Kuralları okudum. Benim için bir tek haftasonları yazlıkta olduğum için sorun olabilir ama en azından menumu cep telefonundan yazmaya çalışırım. O zaman yarın sabah ilk menumu burada belirteceğim.
Kuralları okudum. Benim için bir tek haftasonları yazlıkta olduğum için sorun olabilir ama en azından menumu cep telefonundan yazmaya çalışırım. O zaman yarın sabah ilk menumu burada belirteceğim.
kızlar selamlar nasılsınız bakalım
sabah düştüm yollara pazardı bankaydı koşturdum zor attım kendimi içeri
arada sizi okudum
ah meyveler meyveler eminem yemişssn kayıısıları bak porsiyon normal sana göre bana göre çok olsada
senin kas grubunla benimki bir olmadığı içn senin ölçüler sana ideal
offf ben yüzmek istiyorum ramazan bitsin direk havuza yazılcam gene dışarda tepeme güüneş geçip denize girmektense havuza giderim mıskınlık var üstümde buara anca yürüyüş
nejla sen bide gündüz yapıyorsn iyi tansiyon düşmuyor senin ben yapsam kesin kaykılır giderim
kaptanlık konusunda emine kaptan diyenler
degua evet
nejla evet
melike evet
Emine evet
oy birliği ile kabul edilmiştir
kızlar takıma gene çağrıda bulunalım m ?
takımda ki durum
maviyeşil1999
degua
melikea123
kelebek izinli
yelis izinli
hadess yeni üye
fatoss
yani sayımız aslında az nediyorsunuz neyapalım?
Arkadaşım Dukan ile çok ciddi kilo verdi hemde kısa sürede bana da açıkladı. Hatta biraz denedim bir tonda masraf yaptım. Ama çok aşırı kuralcı geldi, birazda sağlıksız. Bir de ben pek et seven biri değilim sırf protein günleri zorladı bünyemi.
Bir kaç çeşit bana özel diyetisyen menumde var ama onlarıda yaparken biliyorum doymuyordum artı sıkıcılar. Acaba karatayı mı denesem? Onuda okumuştum biraz.. O da protein ağırlıklı ama kuru yemiş gibi çeşitlerde var sanırım. Ara öğün olmaması biraz gözümü korkutuyor. Çok acıkıp gözüm döner mi diye :) Yani anlıyacağınız çok kararsızım çok.
hadesscim hoşgeldin takımımıza esra ben senin isim neydi?
bende kendimi tanıtaym ç.kalede yaşıyorum 31 yaşındayım bekarım hala
gıda muhendisiyim şuan çalışmıyorum önümüzdeki sene içn kpss maratonu içn evde hazırlık yapıyoum
mesaj yazarken başlık kısmına her mesajda mesaj sayını belırtrsen saymakda kolaylık olacaktr hem sana hemde bize
kuralları eminem açıklamış zaten hafta sonu sadece menü su spor paylaşırsan da yeterli olur
Esra, Yeliz lıstede olmayacaktır muhtemelen..hamıle yaaaa:)))) masaellah dıyelım sık sık...
Hadess, dert etme dedımmmm... ama acıkan ve dıyetın basında aclıktan dıyyetı bozan bırı ısen, Karatay falan bılmem ben
Ama yemıslerı bol bıseyler yap..
TARCIN aman dıyım mutlaka gunde en az 5gr tuket.. hele de yogurt ya da sut ıle..mısss.... aclıgını bıtırır.
duzenlı ve az muz yersen bagırsak ıle ılgılı gazdı..sıskınlıktı..kabızdı..gecer.
Bılınenın aksıne muz bagırsak ıcın cok ıyıdır.. ama duzenlı tuketılmesı lazım.
Yanı flora muzu tanıyacak...tanımayınca ara ara tuketılınce gaz yapıyor..ya da dolaylı yoldan kabızlık.
Muz derım ben ınsaellah gecer...
sen oruc tutmuyorsun dı mı?
Esra, pılavı koyarken ocaga aklıma benım ıcın soyledıgın "ıyı" seyler geldı-ve cvb veremedıgım- hemen geldım
cokkkkkk tesekkur ederım.. Esra Allah razı olsun...
DArısı basına...
hatta dur ıftar vaktı bı dua edeyım
kısa zaman ıcınde "ben bekarken..." dersın ınsaellah... hatta
"ben bekarken hayat ne bosmus...keske daha once evlenseymısım" dersınnn ınsaellahhhhhhhh
çok uzun zamandır muz yemiyorum. kabız yapıyor diyeoruç tutmuyorum, tutamıyorum. sürekli sindirim problemim var. gündüz gaz mide yanması, gece mide bulantısı. baya sıkıntılı başladı. allah sonumuzu hayır etsin. muz yemeye başlıyım o zaman düzenli. inşallah şifa olur:)
yazıl en iyi sporlardan biri yüzmebende ramazandan sonra direk havuza yazılcam haftasonları havuza giderim diye düşünüyorum
bencede çağıralım ama emine KAPTANYA şimdi o ne der bilememcuma zayıflama yarışmasına başvuranlardanmı ne seçiliyordu oradan mı çağırıyorsun yoksa sistem değişti mi
Arkadaşım Dukan ile çok ciddi kilo verdi hemde kısa sürede bana da açıkladı. Hatta biraz denedim bir tonda masraf yaptım. Ama çok aşırı kuralcı geldi, birazda sağlıksız. Bir de ben pek et seven biri değilim sırf protein günleri zorladı bünyemi.
Bir kaç çeşit bana özel diyetisyen menumde var ama onlarıda yaparken biliyorum doymuyordum artı sıkıcılar. Acaba karatayı mı denesem? Onuda okumuştum biraz.. O da protein ağırlıklı ama kuru yemiş gibi çeşitlerde var sanırım. Ara öğün olmaması biraz gözümü korkutuyor. Çok acıkıp gözüm döner mi diye :) Yani anlıyacağınız çok kararsızım çok.
canım iyi gelmesine sevindimmerhaba hoşgeldin takımımıza. ben de dukan yaptım ve karatay yaptım. karatay çok daha sağlıklı ve kolay geldi. zaten diyete göre beslenince ara öğün aramıyorsun ve acıkmıyorsun. degua da sana yardımcı olur. sağolsun beni yönlendirmişti epey. kendisi de baya kilo verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?