Yani Özlem dönecek, berenvildan dönecek gibi, fatoş dönecek, diğerlerinden haber alınamıyor gibi..
Bence en az 3-4 kişi alabilirz
zeynep te habersiz gitti. o da döner diye düşünüyorum. 4 kişi dönerse 8 kişi oluruz bence yeterli bir sayı ama isterseniz alalım 1 2 kişi. gerçi yarışmak isteyen kimse de yok paylaşım yerinde
Hmm takip edelim o zmaan belki isteyen olurr...
Aynen ya ben bile mezun olurum heralde
Sen de duraklama devrindesin ama normal Esracım baya iyi gittin sende şimdiye dek, biraz vücuda izin ver yani dursun..devam eder eminim..
Hehehe ilginç bir tanışma olmuş, anlatırlar artık ilerdee..biz direnirken tanıştık diye
Yaa sorma benm de makarna,gözleme falan bir de bu ara et istiyor canım ilginççç pek yapmazdı amaa
İradesizlik de var biraz da cidden aman iyi görünüyorum zatenin rahatlığı var yaaa.. poff
Ben de yeri olmadığından çok konuşmak istemiyorum zaten..sadece hayırlısı diyebiliyorum
gunaydın emınecim
havalardan yatak mahmurluğu bide bir gün öncesinde balkon temizliği yordu seni tabi
he karadenizli kadınlar hakketen çok hamarat dürüst oluyorlar erkekleri dediğin gibi aşırı sinirliler dedikleri dedik çaldıkları düdük
istediklerine göre herşey şekıllensin diye beklerler olmadıklarında da alsana kavga uğraş dur sonra
bakma sen bana böyle söyluyorumda kültürler yakın olmalı evlilkte yaşamlar benzer olursa anlaşmak kolay yoksa iki tarafın aynı çatı altında yaşaması eziyete bile dönebilir allh korusun işte ozamn .
çay köpcükleri göz altındaki morluklar için kullnıyorsun galiba
sahi soda konusunda kafam karışık içtiin soda sadedir muhtemelern ama yemek arkasında içmek daha doğru değilmi aydınlanmam lazım :18:
uyurgezer mi oldun kızzzzzzzzçok uyuduğum zaman bende öyle oluyorum. ofiste soruyorlar hayırdır gece beşik mi salladın diye.
yorulmuşsundur sen farkında değilsin.
OFff güne yeni başladık ve benim canım şimdiden sıkıldı
iyi geceler kızlar hepinizden tek tek özür dilerim malesef haber veremedim o kadar kötüyüm ki içimdekkileri anlatamam pazartesi günü oğlumu yaktık nasıl oldu mutfağa nasıl geldi nasıl uzanıp erimiş sıcak tereyağ tavasına elini soktu soktuğu yetmezmiş gibi omuzundan asağı döktüğünü... şimdi hastanedeyiz lanet olasıca bingölde adam gibi doktor olmadığı için malatyadayız oğlum iyi ama ben hiç iyi değilim yasadığım vicdan azabını anlatamam rabbim tüm bebekleri ve çocukları korusun
halbuki dört gözle cumartesiyi bekliyorduk pasta siparişimiz kurabiyeler şekerler kıyafet herşeyi ayarlamıştık cumartesi olacak ve oğlumun 1 yaş partisini kutlayacaktık ama kısmet belki hastanede kutlarız belki de evde... oğlum iyi olsun da gerisi hiç önemi değil şu an hersey muallakta bize bol bol dua edin...
buraya ne zaman gelebilirim bilmiyorum zaten hastaneden bi çıkalım oğlum bi iyileşsin yanından saniye ayrılmayacağım
neyse kızlar beni isterseniz izinli sayın yok izin olmuyorsa gruptan çıkartın herkese tekrardan iyi geceler...
iyi geceler kızlar hepinizden tek tek özür dilerim malesef haber veremedim o kadar kötüyüm ki içimdekkileri anlatamam pazartesi günü oğlumu yaktık nasıl oldu mutfağa nasıl geldi nasıl uzanıp erimiş sıcak tereyağ tavasına elini soktu soktuğu yetmezmiş gibi omuzundan asağı döktüğünü... şimdi hastanedeyiz lanet olasıca bingölde adam gibi doktor olmadığı için malatyadayız oğlum iyi ama ben hiç iyi değilim yasadığım vicdan azabını anlatamam rabbim tüm bebekleri ve çocukları korusun
halbuki dört gözle cumartesiyi bekliyorduk pasta siparişimiz kurabiyeler şekerler kıyafet herşeyi ayarlamıştık cumartesi olacak ve oğlumun 1 yaş partisini kutlayacaktık ama kısmet belki hastanede kutlarız belki de evde... oğlum iyi olsun da gerisi hiç önemi değil şu an hersey muallakta bize bol bol dua edin...
buraya ne zaman gelebilirim bilmiyorum zaten hastaneden bi çıkalım oğlum bi iyileşsin yanından saniye ayrılmayacağım
neyse kızlar beni isterseniz izinli sayın yok izin olmuyorsa gruptan çıkartın herkese tekrardan iyi geceler...
Bravo Esra...
E bravo Hilal...
***6. Takım 312. Etap***
kelebek.hill ( 59.7 / 59.7 / 0 / % 0 ) Kilosu Sabit.
degua ( 65.6 /64.8 / 0.8 / %1.21 )
fulias ( 52.5 / 52.1 / 0,4 / % 0,76 )
concept ( 69.3 / 68.8 / 0.5 / %0.72 )
az_uz_( 84.4 ) İzinli
fatos0808 (74 / / / % )
6. Takım Ortalaması: %
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr.
Esra süpersin
Emino
Hiloş
Ben
ehehehe
Fatoş da haber vericek mi aceba.
Zeynep çok geçmiş olsun. Ben de bişey olduğunu tahmin ettim. Habersiz kaç gündür yoksun çünkü. Allah acil şifa versin bebişine. Umarım yanık derecesi çok değildir.
kızlar günaydın geldim ama inan sırf bildirim için yaz günü hemde izmirin yazında hastalanan kişiye fatma denir
kilom71.80 hastalık ve temizlik bir kilo vermeye yarıyo sanırsam...
zeynepçim çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm..kıyamam yavrum ya ama kendini suçlama sakın allah beterinden saklasın canım her şerde bir hayır vardım çok ama çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?