- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
INSALLAH YAPABILIRSIN CNMayran yapacam heralde malzemelerimi hazirladim. bir kere daha deneyecem olmadi baska bisey yaparim. of yaaa bakim iki gun dayanabilecemmi bu sefer.
BAK BU YONUNUDE SEVDIM HERKES AYNI GUN ICINDE BILDIRIM YAPMAK ZORUNDA KALCAK SUPERaynen cnmmm biz yediğimizi yakalım birazda depodakilerden anca işte
evet nuracım cuma sabahı en geç 12 ye kadar bildirim yapmak zorundasınız
afiyetolsun cnmmm içtiğin su miktarını da yazmalısın Serapcım spor yine yapamadın sanırım:26: akşamki mecburen olmuş sağlık olsun sakın öyle düşünme sen de fikrini söylemelisin menüler hakkında tatlım hiçbirimiz diyetisyen değiliz sonuçta yorum yapa yapa öğrendik işte
MASALLAH CNM BENIM BIZ SANIRIM YAVAS YAVAS OLDURCAZ BU ISImenum
sabah: menemen, 4 ceviz, 7 zeytin, peynir salatalik
aksam: 5 tavuk incik firinda, biraz salata
2 lt kadar su, 4 bardak ayran, 4 bardak cay
1 saat callenetiks, 15 dk trambolin.
bu gun spor az oldu ama ne benim halim vardi nede dilanin rahati vardi. biraktigim gibi agliyordu. disleri iyice yukseldi. atesi falanda cikiyo bakalim insallah baska biseyi yoktur.
CNM 1 BUCUKLUK SISELERDE IC BEN OYLE YAPIYORUM VE 3 LITRE BITTI SIMDILIKAbla ne kadar su içtiğimi hatırlamam çok zor ama 3 lt buluyodur günde
Ben çok su içerimde 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
YINE HER ZAMANKI GIBISIN CNMMenüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak 1 bardak su
Kahvaltı
1 yerli muz
10 zeytin
1 çay bar ceviz
1 bardak süt
2 dilim peynir
ÖĞLE
1 bardak kefir
AKŞAM
1 kase sulu köfte
yeşil mercimek salatası
yoğurt
SPOR
sabah 10 dk twist 7 x 5 tibet yogası
öğleden sonra
45 koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 60 squat 100 mekik
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı karışım
1 bardak süt
1 bardak lavanta
1 fincan türk kahvesi+2 kuru erik
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
INSALLAH YAPABILIRSIN CNM
HAVALAR ISININCA YAPILABILIR ASLINDA SEN DUNDE BAYA AYRAN ICMISTIN ICINE NOHUT BUGDAY GIRINCE DAHA BIR TOK TUTAR BENDE MALZEME ALIM HAFTAYA YAPARIM YOGURDUM BITCEK CUNKU YETMEZ
BAK BU YONUNUDE SEVDIM HERKES AYNI GUN ICINDE BILDIRIM YAPMAK ZORUNDA KALCAK SUPER
MASALLAH CNM BENIM BIZ SANIRIM YAVAS YAVAS OLDURCAZ BU ISIAYRICA SPORUN DA IYI SEN FARKINDAYSAN COK YORGUN DUSMUSTUN GECEN GUNLERDE
DILOS INSALLAH IYIDIR CNM DIKKAT ET BEBISE INSALLAH EN HAFIF SEKILDE ATLATIR
CNM 1 BUCUKLUK SISELERDE IC BEN OYLE YAPIYORUM VE 3 LITRE BITTI SIMDILIK
YINE HER ZAMANKI GIBISIN CNM
bende oglumu uyutup sımdı spor yapcam cnm oglen yapamadım ıslerı hallettımhoşgeldin cnmmm güya yatmaya gitmiştim ama annemin tansiyonu düştü biraz yükselsin kaçacağım hemen
zamanla daha çok seveceksin cnm
Tşk ederim bitanemmm
ayrıca gecmıs olsun cnm bnm annecıgın umarım ıyıdırvazgeçmekyok hoşgeldin cnm izinden döndünmü
bende oglumu uyutup sımdı spor yapcam cnm oglen yapamadım ıslerı hallettım
ayrıca gecmıs olsun cnm bnm annecıgın umarım ıyıdır
tşkler cnmmm sıfır tuz yediği için arada böyle düşüyor birazdan toparlanır cnm iyi geceler şimdiden
Eki Görüntüle 1141494 Eki Görüntüle 1141495 Eki Görüntüle 1141498
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nura(Sindi)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülay(Ayyüzlüm)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça(emma)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan(anneyim )[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Serap(Srpnc)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1141500
vallaha bizmi bu diyeti olduracaz bu diyetmi bizi olduracak merakla bekliyom. kız dua et de bu günü sorun olmadan atlatayımyoksa bu kiloyla hedef medef tutmayacak. acaba stresmi yaptım kendime de kilo yapıştı. memlekete gidene kadar verecem diye kastım baya ve kastıça arttı sanki. aslında merak ettiğim bir şey var. hani demiştim ya dayımın eşi karataya başlamış ve dokuz kilo vermiş diye. tabi bu iki ay önceydi şimdi daha çok vermiş olması lazım. dün memlekete gittiler herkes nasıl karşıladı çok merak ediyom. ay birazdan sorim durda kaç kilo vermiş millet ne demişINSALLAH YAPABILIRSIN CNM
HAVALAR ISININCA YAPILABILIR ASLINDA SEN DUNDE BAYA AYRAN ICMISTIN ICINE NOHUT BUGDAY GIRINCE DAHA BIR TOK TUTAR BENDE MALZEME ALIM HAFTAYA YAPARIM YOGURDUM BITCEK CUNKU YETMEZ
BAK BU YONUNUDE SEVDIM HERKES AYNI GUN ICINDE BILDIRIM YAPMAK ZORUNDA KALCAK SUPER
MASALLAH CNM BENIM BIZ SANIRIM YAVAS YAVAS OLDURCAZ BU ISIAYRICA SPORUN DA IYI SEN FARKINDAYSAN COK YORGUN DUSMUSTUN GECEN GUNLERDE
DILOS INSALLAH IYIDIR CNM DIKKAT ET BEBISE INSALLAH EN HAFIF SEKILDE ATLATIR
CNM 1 BUCUKLUK SISELERDE IC BEN OYLE YAPIYORUM VE 3 LITRE BITTI SIMDILIK
YINE HER ZAMANKI GIBISIN CNM
hoşgeldin cnmmm güya yatmaya gitmiştim ama annemin tansiyonu düştü biraz yükselsin kaçacağım hemen
zamanla daha çok seveceksin cnm
tşk ederim bitanemmm
vallaha bizmi bu diyeti olduracaz bu diyetmi bizi olduracak merakla bekliyom. kız dua et de bu günü sorun olmadan atlatayımyoksa bu kiloyla hedef medef tutmayacak. acaba stresmi yaptım kendime de kilo yapıştı. memlekete gidene kadar verecem diye kastım baya ve kastıça arttı sanki. aslında merak ettiğim bir şey var. hani demiştim ya dayımın eşi karataya başlamış ve dokuz kilo vermiş diye. tabi bu iki ay önceydi şimdi daha çok vermiş olması lazım. dün memlekete gittiler herkes nasıl karşıladı çok merak ediyom. ay birazdan sorim durda kaç kilo vermiş millet ne demişçok mu meraklıyım ne
canım inşallah bişeyi yoktur annenin. çok geçmiş olsun bitanem
günaydın 6. Mintikanin citirlari
Banucugum geçmiş olsun canim
Ben dugun telasindan takip edemedim biyopsi sonuclari ciktimi
Bence temiz cikacak eltindede varmis kimseye demsmis korkmasinlar diye agriliydi dedi gun biopsiside temiz cikmis sjkur emzirincede tamamen kaybolmus yag bezesi
Gunaydinnn guzellerrr bekle bekle patladim heyecan dorukta bi ogrensek ins
sirinem hg ins annemin sonuclarida eltininki gibi cikar tatlim hastanedeyiz bekliyoruz bklim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?