Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bulursun canim fistik gibi kizsin daha da fistik olacaksin
Sendeki boy yeter ya benim gibi Tıfıl olsaudin

Bulursun canim fistik gibi kizsin daha da fistik olacaksin
Sendeki boy yeter ya benim gibi Tıfıl olsaudin

Ben boyumu seviyorum ama topuklu giyince direk gb oluyorum :) 1.91. Sonra yari dev gb geziyorum ortalikta :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ben bir bucuk yil once tanistim kk ile bakim ne yapiyolar zayiflamak icin dedim sonra girgir ol. baska hangi ortamda bu kadar farkli sehirlerden farkli mesleklerden insanlarla tanisabilirdimki. bende burayi cok seviyorum ve her yeni tanistigim insan bana biseler katiyor. vebende onlara:)) mesela bu aralar tanistigim bircok kisiye callenetics i bulastirdim sonra etrafimdaki arkadaslarima karatayi bulastirdim. allah bozmasin asla ayrilmam burdan.

Dimi :) ben ilk girerken tum gruplari yazanlari okudum. Bana 3z grup dana samimi daha candan geldi. O yuzden gelip beni alin nolurrr moduna girdim.

Ben boyumu seviyorum ama topuklu giyince direk gb oluyorum :) 1.91. Sonra yari dev gb geziyorum ortalikta :)

Ayy topuklu giyme kuzum sende ben bu boyla topuklu giymiyorum (toplantilar haric) sana ne oluyir
1, 58 im

Gercekten oyle. Simdi bana arkadaslarim diyor cok sardin kk ya. Dedim sizde girin bi bakin siz nasil sariyosunuz.

Ayy topuklu giyme kuzum sende ben bu boyla topuklu giymiyorum (toplantilar haric) sana ne oluyir
1, 58 im

Ama kaptanim bayanda topuklularla daha bi farkli oluyor. Kendimi o zaman seksi bayan gb hisediyorum ben.

Mrblar ahsen ben rakibem ayyuzlum gulaya bakmaya geldim.gozum uzerinde arkadasim.bu arada ulasmn gereken hedef kilon boyun kacti

Mrblar ahsen ben rakibem ayyuzlum gulaya bakmaya geldim.gozum uzerinde arkadasim.bu arada ulasmn gereken hedef kilon boyun kacti

hedefim şimdilik 80 canım. 1.64 boyundayım ev hanımı ve üç cücük annesiyim. 7 ay önce doğum yaptım. halen öğrenciyim en son inşallah 60 olacam ama tiroit hastası olduğumdan kilolar biraz zor gidiyo. takımlara yeni katıldım daha önce 80 89 da takılıyodum. gerçi hala takılıyom ya neyse

sevilaaaay beni istemiyomusuuuun evine geldim ama yoktun
ay yok cnm sizin gruptan kimseyi tanimiyom ben oylesine dusunup yazdim iste.haft sonu yogun gecti benim oyuzden az once gordm eslestrmeleri.cumaya kadar benim hdf 1 kilo ay bisey soyleyeyim mi cok ta umutlu degilim 1 kilodan.veririm ama 1 kilo olur mu bilmiyom.ammaaaaa madem sen varsin yapcm ins

bir miiii kız ben spora gidiyom o zaman amaaaaan dişli dedim de sende çok dişli bir rakip çıktın yahu inşallah hedefine ulaşırsın ama beni hafife alma. istersem yapamayacam şey yok. kilo direncim olmasına rağmen

Ablanız geldiiiiiii bu ptsi leri sevmiyorum iş bitmiyo bende zıbartesi istiyorum şirinemmm

kuzum sen neden tibet yogası yapmıyorsun bak püsküütün tiroidlerine çok iyi geşlşmiş tibet yogası bi dene istersen

kolay gelsin cnmmmmm Ahsenin birde iddiası var eşiyle o yüzden çok azimli:13:

tanışmışsınzı işte cacnımcımmm sne yeterki iste istedinmi yaparsın

Ama kaptanim bayanda topuklularla daha bi farkli oluyor. Kendimi o zaman seksi bayan gb hisediyorum ben.

topuklu giyince popiş otomatikman kalkıyor o yüzden bende çok seviyorum şükür kavuştum topuklularıma

Gercekten oyle. Simdi bana arkadaslarim diyor cok sardin kk ya. Dedim sizde girin bi bakin siz nasil sariyosunuz.

burda kimsenin kimseden bir çıkarı yok Ayçacımm herkes birbirine yardımcı ve çok objektif bir bakış açısı var samimiyet çok güzel ben de bir girdim gririş o girişş

sne benden kıdemlisin o zaman cnmmmm ben eylül gibi gelmiştim sanırımm aminnn cnmmm inş diloşumuzun evlendiğini de bereber görürüz gelecekmiki o günler

Dimi :) ben ilk girerken tum gruplari yazanlari okudum. Bana 3z grup dana samimi daha candan geldi. O yuzden gelip beni alin nolurrr moduna girdim.

vayyyyyy çok uyanıkmışsınnnn ama en güzelini yapmışsın cnmmmiyi ki geldinn

keşke aklımız nerdeydiki bilmemm olsun aynı yerde buluştuk ya buna da şükür cnmcımmm sende iyi ki varsın tatlımm

kesinlikle menülerin süper olduuu ilk geldiğin zamanki menülerini hatırlarsan ne kadar yol katettiğini görürsün bebişimmm

Kesinlikle canim. Fark etti baya menulerim. Bugunde mesaiye kalmam gerekiyodu ama kalmicam. Salona gidip spor yapip karatayin kitabini okucam :) bi an once bitsede mesai gitsekkkk

:18:ayyy kızlarrr biraz yavaşşşş çok fransız kaldım :) ne çok konuşmuşsunuz öyle
Nerde benim rakibem napıyo
ikimis de kelebekolalım :)

Kesinlikle canim. Fark etti baya menulerim. Bugunde mesaiye kalmam gerekiyodu ama kalmicam. Salona gidip spor yapip karatayin kitabini okucam :) bi an once bitsede mesai gitsekkkk

ohhh sevdim planlarııııı az kaldı cnm paydos kaçta:26:

:18:ayyy kızlarrr biraz yavaşşşş çok fransız kaldım :) ne çok konuşmuşsunuz öyle
Nerde benim rakibem napıyo
ikimis de kelebekolalım :)

hoşgeldin kirazım bzide çene çok bebişim biraz iş biraz sohbet öyle gidiyor işte
rakiben geldi sana bakmaya ama sen gelemeyince gitti hadi bakalım rengarenk kelebekler gibi uçuşun birlikte

Ben girip bakamadım biraz yoğundu
bir ara girmeye niyetlendim anasayfada gelinlik modelleri saç modelleri falan vardı oraya takıldım kaldım
:) Ne yemiş ne içmiş merak ettim
kelebeğimm akşam görüşelim

burda bir yağmur var bugün ki sporum hayal olcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…