Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar nazlıcım burdasın sanada günaydın canım
az daha arka sayfaya düşücekmişiz diyet bölümünde en sondaydı 6.takım
nasılsıznı bizim gecemiz nispeten güzel geçti sanırsam bu velette alerji var battaniye için fatihin nevresimlerinden çıkaredım akşam geçiricem inşallah işe yarar dün gece zaditen verdim uyudu ama her gecede verilmezki bakalım ne çıkıcak altından abiminb oğlu alerjik astımlı inşallah bizim öle diildir ya hayırlısı
sabah peynir yeşil zeytin biber 2 dilim salam ince kesilmiş kaşar peyniri 1 dilimcokacimcoook
dün yiyemedim bişey akşamda 1 kase çorba içebildim eşim bişey dedi iştahım falan kaçtı puff bugün dengeli beslenebilirim inşallah

Günaydın fıstıklar nasılsınız
hemen dünkü menümü yazarak başlayayım

sabah çeyrek simit nescafe
öğlen cornflakes
akşam bir tabak kurufasulye bol salata
erik:)

sitedeki sorun çözüldü
sanıyorum bu arada kendimi inanılmaz şiş hissediyorum ben anlatılmaz yaşanır:)

yumukum canım akşama kadar aç durman akşam menün güzelde olsa . kiloya çevirir benden demesi ..... işte bişi yiyemiyosan en azından meyve al yanına . sakın aç kalma ... akşam yediklerin depoya gider ...benneyaptımki

Şeniz
refim senin yaptırdıgın normal testler ..... ben sana şeker yükleme tastini tavsiye ederin ..... bendeki düşüklük asıl 180 dk bellli oluyo .....:sm_confused: o açlık ve toklugu ben geçen senede yaptırmıştın bişi yok demişti..... ayrıca benımda hormonlarda troidde bişi yok ...a.s zaten düşme 2 saatten sonra oluyo .....
günaydınlar 6. takımın fıstıkları . sabah kahvaltım.

2 dilim kızarmık kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
1 adet haşlanmış yumurta
k.k kadar beyaz peynir.

nazlım kavaltılarımız aynı oluyo tek faerk 1 dilim ekmek ve 2 zeytin .... daha ..

menün süper helede akşam tek yanlış öyle yemeginde yedigin pilav nazlım ...4 kaşıkta fazla olmuş sanki ..gamyoncuiremsu

anacım bu bebeler hep hasta ......delikafaduldenbenım oglanında bogazı balgam dolu öksür öksür sökemiyo .kafamçokkarıştı

maytap sen kavaltıda ekmek yemedinmi ...şutarafagittibenneyaptımki

özgem bebişim menülerin çok yavan .....:1no2: biliyorum iştesin ama sabah biraz peynir bari ye .... dün sana yazdım fıstık . dr. bana verdigi bi nevi monti tek farkkı 2 saatte yemek ..... kaç gündür doyana kadar yiyyorum ilginç ama kiloda almıyorum . hoş vermiyorumda ... ama almaman çok ilginç ...:sm_confused:

günaydın kızlar
geçen gün içimizdeki beni anlatalım diyodunuz ya
içimdeki ben tamamen pes etti mirmirmirmir
artık zayıflamaya karşı bir azim, bir istek duyamıyorum (
içimdeki ben senden bişey olmaz deyip duruyor :mymeka:
tam tamına 2 ay var önümde hedefim için
ama benim umudum tamamen tükendi
niye böyle oldu bilmiyorum
tartıda artıyı da gördüm zaten :mymeka:

Elif bu umutsuzluk bazan hepimizde olyuyor :1no2: malesefki ama bu bir son degilki ..
şöyle anlatayım sen kendinile böyle mutlumusun . aynanın karşısına geçince tammadır işte bu ben böylede iyiyim deyip herşeyi bıraka bleçekmisim . ki hayır ...:1no2:

anlıyorum sıkılmış olabilirsin . 1.2. gün dinlene bilirsin ama şuna eminimki tekrar sil baştan başlayacaksın ..delikafaduldenalkisalkisalkis

aynanın karşısına geçince hiç mutlu olmuyorum malesef :çok üzgünüm:
dün dedim ya alışverişe gittim haftasonu ne giysem doğru düzgün durmadı üzerimde Çok üzgünüm çoook
70-79 grubunda herkesi gaza getiriyodum kendimle beraber ama şimdi benim ihtiyacım var
akşam kocişte moralimi bozdu zaten :a015:

evet dedigim dibi bak .klava: bunu arıyosun ....yerimseniben başlamak için demekki bırakmamışın ...:1hug:

birinin beni dürtüklemesi lazım kaydirigubbakcemile3
haftasonu börek falan yedim ama yine de abartmadım
hatta farkettim ki normalden biraz fazal yiyince midem çok rahatsız oluyo
mesela cts sabah 2 dilim börek, öğlen yarım balık ve salata bi de 3-4 sarma
akşam da 1 dilim yaşpasta yedim
ama kendimi acayip rahatsız hissettim

eeeee o zaman bu ruh halinle gezmeyimi düşünüyorsun yoksa toparlanıp kendine gelmeyimi ....

bilki kendini slarsan toplaması bir okadar uzun sürer .......mirmirmirmir eger kararlıysan o zaman kendine bi yol çizmen lazım . bunun kaçışı yok elifim ....a.s

Senin yemende dikkatimi çeken az yiyyorsu ama hep zararlı şeyler yiyyorsun ö yüzdende kilo veremiyorsun elifim ..... yemeni artırıp fakat zararsız gıdalardan yesen olacak .....a.s ilk öncee bu tesbiti kendin yap ..... kavaltıda ne yadın öylen ne yadin . bak nazlının dünkü menüsü (pilav harıç ) süper hem aç kalmaz hemde kilo verir .a.s

kendine böyle bir yöntem seç yok ben uyamam yapamam böyle iyiyim diyosan .....:mymeka: o zaman bu bunalım modu uuuuzaaarrrrrr gider .... klava:

elif koçum bu ne karamsarlık böyle . Geçen hafta ne güzel gitmiştik . Yine yapabilirsin isteyince yapılmayacak bişey yoktur bence yeterki iste ben ve 6. Takım herzaman yanındayız. Canım silkelen ve kendine gel.

menün süper helede akşam tek yanlış öyle yemeginde yedigin pilav nazlım ...4 kaşıkta fazla olmuş sanki ..gamyoncuiremsu

nazlı akşam yemeğinde pilav yememişki
dört kaşık ıspanak yemiş:uhm:

bu arada seni rüyamda gördüm bacım hayır olsun
senin evdeymişiz..mutfakta yemek hazırlıyorduk ..fırından yemeğin birini çıkarıp birini sürüyoruz pişirmeye..nefis yemekler yaptık..mutfağında pek güzeldi..
allah hayra çıkarsın:Saruboceq:

canım bence herkese inat başarabileceğini göstermelisin
daha önce nasıl yaptıysan elsecim yine yapabilirsin silkelen ve kendine gel :)

ben hep diyorum ya düzenli bi beslenmem yok
akşam eşim evde olsa bende hergün yemeğimi, salatamı yapıp düzenimi oturturum
ama şimdi akşam yemeklerini bi şekilde geçiştiryorum
öğlen de burda az yiyorum
gece noluyo karnımda ziller çalmaya başlıyo bu sefer açlıktan
ne yesem derdine düşüyorum cokacimcoook
bi de hareketsizlik eklenince gelsin kilolar

ama tamam bugünden itibaren hergün evde yemek yapıcam
veeee akşam yürüyüşlerine de başlıyorum kaydirigubbakcemile2

bak işte azcık gaza ihtiyacım vardı :roflol::roflol:

kızlar bedişin pc belli oldu kafayı yedi giremiyor .......

nalı takımımızdaki başkan yardımcısı degişikligi paylaşım alanına yazılıp püsküte haber verilmiş miydi ........ verilmediyse . canım paylaşım alanına yazarmısın ......kaptan yardımcım ....

elif koçum bu ne karamsarlık böyle . Geçen hafta ne güzel gitmiştik . Yine yapabilirsin isteyince yapılmayacak bişey yoktur bence yeterki iste ben ve 6. Takım herzaman yanındayız. Canım silkelen ve kendine gel.

canım bence herkese inat başarabileceğini göstermelisin
daha önce nasıl yaptıysan elsecim yine yapabilirsin silkelen ve kendine gel :)

tamam kızlar gazı aldım kaydirigubbakcemile3
görsün o kociş Çok üzgünüm çoook

bediş hep msn'de ,demek ki pc çalışıyo kaydirigubbakcemile3
hemen ihbar ediyim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…