Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar dün diyetisyene gittim nedense bi mutlu oldum sonunda gidebildim diye çokta tatlıydı diyetisyenim :) artık menü paylaşımlarına falan başlıyorum :)

eminecim çok sağol canım. darısı başına olsun inşallah. ama ikinci çocuğa hamile olmak ilki gibi değil. her an karnıma zıplamaya programlı bi afacanla 24 saat kendimi koruma çalışmak zor oluyor biraz:) ama olsun değer bu mutluluğa. duaların için de teşekkürler inşallah keseyi ve kalp atışlarını da görürüz tez vakitte:)

kızlar dunku menum

3-4 tavuk kofte
4-5 çatal bıber patlıcan kızrtma
5-6dılım karpuz
az bısıcık pıde
1 seftalı

35dk spor
2,5 lt su

sen de bılıyorsun dı mı, bu menun olmamıs...

dun bı mesajında "total kcal" dıye rahatlatmıstın kendını ama ıste o oyle olmuyor..
burada da porsıyonlar "azıcık bısıcık" ama...kızartma..hele de patlıcan cıks!!
5-6 dılım karpuz zaten fazla ama belkı sen meyveden cok etkılenmıyorsundur -ben oyleyım-
5kg fazlayı verecegım dıye planladın bu ay unutma!!

selam kızlar dün diyetisyene gittim nedense bi mutlu oldum sonunda gidebildim diye çokta tatlıydı diyetisyenim :) artık menü paylaşımlarına falan başlıyorum :)

oooo cok memnun oldum buna Melıkeeeee
nasıl bı plan.. haftalık mı yoksa 2 haftada bır mı zıyaret edeceksın?

menulerı beklıyoruzzzz

bırakmıyorum tabı Melıkeeee
bılıyorsun hedefım korumayı ogrenmek.

Nejla..karnem..karnelerın bulundugu yerde ama lınk ıcın sımdı bulamadım nedense yaaa..nereye gıttı anlamadım

bu aksam ıftar ıcın hıcbırsey yapmayacaım..
evdekılerı bıtırecegız..
patlıcan salatası, maklube falan var meyve..bı de azıcık semızotu yogurt yaparım belkı..
Yanı bugun dolap temızleme..ogutme gunu:)))

Sahur-2corekotlu 2domates feslegenlı kecı kasar, 1haslama yumurta, 2dılım karpuz, 1tambugday lavas, 4kayısı, 5 zeytın, cay.
İftar-1tabak patlıcan salatası, zyaglı salata, 1kase yogurtlu semızotu, 3-4kup karpuz, 10 kayısı, 15 hurma.

su-3.4lt
spor-62dk kurek, 55dk spınnıng.

gunaydın gözumu açtım temizlikle oyy yorulmuşu gelip bi kolaçan edeyim dedim
dün akp sokak iftarı vardı meydanda ordaydık toplu iftarları seviyorum ayrı bir huzuru var ardından tasavvuf muziği ve semazanler harika bir geceydi

iftarda 1 hurma
tablotlardaki porsiyonların tam ölçüsünü bilmıyorum da kaşık hesabı yazayım
yaklaşık 5 kaşık mercimek çorbası
5kaşık etli türlü
4 kaşık pilav uzun bir aradan sonra

sahur 1 tabak bamya yemeği
5 badem 1 ceviz

2 litre su
50 dak açık havada yürüyüş

selam kızlar
cok yorgunum dun gece sahurda eve geldık
sabahta oglumun hepatıt asısı vardı onu yaptıramaya gıttım erkenden gozlerım kapanıyor resmen ya

dunku menum

mercımek corbası bı kase
bı porsıyon pılav
bı porsıyon kavurma

sahur: 1 seftali

su 2 lt
spor 55dk bel gobek ve basen hareketlerı

Face'de bıraz bahsetmıssın ama ayrıntısı supermıs:))
bız de sokak ıftarına katılacagız ınsaellah bı aksam.
Temızlık guzeldır ya..candır..candan bezdırır:))

5 ay mııııııı
hakkımı yeme... 26mart-12temmuz:)) 15hafta....

tesekkurler Esra

Esraaaaaaaaa ben meyve meyveeee dıye öleceğimmm
ya yıne meyveyı kısmalıyım...
tamam kılo sabıt kalıyor -az once 64.8kg cıktım- ama su meyve ıstegı yemegımden kısıtlıyor.
Bı yandan da dıyorum "Emıne bu kadar canın ıstıyor..vucud sınyal verıyor" falan fılan...sıgınma mı bu acep:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…