Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selamlar kizlar bugunku menum

kahvalti:
2 parca peynir
1 dilim turp
2 zeytin
1 catal labne
1 dilim diyabetik helva
2 bardak soguk yesilcay
1 bucuk saat sonra yesil kariisim

ogle:
1 meyveli yogurt
biraz findik
yesil karisim

aksam:
2 parca haslanmis tavuk gogsu
koz biber
koz domates
koz sogan
koz patlican
(hepsinden biraz)

bir sure sonra yesil karisim icicem
su:
1 bucuk simdilik
1 peyniralti suyu

spor:
1 saat callenatics 4/21 yaptim bugun
leslie 2 mil henuz yapmadim​

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi seviyorum
Görüşürüz. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizde seni cnmm
hosgeldin cnm aramizaa
ama cubuk kraker olmamis zaten arakdaslarda yazmislar
sanada merhaba cnmmm
hosgelidn cnm aramizaaa
oy kiyamam sanaaaaa
ama cidden goruntusu supermis
sanirim 1 bardaktan birsey olmaz cnm yaa

veceğinzie tüm kalbimle inanıyorum cnm biraz sabır lazım sadece hedefini kaydettim cnmm paylaşımın katılım iyi olursa hemen listeye alacağım cuma günü

Baktim canım şimdi resimlerine maşallah canim gercekten cok farkli olmussun...spor gercekten cok faydali olmus...fıstık olmussun valla...darisi basimiza inşallah. ..tekrar tebrik ederim canım. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım memnun oldum 4 yıllık evliyim 28 yaşındayım bende ev hanımıyim birde yeni oglusum oldu 2 aylık umarım hepimiz başarılı oluruz kilolarimizi vermekte

Son düzenleme:
Canım memnun oldum 4 yıllık evliyim 28 yaşındayım bende ev hanımıyim birde yeni oglusum oldu 2 aylık umarım hepimiz başarılı oluruz kilolarimizi vermekte
insallah cnm allah bebisini bagislasin uzun omurler versin
bu arada mesaj yazinca alinti yap cnm boylece bize bildirim gelir ve hemen cvp verebiliriz sana

menum
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, salatalık, peynir, 4 ceviz
geri kalan zamanda ayran

3 lt kadar su
4721 callen belki birazdam dila uyursa eliptik yaparım

menum
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, salatalık, peynir, 4 ceviz
geri kalan zamanda ayran

3 lt kadar su
4721 callen belki birazdam dila uyursa eliptik yaparım
vay vay vay tutmayin gulayi masallah cnm sana
ay acaba bn bir degisiklik gorebilecek miyim su tartida
acayip uykum var gece gec yatip erken kalktim ama simdi yatmicam sonra esim gelince kalk sofra kur ona uykum kacar durcam biraz daha ve leslie yi de yapip bitircem gunu insallah
callenide ogle yaptim kurtuldum

calleni nasıl yaptığımı görsen gülmekten çatlardın. mutfakta bir mekik yapıyom bitirip yemeğin başına. bacak yapıyom bitirip yemek başına. ben bile halime güldüm ya. dün beşik sallayarak bu gün yemek yaparak ama tartıda o adet ödeminin üstüne acayip rakamlar gördüm keşke ödem yokken olsaydı bu giden rakam

valla bende ayni hatta yarisini yaptim oglumu getirdim karsi binadan hemen terim sogumadan devam ettim
napalim elimizden geldigince artik oldurmaya calisiyoruz benim su adet bi sokulemedi gitti
1 damla ya var ya yok ve onun yuzunden tarti sasti kaldi bu hafta yaaa gicik oldum

kıııız bebiş olmasın sakın:44::44::44:

Canim ben üzerine basılı tuttuğumda kopyala yapıştır çıkıyor telden girdiğim için olabilir mi acaba

Cnm benim tlf Iphone ve ben kadınlar kulubünün app ını indirdim bazen burdan bazen de laptop yada tlf net sayfasından giriyorum bendeki mesaja hafif basılı olunca alıntı düzenle tarzı seçenekler cıkıyo
Bak en altta pembe olan kadınlar kulubü uygulaması
Ya uygulamadan giriyorum yada safari den safariden girince zaten pc başındaki seçenekler var orda arkadada oğluşum un fotosu çıkmış

Callenatics 4/21

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…