hava güzel olunca çalışmak işkence gelıyor ınsana ama olsun iş işdir:)
geçmişi okuddum amma velakin düğün var dedin ya koşturmaca telaşlı zamanlarda sana bide ceza mı keselim kelebeğim
buhafta cumaya kadar menuler nutelaasız dondurmasız geccek ozamn alsana ceza
iiym kelebeğim sahi facede ki resim ağbnle çekilmşssnz galiba çok hoş çıkmışssın maşalaah
cezayı söyledim ama üstüne sporu artırcan günde 1 saat se yaptığın üstüene 30 dak cardio
ama spor konusunda emine gelsin o ceza biçsin
tarifi bende denıycem canım tatlı isterse yaparım diye not da adım ama evde çilek yok
kirazla denesem yoğurta kıraz tadı gidermi bilemedim
öyle yorgun öyle bitkinimki..neden mutsuzum ben ya...
yapımıdır nedir anlamadım..
sabah gittik doktora
yine aynı ceramony
ialç verdi aras
bakalım antibiyotil bitince gidiceğiz
eminecim abini iyi görmene çok sevindim canım rabbim dahada iyi günlerini gösterecek inşallah o sana gelecek.
kız ot çiçek böcek sevilmez mi ..ee onları yemesini seviyon ama..ben severim ama anlama öle şu şudur diye
alışverişte bile sorarım bu ne otu diye bende sendenim galiba :)
fulyacım evliliğininizin 1. yaşı kutlu olsun şekerim nice 1,11,21,31.....yıllara insalla saygıyla sevgiyle ve tabiki küçük yaramazlarla :)
özlem canım ben özledim asıl seni hemide nasıl muhabbetini konuşmanı canım arkadaşım..iyi olda görüşürüz allahın izniyele
kelebekim ne sıkılıyon gene bakım
şaban gibi şunun şurasında kaç gün kaldı yavrum...bitmez dediğin dağları erittin bunları düşün mutlu ol ..(diyene bak benden iyi palyaço olurmuş..ne alaka güldürür mutlu etmeye çalışır ama mutsuz .durlarda ondan.)
esram kuzum sen nasılsın tatlım anneciğin nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?