Ehhhh tabi Nejla sahur yapmadigindan kilo bildiriminde bulunabiliyor.
Nejlaben mezun olacagim ama benim buraya katilmamin sebebi kilo vermek degil verdikten sonra korumada destek almakti.
Yani devirrr benim devrimmmm:)))
Buralardayim. Ama ben 12kisinin yerini doldurabilir miyim...ciks 92 iken belki ama simdi sanmam hehhehehhehehehe amannnn ne komigim...mutfak virannnnnn virannnn halim yamannnn
11temmuz
Sahur-1 kase keci lor, 1dilim keci kasar, ybiber, 4 kasik yumurta piyazi, cay, 4 kayisi, 2 tambugday lavas.
Iftar-yagsiz salata, 1 tabak etli bulgur pilavi, 200ml boza, 1koz misir, sade Turk kahvesi.
Su-3lt
Spor-61dk kurek, 500cekim powerplank.
12temmuz
Sahur-1kase keci lor, 1, 5haslama yumurta, 8kayisi, cay, 5zeytin, 2kepekli zyagli pogaca.
Iftar-3 dilim izgara et, 1tabak patlican salatasi (patlican zyag tuz limon sarimsak kirmizi biber), zyagli salata, 12 taze hurma.
Su-3.3lt
Spor-84dk kurek.
iftar: 1 adet hurma 1 bardak su
1 kaase yoğurt çorbası
2 adet tavuk baget
semizotu yemeği 3 kaşık 1 kaşık yoğurt
ara 1 şeftali 1 litre su
sahur 1 kase yoğurt çorbası
2 adet ceviz 5 fındık 4 badem ve su
40 dak yürüyüş
2 litre su
ah emine ah takıma çağrı yapmışşsn ama 7. takım demişssn
tamam canım haftaya listede olursun ozamn
sen nezamn için kararsa ilk iş resileri değiştirmek oluyor ah anlamazmıyım azçok tanıdım seni kelebeğim
ama arada olur öyle kavga patırtı duygusallığı hayatının merkezinde tutmamayı bilmek lazım sonra çok yıpranıyorsun
sen nekdar izinlisin 2 hafta mı sonra takımda olcan ama demi?
izinli durumlarına böldüğün kilo yüzdesimi
mesala yüzde %0.35 çıktı 2 hafta izinliydi bu yüzde 0.35/2 şeklindemi?
cumayı atlattık ya bide 3. olmuşuz
negüzel ne mutlu sana allh daim etsin canım sizin beylikdüzünde iftarlar başlamış vapurda boğaz turu atarken ah orda olmak vardı
sorması ayıp 12 taze hurmayı nasıl yedın ,ne ara yedın
canımsın gel bi öpeyimsen çağırırsın da ben gelmez miyim esracımmmmm:) güzel arkadaşım benim. duydum ki grup tenhalaşmış, bi bakayım dedim. kim nerede kiminle ne yapıyor kim duymuş ne demiş öğreneyim dedim:):):):)
gözun aydın canım sevindimselam kızlar
bugun oglumun kontrolu vardı
kadıkoydeydık yenı geldık cok sukur hersey yolundaymıs
cok yoruldum
yok anacım cocukla bu sıcakta hele oruclu bı yere cıkılmıo:)
Amannnnnn
Ne diyorsunnnn
Yazini okumadim ilk cumlen ile bitttim
7.takim kim?..
Hesap mi yapiyordum o sira... 7 ne ya(
Yerin dibindeyim...hatta ben neredeyim....
Oturdum "kimse yazmamissa bile ben biseyler ciziktireyim " dedim..
Gidiyorum ben... 1/2saat bi hava alayim...kotu oldum yawww:)))
canımsın gel bi öpeyim
hilal tatilde antalyada zafer döndü askerden aşk tazelıyorlar
fulya 50 kg mezun oldu
özlem mezun oldu tatilde
eminem mezun ama bizleri bırakmadı :13:
melikenin sınavı iyi geçmiş döndü takımda
fotos en son hastaneye gidecekti aa nasıloldu bak aklıma geldi inşahh kalpte sorun yoktur cuma telaşından ona yazamadım bi türlü_?
ben de bideğşklk yok al ver yoyo etkisini atamadım üstümden üstüne ramazan kg verıyorum ama sabah tartılınca sahuru yeyiynce + çıkıyorum bakalım bu ay sonunda bellı olur
ay senin habere de pek bi sevindim gözun aydın canım hamileliğin sorunsuz huzurla geçmesini diliyorum
gözun aydın canım sevindim
ya sorma sıcak bide istanbul trafiği tahmin ediyorum o kalabalık bile insanı yoruyor
bende şaştım emine hata yapmaz ama mesajı yazarken aklın nereye gittii kımbilir
olsun aman bidaha çağrı atarız gelen gelir zaten bu ara ramazan herkes takımlarda izinli pek sanmıyorum gelecek olanı ama bakalım
al sen havanı bakalım ben o işi yaptım gittip sahilde 2 saat kıtap okudum kendime geldim resmen :)
buyuk hurmalardan sandım normal meyva olanlardan
taze deyınce o geldı aklıma
sen ne ıs yapıodun
gecen sorcaktım unuttum
gunun sporla gecıyor dedım sende ısım bu dedıydın
canımsın gel bi öpeyim
hilal tatilde antalyada zafer döndü askerden aşk tazelıyorlar
fulya 50 kg mezun oldu
özlem mezun oldu tatilde
eminem mezun ama bizleri bırakmadı :13:
melikenin sınavı iyi geçmiş döndü takımda
fotos en son hastaneye gidecekti aa nasıloldu bak aklıma geldi inşahh kalpte sorun yoktur cuma telaşından ona yazamadım bi türlü_?
ben de bideğşklk yok al ver yoyo etkisini atamadım üstümden üstüne ramazan kg verıyorum ama sabah tartılınca sahuru yeyiynce + çıkıyorum bakalım bu ay sonunda bellı olur
ay senin habere de pek bi sevindim gözun aydın canım hamileliğin sorunsuz huzurla geçmesini diliyorum
gözun aydın canım sevindim
ya sorma sıcak bide istanbul trafiği tahmin ediyorum o kalabalık bile insanı yoruyor
bende şaştım emine hata yapmaz ama mesajı yazarken aklın nereye gittii kımbilir
olsun aman bidaha çağrı atarız gelen gelir zaten bu ara ramazan herkes takımlarda izinli pek sanmıyorum gelecek olanı ama bakalım
al sen havanı bakalım ben o işi yaptım gittip sahilde 2 saat kıtap okudum kendime geldim resmen :)
fatoş abla hariç herkesler iyiymiş sevindim. uzattım yanağımı öp bakayım. benden de sana hamiş duası, üzerindeki tüm sıkıntıları tez zamanda alsın rabbim inşallah:) kilocuklar da ideale insin ve orda sabitlensin:) ben de dün öğrendim bebiş haberini ama daha ultrosona giremedim. 6 hafta dolsun öle anca görünür yani 2 hafta sonra. neyse bakalım sen de bana dua et, bu bebişim sıkı sıkı tutunsun da yine hayal kırıklığı yaşamayalım inşallah:)
ben antrenorum (yuzme)
sampıyon adayım/adaylarım var.
ohhhh sımdı Gunayyydınnnnn
Ramazan da olsa ben yıne uyumuyorum yıne uyumuyorum yıne uyumuyorum..
memnunum valla... uyumak vakıt kaybı...
mıs gıbı sabah bereketı...
utumu falan yaptım...mutfak camını sıldım... sabah kalkınca spor yapardım ya... ehh orucluyken aksam yapıyorum ..ıkı arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?