Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok tşkler Gülaycımmmmmm çok mutluyum

maşallah 12 kilo sporusz bile süper vermişşş insanlar böyle işte 1 kilo alırsın hemen farkedip tenkit ederler ama o kadar kilo verirsin takdir yok

güzel bir motivasyon oldu senin için sporla daha çok verirsin cnmcım

Vay ne kadar sürede vermiş bu kadar kiloyu yası kac
Birde benim kafa hala callende sen Pazartesi başlamadın mı nasıl 4 ü yaptın anlamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vallahi yalan olmasın ama dört ay falan oldu heralde. iki ay kadar önce onlara gittiğimizde 2 ay oldu ve 9 kilo verdim demişti. şimdi 12 kilo ve dört ay olması lazım. yaşı 27 falan ancak var sanırım. iki çocuğu var. ve çok katı uygulamıyorum diyor karatayı. yani patates falan yiyordu biz onlara gittiğimizde dilediği gibi çerezde götürüyordu. hatta şaşırmıştım allah allah bu şekilde yiyip nasıl 9 kilo verdi diye

ayın 1 inde ilk calleni yapmışız canımbu gün 4 ü

hemde nasıl motive oldum. ya sanırım 85 direncine takıldım. bu detoksla umarım direnç kırılır.

hemde nasıl motive oldum. ya sanırım 85 direncine takıldım. bu detoksla umarım direnç kırılır.

ayda 3 kilo vermiş demekki harika bence o kadar sıkmadan hemde inş canım detoks işe yarar ayrıca basit şeker tğüketmezsen direncin çabuk kırılır

Banu abla geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş. Namazdan sonra dua edicem inş.

Valla onlar bana demese bile ben en az 100 kere söylüyorum soruyorum değişikliği

Hımmm biz o kadar sıkmaya çalışıyoruz ve spor yapıyoruz demekki bizim kilolar da daha kolay gider inşallah

Valla onlar bana demese bile ben en az 100 kere söylüyorum soruyorum değişikliği

bazıları gıcıklığına söylemiyolar. bilmemki vermişmisin diye ağızlarını büke büke konuşuyolar bide

bazıları gıcıklığına söylemiyolar. bilmemki vermişmisin diye ağızlarını büke büke konuşuyolar bide

Ay Allah'tan şimdilik çevremde öyle birileri yok
Yani kilo ver diyen oldu tabi sen takıldın kaldın bu kiloda diye ama zaten ben de rahatsızdım kilodan ama aldırmıyordum çünkü oda kilolu

Canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina...allah hicbir derdi dermansiz birakmasin inşallah. ..
Gecmis olsun bu arada verilmiş sadakaniz varmış. ..iyi ki girememis dedigin gibi insana psikoljik etkisi daha cok oluyor bu gibi durumlarin...allah korusun yaaa. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte buuuu hele bir gitsin hepsiii çıtır pıtır giyinip çıkınca gözleri yuvalarından fırlayacak milletin

Banu abla geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş. Namazdan sonra dua edicem inş.

Allah razı olsun kuzucummm çok tşk ederimmm bende duyar duymaz salatı terficiyeye başlayıp bitirmiştim rabbim büyükkk dualarımızı kabul ettii çok şükür

basit şeker almazsan dişrencin çabuk kırılır en azından hiç artı çıkmazsın gülaycım kilolar gidince de nasıl verdin diye sormaya başlarlar

Çok tşk ederim Perihanımm aminnn cnmmm rabbim herkesin derdine derman olsun inş

evet evin heryerini kurcalarlardııı allah korudu birde ben evden çıkarken ve arabaya oturur oturmaz ayetel kürsi okurum içim rahat eder herşeyimiz rabbime emanet

Ay ben ikide bir afedersin tuvalete gidiyorum acaba detoksun etkisi var mı çünkü henüz cok su içemedim

Ay ben ikide bir afedersin tuvalete gidiyorum acaba detoksun etkisi var mı çünkü henüz cok su içemedim

her zamankinden farklı sıklıkta ise demekki detoks işe yarıyor gözünaydın Sindimm

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 8 ziyaretçi)
KK Pro ÜyeSweetdimple, KK Pro Üyeerigim+, ayyuzlum0211+, anneyim_mutluyum

benden herkese gelsinnn allahım dünyalar benim olduuuu çok mutluyum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…