oyyy çok sevindim snein adına perihancımmm azıcık katkım olduysa ne mutlu banarca ederim cnm benimmmm zamanla daha çok kaynaşıp büyük bir aile olacağız inş
inşallah canım...güzel dostluklarla azimli ve başarılı bir takım olacagız......paylaşımların için de teşekkür ederim gerçekten cok değerli bilgiler...
gelelim bugün ki menüye...
sabah 09:30 bugün geç kalktım o yüzden geciktı kahvaltı
limonlu şekersiz çay 3 bardak
peynir 3 dilim ama ince dilimler
tereyağlı nar ekşili yumurta(yağı yanmadı)4 çatal falan yedim galiba
zeytin 8 adet
süzme yoğurt
ceviz
1 dilim ekmek
ara 14:30
sütlü türk kahvesi annem yaptığı için biraz şekerliydi
akşam:
patatesli tavuk fırında(minimum patates)
yanında cacık ya da yogurt
patates oldugu için ekmek yok...
su bol bol içtim 2 ltyi geçmiştir...
spor henüz yapmadım ya pilates yada yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum...
kahvaltıyı geç yaptıgım için öğle yemeği ihtiyacı duymadım..birde ders çalışırken hep yudum yudum su içtim o yüzden de acıkmadım galiba....
inşallah canım...güzel dostluklarla azimli ve başarılı bir takım olacagız......paylaşımların için de teşekkür ederim gerçekten cok değerli bilgiler...
harikasın cnmmmm yumurta da nar ekşisini denememiştim hiç :44: afiyetolsun cnm tereyağlı yumurta istediğin kadar yiyebilirsin çekinme cnm akşamki menüde süper sporda yapabilirsen tadından yenmez
Tamam abla saol 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bu sene hazırlanamıyorum çok yoğun çalışıyorum 😔 önümüzdeki sene dersaneye gitmeyi düşünüyorum inş. Alan sınavını merak ediyorum dersanede alanına göre ders veriyorlarmı biliyomusunuz?canım ben öğretmenlik için hazırlanıyorum...aslında hemşireyim ama sağlık meslek liselerinde öğretmenlik için tekrar kpssye gireceğim....sen hangi alanda hazırlanıyorsun...???birbirimizi destekleyebiliriz bu konuda,motivasyon konusunda..sınava çok az kaldı
yok ya bence o kadar degil sonucta ona diyet yap sunu yeme bunu yeme diye diretmiyoruz (belki henuz 2 yil 8 aylik oldugu icindirbende girecem kpss ye ama daha kitap yüzü açmadım çok çalışkan bir öğrenciyimdeben sosyoloji için girecem
ay o ağrıyı sorma beş gün sürüyor
bende öyle düşünüyordum ama geçen bir haber vardı sürekli diyetle bozmuş olan zayıflayacam diye debelenen annelerin çocuklarının büyüdüğünde anoreksiya ya yakalanma ihtimali olduğunu söylüyordu tırstım:18::18::18:
ne guzel cnm..allaha şükür güzel dingin verimli bir gün geçiriyorum...yorgun olmama rağmen huzurluyum çünkü ders calıştım ve düzgün besleniyorummm...insanlara küçük dokunuşlar ne kadar farklılaştırıyor hayatları...buraya takılmak aynı gün içinde motive etti beni...daha öncede evde aynı yemekler pişiyordu ama benim yeme ölçüm çok farklıydı....ve tabi ki kaptanımızın samimi yaklaşımı da cok etkiliyor...bize söylediklerini birebir yapıp uygulamış olman etkini daha yoğun olmasına sebep oluyor....teşekkür ederim herşey için swettcimmmmmm:)
aynen katiliyorum cnmoyyy çok sevindim snein adına perihancımmm azıcık katkım olduysa ne mutlu banarca ederim cnm benimmmm zamanla daha çok kaynaşıp büyük bir aile olacağız inş
o haber yanlış bence gülaycımmm düşünsene sen çocuklarına sürekli dişlerinizi fırçalayın diyeceksin ama sen fırçalamayacaksın o çocuk buna ikna olmaz
veya sigara içeceksin ama çocuğuna zararlarından bahsedeceksinn inandırı gelmez o yüzden davranışlarımızla örnek olmalıyız bence
kızlar turşum çıktı evden yıldızlar çıkıyor yemek bitti bide spor biterse tamamdırrr
ohhgelelim bugün ki menüye...
sabah 09:30 bugün geç kalktım o yüzden geciktı kahvaltı
limonlu şekersiz çay 3 bardak
peynir 3 dilim ama ince dilimler
tereyağlı nar ekşili yumurta(yağı yanmadı)4 çatal falan yedim galiba
zeytin 8 adet
süzme yoğurt
ceviz
1 dilim ekmek
ara 14:30
sütlü türk kahvesi annem yaptığı için biraz şekerliydi
akşam:
patatesli tavuk fırında(minimum patates)
yanında cacık ya da yogurt
patates oldugu için ekmek yok...
su bol bol içtim 2 ltyi geçmiştir...
spor henüz yapmadım ya pilates yada yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum...
kahvaltıyı geç yaptıgım için öğle yemeği ihtiyacı duymadım..birde ders çalışırken hep yudum yudum su içtim o yüzden de acıkmadım galiba....
yok ya bence o kadar degil sonucta ona diyet yap sunu yeme bunu yeme diye diretmiyoruz (belki henuz 2 yil 8 aylik oldugu icindir)
ama hani goz gore gore o da alisir zaten alissinda istiyorum
ne guzel cnm..
gercekten insan yavas yavas kendine ceki duzen vermeye basliyo
aynen katiliyorum cnm
ohhmasallah cnm menun guzel olmus
spor yapmalari benimde cok hosuma gidiyor ama simdiden diyet yapmalari tuhafima gidiyor. gerci sekerin zararlarini anlattim. bir ara biz yemicez dediler sonra dayanamadilar. gecen sofrada esim ekmek uzatti. bende yemicem dedim. esim ye iste diye israr etti oglumda baba o annemin diyetine ters diye cvp verince oyle guldum.
selam kizlar menumu yazayim..
kahvalti:
1 muz
5 findik
3 kücük dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim domates
aksam:
1 bucuk tabak icli kofteli sebzeli corba mi diyeyim ne diyeyim adini bilmedim
neyse fotosunu eklim ben birazdan
3 kasik yogurt
bu arada yemek agir olur diye saat 4 te yedim
sivi:
2 litre su
2 bardak naneli su
2 bardak elmali zencefil cayi
2 bardak limonlu yesilcay
2 bardakta sade yesilcay
spor:
1 saat callenatics
2 mil leslie
(yemegi bir hazmedeyim oglusum yemegini yesin yapcam)
ooo masallah guzel menu. o dedigin anali kizli degilmi corba dediginden bahsediyorum.
cnm belki dun fellah kofteyi fazla kacirdigin icin olabilir miya ben kilo verecegime aliyom niye. az zorlasa doksani gorecem o derece yani. hic mi girmeseydim bu maceraya ne yapsaydim offf
cnm belki dun fellah kofteyi fazla kacirdigin icin olabilir mi
Eki Görüntüle 1143424
Pek estetikbir sekilde koyamadim çabucak çektim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aslinda ayran detoksunu yapabilsek gel kolay bir detoks arayalim ayran detoksu bana gore degilbilmiyomki aman aman da yemedim yani tahmin ettigim kadar. acaba odemmi tuttum yinede ya
tesekkurler insallah beni cok sisirmezafiyet olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?