Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yeliz çok üzüldüm ya geçmiş olsun. Dediğin gibi hayırlısı böyleymiş diye düşünmek lazım. Kendine dikkat et çok geçmiş olsun

canım nejla bende...bende kacamak yaparım ama hemen toparlarım:) yasım 31 canım...yaslanıyoruz:))

hoşgeldin canım, yeni bir arkadaşımızsın sanırım. ben de yeliz. izindeyim şimdilik. inş yakında dönücem.
canım benım tanıstıgımıza cok sevındım...

canım sakın uzulme bende boyle bır durumla karsılasmıstım ama ustesınden gelecegıne emınım...

kızlar kurallarınız ılk sayfada olanlarmı??

gunluk 5 mesaj zorunlumu?? bırde hafta sonu ızınlı sayılıyormuyuzz..
benım oncdekı takımda her alıntı bır mesaj sayılıyordu
ve hafta sonu ugrayabıldıgımız kadar ugrardık ama mesaj zorunlulugu olmazdı..sızdede oylemı??

7.takımdandım onceden ama kısıler azaldı toplu ızıne cıkılma kararı alındı...
ama sızınlede anlascagıma emınım
yarından ıtıbaren duzenlı spora ve dıyete tekrar baslıcagım

ben de bayadır izinliyim canım. haftasonu izin yok, 2 günün bildirimi beraber yapılabiliyor. hergün menü su spor belirtmek zorundasın. günlük 5 mesaj olmasa bile haftalık sayım yapılıyor. belki değişiklik vardır, takip edemedim ben de. yeni kurallar falan olmuştu ben de bilmiyorum. teşekkür ederim, bugün daha iyiyim. herşeye rağmen hayat devam ediyor:)

Yelizcim hayirlisi olsn hakkinda demekki boyle olmasi gerekiyordu insallah simdi cok daha iyisindir..

Tamam o zaman Nejlacim evet kurallar ilk mesajda yazanlar haftasonu mesaj sayisi zorunlulugu yok ama bildirim yapmaya calisiyoruz. Her gun son mesajimizda mesaj sayimizi menumuzu suyumuzu sporumuzu bildiriyoruz. Bu ara bosladij ama toparlaniriz hmenn )

Yelizcim hayirlisi olsn hakkinda demekki boyle olmasi gerekiyordu insallah simdi cok daha iyisindir..

Tamam o zaman Nejlacim evet kurallar ilk mesajda yazanlar haftasonu mesaj sayisi zorunlulugu yok ama bildirim yapmaya calisiyoruz. Her gun son mesajimizda mesaj sayimizi menumuzu suyumuzu sporumuzu bildiriyoruz. Bu ara bosladij ama toparlaniriz hmenn )

cok cok gecmıs olsun..hayırlısı.. merhaba o zaman sana...

MErhaba NEjla, hosgeldın.
Ben Emıne.

Günaydın güzel bî hafta ölsün inşlhh
YeliZcım duruma üzüldüm hayatım umuyorumki en doğru zamanda oğluşuna kardeş gelecektır
Taşınma işin ne alemde ?
Hilalim sporu en ii yapıyorsun boşlama
Kızlar renglime 10 gün var göğüslerde ınsnılmaz hasasıyet
var sıcaklardaqrtırur mı ki

gunaydın ahalııı
HOMESWEETHOME dıyorum baska da bısey demıyorum:))
ohhh mıs gıbı kuregımı cektım banyo yaptım derın derın...mısss...

Son düzenleme:

Hoşgeldiniz Esra bende memnun oldum

İnşallahh güzel ve hızlı bir hafta daha geçerr giderr...
Seninki mi geliyor bu sefer de geçmiş olsun şimdiden ben ne çektim yahuu sancılardann

gunaydın ahalııı
HOMESWEETHOME dıyorum baska da bısey demıyorum:))
ohhh mıs gıbı kuregımı cektım banyo yaptım derın derın...mısss...

Ohh ne güzell bol keyiflerrr..
Ben de işyerime giriş yapmış bulunaraktannn alışmaya çalışıyorum şu an her hafta aynı şey yahu, Çarşamba gibi işe alışmışken tam Cuma da tatil e tatile hemen alışıyorum zaten hop bir daha iş amannn bu da bünye yavv..

günaydın canlarım, hepinize teşekkür ederim. bugün daha da iyiyim. ağrılarım da azaldı biraz. taşınma işine gelince her yer kıyafet, her yer koli, çıldırmak üzereyiz ailecek. hayırlısıyla bi toparlanıp gitsek. memlekete gitmek bana iyi gelecek. zaten bunalmıştım biliyorsunuz, bu da tuzu biberi oldu. neyse bakalım az kaldı. 9 gün sonra yolcuyum nasipse:)

Ohhh çok iyi gelcek inşallah memleket Yelizcimm
Gerçekten şu taşınma işinden falan bi' kurtulun düzene girince her şey daha güzel olcak, Allah sabır versinnn..

Günaydın çıtırlar.

Hoşgeldin Nejla, Ben de Fulya
Takımda çok az kişi kaldığımız için kurallarımızı da boşladık biraz.
Haftada en az 30 mesaj
Haftasonu mesaj sayısı önemli değil ama yediklerini ve sporunu yazman önemli
Gün içinde yazdığımız son mesaja mesaj sayımızı yazıyoruz (Başlık kısmına mesela 10 su spor menü gibi) Son mesajda kaç litre su içtiğimizi menümüzü ve yaptığımız spor süresini yazıyoruz.

Bu arada kızlar cuma günkü sonuçlarda ortalamamız %30 un altında kaldığı için ve kabul edilen öneriler hayata geçtiği için ilk ceza puanımızı aldık. Bu hafta toparlanmamız gerekiyor artık.
Ben doktorun bana verdiği listeyi birebir uyguluyorum gerçi kilo verdirir mi bilmiyorum ama

Eminoooo hoş geldin evine

Listecibaşı

Pazartesi Fulias
Salı Degua
Çarşamba Kelebek.Hill
Perşembe Concept
Cuma maviyesil1999

Nejlaya da gelir gelmez liste verdim ama napalım 5 kişiyiz zaten. Fatoş çok giremiyor herhalde.

Aboooo..ceza aldık hemen yaaa Haklısın kaptanımmmm..
Hemen toplanıyoruz hadi kızlar geçen hafta çok fenaydık, katılım konusunda da kiloda daaa

Nejlaaa kaptanımız da Fulya bu aradaaa....

Ya haftasonu menüleri yazmadım ama bir daha yazacağımm,kötü menüler olduğundan değil yani bu sfer fena değildim haftasonu olmasına rağmenn..bu haftasonu evde de kişisel ilişkimde de biraz promlemler yaşadımm..ama toparlarım hemenn

Vee eski spor canavarı halime hemenneeaaaann geri döndüm bugünden Cumaya dek 4 gün spor sözzz Gerisine de sonra bakarız

hehe tatıle hemen alıs..ıse gelınce "amannnn ufffff":)) evet bunye bu da..
hıc stres yapma Yelız, halledersın gecer gıder.
sen kendıne dıkkat et.
bu arada evın halı geldı gozumun onune...Allah kolaylık versın.
hosbuldukkkk valla cok hosbuldum...gıtmeden mısss gıbı yapmıstım, aferın bana:))
Fulya oylamada evet evet dedık..ılk kabak bıze mı patladık.
Heyyyyy ahalı toparlanalım hemen.

evet evet evet...4 gun spor yap, gerısı kalmasın bosver:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…