Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya Hılal, dedık ya yavaslayacagız:))
ne kadar yavas verırsem, bu ara, korumada daha rahat-basarılı olurum dıye dusunuyorum.

gunaydın Esra,
sıkıntı yok.
Herkes de bı sakınlık bı durgunluk..
Kızlar sporlara yansımasın bu durum AMAN!!

Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : XXXXX

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

cuma günkü listeler
Kelebek.hill 12 ++- spor -
Degua 4 + + +
Fulias 6 menü spor su göremedim
Concept 6 +++
Az_uz 5 +++

gunaydın Esra,
sıkıntı yok.
Herkes de bı sakınlık bı durgunluk..
Kızlar sporlara yansımasın bu durum AMAN!!

günaydın eminecim
sporda sıkıntı yok ama diyet kafasından biraz uzaklaştım sanki bide daha vermem kglar var ama etrafdan yok verme yeter lafları duydukça bilinç altı ya yetermı acaba demeye başladı ama ben bılıyorumki daha fazlalıklar var
azda gidiyor zaten biranönce toparlanmam lazım yardıma ihtiyacım var

1 - hayır

2 evet ayda 1 kg verılmediyse 6 ay uzaklaştırma ideal bi durum

3 hayır

4 hayır

5 evet

6 evet

7 hayır

8 evet

9 evet

10 evet

11 evet

12 hayır

13 evet

14 evet

15 evet

esraaaaa
Aman dıyım...klasık vazgecırme/vazgecme ruhu.
hayır Esra sen kesınlıkle ıdealınde degılsın..
Yetmez bu...
Hedefını gozden gecır bı?
bı de kıyafetın var mı?...suan sana olmayan?
onu gıy her gun... pörtleyenlere bak... ve "yooo daha nerdeyım kı" de.
ne bılım yap bıseyler...
Ah su musafırler bozdu dengenı...

evet cok kılo verdın...evet fıtsın ama oncekı durumuna gore...
ıdealıne gore degıl.

Kızlarrr...ya yoğundum giremedim ve şimdi de adliyeye çıkıyorum..
Oylama konusuna da akşam güzelce bakarım.
Esraaa gelme gaza yavrumm..bence de süper kilo verdn ama neden daha süper sağlıklı ve fit olmayasınn ??
Benm de arada motivasyon düşüyor ama hemen toparlarızzz

Vazgeçirme taktikleri dediğin doğru beynine nasıl empoze ettiklerine bak halbuki deselerki sen gibi ıseal olan bu değil fazlalıkların dam kurtulman ıçın daga Kartepe'nin yollar var yağlarını TrueType aganda hala Bursa'lar bak gittiklerinyol deseler sallanın kendine gelirim
Ama sen sallamıştı oldun beni farkındalığını artırman bile çok değerli benim için
Daha olmayan kıyafetlerin var onları fıtığı aynada kendime bakmak işe yarar azmimi kazanmada şart
Malesef mısafırden sonra böyle oldu ama bahane etmenin de alemi yok okadar ıradesz olmayacak sistemi bozmayacaktım asıl suçlu benim
Bana yasaklar koysana beslenmemdeki eksileri gün içinde söyle sporda mesala neyi eksik bırakıyorum
Kafama kak ki düzeleyim

Kızlar herkes oyunu versin son tarih 6 haziranmış

1 -hayır
2 -evet
3 -hayır
4 -evet
5 -evet
6 -evet
7 -hayır
8 -evet
9 -hayır
10 -evet
11 -evet
12 -evet
13 -hayır
14 -hayır
15 -hayır

Esra lıstelerınde yoldan cıkma durumu yok.
Lahmacun ve sonrakı ogunun son ogun olması dısında..
yanı kılo vermen mı durdu yoksa motıvasyon mu tek sorun?

Esra lıstelerınde yoldan cıkma durumu yok.
Lahmacun ve sonrakı ogunun son ogun olması dısında..
yanı kılo vermen mı durdu yoksa motıvasyon mu tek sorun?

kg vermem durdu motivasyonum azaldı
biyerlerde eksik kalan bişey var beslenme tarzımla epey kg verip bukdar uzun süre duraksamak canımı sıkmaya başladı
hepimizin yaşadığı buhranları belki daha dipte yaşayanlardanım ya olacak ya olmayacak yani ortası yok bende

yediklerimi gözden geçiriyorum belli bariz bi kaçamak yok sporda var ee nediye vucud savunmaya çekti kendini diyorum
spor mu az geliyor 1 saat yüzmeyi 1.5-2 saate mı çıkarmam gerekıyor yada farklı bi dala mı kaymam lazım

kondısyon calısıyor olsan sprınt derım.
Aynı sekılde dıyetınde de kandırmaya gıtmelısın o zaman Esra.
ama cok uzun sure olmadı, durduysa kılon?

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
HAYIR

Öneri 3:
HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 6:
EVET

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

Son düzenleme:
Listeci Başı

Pazartesi: degua
Salı: kelebek
Çarşamba: concept
Perşembe: Az_uz
Cuma: Müsait olursa Fatoş

Değişiklik yapmak isterseniz söyleyin kızlar

Su:+
Spor: -

Çok sancım var spor yapabilecek durumda değilim malesef eve gidip uyumak istiyorum

Menü
Sabah
1 kase nesfit

Öğlen
Beykoz kebabı

Ara
1 adet şeflali

Akşam
Tulum peynirli roka salatası

Çok sakin bir gün oldu
iyi akşamlar kızlar.

Öneri 1:
EVET

Öneri 2:
HAYIR

Öneri 3:
HAYIR

Öneri 4:
HAYIR

Öneri 5:
EVET

Öneri 6:
HAYIR

Öneri 7:
EVET

Öneri 8:
EVET

Öneri 9:
EVET

Öneri 10:
EVET

Öneri 11:
EVET

Öneri 12:
HAYIR

Öneri 13:
HAYIR

Öneri 14:
HAYIR

Öneri 15:
EVET

Fotoğraflı bildirim benim için farketmez bu arada ama Zeynep istemiyordu, yapamam dedi, evden acele çıkıyorum genelde falan diye..onun için hayır dedim.

kondısyon calısıyor olsan sprınt derım.
Aynı sekılde dıyetınde de kandırmaya gıtmelısın o zaman Esra.
ama cok uzun sure olmadı, durduysa kılon?

2 hafta sabit geçen hafta 400 gr oynama oldu cumadan beri gene sabittim
duygusal gelgitlerde sanırım kg vermeyi zorlaştırıyor biraz nadasa çekıleyim en iyisi

bu kararlar hakkında konuşsak aslında iyi olucak amahepimzde bi enerji düşüklüğü var yada yoğunluk
kararlar evt ve hayırı açıp netleşebilsek daha sağlklı bi karar aşaması olacakdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…