- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
veeee haberleri aldım. 12 kilo vermiş. veeee kimse tepki vermemiş. herkes sadece kilo vermişsin demiş. bizimkide çok sinirliydi. ama maşallah 12 kilo ay ben versem göbek atarım üstüne bide. bide hiç spor yapmadan vermiş. bana sporla güzel gider dedi ama bakalım.
aaaaaaaaaaaaaaa çok sevindiiiiim allaha şükürler olsun geçmiş olsun teyzemize
Vay ne kadar sürede vermiş bu kadar kiloyu yası kac
Birde benim kafa hala callende sen Pazartesi başlamadın mı nasıl 4 ü yaptın anlamadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok tşkler Gülaycımmmmmmçok mutluyum
maşallah 12 kilo sporusz bile süper vermişşşinsanlar böyle işte 1 kilo alırsın hemen farkedip tenkit ederler ama o kadar kilo verirsin takdir yok
güzel bir motivasyon oldu senin için sporla daha çok verirsin cnmcım
vallahi yalan olmasın ama dört ay falan oldu heralde. iki ay kadar önce onlara gittiğimizde 2 ay oldu ve 9 kilo verdim demişti. şimdi 12 kilo ve dört ay olması lazım. yaşı 27 falan ancak var sanırım. iki çocuğu var. ve çok katı uygulamıyorum diyor karatayı. yani patates falan yiyordu biz onlara gittiğimizde dilediği gibi çerezde götürüyordu. hatta şaşırmıştım allah allah bu şekilde yiyip nasıl 9 kilo verdi diye
ayın 1 inde ilk calleni yapmışız canımbu gün 4 ü
hemde nasıl motive oldum. ya sanırım 85 direncine takıldım. bu detoksla umarım direnç kırılır.
Banu abla geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş. Namazdan sonra dua edicem inş.Bne gelebildimmmm şükürrrr çok mutluyum kızlarrrr iyi huylu çıktı dr umuzu izne çıkıyormuş bugün dönünce ameliyatla alacak büyük olduğu için alalaım dedi allah razı olsun hepinizdennnçok mutluyum inanın rabbim herkesin derdine derman versin inşşş
eve geldik kapıyı açamadık arkasında anahtar tok sabah kilitleyip çıkmıştık ne yaptıysak olmadı çilingir çağırdım meğer kilitle oynanmış açamayınca gitmiş hırsızlaraklınızda olsun kızlar çelik kapıları sadece 1 kez çevirin kilitlerken 2 3 kez çevirince demirin ince ksımı geliyormuş ve kolay açılıyormuş bir kez çevirince kalın kısmını açamıyorlar iyiki bunu uygulamışız hayır evbde değrli birşey yok zaten ama insan evden soğur
çıktı bebişimmm çok şükürrr
inşallah faydasını görürsün cnmmm kolaygelsinnn
Pericimmm cuma yarışmaları formatı böyle malesef bence daha iyi çünkü haftasonu kaçamak yapabiliyoruz ve ptsi daha fazla çıkarız diye düşünüyorum
sen yine iyisin benim arkadaşım her yemek öncesi ve sonrası tartılır çok takıntılı
şimdiiiiiii şöyle açıklayayımmm 1 pizza yaklaşık 240 kalorii eğer bunu diğer öğünde dengelersen (akşam öğününde asla olmaz tabikiii) veya günlük sporuna ek olarak 240 kalori yakacak şekilde spor yaparsan tabikii ceza olmaz bitanemm
çok şükür canım rahatladım iyi huyluymuşştşk ederim iyi dileklerin için
tünaydın canımmmm maşallahhhh demekki yağlar yanıyorrr
allah razı olsun bitanemmmm
çok tşkler Gülaycımmmmmmçok mutluyum
maşallah 12 kilo sporusz bile süper vermişşşinsanlar böyle işte 1 kilo alırsın hemen farkedip tenkit ederler ama o kadar kilo verirsin takdir yok
güzel bir motivasyon oldu senin için sporla daha çok verirsin cnmcım
ayda 3 kilo vermiş demekki harika benceo kadar sıkmadan hemde inş canım detoks işe yarar ayrıca basit şeker tğüketmezsen direncin çabuk kırılır
vallahi yalan olmasın ama dört ay falan oldu heralde. iki ay kadar önce onlara gittiğimizde 2 ay oldu ve 9 kilo verdim demişti. şimdi 12 kilo ve dört ay olması lazım. yaşı 27 falan ancak var sanırım. iki çocuğu var. ve çok katı uygulamıyorum diyor karatayı. yani patates falan yiyordu biz onlara gittiğimizde dilediği gibi çerezde götürüyordu. hatta şaşırmıştım allah allah bu şekilde yiyip nasıl 9 kilo verdi diye
ayın 1 inde ilk calleni yapmışız canımbu gün 4 ü
hemde nasıl motive oldum. ya sanırım 85 direncine takıldım. bu detoksla umarım direnç kırılır.
Valla onlar bana demese bile ben en az 100 kere söylüyorum soruyorum değişikliği
bazıları gıcıklığına söylemiyolar. bilmemki vermişmisin diye ağızlarını büke büke konuşuyolar bide
Bne gelebildimmmm şükürrrr çok mutluyum kızlarrrr iyi huylu çıktı dr umuzu izne çıkıyormuş bugün dönünce ameliyatla alacak büyük olduğu için alalaım dedi allah razı olsun hepinizdennnçok mutluyum inanın rabbim herkesin derdine derman versin inşşş
eve geldik kapıyı açamadık arkasında anahtar tok sabah kilitleyip çıkmıştık ne yaptıysak olmadı çilingir çağırdım meğer kilitle oynanmış açamayınca gitmiş hırsızlaraklınızda olsun kızlar çelik kapıları sadece 1 kez çevirin kilitlerken 2 3 kez çevirince demirin ince ksımı geliyormuş ve kolay açılıyormuş bir kez çevirince kalın kısmını açamıyorlar iyiki bunu uygulamışız hayır evbde değrli birşey yok zaten ama insan evden soğur
çıktı bebişimmm çok şükürrr
inşallah faydasını görürsün cnmmm kolaygelsinnn
Pericimmm cuma yarışmaları formatı böyle malesef bence daha iyi çünkü haftasonu kaçamak yapabiliyoruz ve ptsi daha fazla çıkarız diye düşünüyorum
sen yine iyisin benim arkadaşım her yemek öncesi ve sonrası tartılır çok takıntılı
şimdiiiiiii şöyle açıklayayımmm 1 pizza yaklaşık 240 kalorii eğer bunu diğer öğünde dengelersen (akşam öğününde asla olmaz tabikiii) veya günlük sporuna ek olarak 240 kalori yakacak şekilde spor yaparsan tabikii ceza olmaz bitanemm
çok şükür canım rahatladım iyi huyluymuşştşk ederim iyi dileklerin için
tünaydın canımmmm maşallahhhh demekki yağlar yanıyorrr
allah razı olsun bitanemmmm
Valla onlar bana demese bile ben en az 100 kere söylüyorum soruyorum değişikliği
Banu abla geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş. Namazdan sonra dua edicem inş.
bazıları gıcıklığına söylemiyolar. bilmemki vermişmisin diye ağızlarını büke büke konuşuyolar bide
Canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina...allah hicbir derdi dermansiz birakmasin inşallah. ..
Gecmis olsun bu arada verilmiş sadakaniz varmış. ..iyi ki girememis dedigin gibi insana psikoljik etkisi daha cok oluyor bu gibi durumlarin...allah korusun yaaa. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işte buuuuhele bir gitsin hepsiii çıtır pıtır giyinip çıkınca gözleri yuvalarından fırlayacak milletin
Allah razı olsun kuzucummm çok tşk ederimmm bende duyar duymaz salatı terficiyeye başlayıp bitirmiştim rabbim büyükkk dualarımızı kabul ettii çok şükür
basit şeker almazsan dişrencin çabuk kırılır en azından hiç artı çıkmazsın gülaycım kilolar gidince de nasıl verdin diye sormaya başlarlar
Ay ben ikide bir afedersin tuvalete gidiyorum acaba detoksun etkisi var mı çünkü henüz cok su içemedim
oturdum kaldım yine pazara gidilecek işler duruyo kovun biriniz beniii
her zamankinden farklı sıklıkta ise demekki detoks işe yarıyor gözünaydın Sindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?