Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6.Takım Haftalık Hedef Listesi

Gülay : 85,5------------------->84.5
Nura : 83,8----------------->82,8
Perihan:80,6 --------------->80
Serap : 57---------------->56,2
Ayça : 88------------------->

Eki Görüntüle 1139828

Hedeflerizmizi hatırlamakta fayda var
Ayçacım sen de haftalık hedefini yazarmısın canım bugün gelmedin hiç bir sorun yoktur inş:26:

ayran yapacam heralde malzemelerimi hazirladim. bir kere daha deneyecem olmadi baska bisey yaparim. of yaaa bakim iki gun dayanabilecemmi bu sefer.
INSALLAH YAPABILIRSIN CNM
HAVALAR ISININCA YAPILABILIR ASLINDA SEN DUNDE BAYA AYRAN ICMISTIN ICINE NOHUT BUGDAY GIRINCE DAHA BIR TOK TUTAR BENDE MALZEME ALIM HAFTAYA YAPARIM YOGURDUM BITCEK CUNKU YETMEZ
BAK BU YONUNUDE SEVDIM HERKES AYNI GUN ICINDE BILDIRIM YAPMAK ZORUNDA KALCAK SUPER
MASALLAH CNM BENIM BIZ SANIRIM YAVAS YAVAS OLDURCAZ BU ISIAYRICA SPORUN DA IYI SEN FARKINDAYSAN COK YORGUN DUSMUSTUN GECEN GUNLERDE
DILOS INSALLAH IYIDIR CNM DIKKAT ET BEBISE INSALLAH EN HAFIF SEKILDE ATLATIR
Abla ne kadar su içtiğimi hatırlamam çok zor ama 3 lt buluyodur günde
Ben çok su içerimde 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
CNM 1 BUCUKLUK SISELERDE IC BEN OYLE YAPIYORUM VE 3 LITRE BITTI SIMDILIK
YINE HER ZAMANKI GIBISIN CNM

hoşgeldin cnmmm güya yatmaya gitmiştim ama annemin tansiyonu düştü biraz yükselsin kaçacağım hemen

zamanla daha çok seveceksin cnm

tşk ederim bitanemmm

tşkler cnmmm sıfır tuz yediği için arada böyle düşüyor birazdan toparlanır cnm iyi geceler şimdiden

Sanada cnm iyi geceler diğer topicte alıntı yaptım sorun çıktı yarın yaparım artık bende sporuma başlayayım cnm öptüm geçmiş olsun tekrar

Ay anca sporum bitti yaa valla callen in üstüne leslie hiç iyi gitmiyo resmen baldırlarım titredi..
Genelde leslie üstüne callen yapıyodum ve o hiç yormuyordu beni..
Ayrıca iyi gelişme birçok hareketi tek seferde 100 kere yapabiliyorum artık ve bu benim 2. Günüm callen de hadi tatlı rüyalar herkese kesin herkes uyuyordur

Canim bu günleri neden yaziyorsun..ben anlayamadim da...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vallaha bizmi bu diyeti olduracaz bu diyetmi bizi olduracak merakla bekliyom. kız dua et de bu günü sorun olmadan atlatayımyoksa bu kiloyla hedef medef tutmayacak. acaba stresmi yaptım kendime de kilo yapıştı. memlekete gidene kadar verecem diye kastım baya ve kastıça arttı sanki. aslında merak ettiğim bir şey var. hani demiştim ya dayımın eşi karataya başlamış ve dokuz kilo vermiş diye. tabi bu iki ay önceydi şimdi daha çok vermiş olması lazım. dün memlekete gittiler herkes nasıl karşıladı çok merak ediyom. ay birazdan sorim durda kaç kilo vermiş millet ne demiş çok mu meraklıyım ne
hoşgeldin cnmmm güya yatmaya gitmiştim ama annemin tansiyonu düştü biraz yükselsin kaçacağım hemen

zamanla daha çok seveceksin cnm

tşk ederim bitanemmm

canım inşallah bişeyi yoktur annenin. çok geçmiş olsun bitanem

Günaydın cnm
Sor sor cnm hatta benim yerimede sor bilgi almak iyidir..
Inşallah yapabilirsin cnm bu detoksu da işe yarar ya bende bugun digerini yapcam bakalım ya bizim hatamız hergün tartılmak aslında yapmamak lazım ama işte dayanamıyoruZ

günaydın 6. Mintikanin citirlari
Banucugum geçmiş olsun canim
Ben dugun telasindan takip edemedim biyopsi sonuclari ciktimi
Bence temiz cikacak eltindede varmis kimseye demsmis korkmasinlar diye agriliydi dedi gun biopsiside temiz cikmis sjkur emzirincede tamamen kaybolmus yag bezesi

Sanada günaydın :)
Eltinede geçmiş olsun Allah herkese şifa versin inşallah...
İnşallah Banu nun anneciğinizde sonucları temiz cıkar

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunaydinnn guzellerrr bekle bekle patladim heyecan dorukta bi ogrensek ins
sirinem hg ins annemin sonuclarida eltininki gibi cikar tatlim hastanedeyiz bekliyoruz bklim

Herkese gunaydin cicisler...mekik cekmekten karin kaslarim aciyor ve bu durum da benim cok hosuma gidiyor...:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinnn guzellerrr bekle bekle patladim heyecan dorukta bi ogrensek ins
sirinem hg ins annemin sonuclarida eltininki gibi cikar tatlim hastanedeyiz bekliyoruz bklim

İnşallah cnm annesinde sonucları temiz çıkarda rahatlarsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…