- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
o zaman ben bu detoksu cuma gunune kadar yapayim yemeklerden sonra iceyim bi deneyeyim en azindan insallah bir faydasi olur
ayyuzlumde toz zencefil kullansam diyordu onda taze yok kullansa olur mu
hem mide rahatlatici hemde [h=1]Yeşil Detoks İçeceği Tarifi[/h][h=2]Yeşil detoks içeceği tarifi ve yapılışı[/h]Bu yeşil detoks içeceği, oldukça güçlüdür. Eğer daha önce detoks içecekleri kullanmadıysanız, bununla başlamamalısınız.Dene bakalım nasıl etki edecek işe yararsa herkese tavsiye ederizinş faydası olur cnm
taze zencefil bütün aktarlarda var ama bulamazsa mecburen tozunu kullanacak neden olmasınki
hem mide rahatlatici hemde [h=1]Yeşil Detoks İçeceği Tarifi[/h][h=2]Yeşil detoks içeceği tarifi ve yapılışı[/h]Bu yeşil detoks içeceği, oldukça güçlüdür. Eğer daha önce detoks içecekleri kullanmadıysanız, bununla başlamamalısınız.
Ve diğer özel detoks içeceklerine göz atmalısınız. Nane, kanın arınması için mükemmel bir bitkidir. Aynı zamanda şişkinliği azaltır. Limon da kanı arındırır fakat daha da önemlisi karaciğer ve böbrekteki toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
Bu içecekteki nane ve limon karışımı ferahlatıcı bir tat oluştururken, hafif ve lezzetli bir yeşil içecek ortaya çıkar.
[h=2]Mideyi rahatlatan detoks içeceği tarifi[/h]Tüm malzemeleri blendera atın ve yumuşak bir kıvama gelene kadar karıştırın.
- 3 bardak su
- 1 limon suyu
- 2.5cm taze zencefil
- 10cm salatalık
- 4 yemek kaşığı taze nane
- 1 avuç buz
ben daha cok tadını merak edıyorum yanı meyve suyu yerıne ıcıcem nerdeysepek dokunacak birşey yok tatlım denemelisin sonucu merak ettim bende :44:
ben daha cok tadını merak edıyorum yanı meyve suyu yerıne ıcıcem nerdeyse
henuz yok cnm ama en yakın zamanda alırım ınsallah ya aslında sıcak yaz gunlerınde guzel olur gıbıme geldıoyyy kıyamam sana çokmu özledin meyve suyunuuSebze suyu versek Cnm bazı öğünlerde katı meyve sıkacağın varsa sebzelerin suyunu sıkabilirsin evde ne varsa içine bir miktar zeytinyağı ekleyip tüketebilirsin sebze suyunu
paylasım guzel ama benım yaptıgım sporun oyle kas yapcagını sanmıyorumegzersize başladığımda kasım artar kilo veremem
birey diyete başladığında aynı anda egzersize yağlar kas olur kilo veremem düşüncesiyle başlamamasıdır. Egzersiz yapıldığında tabii ki yağ yakımı olup bir miktar kas artışı olacaktır. Fakat tahmin edildiği gibi vücut geliştirenlerin kas artışı şeklinde vücutta kas artışları kolay değildir. Eğer siz protein alımını arttırmadığınız takdirde egzersiz ile tahmin edildiği gibi kas artışı olmayacaktır. örneğin 85 kg bir birey standart olarak 0.8 g/kg/gün protein almalıdır. Yani günde 68 g günde protein alacaktır fakat kas kitle artışı sağlamak istediğinde bu bireyler günde 1.2-2 g/kg/gün protein tüketimine kadar artış yapabiliyorlar. Yani günde 600 g tavuk göğsünü öğle yemeğinde yiyebilmektedirler. Bu yüzden düzenli bir diyet ile aynı anda egzersize başlanabilir. Korkulacak bir şey yoktur fakat bu noktada çok yüksek ağırlıkta yani morbid obezite tanısı olan kişilerde doktor tarafından kalp muayeneleri yapılıp, onay alındıktan sonra egzersize başlanmalıdır, bu farklı bir konudur.
koşu bandında yaktığım kalori çok düşük
ben egzersiz esnasında kalori yakımına baktım 1 saatte 250 kcal yaktım, düşünsenize bu 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, hiç bir şey yakmıyor, bu egzersiz bir şeye yaramaz ki düşüncesidir. öncelikle sporda yakılan enerji kişinin metabolizma hızına, kas miktarına, ağırlığına bağlıdır. Burada verilen sadece makinenin ortalama hesabı olduğu unutulmamalıdır. Bunun yanında o gün egzersiz yapıldığında 48 saat içinde metabolizma hızında artış devam eder, yağ yüzdesinde düşme de olduğu için totalde metabolizma hızı arttığı için ağırlık kaybı artmış olacaktır. Son olarak ben spora gidersem iştahım artacak daha fazla kilo alacağım düşüncesidir. Sporcu beslenmesi çok özel bir daldır, egzersiz öncesi ve sonrasında kas kaybının olmaması v.b sebeplerden beslenme düzenine dikkat edilmelidir. örneğin aç karnına spor yapılmamalıdır. Spora başlamadan 30 dk öncesinde hafif kas glikojen depolarının hızla düşmesini engelleyen içeren bir öğün ve egzersiz sonrasında da kas kitlesinde kayıpları azaltmak ve boşalan glikojen depolarını doldurmak için protein içeren bir öğün alındığında acıkmalar kontrol altına alınacaktır.
Ayyüzlüm
Ben yarın yapcam inşallah bu detoksu sen yapcak mısın yemekten bir süre sonra içicem banunun dediği gibi inşallah bir faydası olur tartı gününe kadar ayrıca artık her cuma sabah bildirim yapmak zorundayız değil mi banucum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
henuz yok cnm ama en yakın zamanda alırım ınsallah ya aslında sıcak yaz gunlerınde guzel olur gıbıme geldı
paylasım guzel ama benım yaptıgım sporun oyle kas yapcagını sanmıyorum
Ayyüzlüm
Ben yarın yapcam inşallah bu detoksu sen yapcak mısın yemekten bir süre sonra içicem banunun dediği gibi inşallah bir faydası olur tartı gününe kadar ayrıca artık her cuma sabah bildirim yapmak zorundayız değil mi banucum
Menüm
Sabah
Yarım simit 1 çay kaşığı tereyağı be 1 çay kaşığı bal ile
Öğle
1,5 kase limonlu mercimek çorbası simitimin diğer yarısı 1 küçük baget
Akşam
Akşam toplantı vardı eve şimdi geldim bu yüzden saat 6 da çok geç olmsdan yiyin dedim ve mecburiyetten az yağlı az kaşarlı yarım sandviç ekmeği tost yedim
Bu arada ben kimsenin menüsüne yorum yapmıyorum çünkü daha kendimin yapamadığı bi konuda kimseye fikir veremem uygun düşmez ayıp olur 😔 ama zaten sizin menülerin maşallahı olduğu içinde iradenizden dolayı sizi takdir ediyorum ☺️
menum
sabah: menemen, 4 ceviz, 7 zeytin, peynir salatalik
aksam: 5 tavuk incik firinda, biraz salata
2 lt kadar su, 4 bardak ayran, 4 bardak cay
1 saat callenetiks, 15 dk trambolin.
bu gun spor az oldu ama ne benim halim vardi nede dilanin rahati vardi. biraktigim gibi agliyordu. disleri iyice yukseldi. atesi falanda cikiyo bakalim insallah baska biseyi yoktur.
afiyetolsun cnm bu spora azmı diyorsundiloşumun birşeyi yoktur inş diştense baya ateş yapar
her gunkune gore az yapabildim sporu. dilanin da distense ufak bir sorun daha cikiyo dis partisi zamani gelmis demektir. yapilacak cok is var demektir herseyi gectim de o kadar yapilacak ikramliktan sonra nasil dayanilir yemeden simdiden onu dusunuyom.
aynen cnmmm biz yediğimizi yakalım birazda depodakilerden anca işte
evet nuracım cuma sabahı en geç 12 ye kadar bildirim yapmak zorundasınız
afiyetolsun cnmmm içtiğin su miktarını da yazmalısın Serapcım spor yine yapamadın sanırım:26: akşamki mecburen olmuş sağlık olsun sakın öyle düşünme sen de fikrini söylemelisin menüler hakkında tatlım hiçbirimiz diyetisyen değiliz sonuçta yorum yapa yapa öğrendik işte
diş buğdayı yapacaksın sanırımm mümkün olduğunca en az cıslardan alırsın tabağına artık Gülaycım cıslardan yersen de bir sonraki öğün telafi edersin artık ya da karataya uygun ikramlar yapsan kaç çeşit yapılıyorki sizde:26:
Abla ne kadar su içtiğimi hatırlamam çok zor ama 3 lt buluyodur günde
Ben çok su içerimde 😔
bilmiyomki ne yaparm sarm ve hedik yaparim bir iki cesitte krabiye olsa yeter heralde. abartmayayim ikramlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?