EMİNE ÖZLEM FULYAAAA KIZLAR BAŞARI ÖYKÜLERİNİZ İÇİN SARILIN PC TUŞLARINA
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-885.html
EMİNE ÖZLEM FULYAAAA KIZLAR BAŞARI ÖYKÜLERİNİZ İÇİN SARILIN PC TUŞLARINA
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-885.html
ben dediğin yere yazdım cicim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-39.html#post31178182
bi de veda etmiyorum, çünkü yarışmalara katılmasam bile, haftada 1 bile olsa yazıcam buraya. alıştım hepinize. bi de Melikecim, diyetisyene başlamana çok sveindim, menülerini merak ediyorumm. hepinizi öpüyorum kızlar, hayırlı ramazanlar.
valla sen iyi bir anlatıcısın eminim güzel bi yazı olucak beklemedeyim:))evet Esra bılıyorum da ne yazacagım onu bılmıyorum:)))
"spor yapın mılllettt" mı dıyeyım:))
5 ay karnende yazıyordu ama doğru daha az bi zaman oldu 3 hafta ay sanki yıllardır burdayız gibi5 ay mııııııı
hakkımı yeme... 26mart-12temmuz:)) 15hafta....
tesekkurler Esra
Esraaaaaaaaa ben meyve meyveeee dıye öleceğimmm
ya yıne meyveyı kısmalıyım...
tamam kılo sabıt kalıyor -az once 64.8kg cıktım- ama su meyve ıstegı yemegımden kısıtlıyor.
Bı yandan da dıyorum "Emıne bu kadar canın ıstıyor..vucud sınyal verıyor" falan fılan...sıgınma mı bu acep:))
beylikdüzünün düzenlediği iftarlar mı vapuurda düzenlelenen iftarları kaçırma derim onlarda ayrı bi keyif olurFace'de bıraz bahsetmıssın ama ayrıntısı supermıs:))
bız de sokak ıftarına katılacagız ınsaellah bı aksam.
Temızlık guzeldır ya..candır..candan bezdırır:))
dunku menum
mercımek corbası bı kase
bı porsıyon pılav
bı porsıyon kavurma
sahur: 1 seftali
su 2 lt
spor 55dk bel gobek ve basen hareketlerı
bende sevindim yazıcam birazdan sahur menümümelikecim bk bu diyetisyene sevindim
menüleri beklıyoruz artık hadi bakalım
kızlar bizim kaptan seçmemiz gerekıyor
benim oyum Emineden yana ısrarla emine yapsın diyorum
sizlerde fikirlerinizi yazarsanız paylaşım alanına belirtelim geç kalıyoruz
kızlar kaptan olmamı ıstıyor olmanız cok mantıklı ben de yerınızde olsam "Emıne" derdım..
Yalnız su var kı;
en guzelı esımın yorumu "kızlar kendılerını sevıyorlarsa..kendılerıne acıyorlarsa..senı kaptan falan yapmazlar"
hehehehhe
Selamlar,
degua'nın davetiyle takımınıza katılmak istiyorum. Kısaca kendimden bahsedeyim. 32 yaşındayım 170 boyunda biriyim. 27 yaşıma kadar 58-60 kilo arasında zayıf denilebilecek bir fiziğim vardı ki diyet falanda yapmazdım. Evlendikten ve şehir değiştirdikten, uzun süre de işsiz kaldıktan sonra ipin ucu bir yerde kaçtı ve 82 ye kadar çıktım. Arada diyetisyene gitmeler 5 kilo verip 8 kilo almalar. Vücudum akordiyon gibi oldu tabiri caizse. Bu yılbaşı doktorumun ve ailemin ısrarıyla spor ve diyete başladım 72 yi gördüm ama gene başarısız bir tüp bebek denemesi sonrası koy verdim. Bu sabah tartıldığımda 78 gördüm geneKısaca mehter takımı gibi bir ileri 2 geri gitmekten çok sıkıldım. Tekrar spora ve diyete başlıyorum. Ve umarım ki artık bu son olur.
İlk olarak bu takımın kuralları neler? Çalışıyorum ama gün içirisinde ara ara girip buraya bakabilirim.
Son olarak ta nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Elimde değişik diyetisyenlerden listeler var bir yandan da dukan ve karatay okudum. Kafam oldukça karıştı diyebilirim. Siz hangi diyetleri yapıyorsunuz?
Şimdilik bu kadar. :)
kızlar kaptan olmamı ıstıyor olmanız cok mantıklı ben de yerınızde olsam "Emıne" derdım..
Yalnız su var kı;
en guzelı esımın yorumu "kızlar kendılerını sevıyorlarsa..kendılerıne acıyorlarsa..senı kaptan falan yapmazlar"
hehehehhe
merhaba hoşgeldin hades bende melike 18 yaşındayım üniversite ye gideceğim inşallah bu sene 94 kiloyum 85lere kadar inmiştim gruptan izin almak zorunda kaldım tabi hepsi geri geldi diyetisyen kontrolünde vermeye çalışıyorum şimdi diyetisyene gideli de 2-3 gün falan oldu sanırım öyle işte sen sorarsın bende aklıma geldikçe tanıtırım kendimi( ya bir an böyle kendini tanıtma yazısı yazmak çok hoşuma gitti )
melıke senle tanısmamıstık..
hades ve senın ıcın kendımı tanıtayım
ben 31 yasındayım...64,5 kıloyum su anda.bı kızım var 9 yasında ,oğlum 2,5 yasında
trabzonluyum.esımde bende bankacıyız lakın ben bu aralar calısmıyorum cocuk buyutuyorum
su ana kdr en cok cıktıgım kılo 74 olmustur oda hamılelıgımden dolayıdır
ama ogluma hamıle kalmadan once 60kıloydum o yuzden o kıloya dusmek ıstıyorum hatta 55e
selammm maviyesil1999 nasılsın iyisin inşallah
sende baya vermişsin :) kızınıda allah bağışlasın bana göre çocuk büyütmekte çalışmak sayılır hatta eminim çalışmak çocuk büyütmekten koladır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?