Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inanmıyorum az önce aynı şeyi sordumm diğer topicte çık beynimden bakim sen çizelgeni sormuştum
tekrar deniyim bakalım eda kendisi düzeltti nasılsa

evet cnm geçen hafta 300 gr verdim
demek ki kalp kalbe karsiymis bak
yani herseyi dogru olarak yapiyorum ama yine birsey eksik kaliyo

bu arada sonunda cizelgem sonunda oldu
bir yerdeki isareti diger kutucaga almam gerekiyomus sonra farkettim
artik benimde bir cizelgem var ve ben zayifladikca yeni gelenler baknlar waw dicek nasil da su kadar kilodan su kadara inmis
ben bir derdim var kosesinde takilirken baskalarininkini gorup imrenirdim nasilda kilo vermisler diye kendimden biliyorum yani

gunaydiiiin kahvaltimi yaptim ve simdi hic bir is yapmadan callen yapacam dila uyumusken. ya dun uc saat spor yaptim ama bu gun arti ciktim ne is anlamadim. hep boyle zaten afedersiniz kicimi yirtiyom ama elime gecen hep arti oluyo. beslenmede de aman aman bir hata yaptigimi dusunmuyorum ama neden boyle onu da bilmiyom. acaba kas mi yapiyorum???? banucum menun super olmus tatlim. darisi artik bu gunun basina.

Selamlar hanımlar ben 3. Takımdan banunun arkadaşı blue:) çok süper bir kaptanınız var kıymetini bilin :) benim de 1 kilo kaldı hedefime,karataya uygun besleniyorum ben de.. Mezun olduktan sonra aranıza daha sık katılabilirim:) hepinize selamlar

An itobatiyle kilom 80.6 olmus cok moralim bozuldu...umarim odemdir biraz dikkat edince duzelir....offf yaaa cok canim sikildi...bugun pilatese baslafim sevgili kaptanim...umarim kisa surede toparlarim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dun yediklerimi yazayim
Sabah: 2 dilim ekmekli kahvalti peynir zeytin domates kaymak cok az bal suzme yoğurt
Öğle
Mercimek corba
Salata
Adana
2dilim ekmek
Ara cigkofte durum
Aksam
Zeytinyağlı patlican
1 adet pogaca annem taze yapmista

Günaydınnnn 6, takımın fıstıklarıııı

canımcım adını sorsam mahsuru varmı acaba:26: afiyetolsun ama yaramasın inş öğlenki ekmeklere gerek yoktu o ekmeği yemeseydin araya ihtiyaç duymazdın inan bana ardında ara yapmışsın inşallah marul dürmdür çiğköfte ile:44: akşam poğaçayı da götürmüşüz
bugün telafi et bitanemmm kaçamak cezaların günlük sporuna başladıysan eğer ek olarak 50 mekik benden ilk cezamız hayırlı olsun

Hedefimde 80 e dusmek olsa uygun mudur kaptanim?

bu hafta 600 gr vermelisin o zaman tamamdır bitanemm cuma sabahı bu 600 gr gitmiş olsun fazlası giderse tadından yenmez

tatlım kaçamak yamamaya çalış mesela akşam poğaça yedin tadına bak bırak her kaçamak hedefe ulaşmanı yavaşlatır bitanemm

Bu sabah itibariyle tartida sok olmuş durumdayim...ipin ucu kacmis ben uyuyormusum

Merhaba herkese

günaydınnnn cnmmm

Slmlar fıstığım hoşgeldinnnnn tşk ederim canım benim her zaman bekleriz tecrübelerinden faydalanalım biz de bu hafta kesin hedefine ulaşırsın canım benim

Günaydınnnn Gülaycımmmm bitanem birden spora yüklenirsen incelirsin fakat tartıya yansımaz bu kas yaptığın için o yüzden aşırı spor yapma her gün düzenli 1-1,5 saat yeterli haftada bir günde dinlendir kaslarını ben sadece yürüyüş ve hafif sporlar yaptığım için dinlendirmeye gerek duymadım hiç
kilo verdikçe artırırsın cnm özellikle beden kitle indeksin 26 nın altına düşmeden aşırı yüklenme canımcımm

1 buçuk saat plates 😓

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin elinden ne kurtulmuş ki tbrkler canımmm her hafta güncellersin bu bile insanı motive ediyor inan bana çok güzel olmuş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…