Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fatoş Emine Esra siz de bir oy verirmisiniz burdaysanız?

Karman çorman bir noktaya geldik. Yarın Hülya Avşar'a danışmak istiyorum bu konuyu.. Ama üstada gitmeden önce burada düşüncelerimi dile getireyim.

Amaç; Takım ortalaması %30 un altında olan takımların sayıca çoğalmış olmaları neticesinde bu durumu takip etmek ve iyileştirmek.

Bu amaçla ben, bir fikir attım ortaya.. Sonra sizler de fikirlet ürettiniz. Öneriler çoğaldı ve biz bugüne kadar yaptığımız oylama sisteminin dışına çıktık, bütün fikirleri aynı anda oylamaya sunduk. Elde ettiğimiz sonuç ise tam bir çoban salatası oldu.

Bu nedenle de başa dönüyorum.

Her takımın sinerjisi farklıdır. Bu sinerjiyi o takımı oluşturan üyelerin alışkanlıkları, tutumları belirler. Birçok kaptanın kendi takımlarına özel kurallar geliştirerek motivasyon sağlamak adına yeterince çaba harcadıklarını düşünüyorum. Dolayısı ile kaptana ayrı bir sorumluluk, ayrı bir takip çıkmasından yana değilim.

Başa göre bir avantajımız var. Elimizde birçok farklı zihin yapısının yarattığı öneriler var. İsteyen kaptan dilediği öneriyi o listeden alır ve takım içinde uygular.

Konuyu netleştirelim ve standart oylamamıza geri dönelim. Öneriyi hazırlarken "genel" olmasına dikkat ediyorum. Konuyla ilgili yaptırımlar tamamen kaptanlara aittir. İster en düşük ortalamaı üyeye bir yaptırım uygularlar, isterse takım olarak izne ayrılırlar vs.

ÖNERİ:

Takım ortalaması %30 un altında olan takımlar, her hafta etap raporunda listelenecektir.
Bir ay (4 etap) sonra iki ve ikiden fazla kez %30 un altında kalmış olan takımlar sarı kart alır. Bu kart kalıcıdır. Sarı kart almamış takımlar takip listesinden çıkartılır.
Bir sonraki aylık dönemde aynı işlem tekrar eder.
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.

1. Takım : Evet
2. Takım : Evet
3. Takım : Evet
4. Takım : Evet
5. Takım : Evet
6. Takım : Evet / Hayır
8. Takım : Evet / Hayır
9. Takım : Evet / Hayır
10. Takım : Evet / Hayır
13. Takım : Evet

Oylama Kuralı: 6 evet ya da 6 hayır öneri sonucunu belirler. Oylama 16 Haziran Pazar akşamı bitecektir. Her takımın katılması zorunludur. Oylamaya katılmayan takımlar ceza puanı alacaktır.

Benim ilk iki gin zaten hep zor gecer de bazen ilk gun cok daha fena zor geciyor 2. Gunu rahatlatiyo sagolsn :)
Benm regl donemlerim hep boyle sornlu malesedd fatos ablacim neyseki bugun agrilarim katlanilabilir..hayir surekli ilac icmek de istemedigim icin direniyorum ama ilk gun direnmem zaten imkansz ilaci geciktirince bile neler oldu gordum dunn ayhh hatirlamak istemiyorummmm

Nasilsin nerelerdesin fatos ablacim ozledm seni yahu hic girmiyorsn..saglik sihhatler nasill??

Ay ciddden bu hafta grupca dokulmusuz valla bi Fulisle Eminos kilo versin size tebrik ve alkisss
Bize ise mizrak hele banaaa bu da bana ozel

kolay gelsin, listemizi kontrol edebilir misiniz? teşekkürler

***4. TAKIM 313.ETAP***

topraks : (73,4/72,6 /0,8 /%1,09)
RrapunzelL 70,6 /70/0,6/%0,85)
izine ayrıldı
Gerbera1987 91,7/90,8/0,9/%0,98 )
bahar2106 60,9/61,3/-0,4/%-0,66 )
zeynep_canan 62,1/60,6 /1,5/%2.41 )
demmay: (58,7/ // ) izine ayrıldı, bildirimde bulunmadı
cimcimesude(70,3 /65,4 /4,9 /%6,97)
gogo2405( 71,4 /71,2 /0,2/%0,28)
eftelya(64,3/63,6/0,7/%0,54 )
izine ayrılan üye geri döndü kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI % 1,38

Liste doğru kızlar tebrikler

Oooo Fulya gozunaydinnnn...tebrikler:))

Sabah bir cok sey yazmistim..gonderme esnasinda baglanti gitti.

"Bi sehir en guzel yürüyerek kesfedilir"in canli ornekleriyiz...
Yuruyoruuuuz yuruyoruuuuz yuruyoruuuzzz.
Dun gece...gece dersem yalan soylemis olurum... ileri saat ama havanin aydin oldugu saat diyeyim:)))
Odaya gittigimizde kafayi bi vurmusuz...kizim ne alemdeydi bihaber bi sekilde..sabah yuzumuz gozumuz sis kalktik)
Ya gecesi olmadan bi insan nasil disipline olur...saat nerelerde haberim bile olmuyor.
Olsa da gercek saatle alakasi yok...
Yok hemserimmmm gece de gunduz de sart:))

Oyhhh oyhhh oyhhh cok gecmis olsun Esra...
Evet ben de duymustum -hatta babam bu sebeple sik sik yikatir- bir kere yikaninca, surekli yikanmasi gerekirmis...

EVET

iyi akşamlar kızlar yorucu bi haftaydı
iş konusunda kafam allk pullak eğer okeylersem hergün ortlama 2 saat yola gitcem 2 saat dönüş yolu yolda virajlı şehir dışı çekebilirmiyim hiç bilmıyorum
çalışma saatleri 8-17 sezon da iş yoğunluğunda gec mesaiye kalma durumu var karar veremedim
bigada öğretmen evinde kalayım diye düşünüp gittik öğretmen evine in gibi ya küçük bi yatak koymuşlar kapıyı açınca 1 adım atıyorsun yatak giyincek alan bile yok öğrenciler kaldıkları için oda çok ufak ama öğrenci içn bile hiç uygun bi yer değil
mezara giriyorsun sanki okdar küçük kirli birr yer söylene söylene çıktım
ev tutsam ya da yurtta kalsam masrafı çok sanırım bi süre daha iş durumunu erteliycem
kpss ile atanmak daha akıllıca özelde çalışmakdan....
yemek düzenim bu hafta rezil gibiydi hiç yazmak dahi istemıyorum
bu arada biganın köftesi meşhur diye köfte yemek içn girdik sırf etti ekmek koymamışlar inanılmaz lezzetliydi meğerse antep mutfağı imiş bol baharatlı lezzizdi köfteleri
2 adet büyük köfteyi yiyorsun salatayla doyuyorsun

cuma günkü menüm
sabah 1 yumurta 2 ceviz 1 yeşil elma
öğle 2 adet köfte yarım lahmacun
salata ezme
2 kkaşık bulgur pilavı
közlenmiş biber
1 bardak ayran

akşam de 2 adet içli köfte yoğurt

kelebeğim rengli olmussn hadi iyi şişlikler bu hafta geçicek ay oldum olacam diyipde insan stres yapıyor
eminecim yolculuk var yolun açık olsun sağsalım git gel
fotosum sennasılsn bu arada kulak için yıkatınca evt sürekli yıkatmak gerekıyor ama kulak yolum dar olduğu için tıkanınca çok rahatsız oluyorm ağrıdan durulmuyorr mecburrrr yıkatıyorum
fulyacım mezun olmuşşsun ohhhhhhhhhhhh tebrik ederim
yelizsende hamıleymisnn amanın negüzel kardeş gelıyor sağlıklı bi hamılelik yaşarsın ınşallh tatlım
herkese güzel pazarlar

cuma spor - su +

ctesi menü
1 kase kiraz 1 bardak süt

öğle 5 adet ızgara kanat
salata

akşam taze fasulye
1 kase yoğurt

yüzme 1 saat +
su 2 litre +

tsk ederım kaptancım:)

kızlar sıze kendımı tanıtayım sızde kısaca kendınızden bahsedersenız daha cbk kaynasırızz olurmu?

65,5kıloyum.1,67boyum var
hedef kılom: 55
1kızım var 9yasında
1oglum var 2,5 yasında
esım bankacı
aslen trabzonluyum ama eş tarafından tokatlıyım:)
asıl ısım bankacılık ama su an oglum ıcın gecıcı olarak bırakmıs bulunmaktayım

Selam aramıza hoşgeldin, haftasonun baya sakin oluyor buralar ama haftaiçi dah açok giren olur merak etme..
Ben de Hilal memnun oldum adını yazmamışsın ama memnun oldu maviş :)
Ben de boy 165,5 kilo 60 gibi şu ara hedef 57 , 67 den geldim buralara ama baya uzun sürdü ben malesef çok kaçamak yaparım..
ama çok düzenli spor yapardım da bu haftalar biraz aksattım inş tekrar girişiyorum bu ara...
Bekarım ve stj avukatım...
Çocuklarını Allah bağışlasın maşallah genç ve çıtır bir anne olmalısın :)

merhaba arkadaşlar. dün hep hastanedeydim. benim bebiş malesef gitti dün kanamam başladı ve hala devam ediyor. çok şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gittik. ultrason tahlil falan derken bebişin gittiğini öğrendik. sağlık olsun napalım nasipte yokmuş. herşeyde vardır bir hayır. şuan hala kanamam ve ağrın var baya. gebelik olmadığına göre, toparlanınca dönerim artık. zaten 26 haziranda memlekete dönüyoruz. hergün yürüyüş yapıcam gidince, alışverişe gidicem hergün, eşya bakmaya başlayacağım. izinde en son 57,500 geliyordum, spor yapmayınca ve fazla dikkat etmeyince 1 kilo almıştım ama hemencik veririm onu da inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…