Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Banucummm
Sence sporum az mı sanki bana az gibi geliyorda mesela leslie yi sabah 2 mil aksam 2 mil mi yapsam ne dersin

Callenatics 4/21

ahhh tatlım hoşbulduuum :) bu ne tatlı, sıcak karşılama :) demek o içecek resmi gerçekti ben de internetten alınmış öylesine bi resim sanmıştım, tarif için çook teşekkürler tatlıım, deneyeceğim inşallah

Geldim güzellerrr abimler geldiii çay içip kaçtılarr alıntılar hep yarım kaldııı

Teşekkür ederim cuma günkü listede yer almayı çok istiyorum:)

rica ederim cnmmm listede olmak kamçılıyor insanı inş faydalı olur sana da

afiyetolsun Nuracımmm köz lere bayıldım bende közmatikte yapıyorum soğan bile süper oluyor spor da yapılmışşş afiyetolsun cnmmm bence az değil sormuşsun ama ayrıca biliyorum gece sen duramaz yine yaparsınn

Hosbulduk sindi :)) gitsin kilolar gelsin gülücükler :))

hadi inşşş:13::13::13:

tşk ederim cnmmmm beni spor toparladı karatay ve spor canımmm şimsi sıra sizdeee

insallah cnm kendini tanitirmisin biraz ben sindi adim(nura)
yas 24 2 yil 8 aylik bir oglusum var ev hanimiyim yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
çok tatlısın nuracım sennnn

Akşam menüm 1 tabak taze fasulye salata 1 dilim kepekli ekmek oğlumu uyutmusken hemen yedim az sonra kalkar zaten :)
afiyetolsun cnmmm yarın toplu yazarsın artık akşamki 1 dilimden vazgeçemiyorsun sanırımm :26:

Canım memnun oldum 4 yıllık evliyim 28 yaşındayım bende ev hanımıyim birde yeni oglusum oldu 2 aylık umarım hepimiz başarılı oluruz kilolarimizi vermekte

allah bağışlasın oğluşunu canım ömür boıyu mutluluklar ben de Banu 39 yaşındayım müzmin bekarımmm anneciğimle oturuyorum İzmirde oturuyorum cnm

menum
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, salatalık, peynir, 4 ceviz
geri kalan zamanda ayran

3 lt kadar su
4721 callen belki birazdam dila uyursa eliptik yaparım

Bu haftayı çok merak ediyorum biraz kopya versen tartı nasıll

canımcım kilo vermede düzenli uyku da şart canımm eğer uykun varsa güzelce dinlen zorlama kendini bence kesin göreceksinizz

Telden giriyorum alıntı nasil yapılıyor bende baktım ama bulamadim

canım telden girince full site yap pembe oluyor aynı pc deki gibi gerçi okumak biraz zor oluyor ama aynen pc de olduğu gibi mesajın sağ alt köşesinde ki + ya basarsan toplu alıntı veya tek tek alıntı yapabilirsin cnm Nuracım da çok güzel anlatmışşş hangisini tercih edersen artık

Aştın kendini bu hafta gülaycım maşallah ben de bir ara kahve yaparken bile tiffany yapıyordumm pa pa pa seni çok iyi anlıyorum cnm şu acayip rakamları çok merak ettimmm

kıııız bebiş olmasın sakın:44::44::44:

himmm bebis mi:26::26::26::26::26:
bilmem ki sanmiyorum bu ay icin onemli sebeplerim varda
ama 1 ay once de boyle olmustu meger hamileymisim bilmem ki valla
bak kafam karisti yine yaaa

Banucummm
Sence sporum az mı sanki bana az gibi geliyorda mesela leslie yi sabah 2 mil aksam 2 mil mi yapsam ne dersin

Callenatics 4/21

Canım oğluşun çok tatlı allah bağışlasınnn bence az değil ama gün içine bölersen daha iyi tabikii metabolizman sürekli çalışır ama ne olur kendini çok zorlama en iyi yapılan spor ağrı hissedilince bırakılmalı diye biliyorum :26: bebiş haberine sevindim bir an ama ihtimal yokmuş ilerde inş

Lucicim resim netten ama ben çok sık yaparım cnm tavsiye ederim şayet tiroid ve tansiyon düşüklüğü sorunun yoksa tabiki gelen misafir tatlı olunca bu karşılama az bile

Güzel sözlerin için teşekkürler banucum ben teflon tavada közledim
Spor konusunda da leslie yi sabah aksam yapayım 2 mil olanı, calleni de öğle vakti iyi olur aslında sanki cok yiyorum gibi geliyo bana karnım şiş falan detoksumda 1 litre oldu ve hepsini içtim bugün
Ama yarına da yapayım mı bilemedim açıkcası birde malzeme eksik
Bakalım inşallah tartıda güzel şeyler görürüm cnm

Callenatics 4/21

Son düzenleyen: Moderatör:
Lucicim resim netten ama ben çok sık yaparım cnm tavsiye ederim şayet tiroid ve tansiyon düşüklüğü sorunun yoksa tabiki gelen misafir tatlı olunca bu karşılama az bile

oy oy kuzuuum böyle güzel karşılamaya ben sabah akşam gelirim haaa :)

yok herhalde tatlım 1-2 sene önce baktırmıştım sorun yoktu, inşallah da halen yoktur, deneyeceğim mutlaka :) ev zaten cadı kazanı gibi, her yerde bi karışım kaynıyor, ne içeceğimi şaşırmış durumdayım

S.a bayanlar
Bugünkü menüm
Sabah
1 poğaça
Öğlen
2 dilim sebzeli börek
Akşam
Az az makarna salatası, kısır, patetes salatası birazda tatlı 😔 kına gecemiz vardı arkadaşın 2 saat kudurdum 😁
Ama suan öyle fenayım ki 😳 bel fıtığım var ters bi hareket yaptım sanırım şuan kımıldayamıyom 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

közmatikte aynen mangalda yapılmış gibi oluyor cnmmm soğanlar biraz geç pişiyor ama çelik tencere kaparsan süper oluyor tatlım gerçekleri söylüyorum çaban azmin ortada takdir etmemek mümkün değil sezarın hakkını sezara vereceksinn değilmi canım ben fazlalık göremiyorum yediklerin hepsi sağlıklı cıs olamayanlar doyana kadar yiyeceksin zaten karatayın mantığı bu ne fazla ne az neler eksikki :44:

Malum her sabah tartılıyorum ve istediğim sonuc yoksa nerdeyse günde 5 kere tartılıyorum bazen sonrasında
Ama sadece bu hafta böyle oldu normalde şimdiye kadar 500 gr gitmesi gerekirdi çünkü bilemedim gerçi daha yarında var ama bakalım Allah Kerim ve bak bu hafta sıfır kacamaklardayım :))

Callenatics 4/21

ya cok israr ettin soylim bari:))) hani demistim ya dun az daha zorlasam doksani gorecem diye tartida 86.9 u gormustum sabah86.5ile basladim aksam tartildim gozlerim yuvasindan firladi 85 insallah yarin daha da iner seytan diyo ucuncu gunu de yap:)))))

Türkiye'ye gidince kesin bir közmatik alcam inşallah hem saglıklı hem güzel oluyo

Callenatics 4/21

her zaman bekleriz bitanemmm ne demek başımızın üstünde yerin var aman inş olmasınn benim evde öyle cnmmm dönüşümlü içiyorum artık

Serapcımmm menülerin düzeleceğine bozuluyor tatlımmm sağlıksız karbonhidrattan başka bir şey yok menünde üzgünüm ama menülerin düzelmedikçe takıma alamam seni alırsam çabalayan arkadaşlara haksızlık olur darılmaca yok tatlım inş bir an önce evine kavuşur ve düzeltirsin menülerini geçmiş olsu cnmn bende belden ameliyatlıyım çok dikkatli olmamız gerek

evet canım sıfır kaçamaksın dikkatimi çekmiyor değil mutlaka emeklerinin karşılığını alacaksınnn elinden gelenin fazlasını yapıyorsun
gitmemesi mümkün değill

müthiş bir rakam hakikatennn trbk ederim cnmm bid ekorkuyodunn takıma girmmi girmiyimmi diye şeytana fazla uyma canımmm çok zorlama kendini

Türkiye'ye gidince kesin bir közmatik alcam inşallah hem saglıklı hem güzel oluyo

Callenatics 4/21

al cnm gerçekten çok lezzetli ve pratik oralarda yokmuki:26:

Bilmem hiç denk gelmedim ama olan da bazen daha pahalı oluyo

Callenatics 4/21

Cnm hemen tarif yazıyosun bana

Callenatics 4/21

Menüm

Kahvaltı
1 paket çiğ ceviz ve kuru erik (1 çay bardağı)
1 paket süt
( hastanedeydik benimde kan tahlili yaptırmama gerekiyordu ilaç düzeyim için o yüzden evde yemeden çıktım bugün böyle oldu )

ÖĞLE
1 kase tarçınlı elmalı yoğurt

AKŞAM
ızgara balık
salata
1 minik dilim tahin helvası

SPOR
40 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 10 dk twist 65 squat 150 mekik 7*5 tibet

Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
2 bardak elmalı karışım
1 paket süt
1 bardak lavanta
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

Oh maşallah biz olsak o kadar kilo verdim hadi açma alıp yiyim olurdu kesin
Bahanemiz de hastanedeydık olurdu

Callenatics 4/21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…