Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yelizcim çok sevindim canım benim hakkında hayırlısı olsun ne güzel bir haber.. su gibi geçsin 3 hafta inşallah anlama bile..senin bir bebeişn vardı dimi yanlış hatırlamıyorum..

Kizlaaaar gribin dibi oldum yaa. Ise gidemedim evde yatiyorum. Sabahin korunde doktora gittim bagisikligim hic yokmus zamaninda kullandigim ilaclar yuzunden falan.

Sabah
2dilim keci peyniri
1dilim tahilli ekmwk
1avuc maydanoz
1domates
1bardah kusburnu cayi

Oglen
1kase corba
1ayran

Ara
4 adet eti form

Aksam
Akdeniz salatasi ton balikli

Menum nasiiiil. Hazir doktora gitmisken diyetisyen bombostu o saatte oraya da daldim. Bana saglikli beslenme programi yazdi. 15gun sonra yine gel dedi

kimse yok mu? gelin ya accık muhabbet edek.

Hey nerelerdesin bakim sennn ?? Nasıl oldunuz ailecekk??

Valla hep farklı zmanlarda giriyoruz maşallahh

Ay menün çok iyi geldi banaaa...
İyi etmişsin de fena şifayı kapmışsın Fulişşş yat dinlen tabiii

yelizcim çok sevindim canım benim hakkında hayırlısı olsun ne güzel bir haber.. su gibi geçsin 3 hafta inşallah anlama bile..senin bir bebeişn vardı dimi yanlış hatırlamıyorum..

çok sağol fatoş ablacım. bakalım heyecanla bekliyoruz.24 haziranda gidicem doktora 12 gün var:) evet 3 yaşında oğlum var. yanlış hatırlamıyorsun. hamilelik de beklemiyordum, çarpıntım var diye dahiliyeye gidip kan testinde öğrendim. gerçi değerim henüz düşük, pazartesi günü 13.79 çıktı betahcg. adetime de daha var. birşey söylemek için erken yani. bekleyip dua edicez herşeyin yolunda gitmesi için. 18 haziranda adet olmam gerekiyordu normalde. inş. bebiş sağlıklıdır ve sımsıkı tutunur anneciğine:)

Sonunda regl oldummmm...her yanım ağrıyor ama gene de spora gittimm yeter beeeeaaaa dediimmm bir güzelll crunch yaptım geldimm ohhhh

Sabah:
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kase nesfit

Öğlen:
1 tavukburger
yarım pors patates kızartması
yarım bardak kola

Akşam:
1 pors semizotu
Yoğurt

2 avuç leblebi

Spor:+ 1 sa yürüyüş+45 dk crunch
Su:+

"saglıklı beslenme programı" eeeehhh ıste..kılo verme ıhtıyacının olmadıgını tıp soylemıs:)
gecmıs olsun...

beta hcglerrrrrrrr betalar hcgler.... 48saatte 2ye katlamalar...katlamamalar:)))
ouffff ne ugrasmıstım bı zamanlar..
Hadı bakalım sımdıden hayırlı olsun...

08:15-yogurt+nesfıt+tarcın, 3kuru ıncır.
11:00%30 kecı sutu ıle kahve.
13:15-elmalı kuru domateslı gobek marullu kecı peynırlı salata (oncekı gun cok lezzetlı gelmıstı), 4 zyaglı yaprak sarması.
...kayısı+elma suyu.
16:00-1/2 kase mantar corbası (yagsız...sut ıle), 2 tane fırında -kendı yagı ıle- tavuk but.
-gun ıcınde yesıl su ıctım...maydanoz+lımon+engınar+dereotu-

su-3.7lt
spor-100dk kurek......fecı ev temızlıgı:)) ohhh mıs heryer.

Son düzenleme:
ahalı ben yolcuyum aksam -malumunuz-
Hatay'a (hehhe st petersburg) gıdıyoruz.
gırerım belkı ama belkı gıremem... Vodafone'a baglı...sonra sokeee bı fatura ıle ugrasamam
Ben kıloyu bugun bıldıreyım.
BINGO--->>> 68.5...valla tuttum:)))

Son düzenleme:

Çokk güzel bir tatil geçirmenizi dilerimmm, iyi yolculuklar Eminoşş

Kızlar ya bıturlü fırsat bulup yazamadım hastanede kulak burun boğazdaydom mantar oluşmaya bâşlamış ağrım vardı kulağımı yıkatıp damla aldım
10 gün tedaviden sonra tekrar gıdecem
Biraz boşladım kusura bakmayın
Teldense yazmak zor oluyor
Eve gittiğimde detaylı yazıcım
Hepinizi çok öptummm

tesekkur ederım Hılalll...
Darısı Zaferle bırlıkte senın basına..

Aminnn inşallahhh

bu arada nıye kımse lıste hazırlamıyor?...

Ben de geçen kaptanımıza sordum ama hasta olduğundan ilgilenemedi sanırımm

Geçmiş olsunnn...hemencik geçer düzenli kullanırsan benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…