- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
yok bebişimmmm anam ağlamış o gramları verirkennn akıllandım ama bir cıs yapıcam haftasonu
her zaman bekleriz bitanemmm ne demek başımızın üstünde yerin var aman inş olmasınn benim evde öyle cnmmmdönüşümlü içiyorum artık
Serapcımmm menülerin düzeleceğine bozuluyor tatlımmm sağlıksız karbonhidrattan başka bir şey yokmenünde üzgünüm ama menülerin düzelmedikçe takıma alamam seni alırsam çabalayan arkadaşlara haksızlık olur darılmaca yok tatlım inş bir an önce evine kavuşur ve düzeltirsin menülerini geçmiş olsu cnmn bende belden ameliyatlıyım çok dikkatli olmamız gerek
4 sene önce öğrenciyken cuma grubuyla zayıflamıştım o zamanlar 68 kiloydum 3 haftada 62 olmuştum. o yüzden çok katılmak istedim ama çok yoğun bi iş hayatım ve çok düzensiz bi yaşamım var şuan 😔 o zaman ben gruba ramazanda katılsam? Bu ayın sonunda işi bırakıyorum ailemin yanına dönücem inş. O zaman beni alırmısınız? 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok banu abla kırılmadım 😊 düzenimi kurabilsem öyle güzel uyum sağlarım kiii 😊😊 ama işte bu tempoyla olmadı ama zayıflamışım 💪56.5 olmusum 😉bitanemmm inşallah seni kırmamışımdıryerimiz olursa elbette alırız neden almayalımm canım benimm listede olmasan bile istersen yine burda yazabilirsin sohbet ederiz cuma yarışmaları gerçekten motivasyon açısından çok etkiliii dediğin gibi bir kez başarmışsın tekrar neden olmasın
Yok banu abla kırılmadım 😊 düzenimi kurabilsem öyle güzel uyum sağlarım kiii 😊😊 ama işte bu tempoyla olmadı ama zayıflamışım 💪56.5 olmusum 😉
Lys yaklaştı yoğunluğum arttı ama fırsat buldukça ziyaret ederim 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyi geceler herkese
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok şükür bugün de kaçamak yapmadim...sadece menumu yazdiktan sonra komsu geldi onunla 2 bardak çay ictim..birde 20 kadar leblebi yedim
Cnm hemen tarif yazıyosun bana
Callenatics 4/21
ama ıse yaradı yanı dımı cnm karısıkta olsa ısın sonuna bakcancaınım 4 er kaşık nohut yeşil mercimek ve döğmeyi haşladım 3 kepçe yoğurdun içine kattım iki de salatalık rendeledim içine. Az bişe sulandırdım ama çok az. Her iki saatte bir bir kepçe doldurdum kaseye içtim. Haaa birazda nane kattım tat versin diye. Nette bir sürü tarif vardı bende ortaya karışık yaptım
ama ıse yaradı yanı dımı cnm karısıkta olsa ısın sonuna bakcanay bu guzelmıs katı oluyo yanı oyle sulu sulu degıl ben elımde olmadan suyu fazla kacırmıstım baska yogurdumda kalmamıstı
o yuzdende hıc begenmemıstım ama bunu yapabılırım hatta yarın markete dogru yol alayım ve yogurt almaya gıdeyım ben
sagol cnm tarıf ıcın sadece yogurdum az var onuda alırsam super olcak ınsallah
Sabah sporumu yaptim..kendimi gayet iyi hissediyorum çok şükür
wuuuuuu süper menüüüüü tebrikler canım.herkese günaydın;
dün yazmış olduğum menümle alakalı yorumlara istinaden öncelikle ilginize teşekkürler evettt haklısınız ama masa başı çalıştığım ve sürekli çay içtiğim için midemi düzeltiyorum bunlarla ama biraz daha dikkat edicem diyete bu kadar etkisi olduğunu düşünmemiştim.. bu hedef kilom şimdilik 80 bu aşamaya gelince 2 hedef belirlerim diye düşündüm bu gün işten fırsat buldukca grubun geçmiş yazışmalarının tümünü okumak istiyorum neler yaşanmış geçmişte iyice bir bakalım;
dünkü yediklerime gelince;
sabah;
küçük bir dilim beyaz peynir
2 bardak yeşilçay
1 haşlanmış yumurta
salatalık,domates
zeytin
öğlen
bir tabak peynirli salata
akşam
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
5 kaşık kadar bulgur pilavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?