Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

07:40-1dılım beyaz peynır, 1 dılım eskı kasar, 2dılım karpuz, 4zeytin, 4kurukayısı.
13:00-11kayısı, 2angeliq erik, 1salkım sıyah uzum.
15:30-100gr dut kurusu, 5kuru ıncir, 75ml sut ıle kahve.
17:00-1 tabak etli taze borulce, 1tane tambugday lavas, yaglı lımonlu salata.

su-3lt
spor-75dk kurek, 1saat yuzdum(nonstop).

Ayyyyyy dünkü menüm unuttum

Sabah
1 minik sandviç çavdar ekmeği beyaz peynir domates salatalık ile

Öğlen
1 kase domates çorbası

Akşam
2 parça tavuk pirzola
1 kase yoğurt

Günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr herkes buralardaymış ne güzel yelissssssssssssss Özleeeeeeeeem Fatoşşşşşşşşşş

bugun yıne(!) baklava yapasım geldı..
yaptım da.. ıkı haftadır hergun yapıyorum gercı.
bugun de spor sonrası kostum baktım yerındeler:))) sıra sıra nızamlı ıntızamlı...

PS: böğgghhhh ben de yaptım evet baklava esprısını ben de yaptım...
tamam yaaa bı spot hazırlayıp ozrumu dıleyecegım heheheh

selam yavrularım evde hummalı bı calısma var
oglumu uyuturken bı bakayım dedım napıyorsunuz dıye

acaıp bı spor yapmıs oldum merdıven ıne cıka:))

bak canım sımdı cacık ıstedı..ıkı gundur resmen ıcimy yanıyor
karpuzla gecıstırıp duruyorum acaıpte bı sıcak var

cnm cok gecmıs olsun

valla oyle temızle evde durdugun surece ev batıyor sana resmen
bı gun elını surme dıger gun bır felakat

kız harbı ınsan cocuguna cok nazar degdırırmıs sende oyle olcan
bende bazen oyle yapıomda annem guluo dıo kı gormemısın cocugu olmus:)) ama napım hallerı olduruyr benı ısıra ısıra bı hal oluyorum

hahaha delı yaaa:)))
ıgrencsın evet

kızlar ben kactım gorusuruz

of eminemmm ya canımı baklava istettin. şöyle sıra sıra dizilseler
karnımı elleyince taş gibi üffffff dermişim.

şaka şaka, bildiğin ev baklavası istedi canım yaaaa, fıstıklı olsa daha makbul:)

ben de yaptım ben deeeeeeee:):):)::)

Hhahah 58 le ben nasıl manken olayım yahu ama bence idealim bu ara ya sevdim napim bu kadar oluyor benden ama ilk kararımla 58 olcak o 57 de olabilir kısmet

Su-Spor??

mamma yemıo be yavrum:)
o bı et canavarı:)))
hahaah sen neredesın harbı bulusalım ıyı olur

Hheheh et canavarı he döner yerik o zman
Ben Bakırköy-Çağlayan-Taksim arası hat dokuyorum

24.06.2013 Listesi

İsim-Mesaj-Menü-Su-Spor

Concept (11) + + +

Kelebek.hill (6) + + -

Degua (7) + + +

Fulias (4) + (su-spor bildirim görülmedi.)

Maviyesil1999 (8) + + -

Fatos0808 (3) bildirim görülmedi.

Destina_88
(7) + + -

yaaa, baklava demeyin ama banaaa; dayanamıyorumm, hele ki antep baklavası olsa şöyle; ohh miss

selam yavrularım evde hummalı bı calısma var
oglumu uyuturken bı bakayım dedım napıyorsunuz dıye

acaıp bı spor yapmıs oldum merdıven ıne cıka:))

aynen bizde de hummalı bi çalışma var; kayınvalideciğimle yaklaşık bi 8 saattir çalışıoruz. geçen gün, denize götürmüştüm onu, seni çok sveiyorum, falan filan dedi. öyle boş boş olmaz; temzilik yapıcam haftaiçi, yardım eder misin, dedim ben dee. çok fena bi gelinimm

hoşgeldin maviyeşilciğim, Nejla idi sanırım ismin, ben de özlem. izindeydim, döndümm

ayy, balıksırtıı.. kızın büyüyünce de benim gibi olur. annemin yanına gidince ilk önce saçlarımı balıksırtı ördürüyorum ona. bi de 2 tane pelik yapıyo hiç büyümemişim gibi; senin kız da ilerde benim giib olurr

olsun be yavrum. onun da bi zamanı vardır. inşallah o da olur vaktiyle. bizim tayinciler ayrıldı buradan bu hafta. taşındınız sandım ben de sizi.

olsun be yavrum. onun da bi zamanı vardır. inşallah o da olur vaktiyle. bizim tayinciler ayrıldı buradan bu hafta. taşındınız sandım ben de sizi.
karacı havacıya göre ve doğu batıya göre değişiyor canım tarihler. ben yarın anamın evine gidiyorum:) adam da arkadan gelicek eşyayı sarıp 20 gün sonra. ağustos başı gibi lojman alırsak ağustos ortası taşını eylüle kadar çalışmaya başlamış olucam nasipse. işler çok karışık anlayacağın. allah hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin bu karmaşık dönemi:)

1 adet kepekli çift kaşarlı (çelişkili) tost
1 bardak çay

1 adet et döner dürüm
1 ayran

1 pors taze fasulye
Salataaa

Bu kadarr

Spor: +1 sa yürüyüş+50 dk spinning (bugün spinningde şampiyon ilan edildim süperdimm )
Su:2,5 lt+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…