Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün daha azimliyim inş ama yediğim şey sıkıntımı bilemedim
Yarım simitin arasına 1 çay kaşığı tereyağı ve 1 çay kaşığı bal sürüp yedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım şimdi seni andım sen geldin dünkü menüne nazarannn çok çok iyisinn ama seni uzun süre tok tutmaz tatlımm her gün 1 yumurta eklesen kahvaltına tok tutar en azından senii simitteki susam tehlikeli ama zamanla daha da iyiye gidecek menülerin ben sana inanıyorum

Son düzenleme:
Şimdi okudum maşallah banu abla 2 günde tanıdın beni yok kararlıyım yavaş yavaş olacak inş.. Bekar ve aileden uzak olunca yeme düzeni olmuyo 😳

Nasılız eyy ahaliiii? 😄 bugün çok dinamiğim 💪

Nasılız eyy ahaliiii? 😄 bugün çok dinamiğim 💪

hiçbirşey birden olmaz canım benimmm zamanla herşey yerine oturacak inanıyorummm şükür tatlım iyiyiz halılar geldi dün silinip serilecek ama burdan çıkamıyorumki akşam silmiştim halbuki içim rahat etmez bir kes daha sileyim maşallah de enerjin daim olsun nazar etme kendine

Ayy ben onu unutmusum siz diyetteydiniz dimi
Kim o serap o neden hepsini uiyor bakiyimEki Görüntüle 1142635

Himm iste o arkadaslar aileler sisko yapti bizi kendileride fit gezdi surekli

Malesef icimizde bir canavar var surekli beynimizi yeye ye diye kemiren iste onu terbiye etmek ilk basta zaman aliyor:

Himm iste o arkadaslar aileler sisko yapti bizi kendileride fit gezdi surekli

Serapcım ilk önce diyet kelimesini uınutmaya çalış sağlıklı yaşamayı seçiyorum de gerisi çorak söküğü gibi gelecek ne denek cnm benim birbirimize yardımcı olmak için burdayız değilmi

Aynen şirinemmm şimdi de bana yeter artık yapma demeye başladılar diyet yapmadığıma sağlıklı yediğime bir türlü ikna edemiyorum annem ve abim hariç annem ne kadar çok yediğimi görüyor çünkü abim kendi de süper kilo verdi inatla sağlıklı yaşama devam edicimmmmm:118:

Bizim grubumuzda kpss ye hazırlanan biri vardı dimi? Onun hangi mesleğe hazırlandığını biliyomusunuz?

Evet serapcım Perihan da kpss ye hazırlanıyor ama hangi mesleğe hazırlandığını bilmiyorum tatlım:26:

Sindimmmmm dün çok geç yatmışsın yine sanırım uyanamadınnn:18::18::18:
Günaydın cnm
Uyandım cnm ama karın agrım var biraz birde yatmadan önce callen yaptım ya henüz ikinci günümdü dün heryerim ağrıyo hala

Cnm bende ilk zamanlar kaçamak yapıyordum ama yavas yavas daha disiplinli olmayı öğreniyorum sende yaparsın zamanla

Hoşgeldin cnmcımmm karnını sıcak tut bugünü de atlattınmı yarın toparlarsın cnmcımmm bugün ağır spor yapma istersenn kanaman artmasın

En güzeli ve bende çevredekilere diyet degıl saglıklı yasam diyorum şimdi benim annemde biraz dikkat etmeye başladı onun içinde dua edin kızlar çünkü annecim de 122 kioydu şimdi 119 oldu insallah o da zayıflayacak az az gitsin yeterki gitsin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…