Merhaba canlarımmmmmmmm...
hepinizi özledim. son zamanlarda sürekli rahatsızdım. malum biraz da biliyorsunuz anlatmıştım. stres de oldum epeyce. hayırlısıyla bi toplanıp gitsek derken temelli gidecektimcuma akşamdan beri çarpıntı baş dönmesi bulantı. doktor doktor geziyorum ama malum kıbrıs şartları, başlarından savıyorlar aciller falan hiç bakmadı. ptesi polikliniğe git dediler. neyse ben de dahiliyeye gittim. kansızlık var ya ondan olabilir dedi doktor. tahlil istedi, bi de gebelik olabilir dedi. sonra kan alırlarken fenalaştım zaten çarpıntım vardı. neyse kan tahliline göre gebelik çıktı ama ultrasonda görünmeden kesinleşmiyor. valla hem çok mutluyum hem de korkuyorum, hem de sabırsızlanıyorum. ultrasonda görebilmek için en az 3 hafta beklememiz gerekiyor. dua edin bana canlarım, hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Oooooooo Yelizcim hayirlisi,,, Istiyordun zaten erkenden gelmis oldu...
Rabbim saglikla kavustursun insaellah...
Feciiii is basiyim okudum yazilanlari ama sonra karalarim biseyler...
Hilalllllllll bugundu degil mi:))) ehhh o zaman tebrikler....dilinin tutulacagini dusunemezdim zaten hehehe
Ya ne mezuniyeti?....
hepinizi özledim. son zamanlarda sürekli rahatsızdım. malum biraz da biliyorsunuz anlatmıştım. stres de oldum epeyce. hayırlısıyla bi toplanıp gitsek derken temelli gidecektimcuma akşamdan beri çarpıntı baş dönmesi bulantı. doktor doktor geziyorum ama malum kıbrıs şartları, başlarından savıyorlar aciller falan hiç bakmadı. ptesi polikliniğe git dediler. neyse ben de dahiliyeye gittim. kansızlık var ya ondan olabilir dedi doktor. tahlil istedi, bi de gebelik olabilir dedi. sonra kan alırlarken fenalaştım zaten çarpıntım vardı. neyse kan tahliline göre gebelik çıktı ama ultrasonda görünmeden kesinleşmiyor. valla hem çok mutluyum hem de korkuyorum, hem de sabırsızlanıyorum. ultrasonda görebilmek için en az 3 hafta beklememiz gerekiyor. dua edin bana canlarım, hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Oooooooo Yelizcim hayirlisi,,, Istiyordun zaten erkenden gelmis oldu...
Rabbim saglikla kavustursun insaellah...
Feciiii is basiyim okudum yazilanlari ama sonra karalarim biseyler...
Hilalllllllll bugundu degil mi:))) ehhh o zaman tebrikler....dilinin tutulacagini dusunemezdim zaten hehehe
Ya ne mezuniyeti?....
Kendine dikkat et Yelizzzz
Ama çok tatlı bir haber getirdin bize...hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bebişlerin olsun inşallahh
Eveett bugündüüü..yok yok tutulmadı zaten dilim maşallahım vardı
Bakalım yaa..ben senin gbi kısa sürede vermedim çok uzadı bu iş, o yüzden sıkıldım bu diyet işinden sanırım
Ama biraz daha dikkat edip azcık daha inmek istiyorum hadi bakalımmm
Ama mezun olsam da ben de korumak için ya da tatilde falan alırsam vermek için, ya daa sizi özleyip zaten hep buralarda olurm
sağol canım benim. bebişler mi dedin? eşim de ikiz olcak falan diyor:) içine öyle doğuyormuş.amanın naparım ben Allah isteyen herkese nasip etsin. şuan çok erken olduğu için, herşeyin yolunda gitmesi için dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok. kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum
Olur olur cok guzel seyler olur...Rabbim korusun seni de evladini da... ya bu arada tasinma falan var
Dikkat et aman!!!
Hilal, dogru haklisin sikilman gayet normal.
Ama yavas vermis olman cok cok iyi!
Buralardasin tabiiiiiiii
06:50-3kuru incir, 1salkim siyah uzum, 1dilim otlu keci peyniri.
08:30-yari yariya keci sutu ile kahve.
14:30-1elma+bol kuru domates+bol gobek marul+2dilim otlu keci peyniri ile koccccaman salata.
16:00-1 kase bol maydanozlu ezogelin corbasi.
Su-3.4lt
Spor-47dk kurek ve agirlik calistim.
Hepimize mutlu gecelerrrrr
Tabi şimdi psikolojik olarak da şiş hissediyorsun normall..
İkiz mi olcak yoksa bak ben de demiş bulundmmm
Hayırlısı olsunn
Buralardayım tabiii..
Evet yavaş vermem koruma için iyi belki amaa sıkıcı oldu cidden ben baya inişli çıkışlı geçirdim bu dönemi
Ay ben spor yapmaz oldum yaaa...
Hoppp Hilal...orada dur.
Nasil spor yapmaz oldun?
En iyi onu yapiyordun?!
Esra 'spor cezasini Emine versin'dediginde, 'hic oyle birevizyona ihtiyaci yok...masaellah sporu ala' demistim...
Gunaydinnnnnnnnnn
Bu nasil bi hava yaw?
Esiyor...yo esmek denilmez buna...resmen savuruyor...ama sicak...ama gri...bi tuhaf.
Havaya bakmayin..havaniza bakin...
Gungriiiiiiii ama aydin olsun gununuz insaellahhhhh
Kahvaltilari renklendirin....enerjiniz tavan yapsin))
Günaydın hastanedeyım keyifler nasıl
Ptesi ve salı menü yazamadım bugun yazıcım fırsatım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?