- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
canim bise daha diyecem biliyom cok oluyom da benim bir seksen iki direncim var. bes yildan beri uc kere o noktaya geldim ve asagi inemedigim o noktayi kiramadigim icin yeniden doksanlari gordum. simdi yine hemen hemen o noktaya geldigim icin bir gun daha bu detoksu yapsammi acaba ne dersin. bu seferde gelip orda tikanirsam yine birakacam diye korkuyom. son seferde pes ettim iki ay yine takildi kaldi o noktada ve sonucta dila oldune dersin bir gun daha yapayimmi
Sindicimmm bir müddet paylaşım alanından yeni üye davet etmeyecğiz bitanemmm bilgin olsunnn hadi ben kaçtım
Evet bugünkü calleni de yaptım bitirdim cok şükür 5/21 oldu maşallah maşallah
Ay şu calleni erken yapınca üstümden bir yük kalkmış gibi oluyorum Ayyüzlüm sende de böyle oluyo muayrıca ayran detoksu 2 gün yapılmıyor muydu cnm yoksa 4 gün müydü mesela ayda 1 kere yap eğer yapmak istersen fazlasına iyi değildir bence
Callenatics21
hemde nasıl bir yük kalkıyor. inşallah şimdi başlicam bende. detoks iki gün yapılıyor da ben acaba yapsammı dedim kafama takıldı. malum ramazan da geliyor. acaba yapan varmı ki:44::44::44: neyse şu calleni aradan çıkarim de bakim
hemde nasıl bir yük kalkıyor. inşallah şimdi başlicam bende. detoks iki gün yapılıyor da ben acaba yapsammı dedim kafama takıldı. malum ramazan da geliyor. acaba yapan varmı ki:44::44::44: neyse şu calleni aradan çıkarim de bakim
Menüm
Kahvaltı
1 paket çiğ ceviz ve kuru erik (1 çay bardağı)
1 paket süt
( hastanedeydik benimde kan tahlili yaptırmama gerekiyordu ilaç düzeyim için o yüzden evde yemeden çıktım bugün böyle oldu)
ÖĞLE
1 kase tarçınlı elmalı yoğurt
AKŞAM
ızgara balık
salata
1 minik dilim tahin helvası
SPOR
40 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 10 dk twist 65 squat 150 mekik 7*5 tibet
Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
2 bardak elmalı karışım
1 paket süt
1 bardak lavanta
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
cnm gecmis olsun belin icinselam kızlar dun aksam arkadasa bebek görmeye dıye gıttık 12ye dogru geldık cocukları uyuttum derken gec oldu gelemedım
gecmıs yaptım ama sındıyle ayyuzlume cook özenıyorum ne guzel callenı yapıyolar ben bugun kesın baslıycam ınsallah
detoks yapamıyorum ben hep yarım bırakıyorum ama gulaycımdan gaza geldımıslattım malzemelerı yarın yapcam ınsallah
10 gun falan olcak heralde ufak kızım bezlenmemek ıcın kacarken yakalıyım derken anı hareketle belımı agrıttım fıtıgım vardı zaten agrım ayaklarıma ınıyo baya kötu napcam bılmıyorum gecmıyo oyuzden spor yapamıyorum fazla hatta asırı yagmurdan yuruyusumu bıle aksattım buhafta su belım duzelsede ramazana kadar 65 görsemdunkı menumu yazayım bırazdan bugunkınıde yazayaım ınsallah aksama ugrarım yıne ama pc masaustu oldugunda belım cook agrıyo zorla oturuyorum bana laptop sart
yarın erkenden kılo bıldırımımı yapıcam ınsallah buhaftalık acemılıgımıze swetcım yardım ederzamanla alısırız bızde ınsallah.callenı yapıcam bırazdan ınsallah bu belle yapabılırım cook pıs gaza geldım
3. takımdan herkese selamlar
yarın tartıda çok güzel sonuçlar alırsınız umarım ve ben de artık mezun olurum inşallah
tavuklar tam pisiyo mu cnm guzelmis..dunkı menum
sabah pazılı yumurta peynır 2 catal cokokrem 2 dılım tam bugday ekmegı
öğlen 1kase mercımek salata 1kase yogurt
aksam 1kase keten tohumlu yogurt 1paket form bıskuvı salata
3lıtre kadar su
2bardak yesılçay
hıbıskus bıberıyecayı
1bardak maydanoz suyu
bugunkı menum
sabak domates peynır zeytın 1 haslanmıs yumurta 2 dılım tam bugday ekmegı
öğlen 1ıncedılım karpuz 1kase corba
aksam salata ızgara tavuk(tavugumu tost makınesınde pişiriyorum ızgara gıbı oluyo)
selamlar cnm nerelerdesinHerkese selam kızlar ...sveetdeemple cnm bende katılabilirmiyim gruba
Ok cnm peki neden takım biraz böyle mi devam etcek ( meraklı sindi işbaşında)
Callenatics21
Evet bugünkü calleni de yaptım bitirdim cok şükür 5/21 oldu maşallah maşallah
Ay şu calleni erken yapınca üstümden bir yük kalkmış gibi oluyorum Ayyüzlüm sende de böyle oluyo muayrıca ayran detoksu 2 gün yapılmıyor muydu cnm yoksa 4 gün müydü mesela ayda 1 kere yap eğer yapmak istersen fazlasına iyi değildir bence
Callenatics21
ekmek ve şeker harici sağlıklı herşeyi doyana kadar yiyorum Eylülcümm zayıflarsam süper olur tabiii ama bundan sonrası için sıkmıyorum kendimiswetcım masallah sana yeme duzenını benımsedıgınden hala aynı beslenıyosun ama zayıflamayadadevam etcen ne guzel dahada zayıflamak ıstıyomusunkı merak ettım
selam kızlar dun aksam arkadasa bebek görmeye dıye gıttık 12ye dogru geldık cocukları uyuttum derken gec oldu gelemedım
gecmıs yaptım ama sındıyle ayyuzlume cook özenıyorum ne guzel callenı yapıyolar ben bugun kesın baslıycam ınsallah
detoks yapamıyorum ben hep yarım bırakıyorum ama gulaycımdan gaza geldımıslattım malzemelerı yarın yapcam ınsallah
10 gun falan olcak heralde ufak kızım bezlenmemek ıcın kacarken yakalıyım derken anı hareketle belımı agrıttım fıtıgım vardı zaten agrım ayaklarıma ınıyo baya kötu napcam bılmıyorum gecmıyo oyuzden spor yapamıyorum fazla hatta asırı yagmurdan yuruyusumu bıle aksattım buhafta su belım duzelsede ramazana kadar 65 görsemdunkı menumu yazayım bırazdan bugunkınıde yazayaım ınsallah aksama ugrarım yıne ama pc masaustu oldugunda belım cook agrıyo zorla oturuyorum bana laptop sart
yarın erkenden kılo bıldırımımı yapıcam ınsallah buhaftalık acemılıgımıze swetcım yardım ederzamanla alısırız bızde ınsallah.callenı yapıcam bırazdan ınsallah bu belle yapabılırım cook pıs gaza geldım
dunkı menum
sabah pazılı yumurta peynır 2 catal cokokrem 2 dılım tam bugday ekmegı
öğlen 1kase mercımek salata 1kase yogurt
aksam 1kase keten tohumlu yogurt 1paket form bıskuvı salata
3lıtre kadar su
2bardak yesılçay
hıbıskus bıberıyecayı
1bardak maydanoz suyu
bugunkı menum
sabak domates peynır zeytın 1 haslanmıs yumurta 2 dılım tam bugday ekmegı
öğlen 1ıncedılım karpuz 1kase corba
aksam salata ızgara tavuk(tavugumu tost makınesınde pişiriyorum ızgara gıbı oluyo)
3. takımdan herkese selamlar
yarın tartıda çok güzel sonuçlar alırsınız umarım ve ben de artık mezun olurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?