Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Grubumuzda kimler var tanışmak istiyorum 😊 ben serap memnun oldum bayanlar..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

simdilik ben, sen, ayyuzlum (gulay),emma (ayca) var ve tabiki kaptanimiz sevgili sweetdimple (banu) var cnm yanlis hatirlamiyorsam

İyi akşamlar güzeller ben geldim dayımlar geldi kuzenleri özlemiştim gittiler şimdi attım kendimi hemen

Sweetdimple bu videoları nerden buldun? Bende açılmıyo 😔
Bu arada adım Serap 😊

Serapcım youtube dan benim beğendiğim kısa ve etkili videolar ama erişim yasağı olduğu aklımdan çıktı bir an:26:

menünü gördüm sporunda maşallahhhh bence iyii cnm havada karada verirsin sen

Merhaba kızlar ............
eski takımım mezun oldugum. ne günlerimiz geçti

Hepinize hedeflerinize ulaşmayı dilerim

hoşgeldin bitanemmm inş bizlerin de dostluğu sizlerinki gibi ömür boyu olur her zaman bekleriz

bence de olmuşşşşş canım benim elma suyunu kendin sıkmış olsan bile direk şekere dönüşüyor o yüzden kendisini tüketsen daha sağlıklı bitanemm

spor harikaaaaa tbrk ediyorummm

Serapcımm sabahki poğaça olmamış avuç için kadar peynir yiyebilirsin zeytin ev yapımıys akorkma g i si en düşük meyve
kızartma direk trans yağ diyeti bir kenara bıraktım sağlığın için çok zararlı akşam mümkün olduğunca ekmeği azaltmaya çalış cnm
sen menülerini düzene sokarsan arkadaşlarında sana uyacak mecburen

takımımızın en genci sensin sanırım şu anki kilon 88 o zaman hedefini de 54 olarak kaydediyorum birbirimize alıştıkça zaten her fırsatta burada olacağına eminim bitanemmm bu zorlu yolu hep birlikte kolaylaştıracağız inş

cipsi görmezsek züpe rbi rmenü canımm senin iradeni çocuklar zorluyor malesef ama o tırtıkladığın cipsler leptinini bozmuş:26:

3 saat spormuuu bu hafta böyle gidersen rekor kırarsın bence ama ne olur fazla zorlama kendini Gülaycımm

fena degil iste ehhhh diyelim:))) kiz meyve suyunun kalorisini niye yaziyon ki biz kal hesabi yapmiyoz.

ne kadar masum oldugunu aciklayabilmek icin cnm

Nuraaa çok uyanıkkk ne kadar açıklasanda masum değil bebişimmm

sen kararlı olursan kuzu kuzu öğrenirler tatlım

Hoşbuldum Adım Ayça :80: Herkes hedefine ulaşır umarım.

ben geçen hafta mezun oldum canım bu mutluluğu hepiniz yaşayın istiyorummm

Ben Banu canım 39 yaşındayım İzmir de yaşıyorum müzmin bekarım annemle birlikteyimmm sınıf öğretmeniyim fakat hiç çalışmadım

6.Takım Haftalık Hedef Listesi

Gülay : 85,5------------------->84.5
Nura : 83,8----------------->82,8
anneyim mutluyum : --------->
Serap : 57---------------->56,2
Ayça : 88------------------->

Eki Görüntüle 1139828

kızlar bu haftaki hedefinizi buraya makul bir rakam olmak koşuluyla yazın fazlası olursa ne ala ama tutturamazsanız takımları gezeceksiniz

Ay sagol cnm menümü begenmene sevindim ok cnm onu da zaten haftada 1 içeyim dedim elma suyunu

renkleri güzelmişş benim sadece büyük pilates topum var diğerlerini almadım bi tane minik deniz topu aldım oda aynı işi görüyor

bundan sonra en aranzıdan su sızmasın inş

Aminn 😊 A101 de set olarak satılıyo arada bi getiriyolar çarş günleri broşür alın her perşembe yeni ürünler geliyo belki denk gelir..

pilates sıkıcı geliyor bana canım nedense arada pilates topuyla squat yapıyorum sadece normal squattan daha çok zorluyor

ay cnm biliyo musun ben senin nicki sanki emmahatun gibi gormusum

5 hafta önce 88 kiloyla başladım ama şu anki kilomu 79 olarak kaydedebilirsin, regl döneminde olduğum için 78.5-79.5 arasında gidip geliyor ama biz ortasını alalım, 79 diyelim

Bu arada çok güzel kilo vermişsin, ben de inşallah o kiloları görürüm :)

Son düzenleme:

peki canım 79 olarak kaydediyorum tşk ederim cnmm göreceksin tabikiiii elime düştün bir kere

Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak 1 bardak su

Kahvaltı
1 yumurta
2 adet lorlu közlenmiş kırmızı biber
6 zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
2 taze kayısı 10 kiraz

ÖĞLE
1 bardak çilekli kefir

AKŞAM
1 kase layla çorbası
semizotu salatası
1 por ciğer

SPOR
sabah 10 dk twist 5 x5 tibet yogası
öğleden sonra
30 dk koşu bandında yürüyüş 20 dk tiffany (2 video) 80 squat 100 mekik

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı karışım
1 bardak hibisküs
1 bardak lavanta
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…