Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay ben ikide bir afedersin tuvalete gidiyorum acaba detoksun etkisi var mı çünkü henüz cok su içemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
detokstan çünkü bende aynı durumdayım

kız bu ne ayyyy ne güzel görünüyoooo

Menü
Sabah 09;30
Domates salatalik
Cokelek yagsiz
Haşlanmış yumurta
Peynir
8 zeytin
2bardak limonlu şekersiz cay
1dilim ekmek
Suzme yoğurt
Ceviz

Ara orta şek. Sütlü turk kahvesi

Öğle
Evde yemek yoktu
1 adet küçük poğaça
1 büyük bardak ayran

Aksama
Zeytinyagli fasulye
Semiz otu salatasi...

Bol su daha simdiden 2 lt yi gecti ictigim.
40 dk yürüyüş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sweetdimple cim yeni takımın hayırlı olsun inşallah güzel kilolar veririz hep birlikte.

Emziriyormusun bilmiyorum malum nickinden emzirdigini cikardim
Sabah ve aksam super olmus
Ama oglen olmamis canim yemek yoksa salata yap yada kahvalfi tarzi ye inan iki dilim ekmek o kucuk pogacadan daha yararlidir
Birde banumun osine karismak gibi olmasin ama gun bitmeden menuyu bitirmeyinderim yazdim nasil olsa menumu rahatligi olusmasin
Pogaca icin 20 mekik benden sana hediye

selam kızlar bende geldım sızlerle butakımda yarısmak ıstıyorum ılk sayfayı okudum swetcım ama baska bısey yapmam gerekıyomu bılmıyorum
aksam baslarım menumu yazmaya ınsallah takım halınde kalan kılolarada veda edersem super olcak

Süper olur cnm hoşgeldin

herkese merhaba;
ben yeni katıldım arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar diliyorum. ben kilo verme sürecime 2 hafta önce başladım 104 kilo ile başlamıştım şu an itibari ile 100 kiloyum. yediklerime dikkat ediyorum şimdilik özel bir diyetim yok. dün yediklerime gelirsek;
sabah ;
2 bardak yeşil çay
beyaz peynir
zeytin
kaşar peyniri
ara öğün ;
4 adet yulaflı bisküvi
öğlen;
tavuk ızgara
salata
ara öğün;
çubuk kraker
akşam;
1 tabak kuru fasülye
salata
1 kase yoğurt
20:30
kiraz, çilek

Sweetcim bu nedir beni bir aydınlatsan. Sürekli birşeyler içesim var ..

Sweetcim bu nedir beni bir aydınlatsan. Sürekli birşeyler içesim var ..

ayy hmcim çoook tatlısın yaa, peşine düştüm geldim buralara bizim hm yine yiyecek içecek peşinde diye de sweetimin de bunu tam olarak bildiğini sanmıyorum... sanki kutlama içeceği gibi paylaşmış gibi geldi bana :)))) ama tarif varsa ben de isterim, severiz biz yemeyi, içmeyi :) bu arada merhaba 6. takımın güzelleri

Hosgeldin canim
Biskuvi cunuk krakrr olmamis neden cunku ara ogunlerde yedigin bu urunler ana igune kadar seni tok tutmak yerine aciktirirda o nedenle
Ayrica meyvenin yanina yogurt yada sut tercih etki sekerini dengeleskn Ydica ara ogundede cig kuruyemis ve yigurt yada sut yada kefir tuketebilirsin

Evet canim emziriyorum...ya internetim sik sik kesiliyor o yüzden erken yazdim...ne olur ne olmaz diye...haklisin ama ben ekstra birsey yersem yatmadan bildiririm...

Ohh ne güzel sadece 500cal emzirirken ucup gidiyormus oyle duymuştum senin icin buyuk avantaj.
Sen nerdedin ki netin gidiyor bizdede bir hatice var onun neti syrekli gidip gelir de yurt disibda o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…