simdilik ben, sen, ayyuzlum (gulay),emma (ayca) var ve tabiki kaptanimiz sevgili sweetdimple (banu) var cnm yanlis hatirlamiyorsamGrubumuzda kimler var tanışmak istiyorum 😊 ben serap memnun oldum bayanlar..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay cnm biliyo musun ben senin nicki sanki emmahatun gibi gormusumHoşbuldumAdım Ayça :80: Herkes hedefine ulaşır umarım.
Sweetdimple bu videoları nerden buldun? Bende açılmıyo 😔
Bu arada adım Serap 😊
oluyo cnm arada
cnm insallah hedefine ulasirsin
insallah cnm
tabiki gelebilirsin emmacim...9 kilo cok iyi cnm
mesajim ise yaramis sanki
cnm ben youtube dan izliyorum yada burdan da bu tarz video bulabilirsin sana favorimi yollicam
http://www.fitsugar.com/Jeanette-Jenkins-Bikini-Boot-Camp-Workout-25405681
cnm hedefim 82.8 yani 1 kilo olsun iyi dimi 1 kilo
Merhaba kızlar ............
eski takımım mezun oldugum. ne günlerimiz geçti
Hepinize hedeflerinize ulaşmayı dilerim
selam kizlar menumu yazayim..
kahvalti-ogle:
valla krallar gibi bir kk kahvaltisi yaptim
yazarsam uzun gorunur
ama herseyden 1-2 lokma yedim yani peynir cesitleri, yumurta tereyag vb.
1 bardak siyah cay
2 bardak yesilcay
1 kucuk ve ince havuc
aksam:
1 tabak karisik dolma
yarim kase yogurt
(aslinda koydugum dolmaya kesin doymam dedim ama fazla bile geldi demekki mide kuculuyo zamanla)
1 bardak dogal elma suyu 1 bardak 68 kalori
su 2 litre
spor:
2 mil leslie
1 saat callenatics
sizcenazarlik bi menu oldu mu bugun
bence sanki olmusta
Bugün ki menüm
Sabah 1 poğaça kk peynir 4 zeytin yarım salatalık yarım domates
Öğlen 1 kase çorba 4 kaşık makarna 3-4 parça pantlıcan kızartma yarım kase yoğurt. Öğle yemeğimi iş yerinde yiyorum seçme şansım olmuyo 😔 bide akşam yemeğime dikkat edemiyorum arkadaşlarla ne bulsak yiyoruz. Onlardan kendimi soyutlamam lazım ☺️
Akşam sıcuklu yumurta 2-3 dilim ekmek 😳
Güzel karşılamanız için çok teşekkür ederim
Biraz kendimde bahsedeyim; 88 kiloyla diyet serüvenime başladım, amacım 54-55 kilo olmak ama biz ona 54 diyelim yine de
Öğrenciyim, genelde yoğun bir tempom olsa da (yaz da dahil) her zaman forum için zaman buluyorum çünkü bu forum sayesinde diyete devam edebilmem için gereken motivasyonu sağlıyorum :)
Kuralları okudum, bildirim konusunda, takıma katkı ve devamlılık konusunda bir sıkıntı yaratmam zaten :)
Herkese bu zorlu kilo verme mücadelesinde başarılar dilerim!
menum
sabah: 2 haslanmis yumurta tereyagli, bol maydonoz, 7 zeytin, avuc ici kadar peynir, 300 ml bardakta yesil cay
ara: cocuklar cips aldi azicik tirtikladim
aksam: kabak yemegi, bulgur pilavi, mercimek corbasi, bir parca kuru sogan 1 bardak ayran
biliyorum dort dortluk degil ne deseniz raziyim bu gun yaramazlik yaptim
1 saat callenetics, iki saat yuruyus, iki bucuk lt su
fena degil iste ehhhh diyelim:))) kiz meyve suyunun kalorisini niye yaziyon ki biz kal hesabi yapmiyoz.
ne kadar masum oldugunu aciklayabilmek icin cnm
Daha diyet tapmaya başladığımı arkadaşlarıma söylemedim 😁 kızıyolar ben sofra kurmayınca yiyemiyo hanfendiler 😄 yarın izin günüm inş onlarda öğrenicek 😉
HoşbuldumAdım Ayça :80: Herkes hedefine ulaşır umarım.
Grubumuzda kimler var tanışmak istiyorum 😊 ben serap memnun oldum bayanlar..
Ay sagol cnm menümü begenmene sevindim ok cnm onu da zaten haftada 1 içeyim dedim elma suyunuİyi akşamlar güzeller ben geldim dayımlar geldi kuzenleri özlemiştim gittiler şimdi attım kendimi hemen
Serapcım youtube dan benim beğendiğim kısa ve etkili videolar ama erişim yasağı olduğu aklımdan çıktı bir an:26:
menünü gördüm sporunda maşallahhhh bence iyii cnm havada karada verirsin sen
hoşgeldin bitanemmm inş bizlerin de dostluğu sizlerinki gibi ömür boyu olurher zaman bekleriz
bence de olmuşşşşş canım benim elma suyunu kendin sıkmış olsan bile direk şekere dönüşüyor o yüzden kendisini tüketsen daha sağlıklı bitanemm
spor harikaaaaatbrk ediyorummm
Serapcımm sabahki poğaça olmamış avuç için kadar peynir yiyebilirsin zeytin ev yapımıys akorkma g i si en düşük meyve
kızartma direk trans yağ diyeti bir kenara bıraktım sağlığın için çok zararlıakşam mümkün olduğunca ekmeği azaltmaya çalış cnm
sen menülerini düzene sokarsan arkadaşlarında sana uyacak mecburen
takımımızın en genci sensin sanırımşu anki kilon 88 o zaman hedefini de 54 olarak kaydediyorum birbirimize alıştıkça zaten her fırsatta burada olacağına eminim bitanemmm bu zorlu yolu hep birlikte kolaylaştıracağız inş
cipsi görmezsek züpe rbi rmenü canımm senin iradeni çocuklar zorluyor malesef ama o tırtıkladığın cipsler leptinini bozmuş:26:
3 saat spormuuubu hafta böyle gidersen rekor kırarsın bence ama ne olur fazla zorlama kendini Gülaycımm
Nuraaa çok uyanıkkkne kadar açıklasanda masum değil bebişimmm
sen kararlı olursan kuzu kuzu öğrenirler tatlım
ben geçen hafta mezun oldum canım bu mutluluğu hepiniz yaşayın istiyorummm
Ben Banu canım 39 yaşındayım İzmir de yaşıyorum müzmin bekarım annemle birlikteyimmmsınıf öğretmeniyim fakat hiç çalışmadım
Ay sagol cnm menümü begenmene sevindim ok cnm onu da zaten haftada 1 içeyim dedim elma suyunu
peki bitanemmm emeklerin boşa gitmesin değilmi 68 kaloriyi kaç dk da yakıyoruz sonuçta
Eki Görüntüle 1140473
Ebru şallı ile plates vakti 😍
Eki Görüntüle 1140473
Ebru şallı ile plates vakti 😍
renkleri güzelmişş benim sadece büyük pilates topum var diğerlerini almadım bi tane minik deniz topu aldım oda aynı işi görüyor
bundan sonra en aranzıdan su sızmasın inş
renkleri güzelmişş benim sadece büyük pilates topum var diğerlerini almadım bi tane minik deniz topu aldım oda aynı işi görüyor
bundan sonra en aranzıdan su sızmasın inş
Aminn 😊 A101 de set olarak satılıyo arada bi getiriyolar çarş günleri broşür alın her perşembe yeni ürünler geliyo belki denk gelir..
ay cnm biliyo musun ben senin nicki sanki emmahatun gibi gormusum
takımımızın en genci sensin sanırımşu anki kilon 88 o zaman hedefini de 54 olarak kaydediyorum birbirimize alıştıkça zaten her fırsatta burada olacağına eminim bitanemmm bu zorlu yolu hep birlikte kolaylaştıracağız inş
5 hafta önce 88 kiloyla başladım ama şu anki kilomu 79 olarak kaydedebilirsin, regl döneminde olduğum için 78.5-79.5 arasında gidip geliyor ama biz ortasını alalım, 79 diyelim
Bu arada çok güzel kilo vermişsin, ben de inşallah o kiloları görürüm :)
Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak 1 bardak su
Kahvaltı
1 yumurta
2 adet lorlu közlenmiş kırmızı biber
6 zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
2 taze kayısı 10 kiraz
ÖĞLE
1 bardak çilekli kefir
AKŞAM
1 kase layla çorbası
semizotu salatası
1 por ciğer
SPOR
sabah 10 dk twist 5 x5 tibet yogası
öğleden sonra
30 dk koşu bandında yürüyüş 20 dk tiffany (2 video) 80 squat 100 mekik
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı karışım
1 bardak hibisküs
1 bardak lavanta
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
peki canım 79 olarak kaydediyorum tşk ederim cnmm göreceksin tabikiiii elime düştün bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?