Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

pazar günü menü
sabah 1 yumurta yarım domates
yarım salatalık 1 dilim keçi peyniri
2 ceviz

öğle 6 adet köfte
domatesli semizotu salatası

akşam 1 bardak ayran 1 adet lahmacun ama yeme saatim 17:30 du
ardından 19 da 1 saat yüzme
2 litre su

öyle yorgun öyle bitkinimki..neden mutsuzum ben ya...
yapımıdır nedir anlamadım..
sabah gittik doktora
yine aynı ceramony
ialç verdi aras
bakalım antibiyotil bitince gidiceğiz

aras öle yorulmuşki yavrum uyuyo kaldırmadım bende..hastaneden geldik kahvaltı ettik az uyudumm kociş işe gitti ana oğul takılıyoruz :)

eminecim abini iyi görmene çok sevindim canım rabbim dahada iyi günlerini gösterecek inşallah o sana gelecek.
kız ot çiçek böcek sevilmez mi ..ee onları yemesini seviyon ama..ben severim ama anlama öle şu şudur diye
alışverişte bile sorarım bu ne otu diye bende sendenim galiba :)
fulyacım evliliğininizin 1. yaşı kutlu olsun şekerim nice 1,11,21,31.....yıllara insalla saygıyla sevgiyle ve tabiki küçük yaramazlarla :)
özlem canım ben özledim asıl seni hemide nasıl muhabbetini konuşmanı canım arkadaşım..iyi olda görüşürüz allahın izniyele
kelebekim ne sıkılıyon gene bakım
şaban gibi şunun şurasında kaç gün kaldı yavrum...bitmez dediğin dağları erittin bunları düşün mutlu ol ..(diyene bak benden iyi palyaço olurmuş..ne alaka güldürür mutlu etmeye çalışır ama mutsuz .durlarda ondan.)
esram kuzum sen nasılsın tatlım anneciğin nasıl...

uykum var işim var akşama yemek var
bide başımda öten cik cik kuşum var :) kociş almış bursadayken bir oğluşuma birde bana :)
fıstık ve çapkın :)

Yıldönünümüzü kutladığınız için çok teşekkur ederım hepinize

Esra bana için evliliğin ilk yılında kilo almayan insan muammelesi yapmışsın hehhe
Kızaaam evlendiğimde 49 kiloydum buraya başladığımda 58 evlilik boyunca at yemişim resmen.
Bide kemerburgaz avrupada Eyüp'e bağlı çok güzel bir yer. Her yer orman. yakartop oynamasam da 1 saate yakın voleybol oynadım

Fatoş sende bir memnuniyetsizlik hali yapışıp kaldı üzerine. niye böyle olduki acep. Aras iyi olsa sende rahatlıycaksın aslında.

Bende grip oluyorum galiba yazın ortasında ya. sabahtan beri hapşırıyorum.

Su:+
Spor: +

Menü
Sabah
Nesfit

Öğlen
Kepekli tost

Akşam
ızgara sebzeli rokalı salata kocamaan

Akşamları salata yeme olayımız bu hafta da devam ediyor. Çok güzel salatalar yapıyoruz yaa. Bugünkü salatanın üzerine de mum dikip üfliycez heheh

Gün içinde yine birşey yiyemedim ara öğün falan. Beslenmem yine kötüleşti ya. bi değişikliğe gitmem lazım.

Pofff canım sıkkın bugünn yaaaa...koşturmacalı geçti evet baya ama iyi oldu yaa
Ama çok şiş hissediyorum yaaa hala regl de olamadım

Sağol Esracımm

Bugün spora da gitmedim ki
Kötü hissediyorum bugün yaa bari regl olsam da kurtulsam hemen onun sıkıntısı sanırım bu..menüm de çok iyi değil gene ama

öyle yorgun öyle bitkinimki..neden mutsuzum ben ya...
yapımıdır nedir anlamadım..
sabah gittik doktora
yine aynı ceramony
ialç verdi aras
bakalım antibiyotil bitince gidiceğiz

Aras mı hasta genee???? ben sen hasta sanıyordum yahuuu :2: Neyse ikinize de geçmiş olsun çok...
Valla sıkılıyom bugün gene yaaa..hasta da olamadım biraz da onun sıkıntısı var sanırım, napsam olmuyor..bir de zaman azaldıkça sabırsızlık çöktü iyiceeee

1 kase mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmek

1 kase şehriye çorbası
Biraz patates kızartması
1 kase yoğurt

1 kase yoğurt çorbası
Salata

1 adet magnum :26:

Su:+
Spor:-

Esra, az cok tahmin ediyordum isirgan yemeginin nasil yapildigini ama yine de sen sorunca anneme danistim.
Yarim bardak kadsr bugdayi hasla beklet yine hasla ve isirganlari da ekle...haslansinlar. Pismelerine yakin bir avuc misirununu ekle...
(Karalahana yemegi mantigi...karadenizde 'kudal' diye bi alet var; agactan elde ediyorlar. Iste bizde yemek pistikten sonra -sicak olmasina ragmen- misirununu kudallariz...anlatamadim))
Neyse misirununu soguk su ile acip..yemege eklemek de olur.
Sonra tuz...ve ocagi kapatip tulum peyniri ekliyorsun..sicagi ile hafif eriyor. En son yarim cay bardagi zyag.
Bu kadder... aslinda tereyag ile yapar annem ama abim icin zyagli yapiyor hehhe bana da yaradi.

Ya telften yaziyorum..o kadar cok sey yazacaktim ama hepsini unuttum...

08:00-1dilim otlu keci peyniri, elma cayi, 3 kuru incir, bir salkim siyah uzum.
10:00-bir yudum sut ile kahve.
13:30-iki but tavuk(mantar ile firinda), yagli limonlu salata.
16:00-5kasik yogurt (bir o kadar da yogurt suyu)+tarcin+nesfit+iki yaz elmasi rendesi.

Spor-1saat yuruyus, 6km kurek, agirlik calistim.
Su-3lt

Gunaydin ahaliiiiii
Fatos, cok gecmis olsun. Zaten gececek...yazin yasanilasi bisey degil ya grip..neyse.
Bugun niyetim evi alt-ust etmek, ins muvaffak olurum hehhe.
Dun bayagi sarma sarma sardim..deepfreze doldurdum.
Ramazanda sarma sarmam gerekmeyecek.
Bu yil ramazan nasil gececek meraktayim (2ramazan oruc tutmadim, gebelik ve emzirme sebebiyle)

Eymen...dogal olarak Zeynep nasil acaba?
Eve donmediler herhalde...gelirdi.

Bu hafta kiloyu sabitleyeyim diyecektim...ama bu sabah 68.5i gordum
Neyse haftaya ins....
Bi hafta sabitleyeyim ki...yapabildigimi bileyim.
Biseylar daha ekleyeyim listelerime
Ya da bu hafta aynen devam edeyim (Rsya'da belki biseyler yerim-gerci sanmam pek mutfak kulturu olan bi yer degil)

günaydın kızlar nasılsınız bugun?
hava sıcak bir sürü işim var evde halletmem gereken ama canım hiç yapmak istemıyor
denize gidesim var oda anca haftasonuna gibi gözukuyor
biyerden başlasam gerisi gelecekde işte canı ınsanın isteyecek
dün mısafirlerim vardı ınsanlar ne öyle dan dun konuşuyorlar yok sen hiçbişey yemıyorsnda bırakınca hemen kg alcanda alalemın derdine bak ya azimlsin korursun diyeceklerine anca çomak soksunlr heyyarabbim

buarada perşembe lazer epilasyon için koltukaltım için başlamayı düşünuyorum ama havuza yada denize gittğimde bi zararı olurmu?
olmaz dedi doktor hanım ama yaptıran vardı sanırım fulyamı yaptırmıştı benı biraz bilgilendirin bu konuda kızlar
eğer memnun kalırsam bikini bölgesi bacak v.s yaptırcam

bu arada güzellik merkezindeki doktor hanım izmirde 15 sene çalışmış ç.kaleye gelince şaşırdım hiçbiyerde kendine bukadar bakan erkek görmedım lazer epilasyon zayıflama cilt bakımı için gelen hastalarımın %50 si erkek dedi kadın şaştım kaldım
erkkek lerde demekki bizim kadar dış görunuse önem verıyorlar ama ç.kalede ki durum ciddi bir oran
yakın arkadaşım da aktar işletiyor cinsel gücü artırıcı ürünleri almaya hep +45 ve üstü erkekler geldiğini söyluyor işe bak sen şaşssan mı şaşmasan mı

bukadar çeneden sonra gidim bir işin ucundan tutayım öptüm kızlar

Merhaba kızlar
Ben grip oldum yaaa ofisteyim üşüyorum boğazım da şişti.

Kabul edilen önerileri yazıyorum

Kabul edilen öneriler ve uygulama:

4. ÖNERİ:
"Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir."
Uygulama: Her hafta hazırladığım etap raporuna, ortalaması %30 un altında olan takımları ekleyeceğim.
İlk üç aylık (12 etap) dönem 14 Haziran 2013 tarihinde başlar, 30 Ağustos 2013 tarihinde sona erer.

7. ÖNERİ:
"Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)"
Uygulama: Sözkonusu kararın uygulamasından takım yönetimleri sorumludur.

9.ÖNERİ:
"4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.."
Bunun uygulamasının nasıl yapılacağını öneri sahibinden rica edelim. Ayda bir neyin neye göre kontrol edileceğini ben anlamadım çünkü.

10.ÖNERİ:
"Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.".
Uygulama: Her hafta hazırladığım etap raporuna, ilgili talebi içeren mesajı ekleyeceğim.

11.ÖNERİ:
"3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim."

14.ÖNERİ:
"Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez."
Etap listelerinde gerek bu uygulama gerekse diğer takım iç kuralları kaynaklı uygulamalarda kullanılmak üzere yeni bir ifade biçimi eklemeyi uygun görüyorum: "Cezalı"

Selamlar bayanlarrr...
Bu güne güzel başladım, dün hem canım sıkkın gibiydi hem de çok halsizdimmm..
Bugün iyiyim ve menüme de dikkat edeceğim ama keşke regl de olsam artıkk

Bugün ilk duruşmama girdimm başta çok heyecanlıydım ama konuşmaya başlayınca çözüldüm gitti, tutabilene aşk olsun
Hacizdi duruşmaydı derken avukat olduk valla

Temmuz 12'de izne ayrılmayı düşünüyorum ve o zamana dek düşündüm en az 58 olursam artık mezuniyet istiycem ama böyle kalırsam izin alıp dönünce devam edicem tabi bu arada yeni kurallara göre diskalifiye olmazsam.. olmam olmam

Fulişş geçmiş olsunnnnn
Bu arada bir de liste falan baya boşladık yaa

Son düzenleme:
heyyoooooooooo
selam kızlar nasılsınız bakım
kız fuliş ne bilim cnaım aman havadan mı sudan mı bilemedim bende
aras iyi şükür de ateşlenmişti bika gün boğazı yapıyomuş
kelebekim evet canım ben hastaydım ama arasa hakana geçirdim işte canım..
zeynepi bende merak ediyorum nasıl oldu acaba eymen inşallah iylerdir..

fuliş demek 1 yılda at yedin ha kız nasıl güldüm lezzetlimiydi barim
seneye 2. yıla deve yersin sen seviyom seni deli kız

bende bir iştahsızlık var kızlar
ama bazende bir iştah
ara öğünlerimi istemiyorum
noluyo bana ya bi dahaki kontrole ilk soracağım bu olcak diyetisyene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…