- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Vayy tebriklerr Fulişş eridin bittin kızzıııaaamm
Fatoşşş kız gene gitmiş kilolarrr..ya facedekiler en son halin mii artık daha zayıfcıksın aslında biraz eski mi o fotolarrr??
Vayy tebriklerr Fulişş eridin bittin kızzıııaaamm
Fatoşşş kız gene gitmiş kilolarrr..ya facedekiler en son halin mii artık daha zayıfcıksın aslında biraz eski mi o fotolarrr??
eski canım ama çokt eski değil ..düğünde çekildiğim vardı onu görmedin sanırsam arasla olan.. sanki 70 ten fazla gibi duruyom bende farkındayım ama sadece et canım ya ondan yumuşacık bide..yağsız vucut ağırlığı 43 müş benim gerisi safi yağ e bu yağda görünüşe böle yansıyo sanırsam ee anacım biz doğum yapmış hatunlarız evli barklı :) sarkmalarda yok değil anladın sen onu
ya hilal sen şaka maka şafağı bitirdin yavru maşallah
offf bir deri bir kemiğim ya sorma hehehe
çok zayıfladım gidip biraz at yiyim ben
liste kontrol edildi. Yayınladım kızlar. Off çok hızlıyım yine.
***7. Takım 312. Etap***
lepistesinyavrucugu (90.4/90.4/0/%0)izne ayrılmak istiyor.
ipekyol (77.1/76.9/0.2/%0.26) 5. Takımda devam edecek.
maviyesil1999 (65.8/65,5/0,3/%0,5) Hangi takımda devam edeceğini bildirmedi.
dudujan (99.8/99/0.8/%0.8)Ankarada ki olayla yüzünden nete girmekte sıkıntı yaşıyor o yüzden 1 aylığına izine ayrılmak istiyor.
kelebekolcam(87.1/87.1/0/%0)izne ayrılmak istiyor.
ozlem(74.2/72.5/1.7/1.15)Yeni üye deneme haftasından dolayı yüzdesi 2 bölündü.
Simuzer(66.5/65.2/0.3/%0.23)Yeni üye deneme haftasından dolayı yüzdesi 2 bölündü.5.Takımda devam edecek.
7. Takım Ortalaması:0.42
tamam canım teşekkür ederim.Takımca izine ayrılacaz galiba kimse yok bende bildiğim kadar yapıyorum:44:.Liste doğru kızlar yalnız izine ayrılmak istiyor yazan yerlere izinli yazarsanız daha uygun olur. geen hafta böyle bir problem oldu çünkü
Yeni üyelerin yanına yeni üye. kilosu 2 ye bölündü. şeklinde belirtebilirsiniz
yine derecedeyiz sanırım. şu an en yüksek bizde
hım bende yemekden en az 2 saat sonra sade soda ıcıne yarım lımon sıkıp içmesini severim de nerdeee diyet bitince içerim artıkYa aslinda yemekke birlikte icmek cok da mantikli degil...zaten cok sevmem
yediklerimin hakkini icecekler almasin heheh
Ama arada soda cakarim:)) gercek limonla severim sodayi ya da sade...digerleri benlik degil.
Ya hakikaten kizlar mezun olacagim ama ahali terk-i diyar etmis.
Zeynep icin endiseliyim acikcasi...o oyle birden gitmez...hayirdir ins...
Esra, morluk icin degil ama ne bilim oyle ara ara suruyorum yuzume...bi ise yaramiyorsa da kendime bakiyorum hissi yeter hehehhe zaten toptan kozmetik ayni ruha hizmet degil mi?
iyi geceler kızlar hepinizden tek tek özür dilerim malesef haber veremedim o kadar kötüyüm ki içimdekkileri anlatamam pazartesi günü oğlumu yaktık nasıl oldu mutfağa nasıl geldi nasıl uzanıp erimiş sıcak tereyağ tavasına elini soktu soktuğu yetmezmiş gibi omuzundan asağı döktüğünü... şimdi hastanedeyiz lanet olasıca bingölde adam gibi doktor olmadığı için malatyadayız oğlum iyi ama ben hiç iyi değilim yasadığım vicdan azabını anlatamam rabbim tüm bebekleri ve çocukları korusun
halbuki dört gözle cumartesiyi bekliyorduk pasta siparişimiz kurabiyeler şekerler kıyafet herşeyi ayarlamıştık cumartesi olacak ve oğlumun 1 yaş partisini kutlayacaktık ama kısmet belki hastanede kutlarız belki de evde... oğlum iyi olsun da gerisi hiç önemi değil şu an hersey muallakta bize bol bol dua edin...
buraya ne zaman gelebilirim bilmiyorum zaten hastaneden bi çıkalım oğlum bi iyileşsin yanından saniye ayrılmayacağım
neyse kızlar beni isterseniz izinli sayın yok izin olmuyorsa gruptan çıkartın herkese tekrardan iyi geceler...
***6. Takım 312. Etap***
kelebek.hill ( 59.7 / 59.7 / 0 / % 0 ) Kilosu Sabit.
degua ( 65.6 /64.8 / 0.8 / %1.21 )
fulias ( 52.5 / / / % )
concept ( 69.3 / / / % )
az_uz_( 84.4 / / / % )
fatos0808 (74 / / / % )
6. Takım Ortalaması: %
Herkese günaydınnn..valla ben bu hafta + çıkacam diye çok korkuyordum ama sabit çıktığıma resmen sevindimmm...bol hareketten oldu aslında spor da yapamadım pek..ama cidden sevindim, şu düğünü atlatayım biii' bu hafta - çıkacam benceee
Esraaaa tebrik ederimm
Bravo Esra...
E bravo Hilal...
hım bende yemekden en az 2 saat sonra sade soda ıcıne yarım lımon sıkıp içmesini severim de nerdeee diyet bitince içerim artık
az kaldı mezun da olsan burdasın hehe daha uzun bi süreç koruma evresi
sahi koruma evresini planladınmı neler yapmayı düşünuyorsun?
bende meyve kabuklarını yüzüme sürerim vitamini kabuğunda ne de olsa
canım bizde seni merak etmiştik rabbim bidaha yaşatmasın çok geçmişşş olsun çok...
duarlaımızdasın zeynepcim ...
nezamn musayit olursan ozamn gel bizde direnişdeyiz takımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?