Simdiiiii spor yapmadIginda daha cok kilo verirsin, dogru.maviyesil1999 (64,6/64,5/0,1/%0,15)
kızlar cokk keyıfsızım
bı haftadır ddogru duzgun yemıorum hatta bı ara kılo vermıs gozukuyordum
sımdı nasıl olduda 100gr vermısım anlamadım
antıbıyotık kullanmaya basladım o mu yaptı acaba soklardayım
bırde ustune dunyanın sporunu yapıorum
spor yapmadan daha ıyı verıyorum valla ya
ben bugun cok gıremıcem cok ıslerım var ev temızlıgı fln
esım 3 hafta evde olcak
ıslerımı halledem barı
Selamlar... Dün yediklerimi yazabildim sadece. 5 saat iş toplantısı üzerine 2 saat araba kullanma derken bittim resmen.
Dün neler yedim:
1 dilim kepek ekmeği,peynir
Köfte, yoğurt, tarhana çorbası
ara.. 1 şeftali
Karnıyarık, cacık
Spor ne yazık ki yok yapacak gücümde yoktu. Artık haftasonu telafi ederim yazlıkta bol bol yüzerek.
İlk kilo bildirimimi yapim: 82,2 ( diyete yeni başladım ama 300 gr gitmiş)
melikecim sen 310. etapta izine ayrılmıssın melikea123 ( 86.5 ) İzinli
nasıl hesaplama yapacaz ben bir dolanayım bakalım seni nasıl göstercez listede
çok sağol o konuda benimde bir bilgim yok fatoş ablayı hiç göremiyorum izinlimi yoksa giremiyormu pek senin bilgin varmı
maşallah tahmin ediyorumahalı Allah oruclarınızı kabul etsın..
esımın mısafırlerı var... bı sofra hazırlamısım tuuuuuuu masaellah bana:)))
gercı menu aman aman bısey degıl ama duzenlerken falan bı baktım -Allah eksıklık gostermesın...olmayana da versın-
bereketlı bı sofra olmus..opucuk bana:))
esımı arkadasları ıle terk ettım:)))
benım de yıyesım yoktu.. dedım "bayagıdır kahve ıcmedım..bı kahve yanında hurma ıle yapayım ıftar-
salonda kıyamet kopuyor sankı...bu erkekler bı enteresan yaaaa...ya da ben en ıyısı sonrasında nasıl bı temızlık yapacagım onu dusuneyım hehhehe
yarın ıkı gunluk menumu verırım..benı zorla kaptan yaptınız..paylasıma..cumle aleme duyurayım...
sozlesmeyı de ımzaladım mı...hepınız benımsınızzzzzzzzzz:))))
korumada şuan için bi sıkıntı gözukmuyor sen dengelemeyi de oturrtmak uzeresinevetttt gelsın kılo bıldırımlerıııııı
ben lıstede degılım ama ben de sıze bıldırecegım:))
64.4 (kılo dusmus demeyın...cunku hergun 64.7cıvarı cıkıyor..dun ıftar yapmak ıstemedım ondandır..yanı kontrol elde...guzel gıdıyorum)
Esra, ben ara ara gelecegım ama sen de arada el at:)))...benım bugun menude kaburga dolması..baklava falan var..
Bı de temızlık de sıkıstıracagım..ıkı gun de mısafır alınca..malum.
Senın de mısafırın var..hanı olur da ben gıremezsem dedım..yoksa gelecegım sık sık...
Hades, kurallarda da gormussundur; ıılk ıkı hafta deneme suren..ıkıncı cuma lısteye dahıl oluyorsun.
Selamlar... Dün yediklerimi yazabildim sadece. 5 saat iş toplantısı üzerine 2 saat araba kullanma derken bittim resmen.
Dün neler yedim:
1 dilim kepek ekmeği,peynir
Köfte, yoğurt, tarhana çorbası
ara.. 1 şeftali
Karnıyarık, cacık
Spor ne yazık ki yok yapacak gücümde yoktu. Artık haftasonu telafi ederim yazlıkta bol bol yüzerek.
İlk kilo bildirimimi yapim: 82,2 ( diyete yeni başladım ama 300 gr gitmiş)
degua'cım paylaşım alanında da yazdım burdada yazıyım yüzdeyi değil kilo farkını 9 a böleceksin canım sanırım sorun buydu demi :26:
evet canım ya sorum buydu tam olarak çok teşekurler şimdi oldu
ilave bir sorum olacak 0.96 nasıl çıkıyor ozamn?
86.5-94=-7.5
-7.5:9=0.83
0.83:86.5x100=0.96 canım
bıldırdım sabah Esra.günaydınn kızlar
EMİNEcim paylaşım alanında takım kaptanı olduğunu belirtirmisin püsküt de notunu alsın karışıklık yaşamayalım
sen olmayınca merak etme benim ellim üstümde senyeterki gel bizi yönlendir
önerilerini de can kulağı ile dinlıycem ve uygulayacam emin olabilirsin
tamam cok sagol Esra...*** 6. Takım 318. Etap ***
degua ( 64.2 /63 /1,2/%1.86
fatos0808 (69.7/ / / % )
maviyesil1999 (64,6/64,5/0,1/%0,15)
melikea123 (86,5 / 94 / -0,83 /%-0,96) 310. etapda ayrılan üye geri döndü.Kilosu 9 da bölündü
6. Takım Ortalaması: %
eminecim melikenin durumu için paylaşım alanında böyle hesapladılar ancak 86.5/94=0.92 çıkıyor ve 310 . etapda kilo bildirimi bulunmadığı için 9 a bölduğumde de 0.10 çıkarıyorum sende bi göz at istersen yanlış hesaplamayalım
benim birazdan çıkmam gerekecek hazırlanayım listeler artık sende yardımcı olmaya çalıştım sana kolay gelsin
görüşrüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?