bebişlerimiz sağlıklı..Emine abisini görmeye gidiyor Ankara'ya haftasonu şimdilik durumu iyi, inş daha iyi olacak. Özlem de izinli çünkü öğretmenevinde kalmıyor artık evine gidip geliyor günü yolda geçiyorr...Fulişle ben de yoğun iş kadını olduk Esratoşun geçen hafta misafiri vardı kilosu azcık durdu şimdi kaldığı yerden devammm.. Mahur da görünmüyorr, Melike'nin annesi rahatsızdı biraz ve sınavlar falan derken izne ayrıldı.
Ben de asker beklemeye devammm ve 59 u uzundan yakaladımm bırakmammmmm
Kesin dönüş yaptınsa bildir kilonu gir listeyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?