Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yani Özlem dönecek, berenvildan dönecek gibi, fatoş dönecek, diğerlerinden haber alınamıyor gibi..
Bence en az 3-4 kişi alabilirz

yeliss taşınıyor ya erzincana ev yerleştirecek canım nezamn dönecek belli değil
ilknurun da ev stresi var ama döneceğini bende düşünuyorum
özlem okullar bitince kesin gelir arada belki okuyordur bile bizi özleeeeeeeeeem duy sesi mi

zeynep te habersiz gitti. o da döner diye düşünüyorum. 4 kişi dönerse 8 kişi oluruz bence yeterli bir sayı ama isterseniz alalım 1 2 kişi. gerçi yarışmak isteyen kimse de yok paylaşım yerinde

aslında birbirimzde telefon numaralarımız olması lazım en azından kaptanda gelmeme durumunda bilgilendirilmeli yoksa formun işlerliği sekteye uğruyor şuan olduğu gibi

sen kesin mezun olcan az kaldı
evt şeyytanın bacağını kırcam az kaldı
kendi aramızda baya güluyoruz heyt be direnişe bak aşk bekledi direnişi buldu diye hayırlısı olsun iki taraf içinde
iyi göründüğünün farkındasın etrafda bunu onaylayınca kafan rahatladı eski sisteme döndün ama spor olmasa bu yediklerin pek ii değil canım
renglideyken çikolata yerine müürdüm eriği yaban mersini de yiyebilrsin onlarda şeker ihtiyacını karşılar
benim çantamda kuçuk bi kabım var dışarda olunca hemen içine ceviz badem fındık yaban mersini v.s dolduruyorum çarşıdayım baktım acayip acıktım 1-2 tane atıyorum hop gözum açılıyor
en azından hamburger simit börek v.s saldırmamış da oluyorsun kurtarıcı oluyor

Su:+
Spor: +

Menü

Sabah
Nesfit

Öğlen
kepekli tost

Ara
yeşil çay + 3 adet domatesli kraker

Akşam
Hellim peynirli salata.

İyi akşamlar kızlar tartılarda buluşalım

sabah 1 yumurta
1 domates, 1 kk keçi peyniri
10 adet kiraz ,3 ceviz 5 badem

öğle ızgara balık
salata

akşam ıspanak yemeği 1 tabak
3 kaşık yoğurt

1.10 dak yüzme
2 litre su

Ya aslinda yemekke birlikte icmek cok da mantikli degil...zaten cok sevmem
yediklerimin hakkini icecekler almasin heheh
Ama arada soda cakarim:)) gercek limonla severim sodayi ya da sade...digerleri benlik degil.

Ya hakikaten kizlar mezun olacagim ama ahali terk-i diyar etmis.
Zeynep icin endiseliyim acikcasi...o oyle birden gitmez...hayirdir ins...

Esra, morluk icin degil ama ne bilim oyle ara ara suruyorum yuzume...bi ise yaramiyorsa da kendime bakiyorum hissi yeter hehehhe zaten toptan kozmetik ayni ruha hizmet degil mi?

iyi geceler kızlar hepinizden tek tek özür dilerim malesef haber veremedim o kadar kötüyüm ki içimdekkileri anlatamam pazartesi günü oğlumu yaktık nasıl oldu mutfağa nasıl geldi nasıl uzanıp erimiş sıcak tereyağ tavasına elini soktu soktuğu yetmezmiş gibi omuzundan asağı döktüğünü... şimdi hastanedeyiz lanet olasıca bingölde adam gibi doktor olmadığı için malatyadayız oğlum iyi ama ben hiç iyi değilim yasadığım vicdan azabını anlatamam rabbim tüm bebekleri ve çocukları korusun
halbuki dört gözle cumartesiyi bekliyorduk pasta siparişimiz kurabiyeler şekerler kıyafet herşeyi ayarlamıştık cumartesi olacak ve oğlumun 1 yaş partisini kutlayacaktık ama kısmet belki hastanede kutlarız belki de evde... oğlum iyi olsun da gerisi hiç önemi değil şu an hersey muallakta bize bol bol dua edin...
buraya ne zaman gelebilirim bilmiyorum zaten hastaneden bi çıkalım oğlum bi iyileşsin yanından saniye ayrılmayacağım
neyse kızlar beni isterseniz izinli sayın yok izin olmuyorsa gruptan çıkartın herkese tekrardan iyi geceler...

Aaaa evet 'uyurgezer' cok dogru...sabahtan beri tanim ariyorum...dogru uyurgezer...
Cukk oturdu...
Hala uyurgezerim hatta.
Hatta yatarkenuyur olsam iyi olacak:)))

08:00-yogurt+tarcin+3kayisi+nesfit, 1yesil elma.
13:00-zyagli soya soslu misirli tavuklu salata, 200ml elma suyu.
14:30-bir yudum sut ile filtre kahve.
16:00-1 kase pazi corbasi (bulgurlu), 1tabak zyagli bamya.

Su-3.2lt
Spor-100dk kurek.

Aaaaa çok üzüldüm Zeyneppp yaaa...sakınan göze çöp batar ya o hesap olmuş yahuu çok üstüne düşüp kendinde hata arıyorsun yapmaa..çocuk bu yahu hala da çok garip bir durum yok Allah telafi edilmiycek bir hasar vermesin sağlığına inşallah, çok üzüldüm ya çok geçmiş olsunn...ne özrü yahu inşallah kısa zamanda normal hayatınıza dönüp doğumgününüzü evde kutlarsınızz

Ayy nasıl yorgunum yahuu ama menümü de yazayım dediimmm...

Sabah:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek

Öğlen:
1 pors bulgur pilavı
1 pors nohut yemeği
salata

Akşam:
1 pors güveçte tavuk-bezelye
1 pors şehriyeli pilav

2-3 kuru pasta

Spor: Kına gecesinde 4 sa dans hehehehhe
Su:+

Son düzenleme:

Allah'immm bisey oldugundan emindim de...ahhh ahhh
Cok gecmisler olsun Zeynep.
Oglun iyi ise, gerisi hic onemli degil.
Dogumgunu falan yapilir yeterki saglik olsun.

***6. Takım 312. Etap***

destina_88 ( 63.8 ) İzinli
kelebek.hill ( 59.7 / / / % )
degua ( 65.6 /64.8 / 0.8 / %1.21 )
mahurbeste ( 78.4 )İzinli
fulias ( 52.5 / / / % )
concept ( 69.3 / / / % )
az_uz_( 84.4 / / / % )
fatos0808 (74 / / / % )

6. Takım Ortalaması: %

günaydınnn

***6. Takım 312. Etap***

kelebek.hill ( 59.7 / 59.7 / 0 / % 0 ) Kilosu Sabit.
fulias ( 52.5 / / / % )
concept ( 69.3 / / / % )
az_uz_( 84.4 / / / % )
fatos0808 (74 / / / % )

Herkese günaydınnn..valla ben bu hafta + çıkacam diye çok korkuyordum ama sabit çıktığıma resmen sevindimmm...bol hareketten oldu aslında spor da yapamadım pek..ama cidden sevindim, şu düğünü atlatayım biii' bu hafta - çıkacam benceee

Esraaaa tebrik ederimm

***6. Takım 312. Etap***

fulias ( 52.5 / / / % )
concept ( 69.3 / 68.8 / 0.5 / %0.72 )
az_uz_( 84.4 / / / % )
fatos0808 (74 / / / % )

Bravo Esra...
E bravo Hilal...

Sana da bravoooo Eminoşşş
Beklentim düşüktü bu hafta napim...

Size yeni elbisemi de ekledim albüme kızlarrr
Ayyy hiç oturmadım dün gece kızçelerr..
Bugün de gelinle beraber kalacağızz..yarın da düğünn
Ay şafak da atıp duruyorr
Zaten gitgide de fitleşiyorum
Ay gene gaza geldim durdurunn

***6. Takım 312. Etap***

fulias ( 52.5 / 52.1 /0,4 / % 0,76 )
concept ( 69.3 / 68.8 / 0.5 / %0.72 )
az_uz_( 84.4 ) İzinli
fatos0808 (74 / / / % )

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr.
Esra süpersin
Emino
Hiloş
Ben
ehehehe
Fatoş da haber vericek mi aceba.

Zeynep çok geçmiş olsun. Ben de bişey olduğunu tahmin ettim. Habersiz kaç gündür yoksun çünkü. Allah acil şifa versin bebişine. Umarım yanık derecesi çok değildir.

kızlar günaydın geldim ama inan sırf bildirim için yaz günü hemde izmirin yazında hastalanan kişiye fatma denir

kilom71.80 hastalık ve temizlik bir kilo vermeye yarıyo sanırsam...

zeynepçim çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm..kıyamam yavrum ya ama kendini suçlama sakın allah beterinden saklasın canım her şerde bir hayır vardım çok ama çok geçmiş olsun.

Vayy tebriklerr Fulişş eridin bittin kızzıııaaamm

Fatoşşş kız gene gitmiş kilolarrr..ya facedekiler en son halin mii artık daha zayıfcıksın aslında biraz eski mi o fotolarrr??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…