Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Birşey soracagim mesela canimiz cekti 1dilim pizza yedik...hep ceza mi alacagiz..yada Şerbetli bir tatli...akibetimiz ne olur:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gulaycimm her gun tartilmak mitivasyonunuzu bozar
gun icinde bile tarti farklilik gosterebiliyor haftada bir yeterli dikislerinde sorun yoktur ins yengeni bende merak ettim

Sindicim helall olsun sporunu yapip yatmissin

Perihancim takim kurallarindan biri duzenli menu paylasimi tabloyuda o yuzden yapiyorum
eksik paylasimlari tesbit etmek adina menu paylasimi duzensiz olan kisileri takima almayi dusunmuyorum cnm

Teşekkürler cnm bnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hergün sabah dayanamıyom ve tartılıyom malesef. yemekti callendi derken daha soramadım yengemi. anam yenge demekte içimden gelmiyo benden çok küçük

Ben her sabah kalkip tartilinca daha cok motive oluyorum acikcasi...hele ki eksideysem o gunu cok mutlu geciriyorum...artidaysam da daha cok aktivite yapmaya dikkat ediyorum
Ama su duruma çok sinir oluyorum. ..hafta boyunca eksik cikip cuma sabahi artida cikinca:)

Aslinda belli bir format olmasa pazartesileri bildirim yapsak daha iyi olur...haftasonu insan rehavete kapilip ipin ucu kacabiliyor...tabi bu simdilik bizim için gecerli degil dostlarimmmn:))))

cnm dikkat ettigimiz surece insallah olmayacak boyle birsey
bilmem bende hafta sonu elimden geldigince yapmamaya calisiyorum cumaya kadar daha cok kilo gitsin diye
Ben gunde sadece bir jez tartiliyorum oda sabah kalkinca ac karinla....

ohhooo ben birde yemeklerden sonra acaba ne kadar arti oluyo diye bile tartiliyorum bazen

kiizlar ben su yesil icecegi yaptim detoksa basladim yani..
ama ek olarak maydanoz ve kucuk sari-yesilimsi elma ekledim zencefili de azicik daha fazla koydum
insallah ise yarar odem ve toksin atmaya hadi ben tekrar ise koyulayim byyyyy

Bne gelebildimmmm şükürrrr çok mutluyum kızlarrrr iyi huylu çıktı dr umuzu izne çıkıyormuş bugün dönünce ameliyatla alacak büyük olduğu için alalaım dedi allah razı olsun hepinizdennn çok mutluyum inanın rabbim herkesin derdine derman versin inşşş

eve geldik kapıyı açamadık arkasında anahtar tok sabah kilitleyip çıkmıştık ne yaptıysak olmadı çilingir çağırdım meğer kilitle oynanmış açamayınca gitmiş hırsızlar aklınızda olsun kızlar çelik kapıları sadece 1 kez çevirin kilitlerken 2 3 kez çevirince demirin ince ksımı geliyormuş ve kolay açılıyormuş bir kez çevirince kalın kısmını açamıyorlar iyiki bunu uygulamışız hayır evbde değrli birşey yok zaten ama insan evden soğur

cnm naptiniz cikti mi sonuclar

çıktı bebişimmm çok şükürrr

kiizlar ben su yesil icecegi yaptim detoksa basladim yani..
ama ek olarak maydanoz ve kucuk sari-yesilimsi elma ekledim zencefili de azicik daha fazla koydum
insallah ise yarar odem ve toksin atmaya hadi ben tekrar ise koyulayim byyyyy

inşallah faydasını görürsün cnmmm kolaygelsinnn

Pericimmm cuma yarışmaları formatı böyle malesef bence daha iyi çünkü haftasonu kaçamak yapabiliyoruz ve ptsi daha fazla çıkarız diye düşünüyorum

sen yine iyisin benim arkadaşım her yemek öncesi ve sonrası tartılır çok takıntılı

Birşey soracagim mesela canimiz cekti 1dilim pizza yedik...hep ceza mi alacagiz..yada Şerbetli bir tatli...akibetimiz ne olur:)

şimdiiiiiii şöyle açıklayayımmm 1 pizza yaklaşık 240 kalorii eğer bunu diğer öğünde dengelersen (akşam öğününde asla olmaz tabikiii) veya günlük sporuna ek olarak 240 kalori yakacak şekilde spor yaparsan tabikii ceza olmaz bitanemm

İnşallah cnm annesinde sonucları temiz çıkarda rahatlarsın biraz

çok şükür canım rahatladım iyi huyluymuşş tşk ederim iyi dileklerin için

Herkese gunaydin cicisler...mekik cekmekten karin kaslarim aciyor ve bu durum da benim cok hosuma gidiyor...:)

tünaydın canımmmm maşallahhhh demekki yağlar yanıyorrr

Geçmiş olsun canim..dualarimiz seninle...umarim hersey yolunda gider. ..

allah razı olsun bitanemmmm

ay hadi gozumuz aydin cnm cok sevindim
allaha sukurler olsun

E yani he şakasına dersin Yada biriyle tanıştırınca falan anca
Bende yengeyim ama kimse yenge demiyo bende istemiyorumda

veeee haberleri aldım. 12 kilo vermiş. veeee kimse tepki vermemiş. herkes sadece kilo vermişsin demiş. bizimkide çok sinirliydi. ama maşallah 12 kilo ay ben versem göbek atarım üstüne bide. bide hiç spor yapmadan vermiş. bana sporla güzel gider dedi ama bakalım.

aaaaaaaaaaaaaaa çok sevindiiiiim allaha şükürler olsun geçmiş olsun teyzemize

Vay ne kadar sürede vermiş bu kadar kiloyu yası kac
Birde benim kafa hala callende sen Pazartesi başlamadın mı nasıl 4 ü yaptın anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…