bizde seni cnmmSizi seviyorum
Görüşürüz. ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hosgeldin cnm aramizaaherkese merhaba;
ben yeni katıldım arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar diliyorum. ben kilo verme sürecime 2 hafta önce başladım 104 kilo ile başlamıştım şu an itibari ile 100 kiloyum. yediklerime dikkat ediyorum şimdilik özel bir diyetim yok. dün yediklerime gelirsek;
sabah ;
2 bardak yeşil çay
beyaz peynir
zeytin
kaşar peyniri
ara öğün ;
4 adet yulaflı bisküvi
öğlen;
tavuk ızgara
salata
ara öğün;
çubuk kraker
akşam;
1 tabak kuru fasülye
salata
1 kase yoğurt
20:30
kiraz, çilek
sanada merhaba cnmmmayy hmcim çoook tatlısın yaa, peşine düştüm geldim buralara bizim hm yine yiyecek içecek peşinde diye de sweetimin de bunu tam olarak bildiğini sanmıyorum... sanki kutlama içeceği gibi paylaşmış gibi geldi bana :))))ama tarif varsa ben de isterim, severiz biz yemeyi, içmeyi :) bu arada merhaba 6. takımın güzelleri
hosgelidn cnm aramizaaaMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım su an 72 kiloyum cumaya az kaldı ..500 gr da olsa vermek istiyorum sabah 08.00 de kahvaltımi yaptım domates peynir 2 dilim ekmek salatalık ve biber yedim . Öğle semizotu ekmeksiz 1 fincan bitki çayı .
oy kiyamam sanaaaaahemen gittim aldım amaaaa amasını aşağıda yazacam
6. takımın güzellerimiiiii ayyy şımardım kendi kendime
amaaaa ben aldıktan sonra netten baktım tansyon düşürücü etkisi var diyor. normal tansyonu da mı etkiliyor yoksa bir de niye tiroit sorunu olanlar içemiyo. şimdi oturup ağlicam ne hevesle almıştım ben bu çayı ya
veceğinzie tüm kalbimle inanıyorum cnm biraz sabır lazım sadece hedefini kaydettim cnmmpaylaşımın katılım iyi olursa hemen listeye alacağım cuma günü
insallah cnm kendini tanitirmisin biraz ben sindi adim(nura)Hosbulduk sindi :)) gitsin kilolar gelsin gülücükler :))
insallah cnm allah bebisini bagislasin uzun omurler versinCanım memnun oldum 4 yıllık evliyim 28 yaşındayım bende ev hanımıyim birde yeni oglusum oldu 2 aylık umarım hepimiz başarılı oluruz kilolarimizi vermekte
cnm menulerini aksam toptan yazman gerek boylece tum gun ne yemissin gorup yorumlayabilirizAkşam menüm 1 tabak taze fasulye salata 1 dilim kepekli ekmek oğlumu uyutmusken hemen yedim az sonra kalkar zaten :)
vay vay vay tutmayin gulayi masallah cnm sanamenum
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, salatalık, peynir, 4 ceviz
geri kalan zamanda ayran
3 lt kadar su
4721 callen belki birazdam dila uyursa eliptik yaparım
vay vay vay tutmayin gulayi masallah cnm sana
ay acaba bn bir degisiklik gorebilecek miyim su tartida
acayip uykum var gece gec yatip erken kalktim ama simdi yatmicam sonra esim gelince kalk sofra kur ona uykum kacar durcam biraz daha ve leslie yi de yapip bitircem gunu insallah
callenide ogle yaptim kurtuldum
valla bende ayni hatta yarisini yaptim oglumu getirdim karsi binadan hemen terim sogumadan devam ettimcalleni nasıl yaptığımı görsen gülmekten çatlardın. mutfakta bir mekik yapıyom bitirip yemeğin başına. bacak yapıyom bitirip yemek başına. ben bile halime güldüm ya. dün beşik sallayarak bu gün yemek yaparakama tartıda o adet ödeminin üstüne acayip rakamlar gördüm keşke ödem yokken olsaydı bu giden rakam
cnm alinti yapmak istedigin mesaja basili kal sana secenek cikacak alinti yap a bas ve mesajini yazTelden giriyorum alıntı nasil yapılıyor bende baktım ama bulamadim
valla bende ayni hatta yarisini yaptim oglumu getirdim karsi binadan hemen terim sogumadan devam ettim
napalim elimizden geldigince artik oldurmaya calisiyoruz benim su adet bi sokulemedi gitti
1 damla ya var ya yok ve onun yuzunden tarti sasti kaldi bu hafta yaaa gicik oldum
himmm bebis mi:26::26::26::26::26:kıııız bebiş olmasın sakın:44::44::44:
Canim ben üzerine basılı tuttuğumda kopyala yapıştır çıkıyor telden girdiğim için olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?