Bugün daha azimliyim inş ama yediğim şey sıkıntımı bilemedim
Yarım simitin arasına 1 çay kaşığı tereyağı ve 1 çay kaşığı bal sürüp yedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdi okudummaşallah banu abla 2 günde tanıdın beni yok kararlıyım yavaş yavaş olacak inş.. Bekar ve aileden uzak olunca yeme düzeni olmuyo 😳
Nasılız eyy ahaliiii? 😄 bugün çok dinamiğim 💪
ohhhh döktün kurtlarını rahatladınnnnn hoşgeldinnn şirinemmmmmhadi gözün lurtukdun kaynından allah yuvasında mutlu etsin uslu durursa inş
çatlak dime bakim kendineşirinem diye boşunamı diyorum çok tşkler bitanemmmm allah utandırmasın inş zahmet etmişsinnn tatlım kesene berekett bizim takım 1 çatal alıp bırakır hatta almaz bile Serap hepsini bitirebilir de
Ayy ben onu unutmusum siz diyetteydiniz dimi
Kim o serap o neden hepsini uiyor bakiyimEki Görüntüle 1142635
Ayy ben onu unutmusum siz diyetteydiniz dimi
Kim o serap o neden hepsini uiyor bakiyimEki Görüntüle 1142635
Benim 😔😔 uzun zaman sonra ilk diyetim çok zorlanıyorum ama sağolsun banu abla dünyayı yememe rağmen sabırla nasihat veriyo 😊
Benim 😔😔 uzun zaman sonra ilk diyetim çok zorlanıyorum ama sağolsun banu abla dünyayı yememe rağmen sabırla nasihat veriyo 😊
Himm iste o arkadaslar aileler sisko yapti bizi kendileride fit gezdi surekli
Günaydın cnmSindimmmmm dün çok geç yatmışsın yine sanırım uyanamadınnn:18::18::18:
Şimdi okudummaşallah banu abla 2 günde tanıdın beni yok kararlıyım yavaş yavaş olacak inş.. Bekar ve aileden uzak olunca yeme düzeni olmuyo 😳
Günaydın cnm
Uyandım cnm ama karın agrım var biraz birde yatmadan önce callen yaptım ya henüz ikinci günümdü dün heryerim ağrıyo hala
Malesef icimizde bir canavar var surekli beynimizi yeye ye diye kemiren iste onu terbiye etmek ilk basta zaman aliyor:
Evet serapcım Perihan da kpss ye hazırlanıyor ama hangi mesleğe hazırlandığını bilmiyorum tatlım:26:
Serapcım ilk önce diyet kelimesini uınutmaya çalış sağlıklı yaşamayı seçiyorum de gerisi çorak söküğü gibi gelecek ne denek cnm benim birbirimize yardımcı olmak için burdayız değilmi
Aynen şirinemmm şimdi de bana yeter artık yapma demeye başladılar diyet yapmadığıma sağlıklı yediğime bir türlü ikna edemiyorum annem ve abim hariç annem ne kadar çok yediğimi görüyor çünkü abim kendi de süper kilo verdi inatla sağlıklı yaşama devam edicimmmmm:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?