Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

4 sene önce öğrenciyken cuma grubuyla zayıflamıştım o zamanlar 68 kiloydum 3 haftada 62 olmuştum. o yüzden çok katılmak istedim ama çok yoğun bi iş hayatım ve çok düzensiz bi yaşamım var şuan 😔 o zaman ben gruba ramazanda katılsam? Bu ayın sonunda işi bırakıyorum ailemin yanına dönücem inş. O zaman beni alırmısınız? 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

bitanemmm inşallah seni kırmamışımdır yerimiz olursa elbette alırız neden almayalımm canım benimm listede olmasan bile istersen yine burda yazabilirsin sohbet ederiz cuma yarışmaları gerçekten motivasyon açısından çok etkiliii dediğin gibi bir kez başarmışsın tekrar neden olmasın

Yok banu abla kırılmadım 😊 düzenimi kurabilsem öyle güzel uyum sağlarım kiii 😊😊 ama işte bu tempoyla olmadı ama zayıflamışım 💪56.5 olmusum 😉
Lys yaklaştı yoğunluğum arttı ama fırsat buldukça ziyaret ederim 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1141494 Eki Görüntüle 1141495 Eki Görüntüle 1141498

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nura(Sindi)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülay(Ayyüzlüm)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça(emma)[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan(anneyim )[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mona Rosa[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemsss[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1141500

Son düzenleme:

tamam bitanemmm uyum sağlayacağına şüphem yok arkadaş çevresi yakıyor senii zayıflıyorsun elbette ama sağlıksız besleniyorsun bitanemmm

sınavını hayırlısıyla bir atlat biz hep burdayız fırsat buldukça bekleriz cnmm

Cok şükür bugün de kaçamak yapmadim...sadece menumu yazdiktan sonra komsu geldi onunla 2 bardak çay ictim..birde 20 kadar leblebi yedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm hemen tarif yazıyosun bana

Callenatics 4/21

caınım 4 er kaşık nohut yeşil mercimek ve döğmeyi haşladım 3 kepçe yoğurdun içine kattım iki de salatalık rendeledim içine. az bişe sulandırdım ama çok az. her iki saatte bir bir kepçe doldurdum kaseye içtim. haaa birazda nane kattım tat versin diye. nette bir sürü tarif vardı bende ortaya karışık yaptım

ama ıse yaradı yanı dımı cnm karısıkta olsa ısın sonuna bakcanay bu guzelmıs katı oluyo yanı oyle sulu sulu degıl ben elımde olmadan suyu fazla kacırmıstım baska yogurdumda kalmamıstı
o yuzdende hıc begenmemıstım ama bunu yapabılırım hatta yarın markete dogru yol alayım ve yogurt almaya gıdeyım ben
sagol cnm tarıf ıcın sadece yogurdum az var onuda alırsam super olcak ınsallah

Ay kızlar gece gece huzurum bozuldu yaa..
Esım ısten gelmıs yorgun argın yemek yıyıp tekrar gıtcektı..
Saat 21:30 falan bırden tlf a mesaj geldı voxer dan eskıden whatsapp tan once bu vardı sımdı kımse kullanmıyo..baktım arapca bırı merhaba nura yazmıs adıda enes yazıyodu
bende hemen esıme dondum dedım bu kım
bı baksana
sonra bı mesaj daha senı cok begendım tanısmak ıstıyorum
esımde bı mesaj yazdı afedersınız en kufurlusunden
tabı sapıkta sandı kı ben yazıyorum fırsat bu fırsat hemen terbıyesız laflara gırıstı
bende esıme dedım kı mesaj yazma benım yazdıgımı sanıp daha cok derın mevzuya gırcek sen seslı mesajla soylıcegını soyle dedım
tabı bu hala yazmaya devam edıyo
esımde en kufurlusunden seslı bır mesaj yolladı ve mesajlar kesıldı hemen
tabı bende voxer ı sıldım arkasından ama cok huzursuz oldum yanı bosu bosuna esımın aklı bulancak dıye
sonra acaba bırı senın no nu mu verdı dedı bende dedım bı beım aıle ıle senın aıle bılıyo yanı dedım noyu
arapca bılenlerden tahmın yuruttuk cunku voxer da bıldııgm kadarıyla ılla no nu bılıp sana ulasabılıyo
neyse konu oyle kapandı gıbı her ne kadar ıkımızde rahat degılsekte
allahtan hemen tlf u esıme uzattım varya ve allahtan o yanımdaydı
tabı esım dıyorum sana foto nu koyma falan dedı bende dedım kı yaa ben once her yerı yabancıları engelleyıp sonra koyuyorum fotoları dedım..
Ama aklımda kaldı yanı acıkcası
ayy allah kımsenın agız tadını kacırmasın yarabbım amın
tabı ben oldukca normal davrandım yıne sonucta benım bır sucum yok
esımde aynı sekılde ama ıste annemde dıyo bı tanıdık vermıs olabılır mı pıslık olsun dıye
yada ondan gızlı tlf kurcalanıp numaran alınmıstır dıye oyle ıste allahından bulsun yaa
off ıcım sıkkındı yazayım dedım
sızle paylasmak ıyı gelecektır dıye:44::44:

Ayyy yaa nasil bir hava var disarida..kapkara bulutlar.yagmur yağıyor. .sanki Şubat ayindayiz valla. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dorder kasik ama ben sekizer yaptim ikiye boldum bu gun icinde hazirlamis oldum. az once de tartida bi rakam daha gordum ama yarin sabahsoylicem son durumu:)))

canim ya o msj isini de kim yaptiysa allahindan bulsun. bir keredr benim basima geldi. serefsizin biri al bu noyu musait bir kiz demis. ben evli ve hamileyim.ayyy yalvardim kim dusmanim sole diye solemedi. bende karti kestim attim.

herkese günaydın;
dün yazmış olduğum menümle alakalı yorumlara istinaden öncelikle ilginize teşekkürler evettt haklısınız ama masa başı çalıştığım ve sürekli çay içtiğim için midemi düzeltiyorum bunlarla ama biraz daha dikkat edicem diyete bu kadar etkisi olduğunu düşünmemiştim.. bu hedef kilom şimdilik 80 bu aşamaya gelince 2 hedef belirlerim diye düşündüm bu gün işten fırsat buldukca grubun geçmiş yazışmalarının tümünü okumak istiyorum neler yaşanmış geçmişte iyice bir bakalım;
dünkü yediklerime gelince;

sabah;
küçük bir dilim beyaz peynir
2 bardak yeşilçay
1 haşlanmış yumurta
salatalık,domates
zeytin

öğlen
bir tabak peynirli salata

akşam
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
5 kaşık kadar bulgur pilavı

wuuuuuu süper menüüüüü tebrikler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…