- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
himmm bebis mi:26::26::26::26::26:
bilmem ki sanmiyorum bu ay icin onemli sebeplerim varda
ama 1 ay once de boyle olmustu meger hamileymisim bilmem ki valla
bak kafam karisti yine yaaa
kız bi test yapsana üstelik detoksta yapıyon nolur nolmaz
Lucicim hoşgeldin bitanemmmmiyi yaptınız şeref verdiniz her zaman bekleriz fırsat olsa ben bütün takımları gezicim ama zaman yetmiyor
evet kutlama içeceği aslına fakat ben biberiye ve ikisini sürekli kullanıyorum kahvaltımda dönüşümlü olarak 1 tatlı kaşığı hibisküsü prselen çay fincanlarına atıp 5 dk demleyip içiyorum cnm alırken dikkat edin bir yaprak dilinize koyun ve mayhoş bir tat geliyorsa alın dilerseniz yaz aylarında soğuk da tüketebilirsiniz
hemen aydınlatayım cnmmmm tip 2 diyabette kan basıncını düşürüyor
antioksidandır
bağışıklık sistemini güçlendirir
tansiyonu düşürür
mide kanserine karşı koruyucudur
şişliği alır sindirim sistemini çalıştırır
kalp ve karaciğer hastalıklarına karşı korur
kilo vermeye yardımcıdır
yalnız tiroid ve düşük tansiyon rahatsızlığı olanlara tavsiye edilmez cnmmm şifa olsun inşayran iç kefir iç hibisküs iç cnmmmm ama bu :131:
Teşekkür ederim cuma günkü listede yer almayı çok istiyorum:)
selamlar kizlar bugunku menum
kahvalti:
2 parca peynir
1 dilim turp
2 zeytin
1 catal labne
1 dilim diyabetik helva
2 bardak soguk yesilcay
1 bucuk saat sonra yesil kariisim
ogle:
1 meyveli yogurt
biraz findik
yesil karisim
aksam:
2 parca haslanmis tavuk gogsu
koz biber
koz domates
koz sogan
koz patlican
(hepsinden biraz)
bir sure sonra yesil karisim icicem
su:
1 bucuk simdilik
1 peyniralti suyu
spor:
1 saat callenatics 4/21 yaptim bugun
leslie 2 mil henuz yapmadim
Hosbulduk sindi :)) gitsin kilolar gelsin gülücükler :))
Baktim canım şimdi resimlerine maşallah canim gercekten cok farkli olmussun...spor gercekten cok faydali olmus...fıstık olmussun valla...darisi basimiza inşallah. ..tekrar tebrik ederim canım. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok tatlısın nuracım sennnninsallah cnm kendini tanitirmisin biraz ben sindi adim(nura)
yas 24 2 yil 8 aylik bir oglusum var ev hanimiyim yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
afiyetolsun cnmmm yarın toplu yazarsın artık akşamki 1 dilimden vazgeçemiyorsun sanırımm :26:Akşam menüm 1 tabak taze fasulye salata 1 dilim kepekli ekmek oğlumu uyutmusken hemen yedim az sonra kalkar zaten :)
Canım memnun oldum 4 yıllık evliyim 28 yaşındayım bende ev hanımıyim birde yeni oglusum oldu 2 aylık umarım hepimiz başarılı oluruz kilolarimizi vermekte
menum
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, salatalık, peynir, 4 ceviz
geri kalan zamanda ayran
3 lt kadar su
4721 callen belki birazdam dila uyursa eliptik yaparım
vay vay vay tutmayin gulayi masallah cnm sana
ay acaba bn bir degisiklik gorebilecek miyim su tartida
acayip uykum var gece gec yatip erken kalktim ama simdi yatmicam sonra esim gelince kalk sofra kur ona uykum kacar durcam biraz daha ve leslie yi de yapip bitircem gunu insallah
callenide ogle yaptim kurtuldum
Telden giriyorum alıntı nasil yapılıyor bende baktım ama bulamadim
calleni nasıl yaptığımı görsen gülmekten çatlardın. mutfakta bir mekik yapıyom bitirip yemeğin başına. bacak yapıyom bitirip yemek başına. ben bile halime güldüm ya. dün beşik sallayarak bu gün yemek yaparakama tartıda o adet ödeminin üstüne acayip rakamlar gördüm keşke ödem yokken olsaydı bu giden rakam
kıııız bebiş olmasın sakın:44::44::44:
himmm bebis mi:26::26::26::26::26:
bilmem ki sanmiyorum bu ay icin onemli sebeplerim varda
ama 1 ay once de boyle olmustu meger hamileymisim bilmem ki valla
bak kafam karisti yine yaaa
Banucummm
Sence sporum az mı sanki bana az gibi geliyorda mesela leslie yi sabah 2 mil aksam 2 mil mi yapsam ne dersin
Callenatics 4/21
ahhh tatlım hoşbulduuum :) bu ne tatlı, sıcak karşılama :) demek o içecek resmi gerçekti ben de internetten alınmış öylesine bi resim sanmıştım, tarif için çook teşekkürler tatlıım, deneyeceğim inşallah
Geldim güzellerrr abimler geldiii çay içip kaçtılarr alıntılar hep yarım kaldııı
rica ederim cnmmm listede olmak kamçılıyor insanı inş faydalı olur sana da
afiyetolsun Nuracımmm köz lere bayıldım bende közmatikte yapıyorum soğan bile süper oluyorspor da yapılmışşş afiyetolsun cnmmm bence az değil sormuşsun ama ayrıca biliyorum gece sen duramaz yine yaparsınn
hadi inşşş:13::13::13:
tşk ederim cnmmmmbeni spor toparladı karatay ve spor canımmm şimsi sıra sizdeee
çok tatlısın nuracım sennnn
afiyetolsun cnmmm yarın toplu yazarsın artık akşamki 1 dilimden vazgeçemiyorsun sanırımm :26:
allah bağışlasın oğluşunu canım ömür boıyu mutluluklar ben de Banu 39 yaşındayım müzmin bekarımmm anneciğimle oturuyorum İzmirde oturuyorum cnm
Bu haftayı çok merak ediyorum biraz kopya versen tartı nasıll
canımcım kilo vermede düzenli uyku da şart canımm eğer uykun varsa güzelce dinlen zorlama kendinibence kesin göreceksinizz
canım telden girince full site yap pembe oluyor aynı pc deki gibi gerçi okumak biraz zor oluyor ama aynen pc de olduğu gibi mesajın sağ alt köşesinde ki + ya basarsan toplu alıntı veya tek tek alıntı yapabilirsin cnm Nuracım da çok güzel anlatmışşş hangisini tercih edersen artık
Aştın kendini bu hafta gülaycım maşallah ben de bir ara kahve yaparken bile tiffany yapıyordumm pa pa paseni çok iyi anlıyorum cnm şu acayip rakamları çok merak ettimmm
Canım oğluşun çok tatlı allah bağışlasınnn bence az değil ama gün içine bölersen daha iyi tabikii metabolizman sürekli çalışır ama ne olur kendini çok zorlama en iyi yapılan spor ağrı hissedilince bırakılmalı diye biliyorum :26: bebiş haberine sevindim bir an ama ihtimal yokmuş ilerde inş
Lucicim resim nettenama ben çok sık yaparım cnm tavsiye ederim şayet tiroid ve tansiyon düşüklüğü sorunun yoksa tabiki gelen misafir tatlı olunca bu karşılama az bile
Güzel sözlerin için teşekkürler banucum ben teflon tavada közledim
Spor konusunda da leslie yi sabah aksam yapayım 2 mil olanı, calleni de öğle vakti iyi olur aslında sanki cok yiyorum gibi geliyo bana karnım şiş falan detoksumda 1 litre oldu ve hepsini içtim bugün
Ama yarına da yapayım mı bilemedim açıkcası birde malzeme eksik
Bakalım inşallah tartıda güzel şeyler görürüm cnm
Callenatics 4/21
közmatikte aynen mangalda yapılmış gibi oluyor cnmmm soğanlar biraz geç pişiyor ama çelik tencere kaparsan süper oluyor tatlım gerçekleri söylüyorum çaban azmin ortada takdir etmemek mümkün değil sezarın hakkını sezara vereceksinn değilmicanım ben fazlalık göremiyorum yediklerin hepsi sağlıklı cıs olamayanlar doyana kadar yiyeceksin zaten karatayın mantığı bu ne fazla ne az neler eksikki :44:
Geldim güzellerrr abimler geldiii çay içip kaçtılarr alıntılar hep yarım kaldııı
rica ederim cnmmm listede olmak kamçılıyor insanı inş faydalı olur sana da
afiyetolsun Nuracımmm köz lere bayıldım bende közmatikte yapıyorum soğan bile süper oluyorspor da yapılmışşş afiyetolsun cnmmm bence az değil sormuşsun ama ayrıca biliyorum gece sen duramaz yine yaparsınn
hadi inşşş:13::13::13:
tşk ederim cnmmmmbeni spor toparladı karatay ve spor canımmm şimsi sıra sizdeee
çok tatlısın nuracım sennnn
afiyetolsun cnmmm yarın toplu yazarsın artık akşamki 1 dilimden vazgeçemiyorsun sanırımm :26:
allah bağışlasın oğluşunu canım ömür boıyu mutluluklar ben de Banu 39 yaşındayım müzmin bekarımmm anneciğimle oturuyorum İzmirde oturuyorum cnm
Bu haftayı çok merak ediyorum biraz kopya versen tartı nasıll
canımcım kilo vermede düzenli uyku da şart canımm eğer uykun varsa güzelce dinlen zorlama kendinibence kesin göreceksinizz
canım telden girince full site yap pembe oluyor aynı pc deki gibi gerçi okumak biraz zor oluyor ama aynen pc de olduğu gibi mesajın sağ alt köşesinde ki + ya basarsan toplu alıntı veya tek tek alıntı yapabilirsin cnm Nuracım da çok güzel anlatmışşş hangisini tercih edersen artık
Aştın kendini bu hafta gülaycım maşallah ben de bir ara kahve yaparken bile tiffany yapıyordumm pa pa paseni çok iyi anlıyorum cnm şu acayip rakamları çok merak ettimmm
Canım oğluşun çok tatlı allah bağışlasınnn bence az değil ama gün içine bölersen daha iyi tabikii metabolizman sürekli çalışır ama ne olur kendini çok zorlama en iyi yapılan spor ağrı hissedilince bırakılmalı diye biliyorum :26: bebiş haberine sevindim bir an ama ihtimal yokmuş ilerde inş
közmatikte aynen mangalda yapılmış gibi oluyor cnmmm soğanlar biraz geç pişiyor ama çelik tencere kaparsan süper oluyor tatlım gerçekleri söylüyorum çaban azmin ortada takdir etmemek mümkün değil sezarın hakkını sezara vereceksinn değilmicanım ben fazlalık göremiyorum yediklerin hepsi sağlıklı cıs olamayanlar doyana kadar yiyeceksin zaten karatayın mantığı bu ne fazla ne az neler eksikki :44:
oy oy kuzuuum böyle güzel karşılamaya ben sabah akşam gelirim haaa :)
yok herhalde tatlım 1-2 sene önce baktırmıştım sorun yoktu, inşallah da halen yoktur, deneyeceğim mutlaka :) ev zaten cadı kazanı gibi, her yerde bi karışım kaynıyor, ne içeceğimi şaşırmış durumdayım
S.a bayanlar
Bugünkü menüm
Sabah
1 poğaça
Öğlen
2 dilim sebzeli börek
Akşam
Az az makarna salatası, kısır, patetes salatası birazda tatlı 😔 kına gecemiz vardı arkadaşın 2 saat kudurdum 😁
Ama suan öyle fenayım ki 😳 bel fıtığım var ters bi hareket yaptım sanırım şuan kımıldayamıyom 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Malum her sabah tartılıyorum ve istediğim sonuc yoksa nerdeyse günde 5 kere tartılıyorum bazen sonrasında
Ama sadece bu hafta böyle oldu normalde şimdiye kadar 500 gr gitmesi gerekirdi çünkü bilemedim gerçi daha yarında var ama bakalım Allah Kerim ve bak bu hafta sıfır kacamaklardayım :))
Callenatics 4/21
ya cok israr ettin soylim bari:))) hani demistim ya dun az daha zorlasam doksani gorecem diye tartida 86.9 u gormustum sabah86.5ile basladim aksam tartildim gozlerim yuvasindan firladi 85 insallah yarin daha da iner seytan diyo ucuncu gunu de yap:)))))
Türkiye'ye gidince kesin bir közmatik alcam inşallah hem saglıklı hem güzel oluyo
Callenatics 4/21
evet canım sıfır kaçamaksındikkatimi çekmiyor değil mutlaka emeklerinin karşılığını alacaksınnn elinden gelenin fazlasını yapıyorsun
gitmemesi mümkün değill
müthiş bir rakam hakikatennn trbk ederim cnmm bid ekorkuyodunn takıma girmmi girmiyimmi diye şeytana fazla uyma canımmm çok zorlama kendini
al cnm gerçekten çok lezzetli ve pratik oralarda yokmuki:26:
ya cok israr ettin soylim bari:))) hani demistim ya dun az daha zorlasam doksani gorecem diye tartida 86.9 u gormustum sabah86.5ile basladim aksam tartildim gozlerim yuvasindan firladi 85 insallah yarin daha da iner seytan diyo ucuncu gunu de yap:)))))
Menüm
Kahvaltı
1 paket çiğ ceviz ve kuru erik (1 çay bardağı)
1 paket süt
( hastanedeydik benimde kan tahlili yaptırmama gerekiyordu ilaç düzeyim için o yüzden evde yemeden çıktım bugün böyle oldu)
ÖĞLE
1 kase tarçınlı elmalı yoğurt
AKŞAM
ızgara balık
salata
1 minik dilim tahin helvası
SPOR
40 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 10 dk twist 65 squat 150 mekik 7*5 tibet
Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
2 bardak elmalı karışım
1 paket süt
1 bardak lavanta
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Oh maşallah biz olsak o kadar kilo verdim hadi açma alıp yiyim olurdu kesin
Bahanemiz de hastanedeydık olurdu
Callenatics 4/21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?