Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bilmiyorum ki valla

Şu an biz bayaaa 4 kişiyiz baksana kimseler yok.

Şu anketin sonuçlarını da 4ümüzn verdiği cevaplara göre hazırlayıp suniyim bari

Yani çok az kesin hemen dönecek olanları 12 nin içinde sayalım ama gerisi belirsiz sonuçta olmaz ki böyle

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 15:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET

Görüldüğü üzere 1 2 4 7 13 ve 14. sorularda 2 evet 2 hayır oyumuz var.
ne verelim onlara

Su:+
Spor: + taeboo günü

Menü
Sabah
kepekli sandviç

Öğlen
1 kase bademli nesfit

Akşam
tavuklu salata

Akşamları artık yoğun olarak salata yemeğe karar verdik.

Herkese iyi akşamlar diliyorum.

Su:+
Spor: + taeboo günü

Menü
Sabah
kepekli sandviç

Öğlen
1 kase bademli nesfit

Akşam
tavuklu salata

Akşamları artık yoğun olarak salata yemeğe karar verdik.

Herkese iyi akşamlar diliyorum.

Ana beslenmeye bak süpersin Fulya kuş kadar yemişsin..
Ne cevap verelime gelinceeeee yarına kadar Zeyno ya da Fatoş gelirse belkiii...bilemedimmm...ama gelmezlerse de ya tartışcaz dicem de kimi bulup tartışcazzz ya da senin oy verdiğin tarafı kullancaz sonuçta kaptansın

Aha da son halimden foto koyayım profilime bakalım 60 lardan kurtulmak bana yaramış mı

Bugün menümü paylaşmıcam kaçırdım biraz, canım da sıkkın, yorgunum da çok..grupta da kimse yokkk
Herkese iyi geceler şimdideeennn

bilmiyorum ki valla

Şu an biz bayaaa 4 kişiyiz baksana kimseler yok.

Şu anketin sonuçlarını da 4ümüzn verdiği cevaplara göre hazırlayıp suniyim bari
yeni birilerini çağıralım takıma
izin durumlarını gözden geçirelim nekdar ızın kullanılıyor 6 ay mı uff çok uzun süre ozaaman zarfında kg alınca ne olluyor gene bşlangıç kg suna mı bölunuyor

Yani çok az kesin hemen dönecek olanları 12 nin içinde sayalım ama gerisi belirsiz sonuçta olmaz ki böyle
katılıyorum kesiinlkle
Bugün menümü paylaşmıcam kaçırdım biraz, canım da sıkkın, yorgunum da çok..grupta da kimse yokkk
Herkese iyi geceler şimdideeennn
ne yedin ne içtinde yazmıyon kelebeğim
gerçi şu günlerde ınsanın içnden de bişey yapası gelmıyorda aamaa mecburrr:)

bende bakayım son halini
iyi geceler herkeslere öptümmm kızlar

sabah 1 yumurta
yarım salatalık yarım domates 1 çorba kaşığı lor peyniri
10 adet dut
6 fındık 5 badem

öğle haşlanmış mercimek 3 çorba kaşığı
yeşillklı salata
1 bardak ayran

akşam: zeytinağlı taze fasulye 1 tabak
1 kase yoğurt

1 saat yüzme
2.5 litre su

iyi geecelerrr

Esraaa evet bak bakalım begenecen mii :)
Ya ne yedim yani makarnalı dondurmalı pastalı bir gündü gene..bu hafta gene tırt çıkcam ama bakalım..

Fatoşumuzun hepinize selamı varrr...temizlik diye diyeee kendini hasta etmişşş gelecekmiş en yakın zamandaa

ahh evet o temızlık hasta eder ınsanı..
O ınsan da ev ahalısını hehhe
dun balkonu temızleyeyım dedım...eee hıc cıkmaz hatta storu kaldırıp bakmazsan neler oldugunu bılemezsın.
Bızım balkon bıldıgın modaya uymus... puantıye puantıye arz-ı endam edıyormus...rezılllık!!!
o kuslar ne sanat yapmıslar yaw.. elımdekı kova su ve bezı bırakıp, sert bı fırca ıle ısı cozdum heheh

ya Hılal, menu yazmayacagım dedıgınde epey korktum..merak da ettım acıkcası:))

Esra...ınsanın yapası falan gelır...gunlerı suclama:)

bunlar dısında gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

09:00-1kase lor peynır, 1 az haslanmıs yumurta, 1 kase kıraz (bıtırmelıyım su kırazları..zyan olmadan),
1 tambugday lavas (bı haftalık yaptım..)
11:00-bır yudum kecı sutu ve tarcın ıle kahve.
13:00-zyaglı fasulye, 3etlı yaprak sarma, 300ml ayran.
16:00-1poset tonbalıklı salata.

su-3lt
spor-34dk kurek, 55dk spınnıng, agırlık calıstım.

selamlarrr
DİRENÇİlliyyiz evelallh
yahu püsküt cuma yarışmasını askıya aldım yazmış geri dönmeyecek mi bilginiz varmı
bide oylama işi ne oldu

Korkmaaa korkmaaa..aslında normal abartmalarımm
Günaydın dicem de baya geç kaldım galibaaa

girlssssssssssssss nabersiniz, nerdesiniz

Evet ben direniyorum...
Giriyorum bakiyorum cikiyorum...arada yaziyorum da..
Cok direncli ciktim hehe

Ben de direniyorum amaa bugün hacizdeydim hiç gelemedimmm :26:

selamlarrr
DİRENÇİlliyyiz evelallh
yahu püsküt cuma yarışmasını askıya aldım yazmış geri dönmeyecek mi bilginiz varmı
bide oylama işi ne oldu

Selammm
Vall abenm hiç bilgim yokk öyle mi olmuşş :26:

evet püsküüt ülkedeki olaylardan dolayı askıya almış diyetini.
Oylama işini dün yazdım bazı maddelerde eşit sayı çıktı. zaten 4 kişi olduğumuzdan eşit çıkması yüksek ihtimaldi yani.
kendi aramızda düzenliycez tekrardan.
Çok duruldu buralar.
Ben gidip biraz direnicem

Akşam da kaynanamdayız orda da hamsili pilava karşı direnicem büyük ihtimalle #direnhamsi

Allam mecidiyeköyün göbeğinde olayların içindeyim
Sabah işte akşam direnişteyim.

anaaaa durun şair oldum

Maşallah kızzz bütün parmakları marifet doluu Bi' şairlik eksiktii o da olmuş tamamm Direnmek sende alışkanlık yaptı Fulişşş

lütfen.. çok şairim şu an

Su: +
Spor: - (kaynanamda kalmaca)

Menü
Sabah
1 adet kaşarlı tost
1 bardak çay

Öğlen yemedim
1 bardak nescafe

Akşam
Hamsili Pilav

#Sevgiler

gecikmelide olsa gördüm seni tam kelebekk olmuşşsun pırrr yaza düğün
şafak kaç sahi canım?
sizin avukatlar olarak direnişe tam destek sanırım
fotosdan haber aldığımıza sevindik bi geldi kaybolmuştu hevesle beklıyoruz onuda

ay beende ev darmanduman olunca sinir basıyor istiyorum kı hemen bitsin helede ben yapmıyorsam temizliği ozamn bitmıyor dıye daha çok söylenıyorum yaşı geçmiş huysuz adamlar gibi
kalk bi işin ucundan tut demi bakıyorum bıtmıyor ozamn pılı pırtıyı toplayıp işe girişiyorum iş de bana
hasır altı ettiklerimizle karşılaşmada ayrıdır yeri hani aa nasıl böyle olur der durarrız söylene söylene yap
aman ha yaparken de kendini hasta etme havalar da eserikli zaten
yaptım ya yürüyüşümü bugun de ayrıca havuz yoktu gene evde yürüme bandında yürüdüm cuma ya allh kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…