Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hala bekarmıs:))))
korkup kaçıyolar benden napıyorsam artık bilmem

canım sen takım kaptanısın ya artık paylaşım alanına belirtsene
kaptan emine
kaptan yardımcısı degua diye

muzu günde 1 adet ve süt ile birlikte mi yemek lazım kabızlık için?
aminnnnnn canım aminnn
et valla dualara ihtiyacım var yabiyerde nasipim var ondan olmuyor yada üstümdebir ağırlık var yahu bitanesi de düzgün çıkmazmı diyorum snra isyana gidiyormuşum gibi oluyor hemen kendime gelioyurum yarabbim en hayırlısını bilir diyip rahatlatıyorum kendimi
ben zaten yuvam olsun cocuğum olsun istiyorum hep hayata bağlayan yaşam enerjisi veren ınsanın kendini keşfetmesine neden olan en güzel duygular bunlar
rabbim evli olan herkese de karşılıklı anlayış ve merhamet versin ki o yuva sevgi saygıyla devam etsin

selam kızllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. Özledim geldim napiyonuz diye bakiyim dedim.

Emino mezun olmuş özlem de mezun olmuş galiba

Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hafif tatlı en güzeli ramazanda güllaç ,sütlaç v.s
tatlıdan yana kurtuldun ya daha sen ne kg almassın
sen ki kalkıp gece baklava açan biri olarak bunu attınya üstünden daha ne olsun
bende perşembe arkadaşlarımı davet ettim temizliğe girişcem birazdan
menü kafamda şekillendirdim
istim kebebı
içli köfte
zeytiinyağlı yaprak sarma
zeytinyağlı taze fasulye
yoğurtlu buğday salatası ve karpuz
erik hoşafı tatlı niyetine

sabah ve akşamki menüde sıkıntı var
kahvaltıda yumurta yanında yeşillk domates zeytin de ilave etmen lazım ama işe yetişeceğinden hazırlayamadysan başka tabi
ama akşamki menü hiç olmamış o neya sosis ızgara yapacağını tavuk et ızgara yapsaydın ya sosisdeki nitrat nitrit oranı yüksek ızgara da yapılınca direk kanserojen çok sağlıksız yanında hiç olmassa salata yapsaydın lif oranı yüksek beslenseydin acıkmazdın gece oy ne çok söylendim ah ah çenemi tutayım biraz:18:
bu arada ne iş yapıyorsun?

selam kızllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. Özledim geldim napiyonuz diye bakiyim dedim.

Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anam anam kımler gelmiş kımler
özledik takımn neşesiii napıyon bakim gittimi sizin denetmenler bakalım
bu arada senin mezuniyet karnen çıktımı
bide facebook aderesini versene de irtibatımız olsun

iftar :1 kase mantar çorbası
4 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık et sote
salata ve 1 kase yoğurt

ara da 1 adet şeftali

sahur: 2 yumurta 1 domates 5 yeşil zeytin 1 çorba kaşığı lor peyniri 1 adet ceviz 6 badem
balkondan da nane reyhan attım ağzıma

spor 40 dak yürüyüş
2.3 litre su

Öyle çok sosis salam türü şeyleri yememde dışarda yemekteydim pizzacıya gidildi menude ki en masumu buydu. :)

yok be ıyıyım.ilk kalkıp spor yapıorum uyanır uyanmaz sonra dıger ıslerıme bakıoruıum..acıkmıorum da sadece susuorum

bencede en ıyısı karatay

cnm hamıleymıssın allah bı nefeste kurtarsın ınş

dunku menum

1,5 kase ayran ası çorbası
salata
bıraz pıde
bı ıkı çatal tavuk haslama
2seftalı
bı armut
maden suyu

sahur yok

su:3lt
spor :55 dk bel karın sırt bolgesı egzersızleri

yok bizde bir hata çıkmadı zaten çıkmasa ile ösym güvenilecek bir kurum değil ne kadar yenilendik dese de güvenini yitirdi bir kere onlar bize bizde onlara güvenmiyoruz

Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Selamm fuliass mezun olmuşun hayırlı olsun uğra böyle arasıra özletme kendini :)

ilk haftalar kasık ve bel ağrısıyla, 6. haftada tam ağrılarım geçti derken şiddetli bulantıyla geçti. 4 ay falan devam etti. aynen senin gibi mutfağın yolunu unuttum ama ben çalışmak zorundaydım ve kusa kusa çalıştım. üstelik hastane kokusu normalde bile nasıldır bilirsin hamileyken düşün artık. herşeyden tiksinmiş halde 4 ay. makinaya çamaşır atsam deterjan koyamıyordum, o mis gibi deterjan bana iğrenç kokuyordu. eşim yeni duş aldığında bile kötü kokuyordu bana ama 4 ay sonunda düze çıktım. doğuma kadar herşey güzeldi taaa ki hemoroid baş gösterinceye kadar. son 1 ay böylece tekrar sıkıntılar başladı ama doğumla beraber o da geçti şükür. 18 kilo aldım. verdim aldım doğumdan sonra verdim aldım verdim aldım. en son işte burda verdiklerimle 17 kilo kadarını vermiştim. unutmamak lazım. çünkü gene başlıyor gibi aynı belirtiler:S

canım iyi gelmesine sevindim.
hamilelik nasıl gidiyor arada yazayım ki mecbur gelde yaz hehe yerin belli olsun
erzincana taşınma nezamn ramazandan sonra mı ?

hergün bi sıkıntım çıkıyor. bi gün karın ağrısı bi gün baş dönmesi bi gün mide bulantısı, dün gazdan patlıyordum. bugün gaz yok bulantı var. 1 ay sonra eşim erzincana gidecek. lojman alınca biz de arkadan gidip yerleşicez inşallah. eylülde de ben başlıcam inşallah rapor izin falan bitince:)

cnm hamıleymıssın allah bı nefeste kurtarsın ınş

teşekkür ederim canım. geçen ayki üzüntüden sonra inşallah bu sefer yüzümüz güler:)

Dünkü menumu veriyorum:

Kahvaltı
1 dilim ekmek, peynir
Öğlen
Tavuk sote, cacık
Akşam
Yeşil Mercimek, Z. patlıcan

Sporda yarım saat eliptik bisiklet

ahalı Allah oruclarınızı kabul etsın..
esımın mısafırlerı var... bı sofra hazırlamısım tuuuuuuu masaellah bana:)))
gercı menu aman aman bısey degıl ama duzenlerken falan bı baktım -Allah eksıklık gostermesın...olmayana da versın-
bereketlı bı sofra olmus..opucuk bana:))
esımı arkadasları ıle terk ettım:)))
benım de yıyesım yoktu.. dedım "bayagıdır kahve ıcmedım..bı kahve yanında hurma ıle yapayım ıftar-
salonda kıyamet kopuyor sankı...bu erkekler bı enteresan yaaaa...ya da ben en ıyısı sonrasında nasıl bı temızlık yapacagım onu dusuneyım hehhehe
yarın ıkı gunluk menumu verırım..benı zorla kaptan yaptınız..paylasıma..cumle aleme duyurayım...
sozlesmeyı de ımzaladım mı...hepınız benımsınızzzzzzzzzz:))))

evetttt gelsın kılo bıldırımlerıııııı
ben lıstede degılım ama ben de sıze bıldırecegım:))
64.4 (kılo dusmus demeyın...cunku hergun 64.7cıvarı cıkıyor..dun ıftar yapmak ıstemedım ondandır..yanı kontrol elde...guzel gıdıyorum)

Esra, ben ara ara gelecegım ama sen de arada el at:)))...benım bugun menude kaburga dolması..baklava falan var..
Bı de temızlık de sıkıstıracagım..ıkı gun de mısafır alınca..malum.
Senın de mısafırın var..hanı olur da ben gıremezsem dedım..yoksa gelecegım sık sık...

Hades, kurallarda da gormussundur; ıılk ıkı hafta deneme suren..ıkıncı cuma lısteye dahıl oluyorsun.

Ben gıdeyım..bı cam mam sıleyım..gun ıcınde gelırım
Kıloları bıldırın (Esra, Melike, Nejla...Esra, Melike, Nejla..ve yıne Esra, Melike, Nejla:))

Yenı uye cagırısında bulundum ama yenı acılan takım kaptanları sureklı beklemede...ınsaellah su durgun gunlerın
cıvıl cıvıl oldugunu da goruruz..

Bu arada; bu hafta gunluk listelerı ben yapacagım -kı toparlanalım..hem yenı gelen arkadas da alısır-
sonrakı hafta her mesajımda lıstecıbası lıstesını yayınlayacagım -kı unutulmasın..kım hangı gun dıye cok soruluyor.
yanı sık sık altyazılarımla karsınızdayım

Bu arada bırkac onerım olacak..oylayacagımız- ama sımdı eskı rayında gıdelım.
MAdem bu ıs kılo verme ısı! madem ıs spor..su..beslenme uzerıne ve madem ben kaptanım/antrenorum...dı mı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…