kimse yok mu? gelin ya accık muhabbet edek.
Kizlaaaar gribin dibi oldum yaa. Ise gidemedim evde yatiyorum. Sabahin korunde doktora gittim bagisikligim hic yokmus zamaninda kullandigim ilaclar yuzunden falan.
Sabah
2dilim keci peyniri
1dilim tahilli ekmwk
1avuc maydanoz
1domates
1bardah kusburnu cayi
Oglen
1kase corba
1ayran
Ara
4 adet eti form
Aksam
Akdeniz salatasi ton balikli
Menum nasiiiil. Hazir doktora gitmisken diyetisyen bombostu o saatte oraya da daldim. Bana saglikli beslenme programi yazdi. 15gun sonra yine gel dedi
yelizcim çok sevindim canım benim hakkında hayırlısı olsun ne güzel bir haber.. su gibi geçsin 3 hafta inşallah anlama bile..senin bir bebeişn vardı dimi yanlış hatırlamıyorum..
Kizlaaaar gribin dibi oldum yaa. Ise gidemedim evde yatiyorum. Sabahin korunde doktora gittim bagisikligim hic yokmus zamaninda kullandigim ilaclar yuzunden falan.
Sabah
2dilim keci peyniri
1dilim tahilli ekmwk
1avuc maydanoz
1domates
1bardah kusburnu cayi
Oglen
1kase corba
1ayran
Ara
4 adet eti form
Aksam
Akdeniz salatasi ton balikli
Menum nasiiiil. Hazir doktora gitmisken diyetisyen bombostu o saatte oraya da daldim. Bana saglikli beslenme programi yazdi. 15gun sonra yine gel dedi
çok sağol fatoş ablacım. bakalım heyecanla bekliyoruz.24 haziranda gidicem doktora 12 gün var:) evet 3 yaşında oğlum var. yanlış hatırlamıyorsun. hamilelik de beklemiyordum, çarpıntım var diye dahiliyeye gidip kan testinde öğrendim. gerçi değerim henüz düşük, pazartesi günü 13.79 çıktı betahcg. adetime de daha var. birşey söylemek için erken yani. bekleyip dua edicez herşeyin yolunda gitmesi için. 18 haziranda adet olmam gerekiyordu normalde. inş. bebiş sağlıklıdır ve sımsıkı tutunur anneciğine:)
Sonunda regl oldummmm...her yanım ağrıyor ama gene de spora gittimm yeter beeeeaaaa dediimmm bir güzelll crunch yaptım geldimm ohhhh
ahalı ben yolcuyum aksam -malumunuz-
Hatay'a (hehhe st petersburg) gıdıyoruz.
gırerım belkı ama belkı gıremem... Vodafone'a baglı...sonra sokeee bı fatura ıle ugrasamam
Ben kıloyu bugun bıldıreyım.
BINGO--->>> 68.5...valla tuttum:)))
tesekkur ederım Hılalll...
Darısı Zaferle bırlıkte senın basına..
bu arada nıye kımse lıste hazırlamıyor?...
Kızlar ya bıturlü fırsat bulup yazamadım hastanede kulak burun boğazdaydom mantar oluşmaya bâşlamış ağrım vardı kulağımı yıkatıp damla aldım
10 gün tedaviden sonra tekrar gıdecem
Biraz boşladım kusura bakmayın
Teldense yazmak zor oluyor
Eve gittiğimde detaylı yazıcım
Hepinizi çok öptummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?