maşallah hem annesin hem mutlusun hemde sabahın bu saatinde kalkıp spor yapabiliyorsun
Simdi dersin başına gecme zamani...evde herkes uyuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dorder kasik ama ben sekizer yaptim ikiye boldum bu gun icinde hazirlamis oldum. az once de tartida bi rakam daha gordum ama yarin sabahsoylicem son durumu:)))
canim ya o msj isini de kim yaptiysa allahindan bulsun. bir keredr benim basima geldi. serefsizin biri al bu noyu musait bir kiz demis. ben evli ve hamileyim.ayyy yalvardim kim dusmanim sole diye solemedi. bende karti kestim attim.
Canim anneyim mutluyum ama kendi annemin de yanindayim onu da mutlu ediyorum:)))
Ondan bu enerjikligim...tek basima olsam bu kadar enerjik olamam yani:)))
dorder kasik ama ben sekizer yaptim ikiye boldum bu gun icinde hazirlamis oldum. az once de tartida bi rakam daha gordum ama yarin sabahsoylicem son durumu:)))
canim ya o msj isini de kim yaptiysa allahindan bulsun. bir keredr benim basima geldi. serefsizin biri al bu noyu musait bir kiz demis. ben evli ve hamileyim.ayyy yalvardim kim dusmanim sole diye solemedi. bende karti kestim attim.
ha öyle de anneni ve hepimizin annesini allah başımızdan eksik etmesin. benimki uzakta ancak doğuracam edecem öyle gelebiliyorCanim anneyim mutluyum ama kendi annemin de yanindayim onu da mutlu ediyorum:)))
Yoğurt ne kadar koydun cnm
Callenatics 4/21
ha öyle de anneni ve hepimizin annesini allah başımızdan eksik etmesin. benimki uzakta ancak doğuracam edecem öyle gelebiliyor
canım 3 kepçe koydum iyi oldu
Arkadaşlar face te bir grupla karşılaştım bir sitenin facebook sayfası. Bir iki yazı okudum diyetlerdeki tavsiyelerin sebeplerini açıklamışlar hoşuma gitti. Bazı yerler bilimsel olmuş ama demek ki bir kaynağa dayanıyor. Ayrıca ücretsiz kilo kontrol danışmanlığı yaptıklarını söylemişler dün akşam sitenin iletişim bölümünden yaş, boy, kilo yazıp gönderdim az önce mail göndermişler tavsiyeler vs. Neyse hemen size de tavsiye etmeliyim kesinlikle denemelisiniz. Siteden bir alıntı:
Hızlı ve Sağlıklı Kilo Vermek Mümkün Mü?
Bu yazımda sizlere hem hızlı hem de sağlıklı kilo verme yöntemlerinden bahsedeceğim. Hem hızlı hem sağlıklı kilo vermek mümkün mü? Tabi ki evet. Hızlı kilo verme derken haftada 5 kilo vermekten veya günde 1 kilo vermekten bahsetmiyorum. Zaten bu tip hızlı kilo verme vaatleri sağlık açısından çok çok tehlikelidir ve benim hiç kimsenin sağlığını tehlikeye atma gibi bir hakkım yok! Değerli okurlarım sizin aracılığınızla hiçbir bilimsel kaynağa dayandırmadan ve hayatında hiç kilo verme ile ilgisi olmayan ve o kiloları vermeyi vaat edenlere de iki çift lafım var: Para için insanların hayatını tehlikeye atmayın. Dünyalar sizin olsa ama biri sizin yüzünüzden sağlığını kaybetse bunun vicdan azabıyla nasıl yaşanır, nasıl rahat uyunur değer mi para için? Fazla kilolu olmanın, şişman olmanın ne demek olduğunu bilseniz zaten para için insanların umutlarıyla, hayalleriyle oynamamayı da bilirsiniz. Bu yüzden lütfen umut tacirliği yapmayın!
Sağlıklı bir şekilde nasıl kilo verilir?
Günü 6 eş parçaya bölüp, vücudunuzun ihtiyacı kadar besin tüketilmeli, küçük ve masum görünen ancak yağ, şeker içeriği çok yüksek yani yükte hafif pahada ağır ikramları nazikçe reddedin.
Vücudun yağ ve kas dengesini sağlamak için düzenli beslenmenin yanında fiziksel etkinlikler de çok önemlidir. Bununla birlikte etkili bir egzersiz programına başlamak ve mümkünse bunu hayatınızın bir parçası haline getirmek gerekmektedir. Eğer bu mümkün değil ise, gün boyu hareketsiz kalınmamalı ve sürekli hareket halinde olunmalıdır. Gün içerisinde hareketli olmanızı sağlayacak kısa yürüyüşler yapın, vasıta kullanmamaya çalışın ve asansör kullanmayın merdivenleri kullanın. Emin olun bu küçük ayrıntılar hem hayatınıza hareket katacak hem size sağlık katacak hem de fazla kilolarınızdan kurtulmanızı sağlayacak.
Örneğin masanızda sürekli su bulundurmaktansa, ara sıra kalkın mutfağa gidin ve suyunuzu için. Dikkat edin; eğer su içmeye... Devam et
ha öyle de anneni ve hepimizin annesini allah başımızdan eksik etmesin. benimki uzakta ancak doğuracam edecem öyle gelebiliyor
canım 3 kepçe koydum iyi oldu
Haklısın cnm maşallah sen bir koşturmaca içindesin zaten
Allah anneciğini ve tüm annelerimizi başımızdan eksik etmesin amin
Callenatics 4/21
Canim anneyim mutluyum ama kendi annemin de yanindayim onu da mutlu ediyorum:)))
herkese günaydın;
dün yazmış olduğum menümle alakalı yorumlara istinaden öncelikle ilginize teşekkürler evettt haklısınız ama masa başı çalıştığım ve sürekli çay içtiğim için midemi düzeltiyorum bunlarla ama biraz daha dikkat edicem diyete bu kadar etkisi olduğunu düşünmemiştim.. bu hedef kilom şimdilik 80 bu aşamaya gelince 2 hedef belirlerim diye düşündüm bu gün işten fırsat buldukca grubun geçmiş yazışmalarının tümünü okumak istiyorum neler yaşanmış geçmişte iyice bir bakalım;
dünkü yediklerime gelince;
sabah;
küçük bir dilim beyaz peynir
2 bardak yeşilçay
1 haşlanmış yumurta
salatalık,domates
zeytin
öğlen
bir tabak peynirli salata
akşam
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt
5 kaşık kadar bulgur pilavı
tanısak birbirimiziSimdi dersin başına gecme zamani...evde herkes uyuyor
Sabah sporumu yaptim..kendimi gayet iyi hissediyorum çok şükür
Ayyy yaa nasil bir hava var disarida..kapkara bulutlar.yagmur yağıyor. .sanki Şubat ayindayiz valla. ..
Günaydın arkadaslar...
Ay kızlar gece gece huzurum bozuldu yaa..
Esım ısten gelmıs yorgun argın yemek yıyıp tekrar gıtcektı..
Saat 21:30 falan bırden tlf a mesaj geldı voxer dan eskıden whatsapp tan once bu vardı sımdı kımse kullanmıyo..baktım arapca bırı merhaba nura yazmıs adıda enes yazıyodu
bende hemen esıme dondum dedım bu kım
bı baksana
sonra bı mesaj daha senı cok begendım tanısmak ıstıyorum
esımde bı mesaj yazdı afedersınız en kufurlusunden
tabı sapıkta sandı kı ben yazıyorum fırsat bu fırsat hemen terbıyesız laflara gırıstı
bende esıme dedım kı mesaj yazma benım yazdıgımı sanıp daha cok derın mevzuya gırcek sen seslı mesajla soylıcegını soyle dedım
tabı bu hala yazmaya devam edıyo
esımde en kufurlusunden seslı bır mesaj yolladı ve mesajlar kesıldı hemen
tabı bende voxer ı sıldım arkasından ama cok huzursuz oldum yanı bosu bosuna esımın aklı bulancak dıye
sonra acaba bırı senın no nu mu verdı dedı bende dedım bı beım aıle ıle senın aıle bılıyo yanı dedım noyu
arapca bılenlerden tahmın yuruttuk cunku voxer da bıldııgm kadarıyla ılla no nu bılıp sana ulasabılıyo
neyse konu oyle kapandı gıbı her ne kadar ıkımızde rahat degılsekte
allahtan hemen tlf u esıme uzattım varya ve allahtan o yanımdaydı
tabı esım dıyorum sana foto nu koyma falan dedı bende dedım kı yaa ben once her yerı yabancıları engelleyıp sonra koyuyorum fotoları dedım..
Ama aklımda kaldı yanı acıkcası
ayy allah kımsenın agız tadını kacırmasın yarabbım amın
tabı ben oldukca normal davrandım yıne sonucta benım bır sucum yok
esımde aynı sekılde ama ıste annemde dıyo bı tanıdık vermıs olabılır mı pıslık olsun dıye
yada ondan gızlı tlf kurcalanıp numaran alınmıstır dıye oyle ıste allahından bulsun yaa
off ıcım sıkkındı yazayım dedım
sızle paylasmak ıyı gelecektır dıye:44::44:
Cnm neguzel misafir olcak ev kalabalık olcak işin olcak baya iyi eğlenmeler güzel oturmalar sizeSlm fıstıklarrrr
Teyzemler kahvaltıya gelerek sürpriz yaptılarrr o yüzden gelemedimmm akşamada yatılı misafir var dayımın gelini ve yengem gelecek hemennn bir bakayım dedimmm naptınzı bakalımm
tşkler cnmmm gzüel bilgileri paylştığın için benin için tek bir sağlıklı yaşam tarzı var Karatay Sağlıklı Beslenmesi
Aminnnnnn allah annelerimizi başımızdan eksik etmesinnnn ben annemsiz bir hayat düşünemiyorum inanınnn onun soluğu bile yetiyor bana
Tünaydınnnn Monacımmm menü süper olmuşşştbrklerrr ismin nedir bu arada bitanemm meslek nedir biraz kendinden bahsetsen birde ilk hedefini 80 demişsin ben hedefini 60 olarak kaydetmişim peki ilk hedefin 80 olsun o zaman cnm zamanla revize ederiz cuma yarışmaları kayıtları için cnm kilo aşağı çekilebiliyor fakat yukarı çekilemiyor aklınızda olsun
tanısak birbirimiziyeterli miktarda su içmeye çalış monacımmm biraz da su ya dikkat edip spor yapabilirsen hızla gidecek kilolara
çalıştığın için zaman yaratman biraz zor olabilir ama bebiş için değer bence
Tünaydın Perihancımmm maşallah spor yapılmış ders çalışılmışşş harikasınnnevet kış geri geldi sankiii İzmir bile soğudu:44:
Sindicimm geçmiş olsunnn bunu yapan her kimse gerçekten çok terbiyesizmişş allah böyellerinden uzak tutsun hepimizi allahtan eşin ve sen en doğru hareketi yapmışsınız pislik olsun diye böyle yapacak bir tanıdığım olacağına hiç olmasın daha iyi
Yarın sabahı iple çekiyorummmmmüsait bir kız ne demekmişşş ne biçim bir cümledir bunu idyenin kardeşi annesi yokmu en güzelini yapmışsın cnm kesip atmakla
Cnm neguzel misafir olcak ev kalabalık olcak işin olcak baya iyi eğlenmeler güzel oturmalar size
Sagol cnm bende anlamadım tam olarak noyu biri mi verdi yoksa uygulamadan mı neyse geçti diyelim
Ya ben Ayyüzlümden korkmaya başladımmaşallah bu hafta birinci sanırım kendim hala istediğim sonuca ulaşamadımda
Callenatics 4/21
Haklısın cnm maşallah sen bir koşturmaca içindesin zaten
Allah anneciğini ve tüm annelerimizi başımızdan eksik etmesin amin
Callenatics 4/21
Ya birde o yanı var tam alışıyorsun evdeki kalabalığa sonra yine ev sessizleşiyoEvet cnmmm misafiri çok seviyoruz annem de ben de ama gittikleirnde ev bomboş geliyor bir tek o kötü o uygulamayı bilmediğim için bişey diyemeyeceğim ama uygulamadan olmaz sanırım acelemiz yok bitanemm belki senin toptan gidecek bi sabah bakacaksın tartıya şok şok
Gülayın maşallahı var yarını iple çekiyorum bende
Evet B'nde cok merak içindeyim bakalım artık yarına nolcak
Callenatics21
Bende bir yandan callen yapıyorum şuan
Callenatics21
yarın ola hayrola artıkk:13::13:
canimsana bir sorum olacak. benim kardesimi biliyosun cadoloz bu kk ya girmek istiyor nick ini de sifresini de giriyor ama malesef giremiyor. bir ara boyle bir sorun icin herkese mail gitmisti kk dan. ama benim manyak kardesim hangi mail adresini de verdigini bilmiyor. bunu bulmamizin bir yolu varmi dersin. bu arada sana kocaman selam soyledi. verdigin kiloyu soyledim agzi acik kaldi cadolozumun
Çok slm söyle benden de pıtırcığa ondan gelemiyor demekki Kazen yardımcı olur Gülaycımm sen Kazene mesaj at cadalozun nikini söyle sorun hallolur Kazen yoksa Mune de yardımcı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?