Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

EMİNE ÖZLEM FULYAAAA KIZLAR BAŞARI ÖYKÜLERİNİZ İÇİN SARILIN PC TUŞLARINA

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-885.html

ben dediğin yere yazdım cicim.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-39.html#post31178182

bi de veda etmiyorum, çünkü yarışmalara katılmasam bile, haftada 1 bile olsa yazıcam buraya. alıştım hepinize. bi de Melikecim, diyetisyene başlamana çok sveindim, menülerini merak ediyorumm. hepinizi öpüyorum kızlar, hayırlı ramazanlar.

canım ya yazdıklarına çok duygulandırdı takımız bizz en önemlisi güzel arkadaşlıklar kurduk
elbirliği ile yanlışlardan döduk itici güç olduk dertleştik eğlendik arzu ettiğin kgya ulaşmanda bunun bonusu oldu :)
eşinin hayran bakışları senin verdiğin kgdan ziyade seni sen olduğun için seviyor olmasından ötürü daim olsun sevginiz canım
biyerlere gitme unutma tabi gerçi face saolsun takip ediyorum senide orda sanada hayırlı ramazanlar canım

evet Esra bılıyorum da ne yazacagım onu bılmıyorum:)))
"spor yapın mılllettt" mı dıyeyım:))
valla sen iyi bir anlatıcısın eminim güzel bi yazı olucak beklemedeyim:))
spor bel kemiği ise senin iraden ya o yatsınamaz bi durum sıfır kaçamakla bu kg ya indin be daha ne olsun
5 ay karnende yazıyordu ama doğru daha az bi zaman oldu 3 hafta ay sanki yıllardır burdayız gibi
ya hep aklımda sorcam sorcam unutuyorum sen takıma bir bodoslama daldın ya geldin takıma katılcam dedin ozamanki enerjinden anladım samimi içtten doğrucu hehe emine işte:=))
sen nasıl oldu 6. takımı gözune kestrdin neye göre karar verdin ahanda bunu merak etttim
canın istiyorsa ye okdar seni cendereye sokmayayım ama gün güne yediğin meyveleri bari değiştir hepsini bir oturuşda yeme olmazmı?
bizim dolabda da meyveden geçılmıyor marmelat mı yapsam gerçi oda yenmıyor bilemedim bende
komşumuzda 1 poset bahçesinden şeftali getirmiş annem karpuz almış allh bereketini eksik etmesin bukadar aç varken söylenıyor gibi olmak istemıyorum da bozulmadan değerlendirmek adına bana fikir versene

Face'de bıraz bahsetmıssın ama ayrıntısı supermıs:))
bız de sokak ıftarına katılacagız ınsaellah bı aksam.
Temızlık guzeldır ya..candır..candan bezdırır:))
beylikdüzünün düzenlediği iftarlar mı vapuurda düzenlelenen iftarları kaçırma derim onlarda ayrı bi keyif olur
temizlik kısa sürdü perşembe iftara arkadaşlarımı davet edicem de ön temizlik yaptım
menü kafamda oluşturmaya çalışıyorum
dunku menum

mercımek corbası bı kase
bı porsıyon pılav
bı porsıyon kavurma

sahur: 1 seftali

su 2 lt
spor 55dk bel gobek ve basen hareketlerı

sahurda olaydı iyiydi ama yiyemıyorsun ne diyeyim ki
sporu ihmal etmemen de takdire şayan

kızlar bizim kaptan seçmemiz gerekıyor
benim oyum Emineden yana ısrarla emine yapsın diyorum
sizlerde fikirlerinizi yazarsanız paylaşım alanına belirtelim geç kalıyoruz

melikecim bk bu diyetisyene sevindim
menüleri beklıyoruz artık hadi bakalım
bende sevindim yazıcam birazdan sahur menümü
kızlar bizim kaptan seçmemiz gerekıyor
benim oyum Emineden yana ısrarla emine yapsın diyorum
sizlerde fikirlerinizi yazarsanız paylaşım alanına belirtelim geç kalıyoruz

bencede artık seçelim emine kabul ederse eli maşalı güzel bir kaptan olur ama oda kabul ederse tabi

Selamlar,
degua'nın davetiyle takımınıza katılmak istiyorum. Kısaca kendimden bahsedeyim. 32 yaşındayım 170 boyunda biriyim. 27 yaşıma kadar 58-60 kilo arasında zayıf denilebilecek bir fiziğim vardı ki diyet falanda yapmazdım. Evlendikten ve şehir değiştirdikten, uzun süre de işsiz kaldıktan sonra ipin ucu bir yerde kaçtı ve 82 ye kadar çıktım. Arada diyetisyene gitmeler 5 kilo verip 8 kilo almalar. Vücudum akordiyon gibi oldu tabiri caizse. Bu yılbaşı doktorumun ve ailemin ısrarıyla spor ve diyete başladım 72 yi gördüm ama gene başarısız bir tüp bebek denemesi sonrası koy verdim. Bu sabah tartıldığımda 78 gördüm gene Kısaca mehter takımı gibi bir ileri 2 geri gitmekten çok sıkıldım. Tekrar spora ve diyete başlıyorum. Ve umarım ki artık bu son olur.

İlk olarak bu takımın kuralları neler? Çalışıyorum ama gün içirisinde ara ara girip buraya bakabilirim.

Son olarak ta nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Elimde değişik diyetisyenlerden listeler var bir yandan da dukan ve karatay okudum. Kafam oldukça karıştı diyebilirim. Siz hangi diyetleri yapıyorsunuz?

Şimdilik bu kadar. :)

hosgeldınnnn hadesssssss
hosgeldınnn
Ben Emıne 30 yasındayım..bır kızım var 22aylık
ben yenı mezun oldum (92->64.7)
ama buradayım korumayı ogrenmeye calısıyorum... kılo vermede yoyo akordıon vs.. hepsı benım ıcın gecerlı..
Heee ıstemeyerek mı yoooo...tamamen hur ırademle oluyordu..
Ama yas 30 ve artık kaldırmaz bu vucud...ılk defa korumaya calısıyorum.. bu sebeple destek alıyorum arkadaslardan.
Dıyetı lısteyı hıcccc dert etme bız "serıt kontrol" sıstemı ıle senı sokarız bı dıyete:)))
tekrar hosgeldınn
(kurallar ılk sayfada var ama genel olarak; gun ıcınde en az 5 mesaj..haftada en az30 mesaj, her gun su(en az2lt- ama tavsıyem kg*33ml) menu spor (en az30dk) bıldırımı...vs)

kızlar kaptan olmamı ıstıyor olmanız cok mantıklı ben de yerınızde olsam "Emıne" derdım..
Yalnız su var kı;
en guzelı esımın yorumu "kızlar kendılerını sevıyorlarsa..kendılerıne acıyorlarsa..senı kaptan falan yapmazlar"
hehehehhe

Sahur-hak getıre...son 8 dkda kalktık -esım yatmadan alarmı nasıl kapattıgını anlamamıs hehehhehe sebebe bak-:)))
5 hurma+ dısler+su ıle kurtardık
ıftar-2dılım karpuz, 2tabak zyaglı bamya, 2 kasık patlıcan salatası (sukur bıttı), kucuk kase zyaglı semızotu salatası, 4dılım et (650gr-sut ıle marıne), 2marul, 3kayısı (Esra hehhe 3 kayısı:))

su-3lt
spor-71dk kurek,1 saat spınnıng.

diyorumya bizimde eli maşalı bir kaptanımız olur hata yapmaya korkarız

selam cnm hoşgeldın aramızaa
bende senın gıbıyım bı verıp bı alıorum
ama burası ıyı gayet

merhaba hoşgeldin hades bende melike 18 yaşındayım üniversite ye gideceğim inşallah bu sene 94 kiloyum 85lere kadar inmiştim gruptan izin almak zorunda kaldım tabi hepsi geri geldi diyetisyen kontrolünde vermeye çalışıyorum şimdi diyetisyene gideli de 2-3 gün falan oldu sanırım öyle işte sen sorarsın bende aklıma geldikçe tanıtırım kendimi ( ya bir an böyle kendini tanıtma yazısı yazmak çok hoşuma gitti)

olsun demekkı sen bızı ıyı yola sokacaksın:))

melıke senle tanısmamıstık..
hades ve senın ıcın kendımı tanıtayım
ben 31 yasındayım...64,5 kıloyum su anda.bı kızım var 9 yasında ,oğlum 2,5 yasında
trabzonluyum.esımde bende bankacıyız lakın ben bu aralar calısmıyorum cocuk buyutuyorum
su ana kdr en cok cıktıgım kılo 74 olmustur oda hamılelıgımden dolayıdır
ama ogluma hamıle kalmadan once 60kıloydum o yuzden o kıloya dusmek ıstıyorum hatta 55e

sende baya vermişsin :) kızınıda allah bağışlasın bana göre çocuk büyütmekte çalışmak sayılır hatta eminim çalışmak çocuk büyütmekten koladır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…