- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Vayy kaptanim o zaman adayi bulunca bu sekilde kandirabilirim :)
Tesekkur ederim kaptanim. Yapicam artik canima tak dedi cunku. Ver al ver al yoruldum. Bu yuzden karataya guveniyorum. Onunla yene aliskanligimda inanilmaz zorlancagin degisikler yok.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bulursun canim fistik gibi kizsin daha da fistik olacaksin
Sendeki boy yeter ya benim gibi Tıfıl olsaudin
bende çok sevdim burayı ve hepinizi
Rakibem nura. Bu cuma bakalim gorcezz. :) benimde isim zor gerci ayran detoksu yapicak nura. Ama yinede azimliyimkendimi uzun zamandir boyle gormemistim. Arkadasin dugunu beni fena etkiledi. Bir yandan kitap alip biseyler ogrenme in mutlulugu. Bir yandan kk ' nin destedigi.. Bazen diyorum keske vok daha onceden kayit olsaymisim. Buranin bu kadar faydali olacagini insanlarin boyle dayanismali gecirecegini hic dusunmezdim. Simdi her gittigim yere tavsiye ediyorum. Isten arkadas sevgilinle bile bu kadar heycanli mesajlastigini gormedim ben senin diyor. Iyki varsiniz kizlar :)
Ben boyumu seviyorum ama topuklu giyince direk gb oluyorum :) 1.91. Sonra yari dev gb geziyorum ortalikta :)
Dimi :) ben ilk girerken tum gruplari yazanlari okudum. Bana 3z grup dana samimi daha candan geldi. O yuzden gelip beni alin nolurrr moduna girdim.
Ben boyumu seviyorum ama topuklu giyince direk gb oluyorum :) 1.91. Sonra yari dev gb geziyorum ortalikta :)
masallah boyun baya uzun ideal kilona ulasmana cok varmi
ben bir bucuk yil once tanistim kk ile bakim ne yapiyolar zayiflamak icin dedim sonra girgir ol. baska hangi ortamda bu kadar farkli sehirlerden farkli mesleklerden insanlarla tanisabilirdimki. bende burayi cok seviyorum ve her yeni tanistigim insan bana biseler katiyor. vebende onlara:)) mesela bu aralar tanistigim bircok kisiye callenetics i bulastirdim sonra etrafimdaki arkadaslarima karatayi bulastirdim. allah bozmasin asla ayrilmam burdan.
Ayy topuklu giyme kuzum sende ben bu boyla topuklu giymiyorum (toplantilar haric) sana ne oluyir
1, 58 im
Mrblar ahsen ben rakibem ayyuzlum gulaya bakmaya geldim.gozum uzerinde arkadasim.bu arada ulasmn gereken hedef kilon boyun kacti
ay yok cnm sizin gruptan kimseyi tanimiyom ben oylesine dusunup yazdim iste.haft sonu yogun gecti benim oyuzden az once gordm eslestrmeleri.cumaya kadar benim hdf 1 kilo ay bisey soyleyeyim mi cok ta umutlu degilim 1 kilodan.veririm ama 1 kilo olur mu bilmiyom.ammaaaaa madem sen varsin yapcm inssevilaaaay beni istemiyomusuuuunevine geldim ama yoktun
ay yok cnm sizin gruptan kimseyi tanimiyom ben oylesine dusunup yazdim iste.haft sonu yogun gecti benim oyuzden az once gordm eslestrmeleri.cumaya kadar benim hdf 1 kilo ay bisey soyleyeyim mi cok ta umutlu degilim 1 kilodan.veririm ama 1 kilo olur mu bilmiyom.ammaaaaa madem sen varsin yapcm ins
hedefim şimdilik 80 canım. 1.64 boyundayım ev hanımı ve üç cücük annesiyim. 7 ay önce doğum yaptım. halen öğrenciyimen son inşallah 60 olacam ama tiroit hastası olduğumdan kilolar biraz zor gidiyo. takımlara yeni katıldım daha önce 80 89 da takılıyodum. gerçi hala takılıyom ya neyse
bir miiii kız ben spora gidiyom o zamanamaaaaan dişli dedim de sende çok dişli bir rakip çıktın yahu inşallah hedefine ulaşırsın ama beni hafife alma. istersem yapamayacam şey yok. kilo direncim olmasına rağmen
ay yok cnm sizin gruptan kimseyi tanimiyom ben oylesine dusunup yazdim iste.haft sonu yogun gecti benim oyuzden az once gordm eslestrmeleri.cumaya kadar benim hdf 1 kilo ay bisey soyleyeyim mi cok ta umutlu degilim 1 kilodan.veririm ama 1 kilo olur mu bilmiyom.ammaaaaa madem sen varsin yapcm ins
Ama kaptanim bayanda topuklularla daha bi farkli oluyor. Kendimi o zaman seksi bayan gb hisediyorum ben.
Gercekten oyle. Simdi bana arkadaslarim diyor cok sardin kk ya. Dedim sizde girin bi bakin siz nasil sariyosunuz.
ben bir bucuk yil once tanistim kk ile bakim ne yapiyolar zayiflamak icin dedim sonra girgir ol. baska hangi ortamda bu kadar farkli sehirlerden farkli mesleklerden insanlarla tanisabilirdimki. bende burayi cok seviyorum ve her yeni tanistigim insan bana biseler katiyor. vebende onlara:)) mesela bu aralar tanistigim bircok kisiye callenetics i bulastirdim sonra etrafimdaki arkadaslarima karatayi bulastirdim. allah bozmasin asla ayrilmam burdan.
Dimi :) ben ilk girerken tum gruplari yazanlari okudum. Bana 3z grup dana samimi daha candan geldi. O yuzden gelip beni alin nolurrr moduna girdim.
Rakibem nura. Bu cuma bakalim gorcezz. :) benimde isim zor gerci ayran detoksu yapicak nura. Ama yinede azimliyimkendimi uzun zamandir boyle gormemistim. Arkadasin dugunu beni fena etkiledi. Bir yandan kitap alip biseyler ogrenme in mutlulugu. Bir yandan kk ' nin destedigi.. Bazen diyorum keske vok daha onceden kayit olsaymisim. Buranin bu kadar faydali olacagini insanlarin boyle dayanismali gecirecegini hic dusunmezdim. Simdi her gittigim yere tavsiye ediyorum. Isten arkadas sevgilinle bile bu kadar heycanli mesajlastigini gormedim ben senin diyor. Iyki varsiniz kizlar :)
Bizde tanisalim rakibemlen. 1.80 boy 91 kilo . Yas 26 bilgisayar muhendisi. Butun gun sadece oturuyorum. Brde bitmeyen ama beni bitiren mesaileride eklersek zaman zaman 18 saat yerimden yemek yemek icin kalkmalarim haric hic kipirdamiyordum. Ise basladigimda 38 beden fit bir hatundum. Simdi 44 beden puf puf hatun oldum. En son sadce 1 pantolonum kalmisti giyebildigim. O da belimi baya skiyodu. Kiyafet almicam diye inatlasip tam 1 ay boyunca kurutemizlemeye vere vere bu pantolon ile yasadim. Simdi 5 tane pantolonuma sigabiliyorum :) Hedef hepsine tekrar sigana kadar durmak yok. Izmirde calisiyorum ama is icabi surekli istanbula gidiyorum. En az 3 ay boyunca istanbuldayim. Otelde kaliyorum maalesef bu yuzden saglikli yemek bulmak brnim icin cok zor oluyor. Zaman zaman bundan dolayi hatali beslendiklerin oluyor ama duzene soktum sayilir. Dimi kaptanim, banucum ? Boyle iste.
Ablanız geldiiiiiiibu ptsi leri sevmiyorum iş bitmiyo bende zıbartesi istiyorum şirinemmm
kuzum sen neden tibet yogası yapmıyorsun bak püsküütün tiroidlerine çok iyi geşlşmiş tibet yogası bi dene istersen
kolay gelsin cnmmmmm Ahsenin birde iddiası var eşiyle o yüzden çok azimli:13:
tanışmışsınzı işte cacnımcımmm sne yeterki iste istedinmi yaparsın
topuklu giyince popiş otomatikman kalkıyoro yüzden bende çok seviyorum şükür kavuştum topuklularıma
burda kimsenin kimseden bir çıkarı yok Ayçacımm herkes birbirine yardımcı ve çok objektif bir bakış açısı var samimiyet çok güzel ben de bir girdim gririş o girişş
sne benden kıdemlisin o zaman cnmmmm ben eylül gibi gelmiştim sanırımm aminnn cnmmm inş diloşumuzun evlendiğini de bereber görürüz gelecekmiki o günler
vayyyyyyçok uyanıkmışsınnnn ama en güzelini yapmışsın cnmmm iyi ki geldinn
keşke aklımız nerdeydiki bilmemm olsun aynı yerde buluştuk ya buna da şükür cnmcımmm sende iyi ki varsın tatlımm
kesinlikle menülerin süper olduuu ilk geldiğin zamanki menülerini hatırlarsan ne kadar yol katettiğini görürsün bebişimmm
Kesinlikle canim. Fark etti baya menulerim. Bugunde mesaiye kalmam gerekiyodu ama kalmicam. Salona gidip spor yapip karatayin kitabini okucam :) bi an once bitsede mesai gitsekkkk
:18:ayyy kızlarrr biraz yavaşşşş çok fransız kaldım :) ne çok konuşmuşsunuz öyle
Nerde benim rakibem napıyo
ikimis de kelebekolalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?