- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
H. B cnmHoşgeldin cnmcımmm karnını sıcak tut bugünü de atlattınmı yarın toparlarsın cnmcımmm bugün ağır spor yapma istersenn kanaman artmasın
H. B cnm
Aslında bakarsan pek ağır bir spor yaptığımı sanmıyorum sadece leslie oda şimdilik 2 mil callen e alışana kadar sonra yükseltirim birden yüklenmek istemiyorum birde callen başkaları neler neler yapıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
En güzeli ve bende çevredekilere diyet degıl saglıklı yasam diyorum şimdi benim annemde biraz dikkat etmeye başladı onun içinde dua edin kızlar çünkü annecim de 122 kioydu şimdi 119 oldu insallah o da zayıflayacak az az gitsin yeterki gitsin yani
canım sporda öenmli olan süreklilik haklısın çok güzel spor yapanlar var ama her gün yapılabilecek şekilde spor yapılabilmeli diye düşünüyorum ideal kilomuza ulaşınca da devam etmeli inş anneciğin de kurtulur kilolarından kilo tüm hastalıkların sebebiaz gitsin kalıcı gitsin inş tatlım
bir mesaj bir iş derken salon bitti kurusun halısını serim
Maşallah cnm sana bende oğlum yatmısken evi halledeyim diyorum böylece o öğle vakti cocuklara bakan komşuya giderken spor yaparım rahat rahat dün calleni zar zor bitirdim üstüne atlıyo hooop diye oyun oynuyoruz sanıyo gecenin 12 sinde sizde saat 1 oluyo tabi arada 1 saat öndesiniz siz
aslinda leslie ve calleniin bazi hareketlerini benle yapiyo odaevet ya ben saat farkını unuttum bir annn işleri hallet tatlım sonrasında sporunu yaparsın ama zorlamadanağrı hissettiğin an bırak ayyy yerim oğluşunu beraber mekik çekin zevkli olur ayaklarına oturt her kalkışında öp prensini al sana hem spor hem oyun
Eki Görüntüle 1142756 Eki Görüntüle 1142757 cnm bu su ama içeyim mi naneli yada mentollü bir su zarar olmaz değil mi ayrıca Eki Görüntüle 1142766 Eki Görüntüle 1142767
Bu rivella sana bahsettiğim peynir altı suyu mavisi en kalorisizi olanı acaba hazır aldığım için zararlı mı biraz gazlı sorayım dedim
aslinda leslie ve calleniin bazi hareketlerini benle yapiyo oda
ve beni spor yaparken gorsun istiyorum cunku onun hafizasinda yer etsin ve buyuyunceye kadar spora alisik bir cocuk olsun istiyorum cnm cunku oda kilo almaya meyilli ben ve esimde oyleyiz ne kadar kucukken sporu asilayabilirsem o kadar iyi olacak insallah
tesekkurler cnmcanımcımm işlenmiş fabrika çıkışlı hiçbir ürünü tavsiye etmem ne kadar doğal derlerse desinler bence suyunu kendin yap sassy suyu yapıyordun ne oldu bence daha sağlıklı
çocuklar ebeveynelrini rol model olarak alıyorlar ileriki yaşamını şekillendiriyor çok bilinçli bir annesin cnm tbrk ederim
tesekkurler cnm
cnm suyu ben almadim esim bana getirmis disardayken dun enerji icecegi yerine bana en sagliklisi bu ikisi geldi dedi mavi olanini zaten seviyorum aslinda hem faydali diye hatta emziren annelere mavisini icin diyor doktorlar..
suyu da bulusmusken iceyim dedim sonra sana da bir danisayim dedim
bircok arkadas tavsiye ediyo saglikli diye ben disari cikinca kola meyve suyu icecegime onu icerim artik daha iyi olur nasilsa tehlikyei en aza indirmek adinapeynir altı suyu çok faydalı elbette ama ne kadar doğal onu bilemedim cnm en doğru kararı sen vereceksin
bircok arkadas tavsiye ediyo saglikli diye ben disari cikinca kola meyve suyu icecegime onu icerim artik daha iyi olur nasilsa tehlikyei en aza indirmek adina..
bunu da dun aldim bugun icerim sonrasi haftada 1 yada 2 defa cok icmem daha cok disari cikarken icerim
evet cnm elimden geldigince daha bilincli olmaya calisiyorum yavas yavaszararlı içeceklere nazaran bu elbette iyi cnmmm
bende girecem kpss ye ama daha kitap yüzü açmadım çok çalışkan bir öğrenciyimdeBizim grubumuzda kpss ye hazırlanan biri vardı dimi? Onun hangi mesleğe hazırlandığını biliyomusunuz?
ay o ağrıyı sorma beş gün sürüyorGünaydın cnm
Uyandım cnm ama karın agrım var biraz birde yatmadan önce callen yaptım ya henüz ikinci günümdü dün heryerim ağrıyo hala
aslinda leslie ve calleniin bazi hareketlerini benle yapiyo oda
ve beni spor yaparken gorsun istiyorum cunku onun hafizasinda yer etsin ve buyuyunceye kadar spora alisik bir cocuk olsun istiyorum cnm cunku oda kilo almaya meyilli ben ve esimde oyleyiz ne kadar kucukken sporu asilayabilirsem o kadar iyi olacak insallah
allaha şükür güzel dingin verimli bir gün geçiriyorum...yorgun olmama rağmen huzurluyum çünkü ders calıştım ve düzgün besleniyorummm...insanlara küçük dokunuşlar ne kadar farklılaştırıyor hayatları...buraya takılmak aynı gün içinde motive etti beni...daha öncede evde aynı yemekler pişiyordu ama benim yeme ölçüm çok farklıydı....ve tabi ki kaptanımızın samimi yaklaşımı da cok etkiliyor...bize söylediklerini birebir yapıp uygulamış olman etkini daha yoğun olmasına sebep oluyor....teşekkür ederim herşey için swettcimmmmmm:)
o haber yanlış bence gülaycımmm düşünsene sen çocuklarına sürekli dişlerinizi fırçalayın diyeceksin ama sen fırçalamayacaksın o çocuk buna ikna olmazbende girecem kpss ye ama daha kitap yüzü açmadım çok çalışkan bir öğrenciyimdeben sosyoloji için girecem
ay o ağrıyı sorma beş gün sürüyor
bende öyle düşünüyordum ama geçen bir haber vardı sürekli diyetle bozmuş olan zayıflayacam diye debelenen annelerin çocuklarının büyüdüğünde anoreksiya ya yakalanma ihtimali olduğunu söylüyordu tırstım:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?