Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cuma günkü menü spor su yuda unuttun yazmayı tatlım
beykoz kebabı o nasıl bişey hiç duymadım
rengli durumum yarın benimde biter ama bugunku spor bende de eksi totomu kaldırıp evden de çıkmadım gel de çek saçlarımı

sabah lorlu yeşililklı salata
10 adet badem
2 kayısı

öğle yoğurt çorbası 1 kase
patlıcan yemeği
salata

akşam yoğurt çorbası 1 kase
karışık salata
haşlanmış tavuk budu

spor-
su 2 litre

bugunku dıyetın senı oldugun yerde bırakır Esra...
Yogurt corbası nohutu da bugdayı da var olandan ıse...ogun ıcın yeterlı (belkı salata ıle)
...
e spora da gıtmedım dıyorsun Esraaaaaa gıy o dar gelen kıyafetlerden bırını bakımmmm:)

ya Esra dogru soyluyor kızlar oturup konusmalıydık...
boyle cok dagınık bı oylama oluyor
hem persembeye cok var...elbet konusuruz..

yoğurt çorbasını sadece pirinç le yaptım yağsız tuzsuz şekilde içinde sadece nanne ve kırmızı biber var
rengli durumum yarın itibariyle bitticek bugunluk hiç canım istemedi
dolapda kıyafetleri giydim dediğin gibi söz saydım kendimle yüzleştim ama bi türlü kalkıp yürüyüş bandına çıkmadım ama ilerleyen saatlerde çıkacam 1 saat geçsin yemek faslından
bu spor bakanlığın bayanlara ücretsiz spor aktiviteleri artık ücrete tabi oldu 1 sene tepe tepe kullandık artık pamuk eller cebe

oylama hakkında yarın herkes burda olursa kritik yaparız artık
ben biraz dolanayım akşam gene gelir kolaçan ederim öpuyorum iyi akşamlar

Aslında bence de konuşulmalıydı amaaaa hangi ara,nasıl?? Zor gibi, herkes kişise fikrini söyledi böylece bu da kötü bir yöntem değil aslında...
Kendi adıma konuşuyorum tempom, enerjim falan biraz düştü bu ara..toparlarım inşallah...

Sabah:
1 pors kıymalı kol böreği
1 bardak çay

Öğlen:
1 tabak pilav-türlü karışımı
1 kase cacık

Akşam:
1 pors kıymalı makarna

azcık çerez
1 elma

Spor:+(1 sa normal tempo yürüyüş+45 dk spinning)
Su:2 lt+

Hilal, ne dusuruyprsun enerjini.
Surda kac gun kaldi:))

Esra, bugun alirsin kontrolu eline.
Sikinti yok yani.

Gunaydin hanimlarrrr
Ya bi krem aldim iki gundur kullaniyorum.
Yuzum kirec gibi oldu...bana mi oyle geliyor anlamadim.
Pigmentler nereye kacti...
Guya yuzu sakinlestiren (alerjik bi cildim yar kizarir ara ara) bi krem.
Acep sakinlestirici, cildi iyice uyusturdu mu, dis muayenesinde ilk fis fis ile bayilan ben icin cok sasilasi bisey degil ama:)))
Hic ilac kullanmiyorum ondan mi oluyor...cik'SSS anlamadim.

Son düzenleme:
08:30-2yumurta ve zyag ile omlet, 3 kasik lor peyniri, salatalik, 12kiraz.
11:00-bir yudum keci sutu ile kahve.
14:00-1kase tarcinli yogurt, 1/2kase kiraz-> ya cok kiraz aldik bitmesi lazim:))
16:00-sacta tambugday unu ile yapilmis 1 lavas, 3dilim et (370gr), domates kurusu+kapari+ceviz+zyag ile karisik salata.

Su-2.3lt
Spor-100dk kurek.

günaydınnn güzelllerrr
dün için bildirimde spor yapamamştım amma velakin yatmadan 40 dak koşu bandında yürüdüm hey emine duy sesimi

ama tartıda 65.8 çıktım + 200 gram fazlayım üstüne üstlük
sanırım dediğin gibi yağsız nohutsuz buğdaysız da olsa yoğurt çorbası şişirdi beni
hiç mi yemıycem yoğurt çorbasını ama çok severim bak en masum şekliyle yaptıığm halde

çorbayı çok severım ama sayılıdır yediğim zamanlar çorba menulere eklemııycez mı nasıl olcak eminecim?

sayıca çok az kaldık çoğumuz izin li haliyle bizimde enerjimiz düşük ama toplanmak lazım
yaz geldi bak sen bide kıymalı kol böreği yeişsssn ne iş
akşamda gene kıymalı makarna
yahu oldumu hiç şimdi okdar 59 gördün tut şu işin ucundan
aman allhm bide çerez gördüm
ayyyyyyyy bayılcam

gunaydın canım
hangi kremi aldın ki sen öyle rengini kaçırdı
sıkı dıyette benım de rengim kaçar arada meyve ye diycem gerçi kirazları götürmüşssn iyi de etmişssn tam zamanı nasılsa yanında süt grubu koymuşssn sıkıntı yok
ama senin krem işi kafama takıldı
içeriğini kontrol ettnmi genelde kremlerde en fazla oranda bulunan unsur ılk etikete yazılır baksana içerikde ilk yazan neymiş

Concept 11 +++
Degua 10 +++
Fulias 3 ++-
Kelebek.hill 6 +++
Az_uz paterstesi forma uğramadı ?
Fotos bildirimde bulunmadı

ayy ya kızlar izinler bitse de gelseler şuraya bak sayıya 4 kişi de kaldık
az_uz_ da sanırım yoğun ee fotosda yok
ilknur ve yelisss ev taşınma telaşı
özlemim de desen okullar bi kapansa rahat etcek ona da zor yahu

Tamam tamam kizmayin dunki menum baya berbatmis ben de yazinca farkettimm..

Emineee ya bilmem cok iyi hissetmiyorum bu ara artk bi bezmislik bunalmislik..Alllahtan bu ara isler bayaaa yogunn ben de onlarla uğraşıyorum ne guzelll :))

Esraaa burakmaycam 59 uuu hatta daha asagi cekecemmm yaaaa...bu menulerle zor ama..cok yakiyorm cok p ya ben de su yok bi de oglen kiymali yedim aksam yemeyim sabah pogaca yedim makarna yemeyim..ben ne yedigimi hic dusunmeden o anki acliga gore hareket edip sadece normalden az yiyom o kadr :/

Hellöööööööööööööööö
Ya biz niye bu kadar azız kiiiiiiiiiiii

Biribizi motive etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Full veggie bi krem etken maddesi sophorine.
Kizariklik giderici.
Diyetle alakali degil...kirec gibi..sanki cokmacik renk pudra kullanmisim gibi)

Esra, daha once sen mi soylemistin "yogurt corbasi bana siskinlik yapiyor" diye?

Full veggie bi krem etken maddesi sophorine.
Kizariklik giderici.
Diyetle alakali degil...kirec gibi..sanki cokmacik renk pudra kullanmisim gibi)

Esra, daha once sen mi soylemistin "yogurt corbasi bana siskinlik yapiyor" diye?

bilemedim eczaneye danışsan daha iyi olcak ozamn yan etksi yüzüne olmasın aman ha diyim
yoğurt çorbası bulgur nohut mercimekle yaptığımda şişknlık yapmıştı ama bu sefer ki içeriğinde haşlanmış 1 avuç pirinç bol yoğurttan bi çorba hazırladım tuz yağ yok şişknlık yapmaması lazımdı
yarın net olarak bellı olcak tartıda
sen -500 verip durdurcan galiba yakında az kaldı zaten 65 e senin aahh bende önce 60 sonrada 55 i göreyim istiyorum

benımde aklımdan geçdi aslında iyi olur formun biraz hareketlenmeye ihtiyacı var
acaba alabılıyormuz sayıca çok gözukuyoruz ama coğumuz izinli

Bilmiyorum kii kaptancımıza soralımm
Fatos döndü di mii?? Ortalıkta yokkkk bir şey yoktur inşallahh..ve Zeyno da yokk ana meraklandımm

Emineee ilginç tepkiler vermiş yüzün ama aşırı hassassa olabilir tabii

bilmiyorum ki valla

Şu an biz bayaaa 4 kişiyiz baksana kimseler yok.

Şu anketin sonuçlarını da 4ümüzn verdiği cevaplara göre hazırlayıp suniyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…