Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sindicimmm bir müddet paylaşım alanından yeni üye davet etmeyecğiz bitanemmm bilgin olsunnn hadi ben kaçtım

Bence ara ver Gülaycımmm 15 gün ara ver yine yaparsın matabolizmanı altüst etme ki bu kürlerin sık yapılması önerilmiyor tatlım

Evet bugünkü calleni de yaptım bitirdim cok şükür 5/21 oldu maşallah maşallah
Ay şu calleni erken yapınca üstümden bir yük kalkmış gibi oluyorum Ayyüzlüm sende de böyle oluyo mu ayrıca ayran detoksu 2 gün yapılmıyor muydu cnm yoksa 4 gün müydü mesela ayda 1 kere yap eğer yapmak istersen fazlasına iyi değildir bence

Callenatics21

Bende şu malzemeleri alayım haftaya yaparım artık çünkü unuttum kahvaltıdan 2 saat sonra içmen gerektiğini benimki geçti bende tüm malzemeler hazır olunca yaparım haftaya Perşembe belki

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

hemde nasıl bir yük kalkıyor. inşallah şimdi başlicam bende. detoks iki gün yapılıyor da ben acaba yapsammı dedim kafama takıldı. malum ramazan da geliyor. acaba yapan varmı ki:44::44::44: neyse şu calleni aradan çıkarim de bakim

Bence cok sıkma cnm ki bi daha yapınca vücut alışık olmasın sonra etki etmeZ
Ayda 1 iyidir bildigim kadarıyla

Callenatics21

Ama memlekete gitmeden önce ki iki günde yine yap cok istiyorsan

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

swetcım masallah sana yeme duzenını benımsedıgınden hala aynı beslenıyosun ama zayıflamayadadevam etcen ne guzel dahada zayıflamak ıstıyomusunkı merak ettım

selam kızlar dun aksam arkadasa bebek görmeye dıye gıttık 12ye dogru geldık cocukları uyuttum derken gec oldu gelemedım
gecmıs yaptım ama sındıyle ayyuzlume cook özenıyorum ne guzel callenı yapıyolar ben bugun kesın baslıycam ınsallah
detoks yapamıyorum ben hep yarım bırakıyorum ama gulaycımdan gaza geldımıslattım malzemelerı yarın yapcam ınsallah
10 gun falan olcak heralde ufak kızım bezlenmemek ıcın kacarken yakalıyım derken anı hareketle belımı agrıttım fıtıgım vardı zaten agrım ayaklarıma ınıyo baya kötu napcam bılmıyorum gecmıyo oyuzden spor yapamıyorum fazla hatta asırı yagmurdan yuruyusumu bıle aksattım buhafta su belım duzelsede ramazana kadar 65 görsemdunkı menumu yazayım bırazdan bugunkınıde yazayaım ınsallah aksama ugrarım yıne ama pc masaustu oldugunda belım cook agrıyo zorla oturuyorum bana laptop sart
yarın erkenden kılo bıldırımımı yapıcam ınsallah buhaftalık acemılıgımıze swetcım yardım ederzamanla alısırız bızde ınsallah.callenı yapıcam bırazdan ınsallah bu belle yapabılırım cook pıs gaza geldım

dunkı menum
sabah pazılı yumurta peynır 2 catal cokokrem 2 dılım tam bugday ekmegı
öğlen 1kase mercımek salata 1kase yogurt
aksam 1kase keten tohumlu yogurt 1paket form bıskuvı salata

3lıtre kadar su
2bardak yesılçay
hıbıskus bıberıyecayı
1bardak maydanoz suyu

bugunkı menum

sabak domates peynır zeytın 1 haslanmıs yumurta 2 dılım tam bugday ekmegı
öğlen 1ıncedılım karpuz 1kase corba
aksam salata ızgara tavuk(tavugumu tost makınesınde pişiriyorum ızgara gıbı oluyo)

3. takımdan herkese selamlar
yarın tartıda çok güzel sonuçlar alırsınız umarım ve ben de artık mezun olurum inşallah

cnm gecmis olsun belin icin
valla bende ozeniyodum calleni yapanlara ama gercekten isteyince oluyomus biliyo musun..sende dinlen 1 iki gun hatta istersen pazar gunu basla biz pazar gunu baslamistik sen 1 hafta geriden olcak ama olsun onemli olan baslamak ve kararla devamini getirmek..
yarin yapip cumartesi gunu dinlenme gunu olcak pazar yine baslicagimiz icin beraber baslamis oluruz guzel olur...
insallah ramazana kadar 65 i de gorursun cnm bnm sonucta o kaddar kilo verdin illa ki bi duraklama olacakti ama sonrasi corap sokugu gibi gelmeye devam edecektir cnm ..
yarin ki bildirimini 4 gozle bekliyorum cnm bnm kendimden umidim yok su muayyen gun yuzunden cok sukur bugun basladi diyeibilirim kac gundur onun stresi ve siskinligi var insallah yarin tartiya etki etmez

tavuklar tam pisiyo mu cnm guzelmis..
cokokrem ve biskuvi disinda kotu bisey yok bence (sonucta uzman degilim)

Herkese selam kızlar ...sveetdeemple cnm bende katılabilirmiyim gruba

kizlar sonunda regl olmaya basladim bugun insallah yarin tartiya etki etmez yaa...
cnm tatli biseyler cekiyodu buzdolabindan 1 meyveli yogurt aldim
ustune biraz hindistan cevizi(ne alakaysa anlamadim ama koydum bi an)
birkac tanede findik koydum tok tutsun diye iyi yapmis miyim
yani evde cikolata cips krakerde var ama hic cnm istemedi

5 dk molaaa

Ok cnm peki neden takım biraz böyle mi devam etcek ( meraklı sindi işbaşında)

Callenatics21

Sindicim şu an 8, takımda sadece efsax var yarışan tanıyorsun kendisi kaptan yardımcısı kaptanlarıda izinli biz yine şu an 7 kişi olduk takımların kapanmaması lazımki cuma yarışmaları devam etsin 8, takıma destek amaçlı anlayacağın yarın 7 kişi yarışacaksınız cm zamanla yeni üyelerde gelir merak etme sne

insanın görevini yerine getirme huzuru oluyor cnmmm ayda 1 kez ideal bence de

kolay gelsin cnm

swetcım masallah sana yeme duzenını benımsedıgınden hala aynı beslenıyosun ama zayıflamayadadevam etcen ne guzel dahada zayıflamak ıstıyomusunkı merak ettım
ekmek ve şeker harici sağlıklı herşeyi doyana kadar yiyorum Eylülcümm zayıflarsam süper olur tabiii ama bundan sonrası için sıkmıyorum kendimi

beline dikkat et cnm geçmiş olsunn şu an sadece yürüyüş yapabilirsin bence ama zorlama yine de yarın ilk listeyi yapacağız zamanla her hafta biriniz paylaşırısınız böylece herkes öğrenmiş olur Eylülcüm seni burada sık görmek isteriz ama haftaya düzenli katılım isterimmm

afiyetolsun cnmmm o çokokremde neyin nesi bakimmm:125::125: belin iyi olsaydı kesmiştim cezanı

3. takımdan herkese selamlar
yarın tartıda çok güzel sonuçlar alırsınız umarım ve ben de artık mezun olurum inşallah

hoşgeldinnnnn bitanemmmmm inş cnmmmm herkes emeğinin karşılığını alırrr

sende mezun olursun partimi yapsak mezuniyetini kutlamak içinnn ne dersinn:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…