- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
bırıncı olmussuz:))
Fatos senı de tebrık edıyorum...
bu hafta buralarda ol, ıyıce yalnız kaldık.
Hılal senın safak hesabından hıc bısey anlamadım ama netıce senı mutlu ettıyse..ALA.
kızlar kızlar, özledim hepinizi ya
kontrol ediyorum arada grubu, baktım Esracım da yazmış, özlemmm, diye bağırmış; duydum buradan. önümüzdeki hafta bitsin, gelicem kısmetse. ben gelene kadar herkes mezun olacak yaa; maşalllah çıpçıtır oluyosunuz . mezun olacaklar doldu heralde.; yine birincilik takımımızda; helal olsun size kızlar, hepinizi öpüyorum; takipteyimm
merhaba arkadaşlarr,
keyifler nasıll?? Eminim son gaz kilo verme heyecanınız devam ediyordur, herkeslere başarılar dilerim yine yeniden.
beni unutmadınız demi, şimdi kendimi hatırlatsam mı
nişan telaşım bitti, düğün telaşım başladı. Nikah tarihim alındı, düğüne çok az kaldı, haldır huldur hazırlık peşindeyiz, hesaplamalar krediler vs. şu balayı otobüsüne bir binsem nassı rahatlayacam
bu arada ben hedefime az kala bırakmıştım sizi ama diyeti bırakmadım, sadece yavaşlattım. 10 gündür falan da diş problemin var, üstüne boynum tutuldu, yemek yiyemiyorum, açım, iştahım var ama yiyemedim ve bugün itibariyle 45.5 kiloyum. Aç karnına 44 gördüm ama kimseye söylemiyorum, nazar değdiriyorlar
Bu kısa bir sürede ve istemeden oldu ama umarım değişmez. Ben artık mezunum sanırım? Başardım sanırım arkadaşlar, yıllardır göremediğim fizikteyim. Hala basenim ve azcık göbeğim var ama rahatsız etmiyor artık. Bütün kıyafetlerimi daralttım, inş kilo almam, giyecek bir şeyim kalmadıGören herkes kilo verdiğimi söylüyor, mutlu oluyorum tabi. Hatta düğün telaşından sanıyorlar
lütfen bir Maşallah deyin:)
umarımm takımdaki herkes istediği kiloya iner ve mutluluğunu paylaşır.
:))) anneler hep anne!! "be gerek var o kadar sarılmaya" hehehhegünaydınlar olsun herkese
hepimizi kutluyorum bu sayıda bile 1. olduk ya helalll bize :)
fotosss senide kutlarım hastalığna rağmen gayet güzel kg vermissn bu arada geçmiş olsun
dün düğünden anlatayım biraz size düğün kır düğünü formatında deniz kıyısında hazırlanışmıştı gayet şık güzel masalar yemekli bir düğündü güneşin batışını seyrettim keyyfini çıkararak
ordivör tabağı geldik ilk önumuze ordan yarım biber dolması 1 kaşık acılı ezme 1 adet haşlanmış brokoli ve paçanga böreği ile açılışı yaptım
oldumu saat 9 gelin damat yok ortalıkta biyandan davulcular başladı ç.kaleye ya davulcumuz kusur kalırmı hiç
9:30 gibi düğüne damat ve gelin gelince başladı ilkk dans gayet romantik ve sevgi dolu bi dans izledim
gelin damada sarıldıkça annem yanımda aa okdar sarılmaya ne gerek var dıyor du ee aşk var ortada
sonra dans furyasıı ve oyun havaları caba caba dedikçe paralar hava da uçuştu bi yandan da araya girip toplama çabaları oldum olası bu caba mevzusu beni basıyor gösterişe şanımız yürümesine ne gerek var kıme neyi ispat ettiklerini sanıyorlar
sizin anlayacağınız cabayla düğün geçti gittii
eve varmam 12 yi buldu bugun kafamda hala davull sesi var havada yağmurlu ama alışverişe çıkmam lazım
cok gecmıs olsun Fatos.ah canlarım benim ya aferim bize işte takımımızın gücü ..hepimizi 4 kişiyi tebrik ediyorumm diğerleride olsa sonuç değişmezsi zati...bizim adımız 6. gurup helal hepimize ne diyim..iyileşeceğime hepten kötülüyorum ben ya doktora gitmeden atlatamıycam bıktım gari doktorlardan..
merhaba arkadaşlarr,
keyifler nasıll?? Eminim son gaz kilo verme heyecanınız devam ediyordur, herkeslere başarılar dilerim yine yeniden.
beni unutmadınız demi, şimdi kendimi hatırlatsam mı
nişan telaşım bitti, düğün telaşım başladı. Nikah tarihim alındı, düğüne çok az kaldı, haldır huldur hazırlık peşindeyiz, hesaplamalar krediler vs. şu balayı otobüsüne bir binsem nassı rahatlayacam
bu arada ben hedefime az kala bırakmıştım sizi ama diyeti bırakmadım, sadece yavaşlattım. 10 gündür falan da diş problemin var, üstüne boynum tutuldu, yemek yiyemiyorum, açım, iştahım var ama yiyemedim ve bugün itibariyle 45.5 kiloyum. Aç karnına 44 gördüm ama kimseye söylemiyorum, nazar değdiriyorlar
Bu kısa bir sürede ve istemeden oldu ama umarım değişmez. Ben artık mezunum sanırım? Başardım sanırım arkadaşlar, yıllardır göremediğim fizikteyim. Hala basenim ve azcık göbeğim var ama rahatsız etmiyor artık. Bütün kıyafetlerimi daralttım, inş kilo almam, giyecek bir şeyim kalmadıGören herkes kilo verdiğimi söylüyor, mutlu oluyorum tabi. Hatta düğün telaşından sanıyorlar
lütfen bir Maşallah deyin:)
umarımm takımdaki herkes istediği kiloya iner ve mutluluğunu paylaşır.
Hellöööööööö kızlar
Emine, maşallah abine ya her gittiğinde daha iyi olduğunu görüyorsungerçekten çok sevindim.
Bu hafta sonu yine ful time gezmeli oldu
Cumartesi Eminönü - kadıköy - eminönu arasında deli gibi gezdik
PAzar: yiğenimin 1. yaş günüydü onu kutladık kemerburgazda piknik tarzı
Bir de dün bizim evlilik yıldönümümüzdüonun için ayrı bi kutlama yapmadık. Evliliğimiz 1 yaşında
Ya oncelikle hedefimi tutturamadim -0.4 idi hedef ben -0.5'teyjm:))
Ya koruma icin bicok sey dusunuylrum...
Cok secenek olunca bocalayacagim ama 1ay var ya da daha fazla...net biseyler olusturacagim.
Zaten yavas yavas yediklerimi arttiriyorum..oyle sakkk diye gecmeyecegim korumaya.
Baska bisey yok ama.
Ya biz bisey deniyoruz esimle.
Bu ikinci deneme...ilki fiyaskoydu...
Denem: Emine'yi kizindan ayirabilme..
Ilk denemede esim markete gitti kizimla...23dk dayanamadim peslerinden gittim.
Simdi hedefi kucuk tuttuk..sitenin perkindeyim
Kizim da uyuyor evde ama olamayacak...
Baska bisey deneyecegiz artik.
Ya diyorum zamanla kendikiginden hallolur...
Olmadi bugune kadar...simdi kasmanin anlami ne?
Di mi ama...
Ya derecede miyiz?
kızlar kızlar, özledim hepinizi ya
kontrol ediyorum arada grubu, baktım Esracım da yazmış, özlemmm, diye bağırmış; duydum buradan. önümüzdeki hafta bitsin, gelicem kısmetse. ben gelene kadar herkes mezun olacak yaa; maşalllah çıpçıtır oluyosunuz . mezun olacaklar doldu heralde.; yine birincilik takımımızda; helal olsun size kızlar, hepinizi öpüyorum; takipteyimm
ah canlarım benim ya aferim bize işte takımımızın gücü ..hepimizi 4 kişiyi tebrik ediyorumm diğerleride olsa sonuç değişmezsi zati...bizim adımız 6. gurup helal hepimize ne diyim..iyileşeceğime hepten kötülüyorum ben ya doktora gitmeden atlatamıycam bıktım gari doktorlardan..
Haftasonu mesajım:4
Cumartesi Menü:
1 poğaça
1 kayısı meyvesuyu
1 dilim ekmek
az beyaz peynir
1 pors patatesli yumurta
Düğünde; biraz mezelerden ve 2 dilim ekmek
1 kaşarlı börek
yarım pors tavuk
1 bardak kola
1 dilim düğün pastası ama bol hareket :)
Su:+
Spor:-
Pazar
1 poğaça
peynir-domates-salatalık-nutella
1 lahmacun
1 pors taze fasulye
ayran
biraz dondurma
Spor:-
Su:+
helllo canımHellöööööööö kızlar
Emine, maşallah abine ya her gittiğinde daha iyi olduğunu görüyorsungerçekten çok sevindim.
Bu hafta sonu yine ful time gezmeli oldu
Cumartesi Eminönü - kadıköy - eminönu arasında deli gibi gezdik
PAzar: yiğenimin 1. yaş günüydü onu kutladık kemerburgazda piknik tarzı
Bir de dün bizim evlilik yıldönümümüzdüonun için ayrı bi kutlama yapmadık. Evliliğimiz 1 yaşında
:))) anneler hep anne!! "be gerek var o kadar sarılmaya" hehehhe
eeee Hılal cıcegı kapmıs, sen?
cok gecmıs olsun Fatos.
hastane meselesı boyle ıste...bı gıttın mı ayagnı zor kesebılıyorsun.
once hemen "MASAELLAH" dıyeyım:)))
sonra da tebrıkler!!
dugun telası:)) ıyıce kılolar gıder.. ıns beslenmenı aksatmadan verıyorsundur..
sonrasında kılo almanı engeller bu.
esınle ılk gunlerın tehlıkelı.
Ama bı o kadar da guzel.
nacızane tavsıyem; o kahvaltılarda kendını kasma...keyfını cıkar.
o gunler (en azından benım ıcın) unutulmuyor.
sen dugun dıye bahsedınce benım aklıma kahvaltılar geldı...acım galıba:)) gıdıp kahvaltı yapayım.
senin iş sana bağlı ya çalışma saatleri gayet rahat ozamn darısı banacumartesı gunu esımın egıtımının son gunuydu ve artık haftasonu dıye bıseyımız olacak:)
benım ısler haftasonu oluyor ama sabah8aksam5 olmadıgı ıcın no problem
ohhhhhhhhhhhh dedık bı.
Abımın yanına da gıttık, pers gunu "stpetersburg yolcusu kalmasınnnn" (esım Hatay sanıyor hehe) sebebı ıle ıkı hafta gıdemeyız dıye hemen atladık-gıttık-gorduk:))
bu defa daha ıyı gordum abımı...aman MAsaellah...kendımden korkuyorum nazar degdırecegım dıye.
dun annem (abımde) ısırgan corbası yaptı (zaten sık sık yapıyordu..orada ıyıce abarttı abım ıcın) ben de 4 tabak yedım:)))
cok severım de...
naber canım napıyorsun bakim:)
menune yorum yapsammı diycem ama yok yapim
sana y0ğurtlu çilekli dondurma tarifi verecem dondurma istediğinde bari onu yersin 1 porsiyonu 50 cal
selahattin dönmez sabah programnda verdi tarifi
çilekli yoğurtlu dondurma
malzameler: 1 kase yoğurt
1 kase çilek
1 çorba kaşığı öğütülmüş ketene tohumu
1 tatlı kaşığı vanilya
hepsini rondodan geçir buzlulkda dondur
sindirimi kolaylaştırdığından bahsettii
en azından meyveden doğal şeker alırsın dondurma kadar zararlı değil
Fulya tebrik ederim yıldönümünüzü, ve Emine tekrardan geçmiş olsun atlattınız inşallah zor günleri..
Bana gelince midem kötü biraz, hala regl olamadım ve hava güzel işteyim canım sıkıldı gene amannn neyssee...
Sabah çorba içtim 2 dilim ekmekle ve sporuma tam gaz devam ediyorum..
Yalnız geçmişi okumada eksiklik var bence, ceza istedim onu bile vermediniz, bu ne yahu başlık çok kopuk, ben dün ayakta uyurken bile girdim paylaştım her bi ' şeyimi, küstüm oynamıyorum banane
iiym kelebeğim sahi facede ki resim ağbnle çekilmşssnz galiba çok hoş çıkmışssın maşalaah
Biliyorum menülerimin vasatlığınııı o yüzden bana ceza verin diyorum yaaa
İyiyim Esratoşum sağol, geçinip gidiyoz işte, sen nasılsınn??
Tarif süpermişşş....denemeliyim ama haftasonunu bulur denemem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?