kızlar bedişin pc belli oldu kafayı yedi giremiyor .......
Nalı takımımızdaki başkan yardımcısı degişikligi paylaşım alanına yazılıp püsküte haber verilmiş miydi ........ Verilmediyse . Canım paylaşım alanına yazarmısın ......kaptan yardımcım ....
kızlar bedişin pc belli oldu kafayı yedi giremiyor .......
nalı takımımızdaki başkan yardımcısı degişikligi paylaşım alanına yazılıp püsküte haber verilmiş miydi ........ verilmediyse . canım paylaşım alanına yazarmısın ......kaptan yardımcım ....
hızlı olkumuşun galiba öyle yemegindeki 4 kaşık pilavdan bahsetmiştim .....nazlı akşam yemeğinde pilav yememişki
dört kaşık ıspanak yemiş:uhm:
bu arada seni rüyamda gördüm bacım hayır olsun
senin evdeymişiz..mutfakta yemek hazırlıyorduk ..fırından yemeğin birini çıkarıp birini sürüyoruz pişirmeye..nefis yemekler yaptık..mutfağında pek güzeldi..
allah hayra çıkarsın:Saruboceq:
delikafadulden o zaman takımın kaPTANLIGINI BEDİŞ GELENE KADAR NAZLIYA DEVREDİYORUZ ....:1closedeyes:sengözlerimebaksanabcanım bedişle msnden görüştük kütahyaya gitmiş yeni daha dün dü sanırım bir hafta 10 gün falan kalacakmış en fazla 12 gün kalabilir zaten kocişi gelecek ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haber vermemi istedi ama ben dün giremediğim için veremedim:roflol::roflol:
bu arada pc gerçekten kafayı yemiş arkadaşının eşine format attıracak
canım bedişle msnden görüştük kütahyaya gitmiş yeni daha dün dü sanırım bir hafta 10 gün falan kalacakmış en fazla 12 gün kalabilir zaten kocişi gelecek ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haber vermemi istedi ama ben dün giremediğim için veremedim:roflol::roflol:
bu arada pc gerçekten kafayı yemiş arkadaşının eşine format attıracak
ben pilatese kaçar .....
simitlim .... sabah pilates işini ne yaptın ... hala devam edebliyomusun .......
ablam o sarun bendede var msn bzim degil kzıların .....kaydirigubbakcemile3 yok zaten selam için yazmıştım . msnde konuşmak için zamanım olmuyor benimde ........:1hug:günaydınn fıstıklarrr :asigim:
aae bencimm dün kızımdaydı pc benim msn resim aktarması yapıyorduk ondan açıktı canımmm :çok üzgünüm:
sonradan anneci,m sana sana seslenen oldu dedi ama üzgünüm kızda olduğundan pc cevap veremedimm Şeniz
maytap sen kavaltıda ekmek yemedinmi ...şutarafagittibenneyaptımki
:jeyyar: benden kaçmaz ....:dilcikar:yedi,m tabikide normal kepekli ekmekten yani şu paketli olanlardan diil fırından aldım ondan 1.5 dilimyedim unutmuşum perdonn
günaydınlar
site düzelmiş neyseki
aebenim senin bu kadar çok yemeli diyet listesine göre kilo almaman ilginç. demekki benim yanlışım yine burda. benim öğün aralarım çok açık.
mesela sabah en geç 7 de kalkıyorum. 08:30 gibi kahvaltı 11 ara öğün 12:15 gibi yemek burası iyi
sonra 15:45 gibi ara öğün akşam 18:30 gibi yemek. ben de biraz sıklaştırsam iyi olacak sanırım. senin ara öğünlerinde neler var. ben ne yapmalıyım. yoğurt ve ayrana ilk başladığımda güzel kilo veriyordum. artık kulaklarımdan kalsiyum protein fışkıracak ama kilo veremiyorum. üstüne üstlük aldım bir de kaydirigubbakcemile
ara öğünlerde ne yemeliyim işyerinde
pilates konusunda tembellik yapmaya başladım bile. hafta sonu ve dün yapamadım. bu sabah kalktım yapayım diye ama 15 dakika yaptım üşendim. gittim yatağa geri. akşamları yapmayı deneyeceğim bir de
Günaydın kızlar :) Elsecim senin karamsarlığın bende de var 76 yı da 2 sabahtır görüyorum gittikçe çoğalıyor kilom morelimde azalıyor tabiama birerlerden yeniden kalkıp toparlanmalıyım diyor bir ses 2 gündür çok dikkat etsemde tartı hala aynı ama bakalım zaten şu bizim olumsuz olaylar birtürlü son bulmuyor moreller 0 ın altında ek iş bulmak lazım ama piyasada bir türlü açılmıyor çok sinirli ve gergin oluyorum. Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız canım
aynen kızlar ya benim de hevesim kaçtı sanki
geçen hafta eşofmanlarımla 60 ı gördüm. tartıya çıkmaya korkuyorum artık. bir de saçlarımı kestirdim. aynada kendime arkadan baktım. o da ne :1shok: belim iğrenç duruyor senağlama şöyyyllleeeee yazın elbise giyebilmek istiyorum ama bana hiç yakışmıyor. belim çok kalın benneyaptımki
elsecim 2 ayda 10 kilo evet çok fazla. sen 5 vermeye çalış. o fazla değil. 2 ayda değilde 3 ay 5 ay bile olsa hedefimize ulaşmış çıtırlar olmak güzel olacak. ahhh bir de ulaşabilsek
2 ay önce de hedef aynıydı şimdi de aynı nerdeyse :mymeka:
haftasonu bi tane elbise aldım sağolsunlar bedenleri geniş yapmışlar
aldığım elbise 38 beden :roflol:
ama göbüşçüm sanki dikkat bebek var diye bağırıyo :çok üzgünüm:
ayyyy bana sinir bastı. boru arıyorum ama bulamıyorum neden böyle zor ölçüler seçiyorlar çıldırcam şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?